Pikabu
|
Danes sem pa malo prej frej, je bil pa naporen dan. Že prej sem vedela, da moramo danes biti načeloma doma, ker naj bi prišel pogledat hladilnik. Nekje sredi dopoldneva me kliče mož, da pride po drugi uri. Sem bila že vesela, da bomo lahko šli ven, pa sva se z Emo skregali in sem jo napodila pospravljat sobo. Potem pa sta prišli mama Gaya in malčica Gaja in smo se prijetno naklepetale in nasmejale A ne? Po kosilu smo pa dobili še ene obiske, priajteljica s sinčkom. Vmes sta šla našedva oba spat, Maks je zares zaspal, Ema je pa le izkoristila, da je šla v posteljo, da se je lahko slekla in si čistila prstke. Ima nov hobi, da si vsaj petkrat na dan sčisti med prsti na nogah umazanijo ven. Samo ne vem, kaj še toliko ima med prsti... ko sta se oba zbudila, je prišel serviser, na hitro pogledal in povedal, da bo verjetno potrebno menjati celotno ohišje in da se potem bolj splača kupiti novega. Ja, jupi.... Potem se je pa mene lotila taka čudna uturjenost, vse mi je šlo na živce, če bi lahko, bi šla kar spat. Maks pa itak zahteven sto na uro. Zdaj je pogruntal sedenje in bi samo sedel, ampak moram vseeno biti zraven. Kar dolgo že zdrži, ko ima pa dosti, se pa samo prekucne. Pa noge. Ta fant bi kar stal. V naročju, čim ima možnost in čuti, da se lahko nekam opre, gre na noge. Ko ga jemljem ven iz trip trapa, mi prav stoji. Upam, da nam vseeno nekje vmes uspe naučiti ga plazenja, ker se meni zdi zelo pomembno, da se otrok zna plaziti. Na srečo je kmalu prišel mož domov, jaz sem si pa privoščila eno masažno kopel. Potem pa pazite to. V vodo sem dala tudi kopel za mehurčke, pa tisti blazino za masiranje. In kaj se zgodi, tista pena bi me skoraj pokončala. Masažna blazina je namreč povzročala, da se je pena kar delala in delala. Tako sem morala vse skupaj ugasniti, sprazniti bano, poplakniti in še enkrat. Je bilo pa super in se sedaj počutim kot prerojena. Potem je bila pa itak že toliko ura, da je šel mož na pevske in je spravil Emo spat, jaz sem šla Maksa pripravit in dati spat, zdaj sem pa tukaj. Frej skoraj do pol enajstih. Bomo udarile kakšen čvek?