|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  436 437 [438] 439 440   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
28.3.2007 14:18:41   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

altati, menjaš nogometne active fitke za vrtnarske ali glasbene? jaša ne mara fuzbalerskih - jih vedno po hitrem postopku odstrani z riti, včasih še preden so zapete user posted image

menjam, menjam....ti kar pošlji skupaj s tisto milko s celimi lešniki...pa dobiš povratno pleničke! a je zaho gor narisan???
ni zahota... nogometne žoge pa so... jih bom vn pobrala in dam na pošto user posted image milko pa tut...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10926
28.3.2007 14:21:40   
moci
zdele bi me pa kmalu kap zadela...
dam zojo na blazine se igrat in pomivam posodo, pa pridem čez 5 minut, zoja pa na sredi dnevne na laminatu in se mi smeje user posted image

muki, a zamrzovanje pa salmonele ne uniči?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10927
28.3.2007 14:22:15   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

evo babe, tole sem vam spekla:

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

njami...  o moci, tolk je blo dobro... js bi šeee user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10928
28.3.2007 14:22:58   
frrrr

zdele bi me pa kmalu kap zadela...
dam zojo na blazine se igrat in pomivam posodo, pa pridem čez 5 minut, zoja pa na sredi dnevne na laminatu in se mi smeje user posted image

hihi user posted image Zoja

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10929
28.3.2007 14:26:29   
frrrr
midva pa iz 2.5 urnega sprehoda... sva šle s kolegico vozičkat, njena mala skoz spala, naš pa juhuhu na rokah... 4x sm ga do zdej nosila na sprehodu, od tega 3x s to kolegico user posted image pa samo 3x sva šle na sprehod skup user posted image ga dvignem, pa gleda okrog in se smeje, v vozičku pa histerični jok user posted image
drgač pa buden od 6ih... v vozičku spal 1x 20 minut in 1x 10 minut... to je pa vse od današnjega spanja user posted image zdej je poln energije... glih nafilal plenico... pičiva previt, pol pa upam, da kej spat...

altati, poročaj kako si postregla visoke obiske user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10930
28.3.2007 14:27:44   
frrrr
aja, Arabela... Jaša se vsak dan min. 1x zakotali tut iz blazine na laminat... pa ni kej hudega... prvič se je pa ustrašil in jokal... sm tut paniko zagnala po nepotrebnem

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10931
28.3.2007 14:35:32   
altati

JIH NE BOM! Sem tako dolgo težila mojmu, da se je menda ustrašil, kakšno štalo bom naredila in jih je skensaluser posted image ! Namen dosežen, bi se reklo temu!!!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10932
28.3.2007 14:43:37   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Moci, ta torta mi pa meša domišljijo...... samo povej mi, ko mešaš rumenjak nad soparo, je to dovolj, da se uniči salmonela. Ker jaz ne upam delat te torte ravno zaradi tega, ker je rumenjak not, pa se ne peče, ampak samo nad soparo meša. Malo me je strah tega user posted image .
Garantiraš? , ker probala bi jo pa, pa baje je sanjsko dobra.

salmonela se tu definitivno ne uniči...ampak jaz jo bom vseeno delalal...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10933
28.3.2007 14:50:49   
altati
jaz tukaj, vsa sreča in vesela, ker obiskov ne bo!
popoldne kidnem ven, z Viv na en kofe, da se sprostim!
zjutraj je Jaša spal uro in pol, sem malo pospravila, nato sva šla na sprehod in je fante odspal še dobro uro, zdaj pa ponovno spi. Uspavala ga je pa njegova najboljša varuška Tara (moja malenkost je pekla biskvit za Taro).
Zunaj se nekaj oblači, če vidim pravuser posted image , aja pa glavobol imam že od zjutraj (najbrž zaradi obiskovuser posted image ). Sem že dva lekadola pojedla, pa nič en pomaga....upam, da kmalu mine!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10934
28.3.2007 14:56:24   
lucika
jaz se tako ponosno okoli hvalim ,kako mali zdaj ze par dni spi do petih zjutraj. sicer zaspi tudi pozno, ampak tisto nima veze ,samo da jaz od polnoči dalje spim...mmmmmmm.
mi je kar vrnil moje hvaljenje. prejle se mi je tako drl, da je bil zivo rdec, ze cel zabuhel..samo pobasala sem ga v vozek in ven. enih 10 minut sem ga mirila, pa ni slo...zunaj pa zaspal, gospodic. joj, tako me iz tira to vrže...ko ga ne morem pomirit. smo pa imeli prve mesece, ce se spomnite, to dnevno na repertuarju. sem takrat bila že malo bolj hladna. zdaj sem se pa spet malo razvadla, ko je tak cukerček ponavadi, da me začne kr želodec bolet ob takihle izpadih.

altati, pa daj no, tale obisk bi zdrzala, pa bi bil mir naslednje leto. zdaj se ti bodo pa prikazali enkrat, ko ti bo še bolj smotano. saj mogoč bi pa kaj prinesliuser posted image .

< Sporočilo je popravil lucika -- 28.3.2007 14:57:00 >

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10935
28.3.2007 15:01:23   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

altati, pa daj no, tale obisk bi zdrzala, pa bi bil mir naslednje leto. zdaj se ti bodo pa prikazali enkrat, ko ti bo še bolj smotano. saj mogoč bi pa kaj prinesliuser posted image .

ha,ha,ha...sanja svinja kukuruz usred kukuruznog pola, al kukuruze nemauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...saj ko bo naslednjič najavljen, se bom samo elegantno umaknila....sem se že odločila! ne bom jaz kave kuhala nikomuruser posted image !

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 10936
28.3.2007 15:12:20   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: lucika

ha,ha,ha...sanja svinja kukuruz usred kukuruznog pola, al kukuruze nemauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...saj ko bo naslednjič najavljen, se bom samo elegantno umaknila....sem se že odločila! ne bom jaz kave kuhala nikomuruser posted image !

ne ne ti ne boš kave kuhala, tvoj jo bouser posted image  

to je pa tud dobr, da si jih odkenslala, sam zihr se bodo kmal spet prkenslal, jah do takrat bomo pa že kaj strupenga nakuhaleuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10937
28.3.2007 16:03:24   
moci

midva pa iz 2.5 urnega sprehoda... sva šle s kolegico vozičkat, njena mala skoz spala, naš pa juhuhu na rokah... 4x sm ga do zdej nosila na sprehodu, od tega 3x s to kolegico user posted image pa samo 3x sva šle na sprehod skup user posted image ga dvignem, pa gleda okrog in se smeje, v vozičku pa histerični jok user posted image

ej, mogoče je pa jaši tvoja prijateljica všeč user posted image user posted image user posted image
pol pa ne bo nč z najinim ženitnim posredovanjemuser posted image si mora zoja novega fanta najti... pa tok fajn taščo sem ji našlauser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10938
28.3.2007 16:06:40   
moci
poročam, da je bila torta pred 15 minutami razrezana, zdaj je pa še en kos rezerviran za mojega bratauser posted image
v glavnem, priporočam, nouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10939
28.3.2007 16:38:25   
štorkljica

a nisi ti slučajno to z mojo Ajdo bla na sprehoduuser posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10940
28.3.2007 16:41:11   
štorkljica

poročam, da je bila torta pred 15 minutami razrezana, zdaj je pa še en kos rezerviran za mojega bratauser posted image

a misliš da mi jo tvoj brat odstopi, k tko dobro zgleda tale torta da jo bom kar skoz PCja snedlauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10941
28.3.2007 16:41:48   
štorkljica

JIH NE BOM! Sem tako dolgo težila mojmu, da se je menda ustrašil, kakšno štalo bom naredila in jih je skensaluser posted image ! Namen dosežen, bi se reklo temu!!!

trikrat hura za Altati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 10942
28.3.2007 16:47:57   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

a misliš da mi jo tvoj brat odstopi, k tko dobro zgleda tale torta da jo bom kar skoz PCja snedlauser posted image

ti kar snedi, saj ne bo opaziluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 10943
28.3.2007 16:49:11   
moci
user posted image he he pikabu sem najdla user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10944
28.3.2007 16:56:04   
moci
user posted image kar odjavilo me je s foruma. sem se ustrašila, da so me skenslali, ker preveč čvekamuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10945
28.3.2007 16:57:42   
moci
drugač sem hotela samo amazoni čestitat za 4. zvezdico user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10946
28.3.2007 17:45:11   
frrrr

ej, mogoče je pa jaši tvoja prijateljica všeč user posted image user posted image user posted image
pol pa ne bo nč z najinim ženitnim posredovanjemuser posted image si mora zoja novega fanta najti... pa tok fajn taščo sem ji našlauser posted image

sorry, sva začela še mau med novembrke skakat, da bo zihr kakšna bejba padla user posted image čist možno, da se je tolk ogrel za tamalo in svojo taščo čekira oz. zapeljuje user posted image

zdej sva se pa glih zbudila, no previla sva se že in eno čokolado zmazala... spala uro in pol... torej v celem dnevu 2 uri... že sprejemljivo user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10947
28.3.2007 17:45:36   
frrrr

user posted image he he pikabu sem najdla user posted image
ke si jo nadla?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 10948
28.3.2007 18:02:16   
beki24
o yennika, napiši kako kaj  tvoj fant?

Saj ne grizemo!user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10949
28.3.2007 18:06:09   
mis
punce me ne pa danes kar meša. tina kar tečnar in tečnari. skoz samo na rokah, pa še tam ni v redu. prej ni blo druge kot v pojstlo pa zizo, da sva vsaj mal spali. noro. men se trga. nč ni v redu. dere se v rokah, na previjalni, oblečena, slečena, ko je... skoz. pa ne vem. al je razvajena, al je spet novo okolje... jojjoj. pqa hotla sem ji kuhan krompir dat pa ni vse skupi nič pojedla. res nič. zdej ji grem še mal kašice dat bom vidla.user posted image

no ja, česttke moci in njeni sončiciuser posted image user posted image

več pa ko bo čas. ne vem kdaj bo čas...user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 10950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  436 437 [438] 439 440   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  436 437 [438] 439 440   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako izbrati prave popoldanske aktivnosti ...
Popoldanske dejavnosti lahko otroku prinesejo veselje, nove veščine in prijateljstva – a le, če niso preveč obremenjujoč...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

poroka
ksenci

Koliko vas je stala celotna poroka (obleke, prstani, svatba, slike,...) na osebo

0-50€ (27%)

50-100€ (17%)

100-150€ (11%)

150-200€ (4%)

200-250€ (6%)

250-300€ (35%)

Število vseh glasov: 244

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!