naja78
|
čao. nanica se mi je oglasla in res sem dobila slab občutek,da se vam res moram javit. in zakaj se ne..... ne zato,ker vas ne morem... ,ampak smo polno zaposleni,no odlično smo.... naj vam malo opišem kako smo.....mali Lan je zelo priden,zjutraj okoli 7 ustaneva,spimo 9 ur... se zrrihtava,urediva.mami si vedno vzame čas za kavico..... ,pojemo v stolčku za hranjenje -mlečno kašico,potem pa ali se greva igrat,ali pa vse pospraviva,...postiljava,pripraviva za južno,urediva peseke,mami se stušira,,,,,skratka nič v naročju.... potem mrkne spat za cca 1 urco..in potem jo mahneva,če seveda prej ne jeva ven.ali po obiskih,če je grdo ali pa ven z vozičkom,...ja prav ste prebrale....LAN se je navadu vozička..... in greva res kamor koli,res edino ne preveč daleč z avtom.....to moramo še zverzerat na cca 2 ure. okol 12-13 gremo spet spat in potem zopet jemo in ven...in tako so dnevi naokoli.lan je dobrovolček,zelo napreden fantek.....in živ kot živo srebro. začela sva jesti jabuček,banano in celo kak piškotek,za 1x ni problemov. vidim da se menite da se dobite.midva sva za samo res za v KOLOSEJ.KDAJ JE VSEENO. NEKI SEM PREBRALA DA 1 NE MORE KAKAT....TOPLOMERČEK V TOPLO OLJE IN V RITO.....PA NE CELGA......MAL,SAMO ŠPIČKO.....1000 DELUJE. ZDAJ SE PA LAN ZBUJA MORAM IT.... SE VAM JAVIM
|