Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
jaz ga dobim na recept
.
, jaz pa čakam...
! Menda misli, da je na sprehodu 
. Mi je uspelo naklamfat 9 strani. Upam, da je ocena odvisna od kvantitete in ne kvalitete. Ker sem same bedarije pisala. Res no, kot da je pomembno, kakšno barvo hlač je imel Moliere gor, ko je umrl
. Pomojem se bo kar križal, od kod meni ta podatek. Kaj češ, če je pa res. Zelene gate je mel. Klinc, ko si pa same nepomembne stvari zapomnim ...
pa je tako lepo vreme da mi je res žal, da bi šle takoj domov, sem šla kupit kašice (ma jaz ji bom kar dajala po malo, saj škodit ji ne more) pa sva šli še malo na zrak.
:
daje luna (pa ne kmislim na tiste, ki več spijo
. In da bomo neki posebnega nimamo spodnje enice, ampak imamo zgornjo enko. To bo dojenje postalo zabavno