|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
2.4.2007 19:24:46   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA

Naš blok je že malo starejši, pa telefona nima not, ima pa tisti zvonec, ampak kot sem rekla ni nič pomagal.
Tipka pa nobena ni prijela, ni bilo nobenega odziva, nikamor ni šel lift! 10minut smo bili na mestu. Najbolj sem se bala, da bi padli v klet, ok sej je samo eno nadstropje, ampak vseeno me je bilo strah za Maja, da bi kdo nanj padel, da bi se mu kaj zgodilo....

Ja sej naš blok je tud že star (tam dobrih 30), pa so nam lani to notri montirali. Te pa čisto razumem kako je če ostaneš v liftu. Meni je vsaj to prijelo, da sva šla z malm nadstropje nižje, enkrat, ko se mi je to naredilo. S tem, da mi ni odprlo v 18 štuku in mi tud ni blo glih, da bi dol zgrmela user posted image .
Važno, da ste celi in zdravi prišli ven iz dvigala.

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
2.4.2007 19:27:17   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: majas
Urška79 user posted image  za zobeka... ste prve!!! Kako pa ste preživele? Bil joka, vročina...???

Nobene panike, razen slinjenja je cele štiri mesece user posted image . Drugače jo pa danes gledam, pa mi neki belega pade v uč na njeni dlesni. grem s prstom pa je trdo in ostro. Pa čez deset minut še enkrat probam. Potem pa še dragi ponovi čez dve uri, ko je prišel domov in je isto čutil. Tako da skoraj ni dvoma.
Zdej je pa tečka, jo grem probat uspavat.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
2.4.2007 19:43:00   
Aja1
user posted image user posted image user posted image  za prvi zobek Špela! user posted image user posted image user posted image

Malinčica samo da se je vse dobro izteklo.

Zdaj sem jedla kruh z nutello in vse skup dala za par sekund v mikrovalovko...ojoj, kako je bilo dobro user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
2.4.2007 20:06:59   
krfjolca
Jaz sem pa zdajle okopala mulca. Ga lepo posušim, namažem po telesu z oljčkom, po obrazku s kremo (Trixera), ... In čez 10 minut obraz popolnoma rdeč! user posted image Prav ogromne lišaje je dobil, zelo rdeče, zdaj po 20 minutah pa že izginja ...Nimam občutka, da bi ga kaj srbelo, zdaj itak že spi. Bom šla čez nekaj minut gledat, če je že kaj bolje skožo. Kaj bi bilo to? user posted image A je možno, da je krema Trixera premočna? Samo do zdaj nikoli ni tako odreagirala kožica, pa ga že nekaj časa mažem z njo! Na hrano ni reakcija, ker mu že nekaj dni nisem dala nič razen mleka, pa še to je bilo 2 uri od hranjenja.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
2.4.2007 20:14:22   
atanja
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Izpit sm padla. In k sem mislna da ga bom nardila z najman 8. Ma naj gre nekam vse skup. Po moje bom kar nehala...

Urška-hura za zobek

Zdaj grem pa kar v steno se tolčt

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
2.4.2007 20:14:48   
atanja
Krfjolca lahko da od vodeuser posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
2.4.2007 20:43:39   
Aja1
Krfjolca, koliko stopinj je pa imela voda? Mislim, da od Trixere ni možno. Nam je to isto kremo predpisal dermatolog.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
2.4.2007 20:53:40   
krfjolca
Od vode? user posted image
Stopinj je imela po termometru za kad "ideal for babies". Sicer sem pa obraz umila pred kopanjem samo z namočeno vatko ... Ne vem, kaj bi bilo. Zdaj ni nič več rdeče. Škoda da nisem pogledala še pod pižamico, je je imel še kje po telesu flekasto. Bom omenila jutri zdravnici ...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
2.4.2007 20:54:11   
krfjolca
atanja, saj bo pa drugič 10 ;)

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
2.4.2007 21:06:19   
Aja1
Krfjolca, mi jo po priporočilu dermatologa kopamo pri 33-34 stopinjah in nič več. Pa ji res bolj paše. Kadar ji je vroče, pa dobi tudi pikice....strah me je poletja, da se ne bo ponovilo.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
2.4.2007 21:18:41   
Zamima
Mojbog punce, sem se prehitro hvalila, da polna luna ne vpliva na našo user posted image , sem prišla z aerobike in mi pravi mama, da se že uro pa pol joka, vmes neha, spet joka, je sitna v glavnem groza, sem jo vzela jaz v roke isto, ni hotela zaspati, če sem ugasnila luč še hujši alarm, zdaj sem jo dala v njeno posteljico kar oblečeno ji navila vrtiljak, se je malce umirila, me je pa kar strah kako bo ponoči user posted image  user posted image .

Je pa sita in previta tako, da to ni težava user posted image user posted image

Čestitke za Špelčin zobekuser posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
2.4.2007 22:44:53   
urška76
Punce Špela se zahvaljuje za čestitke. Jest pa še nisem čist dojela. Miha je prvi zobek dobil šele po osmem mesecu. Pa polno jo še dojim!user posted image   To bo veselje, ko me bo ugriznila. Že zdej se mi smeji, če rečem av, ko stisne bradavico in obrne glavico. Kako bo pa to z zobmi zgledalo si pa raje ne predstavljam. Bo kmalu gosta hrana na jedilniku se mi zdi user posted image
Jutri pa naši mati določijo datum operacije. Upam, da bo to čim prej, da bo čim hitreje za nami. danes čez noč bo ostala v kliničnemu, pol bomo pa videli kako naprej. Smotan bo, če bo v bolnic čez praznike.
Tako, zdej pa šibam pod tuš, pa v posteljo potem k dragemu. Zdej mu spet štrajkam s user posted image k me vse srbi.Že skor cel let. Najprej so me slabosti zdelale med nosečnostjo, pol nisva, ker me je bolel zarad šivov. Zdej ko nama je spet zalavfal s polno paro pa alergija, ki jemlje užitek. Pa sej bo kmalu bolje. Zdej so sam še roke, noge in vrat tisti ta srbeči deli.
Nočko punce, pa ne se pustit luni, da vsa matra.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
2.4.2007 22:52:50   
max81

evo sm hotla slikco moje pupe prlimat, sam ne vem al je kj rataluser posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
2.4.2007 22:54:09   
max81
eh drek, vidm, da bom mogla mal več delat na računalniku, da nam več tolk levauser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
3.4.2007 1:06:07   
Nogavica
Joj, midva pa sva zraven male zaspala med uspavanjem in sem se šele pred pol ure zbudila user posted image . Živo sem hitro popokala v njeno posteljico, pogledala do konca Seks v mestu, zdaj pa sem si privoščila sendvič z mortadelo in majonezo - se že šteje kot zajtrk, ne kot večerja user posted image .

atanja, saj bo drugič bolje. Sem pa sama zaradi istega primera obstala na dveh izpitih do konca - mi je kar volje in motivacije zmanjkalo, ko sem mislila, da bom naredila, potem pa nisem.

urška76, držimo pesti za mamo user posted image  in čestitke za prvi zobek user posted image !

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
3.4.2007 7:54:54   
Aja1
jutro....sem spet prva? user posted image

Današnja noč je bila malo boljša od včerajšnje...smo se zbudili (samo) 3x.

max81, prilimaj slikico na seznam na strani 117. (Greš na www.shrani.si potem pa poiščeš sliko in na koncu prilepiš sem zraven tisto kodo s predogledom. Upam, da ti uspe.

Urška76 držim pesti, da bo z mamo čimprej vse ok user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
3.4.2007 7:55:47   
Aja1
Ups...Nogavica je strašila ponoči...si hotla bit prva, ane? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
3.4.2007 9:00:21   
Anonimen
Urška76, čestitke za prvi zobek user posted image  in držim pestke za tvojo mami! user posted image

user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2993
3.4.2007 9:19:54   
MALINČICA
Tud jaz dajem čestitke za zobek in držim pesti za vse bolne!!! 

Mi smo pa ponoči v redu spali, le Maj se je kakih 3xprebudil v joku, še preden sva midva šla spat. Je naša psica tako glasno zalajala, da se je malček ustrašil in v jok, pa še kakih trikrat potem. Revček, bogve kaj je sanjal.  V bistvu se sploh ni prebudil, kar v spanju je zajokal, pa se je takoj umiril, ko sva šla k njemu, sva ga kar v svojo posteljo premaknila pol, da smo celo noč skupaj spali.user posted image

Drugače pa ta lune nekako ne vpliva na Maja, sem srečna!

Nam še zmeraj ne dela lift, tako da mislim, da ne bom s petega nadstropja z v7ozičkom romala po stopnicah. Mogoče ga bom kar nesla v rokah, da bova malo zunaj, ali pa kar na balkon. Pa lih danes, ko je tak lep sonček...

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
3.4.2007 9:24:49   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Jaz sem pa zdajle okopala mulca. Ga lepo posušim, namažem po telesu z oljčkom, po obrazku s kremo (Trixera), ... In čez 10 minut obraz popolnoma rdeč!

Jaz zale po obrazu sploh ne mažem z nobeno kremico, oljem ali čim podobnim. Obraz ji umijem samo z vodo in to je to. Nima niti enega mozoljčka, imela jih je le malo po porodu, ko se ji je koža še čistila.

Aja, še to, spali smo na srečo celo noč, očitno le ni bila luna krivauser posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Zamima -- 3.4.2007 9:28:48 >

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
3.4.2007 9:33:14   
MALINČICA
Jaz ga po obrazu namažem z bebivalom, kot nam je rekla pediatrinja, ker ima zelo suho kožo.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
3.4.2007 10:16:31   
Zamima
Groza kako čas beži, danes je že 9 mesecev odkar Zalinega atija ni več user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2997
3.4.2007 10:21:20   
MALINČICA
Zamima, žal mi je, da moraš skoz to. En user posted image  samo za vaju. Sem prepričana, da pazi na vaju in spremlja vsak vajin korak....

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
3.4.2007 10:24:01   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Ups...Nogavica je strašila ponoči...si hotla bit prva, ane? user posted image user posted image user posted image

user posted image
Saj tako noč, ko smo imeli danes, bi lahko kar ves čas na RR visela user posted image . Zaspala sem komaj okrog 2h, ob pol štirih se je že Živa prebudila in bila lačna user posted image  (ponoči se nikoli ne prebuja). Sem jo podojila, potem pa je smrklja do 5h vriskala in se pogovarjala. Potem se je zbudila ob 7.45h in zdaj spet zaspala. Bo menda res luna kriva.

Zamima, user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
3.4.2007 10:24:44   
Zamima
hvala Malinčica, danes greva na sprehod kar na pokopališče user posted image , kupit kak lep šopek, prižgat svečke.... user posted image , še dobro, da je lepo vreme.

Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Priimek
Erin

Čigav priimek ima vaš otrok?

materin (dekliški) (5%)

očetov (84%)

oba (11%)

Število vseh glasov: 370

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!