|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
2.4.2007 13:31:03   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

user posted image  jaz ga dobim na recept

Sem kar pričakovala, da bo sledilo kaj takega user posted image .

atanja, jaz Živi še dajem kapico, ampak tanjšo kot pozimi.

Kaj ve še imate zimske torbe v vozičkih? Jaz Živo še vedno vozim v njej. Če pa se vreme noče odločit, ali bo zdaj končno lepo ali ne user posted image , jaz pa čakam...

Koliko vas že uporablja športne vozičke?

Živa še vedno spi - od 11h user posted image ! Menda misli, da je na sprehodu user posted image . Upam, da se ne bo pooblačilo, preden bo nama ratalo iz bajte stopit.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
2.4.2007 13:36:44   
urška76
Midve mava še vedno vrečo gor, imava pa že športni del.Kapo imava tudi še. Za zjutraj ta debelo, za popoldne, ko je topleje pa ta tanko. Majo naši škratki napram telesu še tako veliko glavico, da jih lahko podhladimo, če jih ne zaščitimo. Imava pa doma že rutico-trak, ki jo je dobila za darilo, ampak ta bo pa počakala še na mal toplejše dneve. Sej Mihu dam tud še vedno kapo gor. Če jo pa pozabim me pa krega user posted image . Zdej pa šibam malo uspavat, je že tečkica.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
2.4.2007 14:12:45   
Aja1
Jaz sem ji ravno danes dala vrečo dol z vozička. Zdaj pa gledam skozi okno in piha, tako, da gre vreča nazaj. Mi je voziček veliko lepši brez vreče user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
2.4.2007 15:21:59   
krfjolca
Punce, hvala za pesti user posted image . Mi je uspelo naklamfat 9 strani. Upam, da je ocena odvisna od kvantitete in ne kvalitete. Ker sem same bedarije pisala. Res no, kot da je pomembno, kakšno barvo hlač je imel Moliere gor, ko je umrl user posted image . Pomojem se bo kar križal, od kod meni ta podatek. Kaj češ, če je pa res. Zelene gate je mel. Klinc, ko si pa same nepomembne stvari zapomnim ...

Sem pa jezna. Samo da mulca malo pustiva pri tašči, ga že zavija v deke. Spet je ves pikast. Ga je oblekla v dvojno majico, dvojne štumfe in pri 24 stopinjah še pokrila z deko user posted image . Zdaj je pa ves pikast spet.
Jutri imamo cepljenje user posted image
Sem pa jaz tudi jokala, ko sem brala od Alekseja. Še kar me trese. Grem hitro mulčka polupčkat.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
2.4.2007 16:00:55   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

user posted image  jaz ga dobim na recept

Sem kar pričakovala, da bo sledilo kaj takega user posted image .

Kaj ve še imate zimske torbe v vozičkih? Jaz Živo še vedno vozim v njej. Če pa se vreme noče odločit, ali bo zdaj končno lepo ali ne user posted image , jaz pa čakam...

Koliko vas že uporablja športne vozičke?

Živa še vedno spi - od 11h user posted image ! Menda misli, da je na sprehodu user posted image . Upam, da se ne bo pooblačilo, preden bo nama ratalo iz bajte stopit.

Evo naju z drugega sprehoda danes user posted image , sem mislila it samo v lekarno, ker sem pozabila frdacani Aptamiluser posted image  pa je tako lepo vreme da mi je res žal, da bi šle takoj domov, sem šla kupit kašice (ma jaz ji bom kar dajala po malo, saj škodit ji ne more) pa sva šli še malo na zrak.

Nogavica, mogoče na Živo vpliva polna luna, da toliko spi danes Zala je enaka user posted image , danes nenormalno veliko spi, sem pričakovala, da bo že ful lačna pa je kar spala ko sva bili zunaj no, da prilimam še  slikico kot dokaz:

user posted image

user posted image

Zdaj pa že kliče "lakota". Bežim user posted image

Edit: Še glede voza user posted image , jaz imam že kar nekaj časa športni del brez torbe, če je hladneje jo oblečem v kombinezonček, če je pa tkao kot zdaj pa samo deko čez pa je user posted image . Mala je veliko bolj zadovoljna, ker se ji naslonjalo nastavi in lahko že kaj ven vidi user posted image

< Sporočilo je popravil Zamima -- 2.4.2007 16:01:53 >

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
2.4.2007 16:32:24   
MALINČICA
Jaz še imam zmeraj zimsko vrečo gor, smo zadnjič probalinamontirat športni del gor, pa je potrem tako zahladilo, da smo nazaj odmontirali, hehe!

Zamima, a ti si kaj dobila od Mb občine ob rojstvu otroka? Mislim da imamo čas do otrokovega pol leta. Ne vem sploh, kam naj se obrnem, sploh pa zato, ker sva z malim bila mesec in pol prijavljena v drugi občini še, potem pa komaj v Mb.

Pa še nekaj sem te hotela vprašat... če ne zameriš...A imaš stike s starši od Zalinega atija oz. pridejo kdaj pogledat Zalo?

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
2.4.2007 16:36:23   
Zamima
Malinčica, Zalin ati nima več staršev user posted image .  Drugače pa idi povprašat na občino MB pa ti bojo vedli povedat o tem v zvezi z denarjem, ki ti pripada, jaz sem dobila, mislim da je bilo okoli 25.000 bivših sit user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
2.4.2007 16:45:40   
MALINČICA
Aha, hvala ti za info... Oprosti, če sem s tem odprla kake raneuser posted image

Joooj, a vam tud TAAAAKOOOO FEJST odpadajo lasje? Vsakič, ko si grem skozi lase, jih imam v roki cel šop. Pa povsod so moji lasje, v odtoku, v postelji, v postelji od škrata, po tleh, po oblačilih, ki jih potegnem iz pralnega stroja.... Upam da ne bom plešasta postalauser posted image
Hm, mogoče bi morala začet bolj čistit po stanovanju, pa jih ne bi toliko opazilauser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
2.4.2007 16:48:27   
Zamima
ni panike. Tako pač je na žalost.

Tudi meni izpadajo lasje, se niti česat ne upam več user posted image user posted image , da ne govorim, ko si lase perem user posted image ,.... se odtok zamaši in potem če si grem skozi lase imam cel čop v roki user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2959
2.4.2007 17:02:50   
MALINČICA
Meni je mami sicer rekla, da je to normalno po porodu, pa še pomlad je, tako da imamo učinek dvojnega izpadanja las. Upam da se hoitro umiri tole...

Sem zadnjič dragemu sitnarila kako sem si boga, ker si že ful dolgo nisem kupila nobenih kavbojk, pa kakih drugih hlač... Pa sem ga danes prosila, da je v omari poiskal Majeve copatke, ekr smo šli ven, pa je ven privlekel dva velika kupa hlač in kavbojk, ki sem jih nosila pred nosečnostjo, tako da so mi sedaj spet prav in res ne rabim v šoping, ampak v H&M- ju pa sem si že nagledala ene redčd, jih grem kar jutri kupit, pa tamalemu tud kak spodnji del trenirke, da si malo dam duška. Sem bila danes tako jezna, ker sem videla,. da so skoraj vsi bodiji, ki sem jih pred kakimi tremi tedni kupila Maju, zdaj znižani 30 do 50% Grrrrrrr!!!!!!

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
2.4.2007 17:25:07   
Aja1
Midve sva bili zunaj na sprehodu in za nazaj sem jo cca 500 m morala nesti in zraven riniti voziček, ker se je tako drla user posted image  tale polna luna nanjo deluje ponoči in podnevi...zdaj je spet sitna, jo oči animira (pa ne pomaga kaj dosti)....me je že strah noči - pa še sami bova.

Las je pa tudi pri nas vse povsod dovolj... izpadajo res celi šopi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2961
2.4.2007 17:28:56   
Zamima
Jaz sem danes Zali pri neckermannu, v tistem katalogu tankem Naš Dojenček naročila 2 taka luštkana bodija user posted image  prav punčkasta z ovratničkom user posted image .

Saj se mi vidi, da sem čist nora na te kjut stvari user posted image , samo poglejte moje balerinkeuser posted image :

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2962
2.4.2007 17:48:04   
Aja1
Zamima, full kjut balerinke.user posted image user posted image user posted image  Jaz bi si mogla tudi kaj podobnega kupit za pomlad. nimam nič...samo zimsko in letno. Še dobro, da sem na porodiški in lahko hodim okrog v teniskah.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
2.4.2007 17:52:37   
Zamima
danes sem gledala še ene bolj kjut user posted image  . Ne vem pa če bi jih vzela, ker so rjave user posted image , aja pa ene sem si nagledala v roza barvi. V Lascarpi oz. Papriki user posted image . Bom verjerno šla tja po njih user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
2.4.2007 17:56:42   
Aja1
Zamima, a imajo raven podplat ali tisto majhno ozko petko? Jaz namreč ne maram tistih petk, ker ne znam hodit v takih čevljih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
2.4.2007 17:56:48   
MALINČICA
Zamima, Zala pa je taaaaakoooo luštkana na osni slikici, ko spi v vozičku, mmmmm....
Prava princeska Zala je!!!!!!!

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
2.4.2007 18:07:19   
Zamima
Ja, prav uživa ko spi user posted image , mi je moj vedno rekel, da jaz zelo zadovoljna zgledam ko spim, torej predvidevam, da ima to po meni user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2967
2.4.2007 18:08:31   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Zamima, a imajo raven podplat ali tisto majhno ozko petko? Jaz namreč ne maram tistih petk, ker ne znam hodit v takih čevljih user posted image user posted image user posted image

ne ne raven podplat - tele misliš, bele na sliki? user posted image  Ali tiste v Papriki? user posted image  Oboje imajo ravni podplat.user posted image
Nobenih petkic

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
2.4.2007 18:21:59   
Aja1
No, pol si moram res kaj takega kupit.user posted image

A še kakšnega user posted image  daje luna (pa ne kmislim na tiste, ki več spijo user posted image )???

Naša je full sitna.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
2.4.2007 18:26:50   
MALINČICA
Punce, da vam povem kaj se nam je danes zgodilo....
Se porihtamo, da gremo v trgovino pa malo po mestu, stopimo v dvigalo in se v pritličju ne odpre. Jaz sem mislila, da bom znorela, z malim smo bili zaprti v liftu še z dvem moškima, AAAAAA!!!
Vsi celi panični, kličemo servis LIFT d.o.o., mislim pa niso bili dosegljivi, haloooo!!! Niti od hišnika nimamo številke, pa pritiskamo tisti zvonec, pa se deremo, pa tolčemo po stenah lifta, pa NIČ, niti en sosed se ni javiluser posted image  Madona ej, sem bila že čisto brez sape!!! Pa pokliče moj kolega, da bi šel iskat hišnika, ker je v drugem vhodu doma, pa nam pet minut ni verjel, ker je mislil da ga še za včeraj zabavamo, ko je bil 1. april. Mislim groza!! Pol moj dragi končno vtrga vrata narazen, da smo končno lahko šli ven!!!Ej, taki šok!!!! Madona sem se razjokala potem, ko smo prišli ven!!!! Pa nobenega soseda, ko rabiš kaj, drugače pa če so psi malo bolj glasni, spodnji sosed začne z metlo po stropu tolčt. Eh, mi je bilo hudo!!!

< Sporočilo je popravil MALINČICA -- 2.4.2007 18:30:33 >

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
2.4.2007 19:12:31   
max81
Zamima ful dobre balerinke, ke si jih kupla, ker jaz ko iščem kakšne čevlje sigurno ne najdem kej lepega

drgač pa zaenkrat luna je kr ok, mala tud, sam ljudje okol mene so vsi maluser posted image , ampak pustmo zdej to....male ne smem preveč hvalt, ker pol jih sigurn dobim po bučuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2971
2.4.2007 19:16:36   
urška76
Ojla!
Se moram hitro pohvalit, čeprav še nisem čisto prepričana. Mi imamo prvi zobek. Še malo pa bo tak nasmešekuser posted image . In da bomo neki posebnega nimamo spodnje enice, ampak imamo zgornjo enko. To bo dojenje postalo zabavno user posted image
Ja pa naš ta večji otrok je ravnokar pospravil vse igrače, brez da bi mu kdo kaj rekel. user posted image  Polna luna očitno.
malinčica v vašem primeru pa bi mogoče pomagalo, če bi dvigalo poslali v prvo nadstropje pa potem nazaj dol. Vsaj pri nas je to palilo, ko nam je štekal. Pa kako, da v dvigalih še nimate kriznega telefona. Mi imamo direkt povezavo z 112, tako da če se kaj naredi lahko pokličeš pomoč tudi če nimaš mobitela. In po zakoni bi baje morala to imeti vsa dvigala.

Neposredna povezava do sporočila: 2972
2.4.2007 19:18:59   
majas
Alo!
Samo na hitro ker mala joka, sve bile ceeel dan skoraj na zraku, zdaj pa je verjetno kar utrujena od tega..pa polna luna bo/je user posted image  saj ni čudno da so malo sitni.
Tako toplo je bilo zunaj, jaz je nisem imela dosti oblečene.  Pa super mi je da je tako dolgo svetlo user posted image

Zamima kako sta spet luškani na tisti slikici, ah joj. Pa tvoje balerinkice tudi!

No konec joka-se z babi gledata v ogledalo pa je seceda zdaj spet vsa nasmejana user posted image

sem tudi jaz šla gledat k decemberkah user posted image user posted image  ker jaz si ne predstavljam več življenja brez moje punčke. Ah naj počiva v miru, kar hudo mi postane...

Nič jo šibam skopat pa da gre pančat. papa

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

Neposredna povezava do sporočila: 2973
2.4.2007 19:21:01   
MALINČICA
Naš blok je že malo starejši, pa telefona nima not, ima pa tisti zvonec, ampak kot sem rekla ni nič pomagal.
Tipka pa nobena ni prijela, ni bilo nobenega odziva, nikamor ni šel lift! 10minut smo bili na mestu. Najbolj sem se bala, da bi padli v klet, ok sej je samo eno nadstropje, ampak vseeno me je bilo strah za Maja, da bi kdo nanj padel, da bi se mu kaj zgodilo....

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
2.4.2007 19:21:58   
majas
 MALINČICA groza, ti verjamem mene bi taka panika...oh ta dvigala...

Urška79 user posted image  za zobeka... ste prve!!! Kako pa ste preživele? Bil joka, vročina...???

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Določitev spola.
пеперутка16

Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so:

Uganili so, da je punčka. (0%)

Uganili so, da je fantek. (0%)

Rekli so mi, da je punčka, rodil pa se je fantek. (0%)

Rekli so mi, da je fantek, rodila pa se je punčka. (50%)

Nismo hoteli vedeti. (50%)

Število vseh glasov: 2

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!