|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
3.4.2007 10:26:00   
Nogavica
Pozabila sem napisat, da meni tudi lasje fuuuul izpadajo. Jih je vsepovsod polno user posted image . Še dobro, da imam kratke in goste, da se na glavi še nič ne opazi user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
3.4.2007 10:30:49   
Aja1
Zamima user posted image user posted image user posted image  samo zate in za Zalo.

Nogavica....naj te potolažim....mi nismo nič boljše spali...ja polna luna je res en user posted image  . Še dobro, da je samo 1x na mesec (ampak pri nas traja vsaj 3 dni).

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
3.4.2007 10:35:35   
atanja
Jutro!!
Zamimauser posted image . Zelo si močna da greš čez vse to.

Tako lep vreme. greva z malim kar n a dvorišče, da bova cel dan vzunaj. kupit mu moram klobuček, da mu ne bo sonce nagajal.
Krfjolca- pri nas k ma fleke so vedno po kopanju rdečkaste

Uživajte

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
3.4.2007 10:39:49   
Zamima
hvala punce. user posted image  Danes bo to res en dooolg sprehod imam kar daleč za pešačit do pokopališča, ampak ker je tako lepo vreme, Zala je običajno pridna bova šli. Pa še jaz se bom potem bolje počutila, da sem malo uredila grob.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
3.4.2007 10:40:48   
Zamima
Zdaj pa odhajam, se oblečt, Zala še spančka,... Lep dan vam želim, lepo izkoristite sončka  s svojimi user posted image  user posted image .

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
3.4.2007 10:47:10   
MALINČICA
Zamima, naj ti ta dan mine čim manj boleče.

Jaz pa se moram počasi spravit kaj pospravit, pa kaj skuhat, hmuser posted image  kaj kuhate danes? Jaz bom najbrž standardno riž in zrezke ter soalto ali pa rdečo peso. Odvisno kolk bom lena, he!
Majči spančka, jaz pa šibnem pospravit kuhinjo in posesat. Ven itak ne bova šla danes se mi zdi.... Madona sem jezna!!! Preklet lift!!!!!!!!!!!!!!!!!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
3.4.2007 11:51:12   
Anonimen
user posted image user posted image  Zamima, zate in za tvojo prelepo pupo Zalo! user posted image user posted image

Mi bomo danes jedli mesno omako, špagete in solato. Imamo *delavce*, pa moramo kaj takega bolj simpl in na hitrco gotovo skuhat. user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3007
3.4.2007 13:13:20   
Aja1
Punce, ki imate jaguarja. A user posted image  kaj privežete v vozičku? Jaz jo samo s tistim delom, ki pride med nogami tiste naramnice še ne.... nekako čudno stojijo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
3.4.2007 13:47:57   
krfjolca
Dan, punce. Evo, smo preživeli cepljenje. No, sestra, ki ga je cepila, ima verjetno še travme, mi smo pa že bolje user posted image . Sem mu po navodilu zdravnice kar takoj, ko smo domov prišli, dala svečko, ker je imel že prejšnjič malo reakcije. Upam, da ne bo hudega. Zdaj spi. Upam, da bo tokratna reakcija tudi spanje celo noč, kot prejšnjič user posted image .
Je pa za nagrado dobil svetlo modre hlače za krst, jaknico (mislim, zdaj ima že 3 prehodne  user posted image ...), 2 bodija, eno piratsko rutico in eno lepo kapico s šildom user posted image ... No, to sem kupila včeraj, sem namesto 4 pisala esej 2 uri, ostalo pa porabila za obisk HMa. Sam pšššššt user posted image

Tehta pa 8.500g na 69cm.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
3.4.2007 13:53:47   
Aja1
user posted image user posted image user posted image  za Ažetovo pikico in mere!

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
3.4.2007 14:51:20   
Zamima
Punce, midve sva že doma user posted image , ne me vprašat kak me noge bolijo, ampak balerinke sem si pa vseeno kupila user posted image user posted image , bom kasneje nalimala slikico.

Zunaj je tako vroče, da mi je žal, da nisem dala kratkih rokavov in vetrovko gor, sem šla s puloverjem, zdaj sem pa cela mokra.

Zvečer pa še pilates, danes pa sem res ogromno kalorij zgubila,... user posted image  Zdaj grem pa tamalo previt pa nahranit pol pridem pa še malo čvekat user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
3.4.2007 14:59:33   
Nogavica
Midve sva tudi nazaj.
Zdaj pa gremo k tašči, da malo premečka Živo, ko je tako dolgo ni videla user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
3.4.2007 15:30:15   
Zamima
Evo mojo novo pridobitev user posted image

user posted image
user posted image

So lepi, a? a? a? user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
3.4.2007 19:08:58   
Zamima
No, zdaj pa smo dobili vročino user posted image  user posted image  sem merila s tistim otroškim, ki pokaže hitro je pokazal 37, potem pa sem merila s tem, ki si mi merimo z živim srebrom pa je pokazal 38 user posted image .

Mislite, da ji zobki nagajajo? user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
3.4.2007 20:14:24   
Nogavica
Zamima, ne vem, kaj naj ti rečem glede vročine, mogoče so res zobki. Si opazila že kaj napeto dlesen? Sicer pa jaz tudi ne vem, kaj je s temi termometri. Se mi je Živa zdela en večer ful vroča, pa sem ji šla merit vročino - tudi s tem, ki hitro pokaže - pa je pokazalo 36, potem sem ji pa zmerila v ritki, pa je bilo 37,8 user posted image . Saj vem, da v ritki več pokaže, samo skoraj za 2 stopinji user posted image . No, upam, da je Zala dobro.

Aja1, jaz še malo ar mučim v oni torbi - danes je bila čisto potna, kako sem bila jezna nase user posted image . Bomo jo pa jutri ukinili in ti povem, če jo bom pripela. Aja, jutri bo menda dež user posted image .

Še eno vprašanje za tiste z Jaguarji - imate prevleke za dež? Kje ste jih nabavile? Menda jih ni več za dobit. Kaj boste pa nabavile, če jih še nimate?

Lep večer vam želim. Mi bomo gledali fuzbal  - se ve, kdouser posted image user posted image user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
3.4.2007 20:15:18   
Nogavica
Pozabila - Zamima, FUUUUL lepi čeveljci user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
3.4.2007 20:19:38   
Zamima
Zala zdaj spi. Vsake toliko jo grem gledat, upam, da bojo res zobki user posted image ,... Jaz sem pa odpovedala pilates, itak, ne bi mogla brezskrbno telovadit, medtem ko ima moje dete vročino, vprašanje, če bom kaj spala ponoči user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
3.4.2007 20:30:52   
atanja
Čer!!!!!!!
pri nas mali že pančka. Joj tok je zlat.... Zdaj ko se kdaj učim mi je ful hudo k nisem z njim, čeprav mu ni čist nič hudga z babico. tko da sem se odločla da gre v petek z mano v Koper pa bo šla prijateljica z mano, in ga bo sprehajala medtem k bom jaz pisala( k je napovedan full lep vreme). Drugač pa spet ne bi bla cel popoldne z njim. Ah sej vem da pretiravam...

Zamima: lahko so zobki. Čeprav mislim da za dojenčke to še ni visoka temparatura. A je kaj bolj sitna? LAhko da ma sam mal povišano k je večer.
Joj pa tok so luštni čevelčki... Kok si dala?

Lep večer!!!!!!!!!

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
3.4.2007 20:55:02   
Zamima
38.4 vročineuser posted image  smo dali svečko v ritko. upam, da pomaga.

atanja dala sem 24.95€

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
3.4.2007 21:02:14   
Aja1
Zamima, res luštni čeveljčki user posted image . Jaz bi tudi take imela user posted image  Mogoče gre res za zobke. Poročaj.
Nogavica, jaz dežne prevleke nimam in je tudi ne bom kupila, ker itak ne grem ven, če dežuje. Če pa vidim, da se pripravlja k dežju, sem pa v bližini doma. Sem pa danes popoldan spet namontirala nazaj vrečo (imam letno - ni kosmata), ker ni bilo tako toplo...pa še Neja jo je navajena in veliko lažje zaspi v vozičku. Ko ni imela vreče, je bila pa skoz budna - firbec user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
3.4.2007 21:27:16   
Aja1
Nobena se ne oglasi...nič, grem pa spat. user posted image  in user posted image  že veselo drnjohata.

Lahko noč...zdaj luna že pojenja...upam, da bomo kaj več spali.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
3.4.2007 21:36:35   
Anonimen
O, luštni čevlji Zamima. user posted image   Pa ne skrbi preveč, saj so najbrž samo zobki.

Jaz tudi moram it enkrat kmalu v šoping, nimam nič pametnega za oblečt & obut, preden se odpravimo na NL moram to pod nujno opravit, da ne bom gor šetala, ko največji brezdomec. user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3022
3.4.2007 21:39:42   
krfjolca
Zamima, ful luštni čevlji. Zganjam fovšijo user posted image . Upam, da se z Zalo poštima in da so res samo zobeki.

Aja1, sem gledala slike v albumu - tista z banano je svetovna user posted image user posted image

Glede jaguarja - jaz Anžeta tudi ne pripenjam čez rame, samo med nogicami in okrog pasu, pa že to je treba ful hitro, ker se začne drugače razburjat. Dežne prevleke nimam in je tudi ne nameravam kupit, ker v dežju itak ne hodim ven, če pa že, ga pa v kenguruja fliknem.
Reakcije zaenkrat ni nič, vročine nobene, počutje v redu (danes je bil celo zelo cukrast). Je bil pa popoldne na služenju pri mojih dveh v Kranju, da sem se jaz učila za izpit. Japajade - 5 minut učenja, potem me je pa zmanjkalo za 2 uri!!! Zdaj pa že vidim, kaj bo - mulc bo prvič po dolgem času spal komplet celo noč, mami bo pa gledala ko sova, ko je drnjohala celo popoldne!!! AAAAAAAA user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
3.4.2007 22:11:42   
Zamima
Jaz tudi mislim, da bom nocoj spala z enim odprtim očesom user posted image , Zala je sicer ful živahna user posted image ampak vseeno tako je bila vroča, ne vem,... dlesni si drgne vse potisne v usta - upam, da so res zobki user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
4.4.2007 8:46:48   
Aja1
jutro...
spet prva? user posted image user posted image

Pri nas dežuje user posted image  tako, da bomo cel dan vsi tečni. Spali smo itak spet bolj slabo (še kar vpliv lune).

Krfjolca, iz kakšnega materiala je Anžetov avtosedež? Videti je isto žamet, kot pri našem.

Zamima, kako je z Zalo? Je vročina padla? Naša je tudi envečer imela vročio 37,9, pa je potem kar naenkrat padla...ni bilo ne zobka, ne česa drugega. Upam, da je tudi pri Zali tako...no, ali pa da je zobek user posted image

Midve sva sami doma. user posted image  je v službi..služi dinarčke (ups, evrčke) za kruhka user posted image

Kaj boste kuhale? jaz moram malo po skrinji pobrskat, kaj sploh imamo, ker v takem vremenu ne grem v trgovino (še bolje, da ne grem, ker zadnje čase - odkar je evro, zapravim full več za čisto brezvezne stvari - kar podzavestno mislim, da kovanci niso nič vredni user posted image ). Sem dobla izpisek iz banke in sem zapravila too much (en kup dvigov gotovine po 20, 30 eur - kupila pa nič takega).

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Porod
MC09

Kako se vam je začel porod

sprožili so ga pred rokom (16%)

odtekla mi je voda (28%)

s popadki (39%)

sprožili so mi ga po roku (17%)

Število vseh glasov: 145

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!