Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. 
za zobeka... ste prve!!! Kako pa ste preživele? Bil joka, vročina...???
. Drugače jo pa danes gledam, pa mi neki belega pade v uč na njeni dlesni. grem s prstom pa je trdo in ostro. Pa čez deset minut še enkrat probam. Potem pa še dragi ponovi čez dve uri, ko je prišel domov in je isto čutil. Tako da skoraj ni dvoma.
Prav ogromne lišaje je dobil, zelo rdeče, zdaj po 20 minutah pa že izginja ...Nimam občutka, da bi ga kaj srbelo, zdaj itak že spi. Bom šla čez nekaj minut gledat, če je že kaj bolje skožo. Kaj bi bilo to?
, sem prišla z aerobike in mi pravi mama, da se že uro pa pol joka, vmes neha, spet joka, je sitna v glavnem groza, sem jo vzela jaz v roke isto, ni hotela zaspati, če sem ugasnila luč še hujši alarm, zdaj sem jo dala v njeno posteljico kar oblečeno ji navila vrtiljak, se je malce umirila, me je pa kar strah kako bo ponoči
k me vse srbi.Že skor cel let. Najprej so me slabosti zdelale med nosečnostjo, pol nisva, ker me je bolel zarad šivov. Zdej ko nama je spet zalavfal s polno paro pa alergija, ki jemlje užitek. Pa sej bo kmalu bolje. Zdej so sam še roke, noge in vrat tisti ta srbeči deli.
.
in čestitke za prvi zobek
!