|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
4.4.2007 13:20:04   
Aja1
Brez pomivalca bi bilo tudi meni težko. Smo že razvajene, ane?! user posted image user posted image user posted image

Moj otrok pa zdaj že en mesec ne mara bit v igralnem centru. Ko jo položim tja, leži kot kup nesreče in me kliče. Tudi pod razno se ne dotakne igrač user posted image ...prej je pa vedno uživala v njem. Zakaj se to dogaja? Raje leži v ležalniku in se igra s tistimi tremi medvedki.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
4.4.2007 13:32:21   
urška76
Oj!
Da vidim, če bom danes lahko kaj objavila. Včeraj zvečer sem mal napisala, pa se sploh nisem razpisala, ko pa hočem potrdit, mi pa napiše, da mi je seja potekla. Mislim HALOOO.
Naša mala je prava tečkica že dva dni. Zaspana je toliko, da zase ne ve, sam spat pa ne. Tud če jo imam v naročju se začne dret, kot da bi jo iz kože dajala. Prejle mi jo je ratal uspavat, pa sam lahko samo na eno zs odgovorila, zdaj mi pa že tečnari.
A katera ve kje se NAŠA VIV POTIKA? Se sprehaja po RR, pri novemberkah se pa ne ustavi.
Nč, šibam k naši muli

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
4.4.2007 13:49:23   
MALINČICA
Midva sva nazaj s sprehoda, zdaj pa sva malo telovadila in razgrajala na blazini.
Punce, Maj se je danes prvič prevalil tudi s trebuščka na hrbet. Obratno obvlada že kar nekaj časa, da nes pa se je obrnil na hrbet, bravo mali!
Pa ful je začel z rokicami mahat in se ful tepe z njimi po trebuščku, sem ga kar snemat mogla. Še dobro, da je bajsi, drugače bi po moje poletel, ko tako maha z rokami.

Še to, koliko novembrčkov je bilo načrtovanih? Maj ni bil načrtovan, imela sva namen imeti otroke, vendar se nisva lih trudila, bil pa je vsekakor zaželjen, čeprav je bil sprva šok ob pozitivnem testu.Pa vaši mulčki?

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
4.4.2007 13:51:11   
max81
no tkole želodčki so polni, srčku je nekak ratalo popravit pomivalcauser posted image user posted image , koliko časa pa bo delal pa vaM tudi sporočimuser posted image user posted image , dones morm pa mal pospravt pa se mi sploh ne da k je tako zaspano vreme, tamala pa je naspidirana 100/h, ja nj tako kr ostaneuser posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
4.4.2007 13:54:22   
max81
ja naša pikica je bila načrtovana že par let, pa se ni prijelo, vmes sem imela laparoskopijo, imelasem namreč PCO.Zanosila sem pa dober let po laparo.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
4.4.2007 14:16:33   
krfjolca
Anže je bil načrtovan, ja. In natančno izračunan user posted image , sva se šla naravno metodo z merjenjem bazalne telesne temperature. Pa v prvo se je prijel user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
4.4.2007 14:17:39   
Aja1
Naša je bila tudi načrtovana. Prijelo se je pa že prvi mesec, ko sva opustila vso kontracepcijo...narejena je bila na smučanju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
4.4.2007 14:21:32   
MALINČICA
Se smatram za zelo srečno osebo, sploj+h, ker vem kako se nekateri mučijo, da bi prišli do take male žabice, kot jo imam zdaj v naročju. Zelo sem vesela, da se nama je Maj zgodil... Rada sem bila nosečka, še rajši sem mamica!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
4.4.2007 14:27:20   
max81
super punce, da vam je ratal v prvo......jaz sem bila že ful v skrbeh da nama nikoli ne bo ratal, sam pol smo dal pa možgančke na off in res se je prijelo, tako da psiha res ful vpliva na to

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
4.4.2007 14:51:50   
Nogavica
Da še jaz napišem, kako in zakaj se je zgodila Živa:

Konec septembra 2005 smo imeli doma velik požar - stik v električni napeljavi - zgorelo je celo podstrešje, posledično je bila uničena cela streha in celo najino stanovanje v mansardi (sicer ni pogorelo, je pa bila celotna el.napeljava v zidovih fuč in stropovi uničeni od ognja in vode), tako da smo morali VSE narediti znova user posted image . No, nesreča bi bila še hujša, če jaz ne bi ob polnoči še bedela in opazila ognja - so rekli gasilci, da bi se midva v roku 10-15min zastrupila z monoksidom in se več ne bi zbudila.
Pa je mama vzela kredit in "naredila" novo streho, dragi je pa ravno v tistem času dobil pogodbo za nedoločen čas in je tudi lahko vzel kredit, da sva spet naredila novo stanovanje. Sva pa živela 7 mesecev spodaj v kuhinji user posted image  - si predstavljate to!? No, v bistvu skoraj samo spala, ker sva bila tako nesrečna, da nimava svojega prostora, da sva bila večinoma zdoma.
Za novo leto 2006 sva se odločila, da bova imela otroka in nama je kar hitro uspelo.
Sva se pogovarjala, da je vprašanje, če bi se odločila takrat za user posted image , če se ne bi vse to zgodilo. No, zaključek - vse slabo res za seboj prinese tudi nekaj dobrega. V najinem primeru res veliko dobrega, saj sva se po nesreči nekako še bolj povezala, pa stanovanje sva si uredila na novo in večje (prej sva koristila samo pol mansarde), pa dobila sva najin največji zaklad - Živo user posted image user posted image user posted image .

Malo sem naložila... user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
4.4.2007 15:55:43   
MALINČICA
Nogavic, pretresljiva zgodba, res. Ampak se je res dobro končalo! Vidim, da sva zgleda edina, ki nisva načrtno zanosila februarja 06.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
4.4.2007 16:14:28   
Aja1
Nogavica, samo da je zaključek lep.

Dragi novembrčki, ki še niste probali korenčka. Neja vam sporoča, da je korenček bljek, fuj,...user posted image user posted image user posted image

Mi GH ne da miru...sem ji danes skuhala malo korenčka, ga spasirala in ji ga dala...se je tako zmrdovala, kot bi ji strup dajala.

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
4.4.2007 16:31:21   
Zamima
Ojla, midve sva od zdravnika.  Sem smotana da bolj bit ne bi mogla (danes definitivno ni moj dan user posted image ),... Ko se je zala zbudila okoli 13.30 sem ji zmerila temperatudro in jo je imela čez 38 (spet!) in sploh nisem nič več razmišljala, ampak samo poklicala taxi, ki je bil btw. tukaj že čez 5 min, oblekla Zalo in sebe, vzela dokumente in sva šli. Pozabila sem VSE in plenico in bombažno pleničko, robčke, čaj,... in kaj pol zvem ko pridem tja user posted image , da takrat ni bilo tam nobene zdravnice, tudi ne kake, ki ni Zalina, ampak je delala samo ta njena in začela ob 15.00, tako, da sva z ubogo revico zaradi moje ihte čakali 1 uro tam user posted image . Madona sem smotana.user posted image
Vmes sem klicala od prijateljice sestro, ki stanuje najbližje, če mi lahko gre lepo prosim v trgovino po plenice in mi jih je na srečo tudi pripeljala, ker nisem imela res niti ene - ne vem kje imam glavo - očitno sem od vsega strahu, kaj bi lahko bilo narobe kar vse pozabila user posted image .
No, naposled sva le prišli na vrsto (prve, ker sva že 1 uro čakali user posted image  user posted image ) , zdravnica je Zalo pogledala, seveda je bila Zala totalno nerazpoložena in je kar precej jokala, pogledala ji je ušesa, poslušala srček, pogledala usta, ...

Vse je tako kot mora bit, ne vemo od kod vročina, zobki zagotovo ŠE niso. Dobili sva fiziološko raztopino in rekla je, da naj ji kar dajam svečke na 4-6ur.

Dobila sem vrečkico v katero moram do jutri dopoldan polovit urin in ga odnesti v laboratorij, vzeli ji bodo tudi kri user posted image (ou what a joy).

Zdaj sem jo previla, preoblekla dala svečko, jo nahranila, zdaj je pa takoj zaspančkala. user posted image  No, bomo videli kako bo.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
4.4.2007 16:35:58   
Aja1
Zamima, se zgodi. Slab dan. Saj bo jutri boljše. Zala se bo pa tudi hitro pozdravila.

Kako boš pa urin ulovila v vrečkouser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
4.4.2007 16:37:43   
Nogavica
Zamima, upam, da bo vse o.k. z Zalo in da gre le za kak prehlad. Te pa čisto razumem, da si bila raztresena.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
4.4.2007 16:42:24   
Zamima
Aja1, mi je pokazala, kako naj naredim, ampak dvomim, da mi bo ratalo, verjetno bo kar ona jutri morala to naredit (mi je rekla, da če ne bo šlo, da bo ona), jaz pa čakat tam tako dolgo, dokler se ne bo polulala user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
4.4.2007 16:42:34   
max81
O boga Zala, kmalu se pozdravi, mamica naj ti pa da en velikuser posted image  in pa koš poljubčkov

danes nismo šli nikamor je tako čudno hladno, malo vetrovno vreme....mene pa malo grlo peče no upam da ne bo hudega, no sej sem si pa čist sama kriva k pa napol naga hodm okoluser posted image

ke ste vse

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
4.4.2007 16:47:48   
Zamima
max 81 pazi se, danes mi je ravno patronažna rekla, da ful neki virusi razsajajo  user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
4.4.2007 16:49:05   
Aja1
Pri nas je tudi čudno vreme user posted image  Dopoldan sva bili malo zunaj, zdaj pa premišljujem, če naj grem še za eno urco ali ne user posted image .... user posted image  spi na sedežni, jaz pa z Nejo v naročju pred računalnikom.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
4.4.2007 16:51:43   
max81
Zamima sej ni čist nič čudnega, učeri je blo fullll toplo, danes pa spet kr hladno, en dan se slačmo nasledn dan se pa spet oblačmo, jest sploh ne vem več kako naj škratka napravim za venuser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
4.4.2007 16:55:20   
max81
no tko pomivalni stroj je enkrat že opral, lučke se ne prižigajo tko kt učeri, morm potrkat, da zdrži še kšn let al pa dveuser posted image .......pa sva prišparala za malo več kt 30.000 starih tolarčkov, toliko mi je namreč rekel serviser, mislm halo pol grem pa raj po novga, če mi slučajno zariba do koncauser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
4.4.2007 16:59:41   
Zamima
ja, max, saj tudi jaz mislim, da sva midve obedve včeraj malo pokasirali, ko je bilo tak soparno :/ si jaz tud nekaj nos brišem pa ne počutim se lih dobro no user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
4.4.2007 17:02:45   
Aja1
Zamima, prej si pisala o pumpici za nos čistit. Jaz sem naročila tisto za na sesalec. Baje potegne ven user posted image  in pol. Na srečo je še nismo uspeli sprobati. Jo pa zelo hvalijo. Reče se ji pa Baby vac.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
4.4.2007 17:06:02   
max81
ja gleda da nam bo tole vreme še kakšen mesec delalo preglavice, preden se bo dokončno ogrelo user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
4.4.2007 17:08:15   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Zamima, prej si pisala o pumpici za nos čistit. Jaz sem naročila tisto za na sesalec. Baje potegne ven user posted image  in pol. Na srečo je še nismo uspeli sprobati. Jo pa zelo hvalijo. Reče se ji pa Baby vac.

A res? Ker ta moja je zanič, mi je že patronažna rekla user posted image , da je klump pa pol. Koliko pa stane in kje se jo kupi? Ej a majo kaj na BC spletni strani? Da bi lahko naročila, ker dvomim, da bom prišla v kratkem do BCuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Zdrava prehrana.
пеперутка16

Se prehranjujete zdravo?

Da. (67%)

Ne. (33%)

Število vseh glasov: 3

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!