|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
4.4.2007 8:48:21   
Anonimen
Dobro jutro, zaspanke! user posted image

Kje se skrivate, pijete user posted image  ali še sladko pančkate? user posted image

Danes bo zgleda bolj turobno vreme, vsaj pri nas ni sledu kakšnega sončeka, ma ja sej bo jutri pa že spet lepše vreme.

Lep dan vsem skupaj! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 3026
4.4.2007 9:06:18   
Nogavica
Dobro jutro!

Tudi v MB je vreme kislo. Sicer še ne dežuje, ampak zgleda, kot da bo vsak čas. Popoldne naj bi se zjasnilo, čeprav jim jaz ne verjamem.

Živa je danes spala do pol osmih, se je pa ponoči spet toliko premetavala in jamrala, da sem ji vsaki 2 uri morala dudo dajat. Kot kaže, je to njena nova finta.

Punce, a  ve katera, če se da kje muzika od Raimonda Lapa snet z interneta? Je cela kolekcija Music for babies, samo je zgleda ful zaščiten - user posted image  je v službi skušal dol potegnit, pa nikjer ne najde zadetkov user posted image . Je pa ful prijetna glasba - midva imava  CD Lovely sleepy Baby, ki ga poslušam že en teden skoraj nonstop user posted image .

Jaz upam, da bo Živa spala v vozičku, ko bova odstranila torbo, če ne, ne vem, kaj bomo. Zdaj vedno spi po 2-3 ure.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
4.4.2007 9:18:26   
MALINČICA
Dobo jutro tudi od naju. Jaz sem že ob pol sedmih tukaj strašila, ker me je moj zbudil, ko je šel delat.
Nogavica-Sem ravno v torent napisala raimond lap, pa ni nič našlo.

Jaz sem si pa snela pilates, pa se že dva dni spravljam, da ga grem delat, pa ni volje. Nimam toliko motivacije, da bi se sama spravila delat, se mi zdi, da je glede tega skupinska vadba dost boljša.

Punce, a ima katera še recepte od monike79, meni je zdaj že drugič kar samo od sebe spraznilo inbox, pa ne vem v čem je finta? Shranila pa si valda nisem.

Evo, danes kuham kislo zelje s krom,pirjem in bloško klobaso. Bom že kar zdaj dala kuhat, da bova z Majem lahko dlje zunaj, samo ne vem kako bo z vremenom. Upam da se ne bo vlilo.

Moj mali škrat pa je včeraj od babi dobil svoje čisto prve čeveljčke, seveda so taki mehki, ampak so ful lepi. Zdaj bomo počasi sneli zimsko vrečo, pa jih bo rabil, da ne bo samo v nogavičkah.

Nič, grem kar kuhat, da zasmradim stanovanje.

A je katera gledala film Dark water? Midva sva včeraj pogledala dvd, pa je taaaaako grozen, madonca taki filmi pa so mi ful grozni, ko se kaki duhci dogajajo. Mi je ponoči dragi moral it po otroka pa po vodo, ker sama isem uopala s postelje stopit, brrrrr!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
4.4.2007 9:24:30   
Aja1
Malinčica, jaz imam recepte. Pošlji mi mail na zs, pa ti jih pošljem.

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
4.4.2007 9:43:10   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA

Nogavica-Sem ravno v torent napisala raimond lap, pa ni nič našlo.

user posted image . Hvala vseeno.

Drugače so pa ti CD-ji kar dragi, tako da si jih ne bi ravno kupila cele kolekcije.

MALINČICA, si gledala Dark water ameriško ali originalno verzijo? Midva z dragim sva vse te gledala originale (japonsko ali korejsko user posted image ), pa so mi fuuuul grozni, bolj od ameriških. Najhujša od vseh pa mi je Zamera - Grudge. Imava doma DVD, pa se opogumljam, da bi si ga spet ogledala user posted image .

Žaba se je zbudila. Se javim še kasneje.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 3030
4.4.2007 9:50:18   
Aja1
Meni pa tale nova RR ni všeč...še posebno, ker ne vidiš takoj zs...sem zdaj šele videla enega, ki sem ga dobila 4 dni nazaj user posted image  Bo treba bit bolj pozoren.

Že nakaj časa opažam, da ima Neja na ličkih kar malo popokane žilice user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
4.4.2007 9:53:19   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Zamima, kako je z Zalo? Je vročina padla? Naša je tudi envečer imela vročio 37,9, pa je potem kar naenkrat padla...ni bilo ne zobka, ne česa drugega. Upam, da je tudi pri Zali tako...no, ali pa da je zobek user posted image

user posted image  kaj pa vem, ful je nerazpoložena, zdaj ima vročino 37.5 user posted image  user posted image . Sem klicala patronažno in ji povedala za včeraj, pa je rekla, da naj se greva pokazat, da lahko, da je kak virus ali pa kaj. Jaz pa sploh ne vem kam poklicat, ker Zalina zd. dela popoldan user posted image

Kak nasvet???

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
4.4.2007 9:54:07   
MALINČICA
Meni je prejšnaj podoba tud bolj ležala, zdaj je vse nekako...
Kaj pa vem, prej si tam na zadnjih debatah takoj lahko dostopil do želene teme, zdaj pa lahko greš samo na komentar tistega, ki je zadnji tam pisal, pa glede zs tudsi... Eh, je bilo prej bolje!

Maj ima tudi malo popokane žilice na ličkih, po moje to ni nič posebnega. Se po moje kar porihta pol to.

Nogavica, gledala sva ameriško verzijo in je bilo prav grozljivo, ko že misliš, da je vsega konec, pa tak preobrat!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
4.4.2007 9:56:37   
MALINČICA
Če vročina ne narašča, pa če je Zala koliko toliko ok, bi jaz počakala na njeno zdravnico, če pa se ti zdi nujno, pa idi k tisti, ki pač zdaj dela...
Revica mala...

Neposredna povezava do sporočila: 3034
4.4.2007 9:59:50   
Aja1
Aha, potem je to glede popokanih žilic normalno. Sem že mislila,da ima naša tako zelo tanko in občutljivo kožo.

Zamima, jaz bi na tvojem mestu počakala in šla popoldan pokazat Zalo, ker 37,5 ni veliko.

Neposredna povezava do sporočila: 3035
4.4.2007 10:01:58   
Zamima
bova popoldan šli k dr. sem klicala. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3036
4.4.2007 10:04:23   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Zamima, jaz bi na tvojem mestu počakala in šla popoldan pokazat Zalo, ker 37,5 ni veliko.

do kolko je pri tamalih normalno? Tam okoli 37.2, ne? user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
4.4.2007 10:08:48   
MALINČICA
Zmerjeno pod pazduho je vročina kar je nad 37.2, v ritki pa je vročina nad 38°, v ušesu pa nad 37.5°

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
4.4.2007 10:11:12   
Zamima
jaz ji merim pod pazduho z navadnim termometrom, mi je patronazna rekla, da najboljše kažejo

Neposredna povezava do sporočila: 3039
4.4.2007 10:50:14   
MALINČICA
Ja, saj je res, pa ušesna temperatura se ne meri dojenčkom pod šestimi meseci, koliko se informirana.

Aja1, hvala za recepteuser posted image user posted image user posted image , zdaj so že shranjeni v posebni mapici!

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
4.4.2007 11:24:56   
Lana_s
Pod 38 stopinj se za dojenčke ne šteje za vročino. Ponavadi se začne zbijati pri 38.5, samo jaz sem vedno začela pri 38.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

Neposredna povezava do sporočila: 3041
4.4.2007 11:27:09   
Lana_s
Jaz sem na začetku pri Tini preverjala in je bila temperatura v ritki, pod pazduho in s termometrom dudo enaka. Ne vem pa zakaj se ne bi merilo že od začetka z ušesnimuser posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
4.4.2007 11:35:35   
MALINČICA
Ne vem lanas, meni tako piiše na eno zloženki, ki sem jo dobila pri zdravniku in so notri vsi ti podatki kje se meri in odstopanja pri merjenju pri različnih delih telesa, se mi pa zdi logično, da ima v ritki višjo temperaturo, kot pod pazduho. Poskusi si dat prst v usta, boš videla, da je v ustih topleje, ko je topel prst.

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
4.4.2007 11:55:20   
Zamima
Mislim, da gre pri nama za prehlad user posted image  sem ji noseka zdaj čistila pa imam tako zanič pumpico user posted image  to od Lumpija, moram drugo nabavit. Sem ji pa vseeno nekaj ven potegnila user posted image , tako, da mislim, da je revica prehlajena user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3044
4.4.2007 12:30:11   
atanja
Dober dan!
Mi danes od 4h nismo spal k je neki tečnaru. Ful je bil zaspan pa ga je kar nekaj matralo. Pa še bruhal je. Pol je pri meni zapal ob 6h do 8h.
Zamima-upam da je z Zalo boljše. Če ma nosek prehlajen ne pozabi na fiziološko raztopino. Pri nas ma skoz neki zamašenga. Lahko bi fiziološko kupoval kar v kakšnem diskontu.
Za vse je dobra. je mel spuščaje na obrazu pa si jih je sprasku pa sem mu mogla dajt obhladke of fiziološke. Sm že miselna, da me zdravnica hece.

Joj jaz bi šla tako žvet na svoje. Da bi se sami rihtal. Sej vem da mi mami dosti pomaga-je ful zlata. Sam rada bi skrbela za svojedva sama brez vtikanj.

Nogavica-pri nas je mel tud to obdobje ponoči. Se je premataval v postlici in jamral vse v spanju. Pa itak me moj prepriča da naj zdrvnoco kličem-pa je rekla da se tako dojenčki zabavajo v spanjuuser posted image . In da ga naj pustim v miru bo že nehal. In je res po treh dnevih nehal.

Dekleta uživajteeee

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
4.4.2007 12:34:17   
max81
user posted image user posted image  za vse male boge bolčkane user posted image , naj se čimpreje pozdravijo, vsem mamicam pa user posted image  

tudi naša user posted image  ima žilice po obrazu, sem se na začetku ful sekirala, ampak upam da bo to kmalu izvenelo, lahko smo vesele da so drugače naši  bejbiji zdravi a, ne, pa tud če majo mal žilicuser posted image

kosilo, danes bo kr pizza, že diši iz pečice, nam je crknu pomivalni stroj, pa komi 5 let bo star, pa se mi ne da pol cele kupe posode pospravlat, pa še odložit je nimam kam k je tolk mal pultauser posted image , dobr da bomo drugo leto rihtal kuhinjo.....komi čakam, ja ni ga čez pomivalca piskrovuser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
4.4.2007 12:36:54   
Zamima
max81, tudi meni je crknil pomivalniuser posted image , že kak mesec nazaj v hiši se je začel kar nekaj žgat noter user posted image user posted image user posted image , lahko bi se cela kuhna vžgala, če ne bi pravočasno reagirali user posted image . Me je kar strah, pa sploh ne vem če bom novega nabavila, ko grem nazaj živet user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
4.4.2007 12:44:10   
Anonimen
Jaz sem šla pa danes Ano v vrtec vpisat in oddat vlogo za izdajo osebne izkaznice.
Glede vrtca imamo malo smolo, saj lahko user posted image  pričnejo obiskovat vrtec šele, ko dopolnijo 11 mesecev, tako da bom morala september za brezveze plačat, oktobra pa potem štartamo z uvajanjem. Me že zdaj  user posted image  boli, ko pomislim, da jo bom morala tam pustit. user posted image  Seveda ob predpostavki, da bom jeseni sploh še imela službo. user posted image

Osebna pa pride po pošti v roku 1 tedna.

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 3048
4.4.2007 12:52:20   
max81
Zamima, moj trenutno popravlja pomivalca, jaz srčno upam da mu ga rata popravt, ker zdejle trenutno res nimam želje novga kupt, ampak je res super zadeva če ga maš, meni osebno bi mi ful mankal....pa ravno zdej ko bo čas za dopust pa bo treba še to rezervirat počas, ja pr dnarju se pa res vsaka stvar končauser posted image
joj dobr da vam res ni kuhna pogorela, grozauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
4.4.2007 12:58:03   
max81
evo bejbi se je naspala, zdej pa telovad na tleh, prevrača se iz enega boka na drugega in ji čisto malo manjka da se obrne na trebuhuser posted image , no ja mogoče ji pa danes le uspe, trmasta je dostuser posted image , čist po mamic, ja tko je to če je edn oven, drug pa škorpijonuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

katero adaptirano mleko uporabljate
momacus

Prosim,da mi na ZS napišete razlog, zaradi katerega uporabljate izbrano mleko. Hvala,momacus,

APTAMIL (47%)

NOVALAC (21%)

HIPP (9%)

HUMANA (3%)

HOLLE (0%)

drugo (20%)

Število vseh glasov: 319

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!