MALINČICA
|
Dobo jutro tudi od naju. Jaz sem že ob pol sedmih tukaj strašila, ker me je moj zbudil, ko je šel delat. Nogavica-Sem ravno v torent napisala raimond lap, pa ni nič našlo. Jaz sem si pa snela pilates, pa se že dva dni spravljam, da ga grem delat, pa ni volje. Nimam toliko motivacije, da bi se sama spravila delat, se mi zdi, da je glede tega skupinska vadba dost boljša. Punce, a ima katera še recepte od monike79, meni je zdaj že drugič kar samo od sebe spraznilo inbox, pa ne vem v čem je finta? Shranila pa si valda nisem. Evo, danes kuham kislo zelje s krom,pirjem in bloško klobaso. Bom že kar zdaj dala kuhat, da bova z Majem lahko dlje zunaj, samo ne vem kako bo z vremenom. Upam da se ne bo vlilo. Moj mali škrat pa je včeraj od babi dobil svoje čisto prve čeveljčke, seveda so taki mehki, ampak so ful lepi. Zdaj bomo počasi sneli zimsko vrečo, pa jih bo rabil, da ne bo samo v nogavičkah. Nič, grem kar kuhat, da zasmradim stanovanje. A je katera gledala film Dark water? Midva sva včeraj pogledala dvd, pa je taaaaako grozen, madonca taki filmi pa so mi ful grozni, ko se kaki duhci dogajajo. Mi je ponoči dragi moral it po otroka pa po vodo, ker sama isem uopala s postelje stopit, brrrrr!