Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Še dobro, da imam kratke in goste, da se na glavi še nič ne opazi
.

. Še dobro, da je samo 1x na mesec (ampak pri nas traja vsaj 3 dni).
Danes bo to res en dooolg sprehod imam kar daleč za pešačit do pokopališča, ampak ker je tako lepo vreme, Zala je običajno pridna bova šli. Pa še jaz se bom potem bolje počutila, da sem malo uredila grob.
.
kaj kuhate danes? Jaz bom najbrž standardno riž in zrezke ter soalto ali pa rdečo peso. Odvisno kolk bom lena, he!
. Sem mu po navodilu zdravnice kar takoj, ko smo domov prišli, dala svečko, ker je imel že prejšnjič malo reakcije. Upam, da ne bo hudega. Zdaj spi. Upam, da bo tokratna reakcija tudi spanje celo noč, kot prejšnjič
... No, to sem kupila včeraj, sem namesto 4 pisala esej 2 uri, ostalo pa porabila za obisk HMa. Sam pšššššt
sem merila s tistim otroškim, ki pokaže hitro je pokazal 37, potem pa sem merila s tem, ki si mi merimo z živim srebrom pa je pokazal 38
.
. No, upam, da je Zala dobro.
.
in