|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
4.4.2007 17:19:24   
Zamima
Kateri je boljši?

Tale: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=138804

ali

tale: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=157334

Meni se tadrugi zdi skoraj boljši čeprav ne vem zakaj je tako poceni user posted image

Ima katera?

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
4.4.2007 17:51:56   
Lana_s
Drugi je veliko boljši. Svetlo moder ima mehek nastavek in ne moreš noska raniti. Imam podobnega v rdeči barvi in je super.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
4.4.2007 18:40:11   
krfjolca
Zamima, jaz sem na forumu mama naročila aspirator, ki se na sesalec natakne. Ga ful hvalijo, čeprav se sliši nenavadno, stane pa 14 EU. Če se še katera hoče pofočkat - http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=14555&start=15

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
4.4.2007 18:43:09   
Aja1
Zamima, ravno pri tej punci sem ga naročila tudi jaz. Dobila sem ga full hitro.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
4.4.2007 18:50:52   
Aja1
Krfjolca, mogoče si spregledala... Iz kakšnega materiala je Anžetov avtosedež? Na sliki mi zgleda kot, da je žamet?!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
4.4.2007 20:03:15   
MALINČICA
Jaz zaenkrat še nisem kupila nobenega aspiratorja, pa ga hvalabogu še nismo rabili, ampak, ko ga bom, bom najbrž kupila tistega, ki ima mat motorček, ki ti vse ven potegne, vem da se tukaj v Mb da kupiti.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
4.4.2007 20:29:55   
krfjolca
Aja1, ni žamet. Zelo gladek material je, mislim, da ne bo tako vroč. Sem pa zasledila, da se da dokupiti tudi letno prevleko zanj.

Sem danes dobila voziček po pošti. Pa mi je zmanjkalo evrov, da bi ga lahko sprejela user posted image . Ga grem jutri iskat, ko prileti štipendija. Sicer smo bili pa danes v Lj. v Cityparku z malim, pa se je super obnašal, ful mu je bilo zanimivo. Je dobil še čeveljčke za krst. Imamo 15. aprila. A kaj veste, kje lahko kupim krstni prtič???

Eno kočljivo vprašanje, tiste, ki imate že M user posted image . Ali vam tamponi "primejo"? Ker meni niti pod razno, pa imam one konjske - ta največje user posted image ... Očitno je dol vse tako raztegnjeno, da gre vse mimo user posted image .

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
4.4.2007 20:36:17   
MALINČICA
Jaz tamponov že dolgo ne uporabljam več, ker mi je G. to odsvetoval, tako da sem na vložkih. Imam pa ravnokar menstruacijo ampak bolj izcedek, kot menstruacijo.
Glede raztegnjenosti pa se meni zdi, da je nekako še bolj vse naozko, kaj pa vem, pa tud mojega sem vprašala, če sem kaj bolj raztegnjena, pa je rekel, da je isto kot prej, lahko da me je hotel samo potolažit, ampak mislim da ni lagal, ker je zelo direkten človek. Sem pa res Keglove vaje dost delala, ker mi je po porodu včesih kar malo ušlo, če sem preveč kihnila, zdaj pa je v redu! Tud na otip je vse tako kot prej, edino od šiva se majhna vrzel čuti!

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
4.4.2007 20:46:51   
urška76
Čer!
Midve mava pa jutri plavanje user posted image , pa upam, da ne bo preveč zaspana. Danes mi je ravno ob enajstih mrknila.
Pa naša mami ima operacijo jutri. Sem bila ravno na obisku, ko je k njej prišla zdravnica in ji povedala, da je prva na vrsti in da je zbobnala skupaj celo skupino najboljših. Poleg njene g, ki jo bo operirala bosta zraven še dva kirurga, če bi šlo kaj narobe. Pa za transfuzijo imajo tud že kri pripravljeno. Pol pa štiri dni ne smem k njej. Ker dokler je na intenzivni gre k njej lahko samo ati, za kakih pet deset minut. Pa če bo kaka tečna sestra tam, še njega ne bo pustila k njej. user posted image
V albumček od Špelce in Mihca sem pa dala še neki svežih fotk. da se mal považim. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3084
4.4.2007 20:49:52   
urška76
Še neki, kater prstan vam je bolj všeč :
ta   http://www.zlatarna-celje.com/katalog/zc_nakit/proizvodiOpisi_00.asp?naziv_izbora=porocni%5Fprstani&offset=30&Sifra=11013928 
ali   http://www.zlatarna-celje.com/katalog/zc_nakit/proizvodiOpisi_00.asp?naziv_izbora=porocni%5Fprstani&offset=20&Sifra=11014180 
Ju moram pa še v živo pa na roki vidt. Sej na koncu se bom itak za kaj tretjega odločila. user posted image  

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
4.4.2007 20:50:04   
Zamima
krfjolca tud jaz imam vložke, tako, da ne bi vedela kako je stanje tam dol user posted image .
Se moram pa pohvalit da je Zala zdaj pojedla četrt jabolčne kašice user posted image . Prej je bolj malo Aptamila pa sem ji probala dat kašico in je ful jedla user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
4.4.2007 20:51:00   
Aja1
Jaz sem Neji dala danes malo korenčka in mi je FULL ŽAL, ker se mi zdaj že več kot eno uro joka na polno (kot bi imela krče). Se mi smili revca...ravno malo zadrema, pa spet jok na polno user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa res ne dam do pol leta nič drugega kot občasno banano...korenje pa šele čisto na koncu, ker ji očitno ne paše.

Neposredna povezava do sporočila: 3087
4.4.2007 21:02:17   
krfjolca
Oh, revčka Neja. Jaz pa moram reč, da nobena stvar do zdaj ni delala težav, edino po korenčku je bil bolj trd drekec, zato ga ne dajem več. Sem pa še vedno zelo previdna, ker so pač alergije v družini, in dam zelo po malo, pa še to ne vsak dan, bolj za okus.

Urška, meni je 1. prstan lepši, vendar bi bil še boljši v izvedbi rumenega zlata. Se pa ti, ki so peskani, res zelo hitro obrabijo. Moj je po pol leta že precej drugačen kot od možeka, ki ga nosi le za ta večje praznike user posted image . Ga tako moti, da ga moram stalno opominjat, naj ga da gor. Upam, da bo zdaj kaj bolje, sem ga včeraj dala prijateljici, katere fant jih je izdelal, naj malo pobrusi notranji rob, da bo bolj udoben. Hehe, pa dragemu nisem nič povedala, kje je, pa ga zdaj panično išče, kam ga je založil. user posted image

Ej, a ve vsak dan dajete D3 kapljice? Ker jaz kar pozabim user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
4.4.2007 21:04:19   
urška76
Aja, kdaj si ji pa dala korenjček? S hrano poskušaj dopoldne, da jo stestiraš, pa vso novo hrano vpeljuj počasi. Danes eno žličko, če ni reakcije drugi dan dve. sej bo boljš. So pa še majhni tile naši škratje in je treba res pazit pri GH, kaj jim damo. No jaz ji še nič ne dam. Je še kar na zizi. Sem mislila, ta teden začet, pa je prevelika norišnica. Ma, bo že.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
4.4.2007 21:06:36   
max81
Aja moja pa kr neki štrajka, banano je ful rada jedla, pa jabolko tud, zdej se pa kr neki  kremži pa sploh ust noče odpirat se tko kislo drži kt da bi ji dajala limonouser posted image

urška, obadva sta lepa, ampak drugi mi je  bl všeč

tamponi, kaj je že touser posted image , upam da mi jih še lep čas ne bo treba uporabituser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
4.4.2007 21:10:40   
Zamima
krfjolca jaz ji dajem AD3, zdaj kak teden pa sem že parkrat pozabila user posted image  user posted image .
Danes sem ji šele popoldan dala user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
4.4.2007 21:11:40   
Aja1
Zdaj mi spet drema v naročju. Prav revca je user posted image . Sicer ga ni veliko pojedla (skuhala sem en manjši korenček in od tega ga je pojedla max 2 mali žlički).

Urška, tudi meni je lepši prvi prstan, bolj enostaven, ampak lep - se pa strinjam, da bi bil lepši iz rumenega zlata.
Krfjolca, moj je isti. Njegov prstan je še kot nov (ga je imel na roki max 10x), moj je pa že kar opraskan...zgleda star že najmanj 10 let (pa je manj kot eno leto).

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
4.4.2007 21:14:09   
max81
krfjolca, joj kapljice,mi2 tud kr pozabva, morm si nalimat na hladilnik, ker se spomnin na 2 dni, joj kašna mati semuser posted image .....me je P že dvakrat vprašala če jih mam še, zgleda da ji ni nič čudno da mava še kr ta prvo stekleničko

Aja stisni Nejo k sebi in ji daj en ogromen cmok, in upam, da krčki kmalu minejouser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
4.4.2007 21:14:18   
majas
Čer!
Joj dva dni me ni bilo...ste res postale prave čveke user posted image

Mi smo spet doma, je bilo pri mami prav super! Sem bila skos zunaj pa s kolegicami ki jih že takooo dolgo nisem videla.
Danes pa sem se spoznala z Moniko79, sem slikala najini Kaji, bom dala slikice kasneje če mi bo čas znesel, moram prebrati kaj ste vse napisale user posted image čvekice

Aspiratorčki: Jaz imam narhinela in Italije in je SUPER!!!! Ga daš v usta in povlečeš iz nosa. Vse gre ven. Sem pa slišala da je tisti za sesalec iz madžarske tudi super!

Prstana Urška-tisti drugi v zlatem je tudi meni lepši, pa čeprav sta oba lepa.
Tako grem malo brat, hihi

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
4.4.2007 21:15:42   
Aja1
Dala sem ji ga ob 15h...vem, prepozno za uvajanje nove GH user posted image  

Jaz D3 ne dajem, ker imamo krče. Mi je v lekarni rekla, da ni nujno...samo veliko moramo biti na sončku.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
4.4.2007 21:17:10   
max81
madona kaj ste vse poženeneuser posted image , jaz sem mojmu rekla da se ne rabva sploh ožent, če ne misl nosit prstana, najprej dam cel premženje za prstan pol se bo pa na njem prah nabiraluser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
4.4.2007 21:20:02   
MALINČICA
Meni je prvi prstan bolj všeč. Pa mi ni slaba rale varianta iz belega zlata. A sem kaj zamudila ali kaj, se misliš poročit?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
4.4.2007 21:21:58   
Aja1
Jaz sem mu prvi mesec full težila, da naj nosi prstan, pa ga nisem uspela prepričati. ko si ga je dal gor sem skoz poslušala, da ga tišči (pa mu ni premajhen), da ga moti... Sem obupala.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
4.4.2007 21:28:26   
urška76
Men je pa glih belo zlato bolj všeč, kot rumeno. No kaj čmo sto ljudi sto okusov. user posted image
Midva sva tud skoz govorila, da se ne rabva žent, pa bla bla bla, zdej naju je pa kar neki prijel. Tako da zdej sva se odločila za 1.september, da bova na obletnico mislila, ne na to koliko naju bo šola po žepu udarila user posted image  Nosil ga bo pa ziher naš več k pa jaz. Imava že sedaj enake prstane, pa je moj že tri leta v kovčku z nakitom. Moram ga dat razširt, k mi ni več prav. Mam 10 kg plusa od takrat ko sva jih kupila user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3099
4.4.2007 21:32:45   
majas
Ah jaz pa imam srečo da je moj že od prej navajen na prstan in ne more biti brez njega, tako da mu ga ni problem nosit.user posted image

AD3 Kapljice pa ji jaz dajem od začetka, pa še vsak dan se spomnim, pa nisve imele nobenih krčkov. Mala ima res dpbro prebavo. Zvečer ko ji dajem mlečno kašico mi 2X kaka, pa tudi ko je bila še novorojenčke se je obvezno po vsakem obroku pokala, zdaj že manj a še vedno 2-3X na dan.
Joj sem ji dala prvič banano, kako je jedla, potem pa mi je bilo tako grozno ko so bile drugi dan v blatu take nitke kot da ima gliste-bekbek user posted image

Joj Zamima boga zalika... še objemček od mene in upam da je že boljše!

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Priprave na novega člana
teba

Kdaj ste začele s pranjem in likanjem za malčka?

2 meseca pred porodom (39%)

1 mesec pred porodom (35%)

3 tedne pred porodom (9%)

2 tedna pred porodom (6%)

teden pred porodom (5%)

To so zame opravili drugi (5%)

Število vseh glasov: 384

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!