|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
5.4.2007 13:19:19   
Aja1
Midve sva bili že dve urci zunaj na sončku. Zdaj sva prišli malo jest in se previt, potem pa spet ven. Sicer pri nas malo piha, ampak v vreči Neji ne more do živega user posted image

Ema79...Zamima piše diplomo (in Krfjolca)...moja je že napisana user posted image . Punce vas pa obudujem, da se učite (pišete diplomo,...) kljub otroku. Svaka vam čast.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
5.4.2007 13:45:57   
Zamima
user posted image  moja diploma spet malo počiva user posted image . Ma saj bo,... sicer pa če prehitro končam nimam več statusa, ki ga imam sicer do konca septembra user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
5.4.2007 13:56:08   
majas
Midve tudi iz sprehoda, kaja pa še zdaj zunaj spi v vozičku jaz pa sendvič jem, sem prišla lačna ko hudič nazaj, kosilo pa bo komaj ob 17ih.

Ja Monika79 res je danes lepo, kot zanalašč kaj. Ah samo da smo se spoznale.

Kako pa je kaj vreme napovedano za praznike? Baje v soboto slabo v nedeljo spet lepo? Upam da bo vseeno skos sonček.

Joj jutri je post? Se vse tega držite?

Zamima samo da je Zalika boljša...

Krfjolca kako šlo?

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
5.4.2007 14:00:52   
Nogavica
Midve sva tudi nazaj s prvega sprehoda. Potem pa še gremo vsi trije skupaj, ko user posted image  pride iz službe.
Sem v Hoferju in Tušu kupila 5 CD-jev in za vse dala nekaj manj kot 20 eur - več pa nisem imela user posted image . Trije so s pesmicami in uspavankami, 2 pa s pravljicami. Moram se naučit nekaj pesmic, sem že vse pozabila.

MALINČICA, mi imamo doma tudi že kar nekaj žab (igračk, seveda user posted image ), so nam trenutno zgleda bolj pri srcu kot npr. medvedki user posted image , Živa jih pa ima tudi rada.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
5.4.2007 14:03:06   
Nogavica
majas, jaz se navadno ne držim posta, ker sploh ne vem, kdaj je user posted image , razen če me kdo spomni.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
5.4.2007 14:03:23   
majas
Mi pa imamo doma že kar nekaj bombažkov, je mami bolj nora na njih kot tamala user posted image user posted image user posted image  ja kaj si morem...

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
5.4.2007 14:04:48   
majas
A nogavica jaz tudi, za tega jutri pa vem ker že vsi trobijo o temuser posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
5.4.2007 14:08:07   
majas
Joooj neeeeeee sem zdaj s  kajo podirala kupčka pa mi je zdaj bruhnila točno v dekolte vse je steklo notri za moderc, beek... sama sem kriva, ah joj...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
5.4.2007 14:30:56   
MALINČICA
Midva sva nazaj s sprehoda, sva hotela malo zapravljati za malega lubčeka, pa si naberem cunjic, pa je bila taka gužva na blagajni, da sem si kar premislila in odšla domov praznih rok-otroka seveda nisem pozabila tam, hehe!
Posrta se midva ne drživa, ne marava praveč tega praznika, še niti ne vem kako bo letos, bomo videli, če bomo sploh kaj barvali jajčka. Zjutraj v ponedeljek bom pač na mizo dala malo šunke, hrena, jajčk, potice pa itak noben od naju ne mara, bom pač mamrmorni kolač spekla ali pa kupila, še ne vem, ampak nek big deal pa ne bomo s tega delali... Glavno, da so čokoladna jajčka!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
5.4.2007 15:47:17   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Joooj neeeeeee sem zdaj s  kajo podirala kupčka pa mi je zdaj bruhnila točno v dekolte vse je steklo notri za moderc, beek... sama sem kriva, ah joj...

user posted image user posted image user posted image

Meni se zdi Zala malo boljše no user posted image . Vročine nima. je dokaj normalno, čeprav mi je prej en obrok  spustila user posted image . Zdaj pa me tepe po rokah, ko tipkam user posted image ,...

Jaz sem pa delala ene velikonočne magnetke, če bo potem kaj časa jih  bom nalimala sem, da boste vidle , niso lih najboljše uspeli, pa še laka nimam, da bi jih polakirala user posted image .
bom jih jutri poslala namest voščilnic za veliko noč user posted image . pa zraven nekaj napisaLa pa bo.

no zdaj pa gremo hrano kuhat pa dat user posted image  spat pa pridem nazajuser posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
5.4.2007 16:23:11   
Zamima
Evo najprej moji dve želvici user posted image : user posted image

Pa še moje ustvarjanje: user posted image

Joj zdaj pa taaaak lepo sonček sije, midve pa  danes spet nikamor user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
5.4.2007 16:34:01   
majas
Midve sva še vedno same, mala je zaspala, je cel čas ko sem kuhala tako cvilila in se smejala da jo je bilo prav lepo poslušat, še meni je šlo nasmeh.

Nikjer nobene ne? Seveda ko pa je zunaj takooo lepo... Zvečer pa boste spet čvekale ko mene ne bo user posted image

sem skuhala takoo dobro juhico zelenjavno.. mmm

nič grem, papa

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
5.4.2007 16:35:35   
majas
Joj kako so lepi... Imaš res voljo, da večkrat kaj takega ustvarjaš. Res so mi všeč user posted image  pridem v mesto da še jaz dobim en magnetek za veliko noč user posted image  jaz pa ti prinesem en čokoladni jajček user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
5.4.2007 16:39:44   
majas
user posted image

evo še ena sveža slikica od moje frače. Sem spet prej gledala slikice ko se je rodila, ne morem verjeti kako se je že spremenila.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
5.4.2007 16:57:11   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Joj kako so lepi... Imaš res voljo, da večkrat kaj takega ustvarjaš. Res so mi všeč user posted image  pridem v mesto da še jaz dobim en magnetek za veliko noč user posted image  jaz pa ti prinesem en čokoladni jajček user posted image

zmenjeno user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
5.4.2007 18:07:41   
atanja
Zamima-ful lepooo! MEn tud manka mal da bi kaj delala-na tak način. Pa fajn da je Zala boljš!

Krfjolca upam da je šlo!

Jaz pa se vneto učim. Res bi lahko tega nardila. oz lahko bi kaj tazga dobila k bi res znala da mal volje dobim.
Drugače se je pa moj mali zdajle prebudu in je neki siten. Upam da ne zbolel....
Sta šla z user posted image  na sončka da lahko jaz ponavljam potem mormo pa k babici k ma jutr roj.dan pa jo bomo vsi presenetl danes. smo ji naredl koledar z našimi slikami, pa enih par je malo starejših slik. hudo pride.

Uživajte

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
5.4.2007 19:06:20   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: atanja

Krfjolca upam da je šlo!

Je user posted image .
Sem fasala kar dve 10ki, eno za esej in eno za ustni del user posted image
Hvala ker ste držale pesti. Sem se pa načakala - skoraj 5 ur sem bila tam, preden sem prišla na vrsto user posted image

Sem dobila marelo - suuuuuuper je! Bom pol poslikala.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
5.4.2007 19:14:58   
Aja1
Piflarka user posted image user posted image user posted image  
Čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
5.4.2007 19:32:56   
majas
Bravo krfjolca,,, joj si pa res pridna, potem pa Anže le ni takoo zahteven dojenček. Vidiš vse sfolgaš user posted image user posted image user posted image

midve pa se greve zdaj skopat in spat

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
5.4.2007 20:41:29   
MALINČICA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za Zalo, da je boljše in za piflarko krfjolcouser posted image

Mi smo danes tud bili dost zunaj, še s tavelikim škratom smo risali po asfaltu. Sem pa v mestu dobila nukovo dudico zastonj od dveh punc, ki sta nevemkajže promovirali, pa še frutek sok marelice in jabolka. Je Maj poskusil in mu je bilo dobro-valda, če pa je ful sladko, tako da bomo to dali na slabo listo. Naj raje pije vodo!

Zdaj pa me pilates čaka, samo še dragi pride s kopalnice, pa šibneva na blezino....btw-sem že včeraj probala, pa sploh ni tako enostavno, kot bi si milsliluser posted image  Me vrat boli od včeraj!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
5.4.2007 20:45:47   
Aja1
Punce, ki dojite. A  dajete user posted image  kaj čaja, vode????

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
5.4.2007 20:52:58   
viv_
Ojla punce!

No, zgleda da nam gre novembrkam na bolje... Nogavicina tašča, Urška, upamo da bo z mami OK, Ema se počasi spravlja k sebi, vse neki zagnano študiramo (moja malenkost je ravno oddala en workshop za poleti), pa tudi doma se nam je kar poštimalo, vsi spet zdravi...

Pri nas gre GH super, ena malica in kosilo sta že luštna obroka, ostalo smo pa še na flaši. Zvečer ji gostim. Spi pa od 7 do 2 in od 2 do 7, tako je najpogosteje, nam je pa že ratalo prespat celo noč parkrat.

Tako, zdaj se bližajo prazniki, želim vam vse lepo!
user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
5.4.2007 21:25:07   
urška76
OOOO! Izgubljena viv se je javila user posted image  
Midve sva imeli pa danes plavanje. Ta mala je uživala, čeprav sem se bala kake slabe reakcije, ker je bila bolj nemirna noč. Mormo se it slikat, pa osebno narest, da šibamo v italijo po kremico. K očitno jo zobeki mučijo.
Naša mati je bila danes operirana, to pa je tud vse kar vem. Jutri jo gre oče pogledat, če ne bo kake sitne sestre, ki ga nebi pustila k njej. Čeprav uradno so lahko obiski tud na intenzivni negi.

Aja jest ji ne dajem nič, čeprav bo verjetno počasi treba. Ko bo en obrok GH, bo treba tud mal čaja vmes spit.

Krfjolca user posted image user posted image x10 , Atanja zate pa držimo pesti. Sej bo šlo.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
5.4.2007 21:37:43   
viv_
Kje je Kaja, že 100 let je nisem zasledila?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
5.4.2007 21:39:24   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Ne tudi jaz ji ne dajem nič, ko ji ponudim čaj ga enostavno zavrača. Ji ga dam z magičnim lončkom on apa se mi zraven smeji in tisto grizka, kaj si le misli-da sem ji dala igračo ker se tako na glas smeji zraven.
Edino Če pa ji dam kdaj na žličko pa vse spije. Če se ji kolca in je sita ji včasih dam in pomaga-drugače pa ne.

Kje ste pa danes vse?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

zanositev
Lelly28 RR

kako hitro vam je uspelo zanostiti?

v prvem mesecu (52%)

v pol leta (24%)

v enem letu (10%)

po več letih (14%)

Število vseh glasov: 21

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!