ema79
|
hojla novemberke! No, po dolgem času se mal javljam. Sem vas komaj uspela prebrat, ku ste tolk velik napisale! Mispimo lepo cele noči do pol sedmih, sedmih, včeraj celo do osmih! Mičken je prehlajena, drgač pa je ta naša Julija taprav vedno nasmejan sonček. Po ta novem tudi mi vriskamo, smejemo se še ne na ven, še zmeraj smeh not potegne, prekotaliti se pa še tudi nismo uspeli več, kot na bok. Nogavica tebi dva za taščo, Urška tebi pa dva za mami, da dobro prestane operacijo. Krfjolca zate držimo pesti in pa super za izjavo mentorice.(sem ti kr mal fouš, ku maš tolk volje) Pa mislim, da še Aja tudi piše diplomsko (če sem se zmotila, se opravičujem). Tudi zate en atanja sej bo pa jutri šlo boljše na izpitu, bomo držali pestke! urška meni je tudi taprvi prstan bolj lušten. Vse mate take lepe otročke, ko bom mela voljo, vam bom še našo žabo gor prlimala. Trenutno sem čist paf, sem neki prehlajena, pa grlo me boli. Upam, da se do petka pocajtam, greva z mojim in prijatelji na večerjo, pol pa še na Bajago. Komaj čakam, da se malo zopet znorim! Želim vam lep dan, pri nas pa zopet piha ku sto !