Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

, tako da se lahko kaj zmenimo.
Glede na razliko v letih bo glih ok, samo ne vem kako bosta oven in škorpijonka skupi funkcionirala.
pogovrjala, kako sva se včasih drug drugemu posvečala, pa kako sva imela čas zase in eden za drugega. Zdaj pa kljub zelo pridnemu dojenčku ni več tistega, da bi se intenzivno ukvarjala z nama.... Me kar malo žalosti. Sej je res veliko nežnosti, ko se z Majem crkljamo.....
. Z Gašperjem skos okoli bluziva, ko sva pa doma, me niti slučajno za računalnik ne spusti. Zdaj ga je v ležaniku zmanjkalo, tako da lahko nekaj napišem. Upam, da bom ta vikend za nazaj nadoknadila in bom lahko tudi kaj "v kontekstu" napisala.
ha ha spet smo te šišnile Aja
tako pridno pančala mi je uspelo skuhati že kosilo za danes, naredila sem boranjo, seveda brez mesa, krompirček bomo po še skuhali, sem bla bridna a ne?
ali
za Miha in upam, da je že boljši in da veselo nagaja mamici in atiju