|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
6.4.2007 21:44:03   
majas

IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Anže že zelo lepo sedi - ob opori seveda - se drži za obroč. Ležat sploh ni več šans, tudi v vozičku mora imeto naslon že čisto dvignjen, če ne je user posted image . Ga pa spustim dol, ko zaspi (tudi marela se čisto dol spusti). Vem, da razvojni pediatri odsvetujejo, ampak nazaj ga ne morem tiščat. Še v banji pri kopanju, če sem ga imela na roko naslonjeno, ves čas dela trebušnjake, samo da bi se dvignil v sedenje ...

Krfjolca pri meni je isto kot si ti napisala za Anžeta. Me že tako roke bolijo ko jo kopam ker je več ne obvladam. Potem pa bom tudi jaz morala poskusiti in kupiti stolčeka.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
6.4.2007 21:52:02   
Aja1
Tak stolček za sedet moram tudi jaz kupit. Sem se z eno že dogovarjala, da bi ga prodala, pa se mi zdaj že dva dni ne oglasi. No, če ne bom dobila rabljenega, bom pa novega kupila.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
6.4.2007 22:06:06   
Aja1
user posted image  je prišel domov. Zdaj gremo pa spat. Lahko noč moje drage virtualne prijateljice user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
6.4.2007 22:17:27   
majas
Lahko noč Aja1 user posted image zdaj p aga le pocartaj, Neja spančka user posted image

Tudi jaz vas zapuščam, ker ni nikjer nobene čvekice, pa še očke se mi že zapirajo.

LAHKO NOČ   IN LEP VIKEND

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
6.4.2007 22:21:27   
max81
vidim da ste že vse popihale, ja tudi jaz se bom počasi odpravila proti postelji, al pa še mal pred tv bomo vidl

vsem pa želim vesele velikonočne praznike

lp in lahko noč

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
7.4.2007 0:08:31   
atanja
No jaz sem še tu. sem iz kopra prišla šele ob 19.30h, potem je bilo treba miškota dat spat ker ga je izlet zelo utrudil-je blo preveč zanimivo da bi spal.user posted image
Pol sem pa šla jajčka barvat-skuhala jih je mami, pobarvala sem jih jaz. Sm hotla isti kot ti Krfjolca nardit pa nisem vedla s kero barvo mu naj prstke namažem. Bomo drugo leto.

Pol sem šla pa z mamino pomočjo še eno potico nardit in zdaj čakava da se bo spekla. Juti mam pa jaz čez pospravljanje.

Zamima-jaz od Mullerja plenice skoz kupujem po tok....Vsaj zdi se mi. Zdaj mamo že tiste od9-18kg. Pa mislim da je ista cena.

Max81-ti si pa tok naspidirana-sploh se ne ustaviš. kje  dobiš enrgijo? bi te prosila za taa recept ker kar naprej nekaj počneš. Fulll si pridna!

Zdaj se grem pa stuširat pa barvo poskusit spravit iz rok!

Lahko nočko

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
7.4.2007 0:08:59   
atanja
JA pa veeesele praznike!!!!!!!

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
7.4.2007 8:59:58   
majas
Dobro jutro!
Prva.... user posted image
Danes bilo zbujanje na tri ure, joj user posted image  hm nveme zakaj spet. Ob 7.30 pa je žebil slišati smeh iz pojstlce.
Evo jaz sem se stuširala, umila glavo. Spakiramo in gremo do mojih. Imamo tudi piknik, najlepše pa je da je zunaj sonček.

Lepe praznike še 1X in papa

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
7.4.2007 9:06:05   
MALINČICA
Dobro jutro!!!
Mi smo pa smali do pred 10min, smo imeli rolete dol, pa je mulčem mislil, da je še noč.Zrinil se mi je pa čisto v obraz, da sem prav vanj dihala, zgleda rabi bližino škratek mali. Tako, zdaj pa nam bo dragi naredil zajtrk, mali na zizo, pol pa gremo malo v naravo. Kdo bo kosilo kuhal in kaj bo za jest, pa še pojma nimamuser posted image
Ehj, nekaj že bomo jedli. Lačni ne bomo!

Majas, uživaj doma!!!!!!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
7.4.2007 9:31:37   
Aja1
Tretja user posted image user posted image user posted image
Tudi pri nas je že lep sonček. Zdaj se bomo pa počasi zrihtali in gremo na vikend k našim.

No, še ena informacija...včeraj je Neja dobila 100 ml dodatka in se ni skoraj nič poznalo pri spanju...še vseeno je 3x jedla.

Lepo izkoristite dan.

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
7.4.2007 9:34:24   
krfjolca
Mi tudi spet vstajamo na 3 ure! Včasih še pogosteje, kar nekaj se zbuja! Pol pa včasih zaleže samo duda, čaj, 1x pa mora dobit mleko, čeprav se zvečer naje kašice! Včeraj je pojedel cel obrok kašice za lahko noč (iz 130ml vode), pa še 100ml mleka je spil čez user posted image . Če ni čisto sit, se sploh ne umiri!

Ima pa danes spet živo rdeča lička. Se mu je pojavilo včeraj, pa sem mislila, da je od sonca, zjutraj je bilo boljše, zdaj pa spet ... Mu gledam čeljusti, pa ni nič videt, da bi bili kaki zobki na pohodu. Izpuščajčkov nima, se mu je čisto sčistilo, samo rdeč je ko user posted image ... Ne vem no, ali pa so vseeno zobki, glede na zbujanje, slinjenje in lička ...

Jaz zdajle pečem kruh. Sem vrgla samo polnozrnato moko in ostale sestavine v kruhomat, naj mi zamesi, pol bom pa žemljice naredila.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

Neposredna povezava do sporočila: 3211
7.4.2007 9:37:12   
Aja1
Krfjolca, zakaj boš dala Anžeta na bioresonanco?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
7.4.2007 10:05:34   
max81
atanja energija?user posted image user posted image  ja mam srečo da miška celo noč prespi, pa mojga skor nikol ni doma, pa mi ni treba vpit nanj in tako prihranim energijouser posted image user posted image

tudi mi bomo danes nekam šli, samo še ne vem kam, še preh pa morva počakat atija ker je šel dam neki narest in je rekel da pride čez eno urco nazaj, pa ga še ni, ja minile bodo pa počas že tri urceuser posted image

za kosilo pa tudi nimam pojma kaj bomo, mate kšen predlog, bi pa nekaj na brzino

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
7.4.2007 10:14:17   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Krfjolca, zakaj boš dala Anžeta na bioresonanco?

Zaradi njegove kože. Ker ima stalno neke težave, čeprav ful pazim, da mu ni vroče, da je suh, da ima bombažna oblačila itd. Rada bi bila mirna, da sem ga vsaj testirala in da ga v primeru, da je na kaj alergičen, vsaj ne šopam s to hrano, in mu s tem daljšam alergije oz. povzročim še večje težave. Pa ker je njegov očka velik alergik, me je še bolj strah. Ne bi ga pa rada mučila s testiranjem na alergološki, ker so tisti testi prav grozni.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
7.4.2007 11:05:02   
Nogavica
Lepe praznike vam želim user posted image !

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
7.4.2007 12:12:24   
MALINČICA
Hvala enako Nogavica!
Punce, mojmu škratu najbrž ni pasal tisti frutek, ker še od takrat ni kakal, pa kaka drugače ene trikrat na dan, zdaj pa že tretji dan ničuser posted image  Me že prav malo skrbi tole...
Ma, bomo videli, kaj hujšega ne more bit, tako da počakamo na tiste pet dni, pol pa pediatrinjo kličem.
Jaz pa že kuham purana v omaki in kuskus. Tak lep sonček je, da gremo pol še enkrat ven pa v trgovino je treba it, za jutri pa v ponedeljek... Mah mi sploh ni... Tečna sem danes...

Evo še Majeva trenutno najboljša igra:
user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil MALINČICA -- 7.4.2007 12:19:36 >

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
7.4.2007 12:28:22   
viv_
Dan punce!

Mi smo že iz sprehoda, smo šli na tržnico po mal zelenjave za našo Zarico. Zdejle kuham brokoli. Ob 3 gremo pa na žegen, mamo kar zuni, pred eno hišo in je ful ful luštno... Komej čakam! Pa to mi je super, da gremo lahko peš user posted image

V vouku imam Zarjo dvignjeno za eno brzino, pa lepo pripeto, da ni vse samo na riti, da jo mal tudi naramnice držijo. Je pa zelo stabilna in čvrsta, gre čist po sestrinih stopinjah user posted image

Pince, lepo praznujte, po praznikih pa skupaj hujšamo, he he...

Aja, še to, končno sem dobila Mireno. Sem prav zadovoljna ...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

Neposredna povezava do sporočila: 3217
7.4.2007 14:04:18   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: atanja

Zamima-jaz od Mullerja plenice skoz kupujem po tok....Vsaj zdi se mi. Zdaj mamo že tiste od9-18kg. Pa mislim da je ista cena.

user posted image  no, pol bo pa držalo, sem bila prepričana, da so dražje user posted image .

Mi smo bile pa spet na dolgem zapravljivem sprehodu user posted image  sem bogatejša za ene hlače pa majčko, Zala ima pa novo kapico user posted image  je tak sweet v njej user posted image .

Zdaj bomo pa pojedli in nesemo pirhe v cerkev user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
7.4.2007 19:06:55   
Aja1
Mi smo nazaj. Je bil res lep da...kar že pretoplo. Kako sta danes oblekle user posted image ? Jaz sem jo imela samo v bodiju, hlačah in noavičkah. Pihalo ni nič, zato tudi kape ni imela.

Krfjolca, mi smo dali Nejo tudi testirati na bioresonanco, pa mi je žal, ker b raje tisti denar dala komu drugemu. Po krvi ji je pokazalo, da je alrgična na jajca, na bioresonanci, pa da je alergična na KML. Torej...čemu verjeti user posted image user posted image user posted image  Jaz vseeno bolj zaupam uradni medicini še posebno zato, ker sem videla, kako na tej bioresonanci delajo..kar nekaj user posted image Pa še rekla je, da je ponavadi potrebno cca 10 terapij...ja, te težave s kožo pa v večini primerov po besedah dermatologa izginejo pri letu ali letu in pol (ravno toliko časa bi pa hodili na bioresonanco in bi potem kao čudežno pomagala bioresonanca). No odločitev je seveda tvoja. Pa poročaj, kako boste opravili.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
7.4.2007 20:20:00   
krfjolca
Joj, Aja1, sploh se ne morem odločit, kaj bi bilo najbolje. Po eni strani bi šla rada na to stvar, pač izključno iz razloga, da škodit ne more in da se potem ne bi sekirala, da nismo probali. Mi je pa grozno dat toliko denarja, da ne bi nič pomagalo. Se bom še odločila. A dermatolog je rekel, da težave s kožo minejo, al kako? A bo koža vedno bolj občutljiva? Ker pri našem ni v bistvu druge simptomatike kot občutljiva in suha koža. 

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
7.4.2007 21:11:30   
**Petra**
Čer, punce!!!

Po zelo dolgem času, zopet med vami....

Nisem utegnila prebrat vse za nazaj.... preveč ste napisale.... bom v kratkem, ko bo več časa.

Uglavnem, mi pridno rastemo, pri 4,5 mes je imel 7,7 kg in 64 cm. Spanje je že kakšen teden veliko slabše, kot smo bili že vajeni user posted image , verjetno ga dajejo zobki. Drugače pa že imamo 2 ZOBKA!!! In sicer spodaj. Oba sta prišla ven istočasno pri 4,5 mes. A ima mogoče že kateri user posted image tudi zobkeuser posted image user posted image user posted image

Izpuščajev se tudi mi še nismo rešili, je rekel pediater, da naj bi to trajalo do 1 leta. Tudi meni gre to ful na živce, ker bi zelo rada vedela, če gre mogoče za kakšno alergijo in na kaj je sploh alergičen.

Mi smo počasi že začeli z GH. Nik že veselo papca mlečno kašo ter banano in jabolko. Jabolko sem mu dala kuhano, surove še ne. Drugače pa se še dojiva, z občasnimi dodatki mleka.

TAki lepi dnevi, da bi človek bil zunaj od jutra do večera....

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
7.4.2007 23:00:05   
MALINČICA
Oj Petra, javi se večkrat! Sej na s je še samo ene par....
Eh nič punce, če niste za čvek, grem pa kar v Mižule k mojima princema sanjat sladke sanje. Pilates špricam danesuser posted image  user posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
8.4.2007 8:18:43   
melita73
Dobro jutro. Danes pa sva midve z Zaro prvi. Očitno samo ona še ne ve, da se za praznike lahko malo več časa poležava in ni treba že ob sedmih vstat.
Mi se sedaj odpravljamo na obisk k babici in dediju, vam pa kljub deževnemu vremenu  želim lepe praznike.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

Neposredna povezava do sporočila: 3223
8.4.2007 8:45:30   
Aja1
Druga user posted image user posted image user posted image  Jedli samo 2x ponoči user posted image user posted image user posted image

Petra, le večkrat se javi. Pa user posted image user posted image user posted image  Niku za zobke! Naša jih še nima.

Krfjolca, vem, kako se počutiš in želiš za Anžeta narediti vse in še več. Ravno zato, smo šli v najhujših časih (ko je bilo stanje res katastrofalno) še na bioresonanco, čeprav jaz nikoli nisem zares verjela v alt. medicino user posted image user posted image user posted image  Ko pa sem videla, kako to dela, sem se pa takoj premislila, ker ne vem, no...jaz ne verjamem. Smo se raje odločili še za dermatologa, ki mi ga je ena mamica (je imela iste probleme s hčerko) priporočila. Je pa rekel, da v 95% izginejo ti problemi s kožo, ko user posted image  dopolni leto ali leto in pol. Ob pravilni nega (+ bombažna oblačila, da user posted image  ni vroče...) pa se zelo omilijo te težave. Npr. od prvega obiska pri njemu je že 2 meseca in do zdaj so se nam 2x pojavile pikice (ampak še zdaleč ne v taki obliki, kot prej). In sem zelo zadovoljna. Me je pa strah poletja, ko bo res vroče. No, odločitev je vsekakor tvoja, ampak jaz bolj zaupam uradni medicini.

Punce, a vašim user posted image  kaj odpadajo lasje? Naši so začeli full odpadat...ima že kar redke. Ko ji izčesavam temenca pa se to še najbolj opazi. Bodo šli vsi stari laski stran???

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
8.4.2007 9:07:31   
**Petra**
Jutro!

Mi smo pa danes slabo spaliuser posted image Nik je imel zamašen nosek in ni in ni mogel dihat, tako da sva to noč spala skupaj. Non stop se je zbujal. Je včeraj malo pihalo. Pa učka ima tud malo prehlajenega...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

izpovedovanje čustev
danuska

ali vam partner pogosto pove da vas še vedno ljubi in ga privlačite?

da (60%)

ne sploh se ne spolni več (15%)

samo poredko se še spolni (25%)

Število vseh glasov: 413

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!