|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
9.4.2007 12:58:23   
Aja1
Kako boste zdaj oblačile otročke, ko bo (je) 20 in več stopinj???

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
9.4.2007 17:29:10   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Kako boste zdaj oblačile otročke, ko bo (je) 20 in več stopinj???

Pojma nimam user posted image . Verjetno se bom lovila nekaj časa, preden mi bo ratalo, tako kot je treba. Čakam druge mamice z nasveti user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
9.4.2007 17:31:45   
Nogavica
Vse najboljše Neji za 5 mescev user posted image !!!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
9.4.2007 18:52:09   
Anonimen
Čestitke za 5 mesecev, Neja! user posted image  user posted image  user posted image

Tudi jaz nimam pojma, kako naj Ano oblečem v tem toplem vremenu. Po eni strani ne želim, da bi ji bilo prevroče, po drugi strani se pa še vedno bojim, da se mi prehladi. user posted image  Večni paranoik pač. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3254
9.4.2007 19:13:53   
Aja1
Hvala za čestitke user posted image

Jaz sem jo danes oblekla v bodi s kr. rokavi, hlače, nogavčke in majčko, pa rutko na glavo (samo ko je bilo najbolj vroče, je ni imela)....pa se mi zdi, da ji je bilo še vroče.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
9.4.2007 19:16:22   
Aja1
MucaMaca, čestitke za 4 zvezdice user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
9.4.2007 19:39:01   
krfjolca
Aja1, beri to! Je bil dopoldne mulc v varstvu, ker sva morala letet v trgovino. Pridem nazaj, me je skoraj fršlok. Pri 20 stopinjah (še več) ga je tašča oblekla v žabe, nogavičke, copatke, dolg bodi, hlače, puloverček, kapo in bundo!!!! user posted image

Sem ga čisto slekla potem - bil je v kratkem bodiju in čez dvodelno trenerko, pa je bilo vrh glave. Orientiram se po rokicah. Če ima vroče in potne, ga slečem. Mu je pa zelo hitro vroče. Sem pa še v dvomih glede kape. Ima tanko kapico, vendar danes nisem bila ziher. Sem mu dala gor samo trak za ušesa, bi bilo fajn, samo je pa pol sonce nabijalo direkt v plešo user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
9.4.2007 20:42:42   
majas
Čer!
O moj bog krfjolca-me je kar stisnilo ko sem prebrala to. O bogi Anže, pomoje je tudi jokal kaj. Jaz kar povem tašči kaj mi ne paše in kaj naredi narobe...
Jaz imam kajo tudi res malo oblečno. Saj včasih vidim kako je meni vroče in če je ona mokra jo takoj slečem, res ne pretiravam.

Neja poljubček za 5 mesecev user posted image

Tudi mi smo bili spet cel dan zunaj na sončku, zdaj pa spančka ko top, je revica spet šla z jokom ajat ker je bila tako utrujena.

Prvič pa mi ne kaka že 2dni in mi je prav čudno. Mogoče pa jo je banana zaprla? user posted image

Zdaj pa greva z mojim film gledat tako da sem vas spet samo pokukala. Bom jutri bolj čveka, obljubim user posted image

Lahko noč vsem

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
9.4.2007 20:49:59   
Aja1
Krfjolca, tale tvoja taščica pa res pretirava (si že večkrat napisala, da ga preveč obleče). Bogi Anže. Če bi bila naša tako oblčena bi bila vsa flekasta in drla bi se na vse grlo. Je Anže kaj protestiral? Pa si rekla tašči, da ga je full preveč oblekla? Jaz bom danes probala ponoči Nejo pokrit samo s tanko odejico (v kapni), ker se mi vsako jutro zbuja vroča, kot peč. Mogoče se tudi zato tako pogosto zbuja - ker ji je vroče. Ne vem...bomo probali.

Jutri dopoldan gremo pa v Laško na kontrolo. Moj bo skor direkten, ker ima danes nočno.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
9.4.2007 21:08:07   
Aja1
Kje ste čveke????

Zdaj nesem Nejo spat in pridem nazaj, če bo kakšna gor.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
9.4.2007 21:12:57   
max81
uf krfjolca, tvoja tašča ga pa res biksa

moja pikica je bila napravljena v žabice, bodi, pajacka, pa jaknco, pa ta tenko kapico, ker je na vsake toliko zapihalo, smo se pa tudi mi danes nahodili

user posted image  se trenutno carta z miško in mata tako hudo debato  in ju je tako fajn poslušat, res je čisto nor nanjo.......zrihtal se pa danes še nismo, čakava da se  ati počasi odpravi na šiht.....no pa bova po dolgem času zopet mogli sami pančat in to skoraj cel tedenuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
9.4.2007 21:13:43   
max81
Neja vse naj najuser posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
9.4.2007 21:18:16   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

.....no pa bova po dolgem času zopet mogli sami pančat in to skoraj cel tedenuser posted image

Enako. Moj ima venem tednu 6x nočno user posted image

Max, tudi ti si imela Niko kar precej oblečeno user posted image  No, mogoče je pa bolj zmrznjen otrok.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
9.4.2007 21:23:35   
max81
Aja sej res sploh nimam občutka kako naj jo napravim, malo me skrbi da se ne bi prehladila, sploh ko pri nas kr skoz neki piha, sej na sončku je ful fajn

ja sej počas bomo že pogruntale  kako jih obleči, a ne? 

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
9.4.2007 21:26:16   
Aja1
Ja, sej vsakemu otroku paše drugače. Mene včasih zebe, Neja je pa vsa vroča, tople roke, topla za vratom...je čist očijeva user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
9.4.2007 21:39:26   
max81
Aja pridem čez par minutk, grem pikico zrihat,se tipkamo

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
9.4.2007 21:44:24   
Aja1
Ja, le kmalu pridi nazaj, da ne bom user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
9.4.2007 21:51:53   
krfjolca
Ja, sej user posted image ... Ne vem kaj je fora, saj je dva otroka gor spravila, pa se nista vmes skurila user posted image ... Očitno nimajo več občutka. K sreči je ravno ven prikorakala, ko sva se midva vrnila, se pravi je bil kvečjemu pet minut tako zadekan, potem sem ga šla pa takoj odrešit, niti ni imel časa pogruntat, da mu je vroče. Sem ji povedala, čeprav se ji kaj dosti ne da dopovedat. Ne vem no, a je tako težko razumet, da je PREGRETJE pri dojenčku veliko hujša stvar od PREHLADA? user posted image

Je pa res odvisno od otroka. Ona si pač za "model" vzame leto starejšega vnučka, ki je vedno precej bolj napravljen - danes recimo žabe, žametne hlače, majico in volneno jopo, pa kapo. Vendar je njemu ravno prav, medtem ko bi bil Anže že čisto prešvican.

Zdaj grem pa spat, me je zdelalo tole sonce user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
9.4.2007 22:00:40   
Aja1
Krfjolca, lahko noč. Jaz bom tudi počasi šla, ker sem že kar zaspana...nimam pojma, kakšna noč me čaka.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
9.4.2007 22:01:07   
**Petra**
Čer!

Ja, tole vreme kar dela preglavice z oblačenjem, ne? Ja, krfjolca, tašča ga pa oreng biksa, kako ga je pa potem pozim oblekla user posted image user posted image

Mi smo tud danes bolj pozni, šele pred kakšno urco sta šla oba v posteljo, pa Pia še kar ne spi, Nik pa tudi še najbolj ne. Se je začel v posteljici na poprek obračat, tko da mu ob ograjo kar mali povštrček dam, ker tista obroba ni tok mehka.

Jst ga mam v stanovanju oblečenega kar v žabice in bodi, če je bolj toplo, kar s kratkimi rokavi, drugače z dolgimi. Za ven pa v vozičku žabice ali nogavičke, hlače, pa zgoraj bodi in tanke rokave, pa brez kapice, za v naročju pa mu dam še kakšno tanko jopco, če kej piha, drugače pa samo kapico, da ga sonček ne ožge po lasišču. Tud jst sm mu že dala trak, pa je tak luštkan, samo kaj, ko pa je zgoraj glavica potem gola.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
9.4.2007 22:04:29   
**Petra**
No, zdj ste mi pa kar vse pobegnile user posted image user posted image , nč, grem pa še jst počasi ajčkat. 

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
9.4.2007 22:05:25   
Aja1
Bomo mogle počasi nabavit za punčke klobučke in za fantke kapice s šildkom user posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
9.4.2007 22:06:22   
Zamima
Krfjolca, zadnjič, ko je Zala imela vročino 2 dni sem jo jaz očitno tudi pregrela user posted image . Ker sva šli ven ob res lepem sončnem vremenu, meni je bilo vroče za umret ampak jaz sem pač gledala tako, da Zala leži oz. sedi v voozičku, jaz pa le hodim in šle sva res daleč - nekje 4km v eno smer user posted image . Torej 8km v obe smeri peške.
Naslednja 2 dni je imela vročino, potem pa kar na lepem ne več - ziher sem jo imela preveč oblečeno. user posted image

No, samo, da je zdaj ok, in nisva šli na odvzem krvi in urina - kaj bi jo matrala, ko pa je bila čist dobre volje in brez vročine.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
9.4.2007 22:06:37   
Aja1
Petra, jst sm še mal tle user posted image  Čakam, če se Max vrne ali pa še kakšna druga pride čvekat. Čakam do 22.10. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
9.4.2007 22:10:51   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

Aja pridem čez par minutk, grem pikico zrihat,se tipkamo

Teh par minutk traja že pol ure. Max je zihr zaspala ob Niki user posted image user posted image user posted image , jst naj pa čakam user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Branje knjig na dopustu
Michonne RR

Ali bereš na dopustu knjige?

Da (67%)

Ne (33%)

Število vseh glasov: 12

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!