majas
|
Čer! Petra smo te že pogrešale tako da le VEČKRAT čvekaj, ker nas je res že tako malo. Upam da ste mirno prespali noč. Glede las-moji nič ne odpadajo. se je rodila z tako črno frizuro, zdaj pa so se ji samo posvetlili in ji tako rastejo, bo morala res počasi k frizeru tako ima že dolge. Da se pohvalim da sem bila po doooolgem času zunaj! Je kaja že ob 19.30 zaspala včeraj in je spala do jutra do 5.30. Jedla in do 9ih. To se res že ni dolgo zgodila. Jaz pa sem prišla ob 2eh zjutraj domov in sem tako upala da se bom naspala, pa je ratalo. samo cel dan sem že tako crknjena da kar joj, kot da bi imela mačka pa sem spila samo en bandidos, več tako nesmeme če še kaja ziza tes sem popoldan morala spata z kajo, zdaj pa že tudi komaj gledam. Krfjolca tudi kaja ima rdeča lička že dva dni, slina pa ji kar teče in teče revici. Samo jaz mislim da jo je moral malo sonček opečt, ker sve bile včeraj res cel dan zunaj na zraku (saj zato pa je spala celo noč) ko pa probam dlesni pa so tudi tako trde da me kar zaboli ko mi brado zagrabi (to najraje dela) tako da bomo videli. Jaz še kar nočem da bi dobila zobek, nevem mogoče se bojim zaradi dojenja. Aja1 niti ne govori o kakem rejenju ker bom res morala biti na dijeti ko pa je vsepovsod nekaj sladkega. Žegenj mi ravno ni pri srcu. Nogavica ti pa se nič ne sekiraj, eno uho not drugo ven, pa vsak naj sebe pogleda in se za sebe briga. Bolj se sekiraš slabše je. Ko sem se jaz preveč obremenjevala sem se dosti bol zredla, ko pa se flegma pa mi je bilo lažje pa tudi kg so šli dol. Sem vas samo pokukala, zdaj pa se toliko napisala,,, zdaj pa res moram v posteljo-tako zgodaj pa nisem šla že spat res dolgo, kaj hočemo ko pa se mi tako