Zamima
|
Ojla, midve sva od zdravnika. Sem smotana da bolj bit ne bi mogla (danes definitivno ni moj dan ),... Ko se je zala zbudila okoli 13.30 sem ji zmerila temperatudro in jo je imela čez 38 (spet!) in sploh nisem nič več razmišljala, ampak samo poklicala taxi, ki je bil btw. tukaj že čez 5 min, oblekla Zalo in sebe, vzela dokumente in sva šli. Pozabila sem VSE in plenico in bombažno pleničko, robčke, čaj,... in kaj pol zvem ko pridem tja , da takrat ni bilo tam nobene zdravnice, tudi ne kake, ki ni Zalina, ampak je delala samo ta njena in začela ob 15.00, tako, da sva z ubogo revico zaradi moje ihte čakali 1 uro tam . Madona sem smotana. Vmes sem klicala od prijateljice sestro, ki stanuje najbližje, če mi lahko gre lepo prosim v trgovino po plenice in mi jih je na srečo tudi pripeljala, ker nisem imela res niti ene - ne vem kje imam glavo - očitno sem od vsega strahu, kaj bi lahko bilo narobe kar vse pozabila . No, naposled sva le prišli na vrsto (prve, ker sva že 1 uro čakali ) , zdravnica je Zalo pogledala, seveda je bila Zala totalno nerazpoložena in je kar precej jokala, pogledala ji je ušesa, poslušala srček, pogledala usta, ... Vse je tako kot mora bit, ne vemo od kod vročina, zobki zagotovo ŠE niso. Dobili sva fiziološko raztopino in rekla je, da naj ji kar dajam svečke na 4-6ur. Dobila sem vrečkico v katero moram do jutri dopoldan polovit urin in ga odnesti v laboratorij, vzeli ji bodo tudi kri (ou what a joy). Zdaj sem jo previla, preoblekla dala svečko, jo nahranila, zdaj je pa takoj zaspančkala. No, bomo videli kako bo.