|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  464 465 [466] 467 468   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
3.4.2007 9:29:47   
moci
nanica, daj še kaj napiši, da še mal blaža vidim user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11626
3.4.2007 9:49:42   
piskot
jutro.

spet en lep dan ki nas komaj caka user posted image .

moci sej bi se pogovarjala s tabo, ampak smo morali dat martina spat. in zadnja dva dni je to bil pravi projekt, trajal je po celo uro. to se nam prej ni dogajalo, prej sem ga polozila v posteljico in je v 5 minutah zaspal, zdaj mi ga je pa do 21:30 balinal tam po posteljici gor in dol, levo in desno. naslednje plavanje pa mislim da je oktobra sele. mi bomo sli verjetno takrat.

hehehehe, bliznje srecanje mamo. nina in martin sta na tleh, ene pol metra narazen, pa ne moreta se odlocit kdo se koga bolj boji user posted image . no martin bi jo zagrabil, nina bi pa njegove igrace. to bomo imeli se problemov s tem locevanjem igrac.

nanica, psaša zakaj pa ce smem vprasat morata vi2 delat med porodnisko?

kašice tudi mene zanima, ce obstaja kaksna domaca varianta tega.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11627
3.4.2007 10:10:29   
moci
mi smo pa dobili osebno user posted image user posted image user posted image user posted image
in ni šla cela zojina frizura gor user posted image user posted image user posted image user posted image ker slika je takale (za tiste, ki nimate msn-ja):
user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 11628
3.4.2007 10:11:36   
moci
domača kašica: meni je zdravnica rekla, da dam lahko polento ali pa riž (mogoče ga preliješ s svojim mlekom?)
v bistvu kaše brez glutena (odpade gres, recimo)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11629
3.4.2007 10:12:52   
moci
piskot, daj me spomni, ko bo spet plavanje. samo to je pa na koncu porodniške user posted image
vsekakor jutri vprašam dermatologa, potem bom pa iskala kdaj in kje.
nanica, a bosta vidva tudi kaj plavat hodila?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11630
3.4.2007 10:15:46   
piskot
moci lahko pa vseeno preveris, pri meni so to info iz druge roke, nisem sama klicala tja.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11631
3.4.2007 13:38:26   
altati
oj, doma sem iz 4 urnega potepanja....malo sprehoda, malo kofetkanja z Viv in Piskot-om, malo šopingiranja....Zarja (od Viv) in Jaša sta itak navdušena nad trgovinami (bolj kot nad naravouser posted image ), Jaša je pa danes našel novo ljubezen....mislim, da ta bo pa ta prava....Navdušil se je nad Martinom od Piskot-a....user posted image user posted image to je bilo izkazovanja ljubezni: božanja, poljubljanja, lizanja, slinjenja, vlečenja....ubogi Martin je pa to popolnoma mirno prenašal (mu je že pasalo, bi se reklouser posted image ). Zarja je bila pa globoko užaljena, počutila se je zelo nelagodno ob 2 fantih, videti je bilo, da ji to ravno ne paše...saj logično- 2 fanta in 1 ženska, in fanta se ukvarjata drug z drugim, dama pa v kotu samauser posted image ....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 11632
3.4.2007 14:14:18   
@lina
dajte mi kakšen predlog: če bo šlo tako naprej, bom jaz s tem kuhanjem zelenjavice za Matjaža uničila vso posodo - dam kuhat in ker je majhna količina vode, hitro povre, jaz pa obvezno pozabim, ker grem pač nekaj drugega delat ta čas... mislim da zame ni rešitve ali je še kakšno upanje?user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11633
3.4.2007 14:15:58   
Lu
Ojla!

Danes praznuje moj sinko 1/2 svečke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa nobena ne ve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Je že prav.

Tudi midva sva že iz sprehoda in tudi že od kosila. Zdaj počakava do 15 in greva po Majo v vrtec in potem k zdr. na kontrolo. Grem kar z obema, ker mali je za malenkost boljši ni pa še ok.  Upam, da nas ne ujame dežek. Se je nekam zoblačilo. Mogoče pa končno uporabim dežno prevleko user posted image

Zdaj vas grem pa še malo za nazaj prebrat. Nekaj sem že, še malo pa bom na tekočem.

lp

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11634
3.4.2007 14:17:48   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: altati

oj, doma sem iz 4 urnega potepanja....malo sprehoda, malo kofetkanja z Viv in Piskot-om, malo šopingiranja....Zarja (od Viv) in Jaša sta itak navdušena nad trgovinami (bolj kot nad naravouser posted image ), Jaša je pa danes našel novo ljubezen....mislim, da ta bo pa ta prava....Navdušil se je nad Martinom od Piskot-a....user posted image user posted image to je bilo izkazovanja ljubezni: božanja, poljubljanja, lizanja, slinjenja, vlečenja....ubogi Martin je pa to popolnoma mirno prenašal (mu je že pasalo, bi se reklouser posted image ). Zarja je bila pa globoko užaljena, počutila se je zelo nelagodno ob 2 fantih, videti je bilo, da ji to ravno ne paše...saj logično- 2 fanta in 1 ženska, in fanta se ukvarjata drug z drugim, dama pa v kotu samauser posted image ....

kaj ne bi bila Zarja užaljena, vsaka prava dama bi bila na njenem mestuuser posted image

a tako parčkanje fantov je posledica pomanjkanja nevestic med oktobrčki?user posted image user posted image  

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11635
3.4.2007 14:19:44   
@lina
Lu in Tian, iskrene čestitke za pol svečke!user posted image user posted image user posted image

(jaz res nisem nič gledala seznama že par dni, sorry)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11636
3.4.2007 14:24:26   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

dajte mi kakšen predlog: če bo šlo tako naprej, bom jaz s tem kuhanjem zelenjavice za Matjaža uničila vso posodo - dam kuhat in ker je majhna količina vode, hitro povre, jaz pa obvezno pozabim, ker grem pač nekaj drugega delat ta čas... mislim da zame ni rešitve ali je še kakšno upanje?user posted image user posted image

Pa sva dve. Jaz sem zadnjič pozabila kamilice gor. No v bistvu vodo za kamilice. Posoda se je kuhala 1 uro brez vode. Dobro da je AMC. user posted image

@lina sem prebrala da kupujete belo tehnike. Nekje na www obstaja prav ena stran nekaj poceni ali najceneje. Je ne najdem. Samo vtipkaš tip aparata, ki ga imaš namen kupiti in ti vrže ven vse trgovine kjer ga prodajajo in tudi po kakšni ceni.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11637
3.4.2007 14:27:27   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

@lina sem prebrala da kupujete belo tehnike. Nekje na www obstaja prav ena stran nekaj poceni ali najceneje. Je ne najdem. Samo vtipkaš tip aparata, ki ga imaš namen kupiti in ti vrže ven vse trgovine kjer ga prodajajo in tudi po kakšni ceni.

sem že odkrila, hvala... en kup jih je: supercena.com, enaa.com... hvala za nasvet!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 11638
3.4.2007 14:29:08   
Palma11
Poskusi še na: ceneje.si

Lp

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11639
3.4.2007 14:30:35   
štorkljica
ČESTITKE:

LU & TIANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ZA POL TORTICE IN POL SVEČKE!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11640
3.4.2007 14:41:21   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

@lina- daj kuhat v čajnik, da bo piskalouser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11641
3.4.2007 14:42:19   
altati
lu- čestitke za 1/2 svečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image !!!! Mi bomo v ponedeljke pekli celo tortico s pol svečkeuser posted image !

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 11642
3.4.2007 15:46:35   
Pikabu
Čestitke za pol svečke:

user posted image Lu in Tian user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image *Lina* in Tristan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Čestitke za pet mesecev:

user posted image Naja in Lan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11643
3.4.2007 15:47:52   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Lu
Danes praznuje moj sinko 1/2 svečke.Pa nobena ne ve

Lu, jaz sem vedela, ampak mi je šele sedaj uspelo priti do računalnika.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 11644
3.4.2007 16:07:13   
Pikabu
Danes je spet pri nas POPOLNA ZMAGA, moja namreč. user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa začnimo od začetka.

Včeraj zvečer je mož opazil, da ima Ema v ustih, zelo zadaj ene bele obloge. Ker je danes dopoldne ostal doma, ker je imel zobarja, je rekel, da naj jo peljem pokazat, da bo on imel ta čas Maksa. Tako je bilo prvo zjutraj preverjanje, če ima Ema še tisto v ustih. Ker se ji je še bolj razvilo in naredilo celo na jeziku, sem takoj klicala v ZD in so rekli, naj tudi takoj prideva se pokazat. Sva se še doma z možem pogovarjala in je rekel, da je prevelika za sor, da mora to biti nekaj drugega. Ema je pa rekla, da nič ne boli, nič ne moti, samo da ima pikice. Pa sva se na hitro uredili in odhiteli v ZD. Zdravnica je vseeno ugotovila, da je to sor. Je rekla, da je verjetno posledica jemanja antibiotikov, ki jih je jedla nedavno nazajl. Dobili sva recept za daktarin. Potem sva šli v trgovino, pa v pekarno, da sva razveselili atija s svežim kruhom, pa še v lekarno. Doma smo se malo pockrljali, potem je pa ati moral iti, naprej do zobarja, potem pa v službo. Maks se je medtem naspal, tako da sva se samo še enkrat podojila in smo se počasi spravili ven. Dobila sem sms od naše Gaye, da prideta z Gajo peš na Jesenice, če se dobimo. Tako smo si šli nasproti. Naprej smo se ustavili na enem kofetku. Bili je nooooooorooooo toplo. Pravi užitek je bilo sedeti tam in klepetati. Potem smo odšle naprej na sprehod. Ustavili smo se v BC-ju, kjer sta Maks in Ema dobila nekaj novega za oblečt, za veliko noč. Potem smo še odšli naprej do DM-ja. Gayi sta šli še malo zapravljat, jaz pa z Maksom in Emo na igrišče, kjer je Maks imel svoje kosilo, Ema se je pa igrala. Že med sprehodom sva z Gayo gledali, da se zbirajo eni čudni oblaki, pa se spraševali, če je lahko to tudi dež. Upali sva, da ne, ker nisva imeli nič s seboj. Tam je pa že začelo kapljati. Mi pa reeeeeees daaaaaaaaaaleč od doma. Ona si je poklicala prevoz in ga ponudila tudi nam (hvala user posted image ), ker je pa nehalo padati, sem se odločila, da gremo s pospešeno hitrostjo peš domov, saj se naš vozek trenutno ne da zložiti zaradi rolke. Domov smo prišli suhi, nekaj je še hotelo kapljati, pa ni bilo hudega. Maks je to ta hitro vožnjo prespal, doma se je pa takoj zbudil. Z Emo sta se nekaj časa igrala na tleh, jaz sem se pa hitro lotila kuhanja. Sem se odločila, da bodo danes čufti. Ko sta se naveličala, je naprje Ema prišla k meni, potem pa Maksu ni bilo prav, da je ostal sam in sva še njega vzeli. Ema mi je pridno pomagala, Maks naju je pa opazoval in zaposloval Emo s tem, da je metal ropotuljo na tla, Ema mu jo je morala pa pobirati. user posted image user posted image user posted image Oba sta bila res zelo, zelo pridna, tako da mi je uspelo pospraviti še vso posodo, potem sem pa po hitrem postopku oba spravila spat. Emo lulat, pa pravljico in v posteljo. Maksa previt, podojit, pa v posteljo. Nekaj časa je še vriskal in pel v posteljici, zdaj je pa tišina in pridno spi. Kako sem vesela, spet se je vse tako super izšlo. Maks postaja res vse večji sonček, tudi siten ni več toliko. Mogoče so ga prej res zobki matrali, na dlesnih se že zelo vidijo in mislim, da bodo sedaj res vsak čas prikukali ven. Aja, pa pozabila povedat, da je tudi ponoči pridno spal, tokrat res čisto celo noč brez prebujanja, tudi čaja in dude ni bilo potrebno dati. Mami pa spet vsa utrujena zaradi sanj, pa od danes se celo spomnim, kaj sem sanjala. user posted image

Zdaj grem pa spodaj še malo pospravit, pa če bosta dovolj dolgo spala, se spravim na kolo, potem gremo pa mogoče še malo ven, vsaj za hišo, da se še malo igramo.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11645
3.4.2007 16:07:32   
Anonimen
ojla..kvaaaaa??

a že pol leta so nekateri stari no čestitke vsem ki praznujete!!user posted image user posted image
madonca gre hitro tale čas!

no mi2 sva danes malo bolje no sj sva že kakšne dva dni samo dons sva šla tudi malo ven...na sončka...

zdj pa pančka...samo res trkam na les za tale zdravje....ma tud če nima igrač... karkoli samo da imajo zdravje teli naše sončki,ane???

nč lepo bodte pa radi se mjte!!

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 11646
3.4.2007 16:08:50   
frrrr
ČESTITKE Lu + Tianu in *lini* + Tristanu za pol leta user posted image
ČESTITKE naja78 in Lanu za 5 mesecev
user posted image

altati
, bom povečala dozo Elevita... sam pol ne smeme še Magnesol zraven pit, a ne...

gaya, sm prepisala mere tvoje Gaje v tabelco - bravo za mere user posted image

GH - kašice - men je rekla patronažna, da naj kupim riž in pa riž-koruza... unih stratecela in čokoladnih pa raje ne
čokolada? js je pojem enormne količine - res minimalno 100g dnevno... torej Jaša do 3. leta neu smel čokolade niti videt user posted image

moci, js čistim z nekim čistilom, ki je namenjen inox podlagam (ne da se mi it gledat kaj to je... na pamet pa ne vem, ker ne uporabljam tolkrat), potem pa s čisto, suho krpo obrišem... če ni suha ali ni čista, so tudi pri meni lise

mis, js nameravam vsako zadevco po 4 dni uvajat, potem pa mau kombinirat osvojena živila...

beki, si nam obljubila, da nam boš težila 100 n uro... zdej te pa kr ni   user posted image  user posted image  user posted image Tinkara pa kr cveti, prava rožica je user posted image

piskot, nas tut še čaka ločevanje igrač... zaenkrat je mucek še na počitnicah pri tašči... kr ne zaupam mu in v glavi se mi vrtijo grdi filmi... ne vem, no... naš muc je zelo razvajen in z možem sva mu bila res kot očka in mami... se z Jašo sicer kr lepo gledata čez vikende, ampak ponoči pa ne vem kaj bi naredil, ker ima bolj zahrbten karakter...  šit no...  sej ga z možem niti ne utegneva pogrešit, pa mucku se tut dogaja v mačji družbi... je pa v nedeljo kr proti košari šel, ko je videl, da si je mož oprtal potovalko in je želel z nami user posted image aja, pa nobena vrata pred njim ne ostanejo zaprta... jih je potrebno prav zaklepat... torej bi se morali v LJ zaklepat v sobo in bi notr zgoreli user posted image tuhtava in tuhtava, pa ne najdeva rešitve user posted image

user posted image user posted image user posted image uboga Zarja user posted image Jaša in Martin - očitno sta pogruntala, da je v oktobru premau deklet user posted image  user posted image no, sej bomo v živalskem vrtu razrešili še našo uganko - js moža hecam, da bo naš baletnik, pa mu ni preveč všeč user posted image

midva sva bila pa dans na šoping sprehodu... no sej do Interspara je pol ure, pa nazaj pol ure.... pogledala sva že včeraj kaj je ok in sva danes samo kupila.... sm šla vetrovko za Jašo iskat, da ga ne bom v vetrovnih dnevih v bundo oblačla...
pa obisk kolegice sva že imela... kr lep dan...

@lina, obstajajo takšne luštne ure raznih znimivih oblik.... in nastaviš na 3 minute, pa ti začne cingljat... to tut pr frizerju uporabljajo, da nimaš barve predolgo na glavi,...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11647
3.4.2007 16:12:02   
Anonimen
no pikabi vidiš kok maš pridna otrokauser posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 11648
3.4.2007 16:18:02   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: beki24
jst sem čist ven že padla, sej me ne pogrešate, aneuser posted image

Ej, beki, jaz te fuuuuuuuuul pogrešam. Ampak če čas, ki je bil prej namenjen nam, zdaj porabiš, da se s tvojim user posted image poogovarjata, čisto razumem. Ko pa on ne bo imel časa, pa pridi k nam na čvek, da te malo razvedrimo.

Mala je pa prava lepotička. Jaz sem tudi noro uživala, ko sem Emi dajala oblekice gor, jih imam res veliko za tisto starost. Čopka ima pa že tudi čisto takega, kot ga je imela naša Ema v tej starosti. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 11649
3.4.2007 16:20:04   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: nanica
to mi delaj!!! tako polno luno si želim, še včeraj sem jamrala, danes pa takoj podpišem zanjo,

Nanica, pri nas je tudi očitno pozitivno vplivala. Maks je tak sonček, da ne morem verjeti. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 11650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  464 465 [466] 467 468   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  464 465 [466] 467 468   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
DOGODKI za OTROKE v SEPTEMBRU 2025
Pripravili smo seznam dogodkov, kamor se lahko s svojimi otroki odpravite v mesecu septembru – od gledaliških in kino pr...

Uhančki.
пеперутка16

Kdaj je primerno preluknjati ušesa punčki?

Pred enim letom. (45%)

Po enem letu. (55%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!