gaya
|
Jutro vsem skupaj vidim da nekako blazno me pogrešale niste . Včeraj sva meli pediatra. Težki sva 8170 g, veliki 67 cm. Cepljenje sva prestavili, ker sem povedala da se mi zdi mal bolehna in je rekel, da lahko čez en teden, čeprav me je sprva hotle prepričevat, da če nima vročine na dan cepljenja, da je lahko cepljena, tud če smrka in kašlja , sam da vročine nima. Pa se nisem dala in sem rekla, da ne, ker ne bodo delali poskuse na mojem otroku. Cepljena da bo, ko bo zdrava in je pol obupal. voz imam jst Jane slalom pro in je že skoraj 3 mesece v športnem delu. Prej v skoraj ležečem položaju, če je mela še dekco zloženo tko, je bla čist ravno, zdaj že kakšen mesec v dokaj pokončnem. KEr če ji ne vzdignem, se vzdigne sama in visi tko, da se ji moram prav smejat Senčnik sva pa tud že kupili, ker ji je velikokrat sonček nagajal. ČE bi samo še to spremenili, da bi lahko obračal ročaj, pol bi bil voziček 111A, zdaj je pa samo 1A mukica ja sej, name pa čist pozabiš vedno. Saj vem da me ne maraš, ampak te bom že očarala . GH jst sem ji tud kupila kašico s piškoti, pa sem vidla da ne piše gor brez glutena in sem jo samo pospravila v omaro še za 2 meseca. Jst ji ne upam dati, res ne. Sploh ker je mož alergičen na belo moko. Tko da bom tud s piškotki počakala. Aja pa včeraj mi je pediater rekel, da če sem pojedla velike količine čokolade med dojenjem, da moram obvezno s čokolado počakati do 1 leta ali več , a je to še keri rekel , k jst sem jo res velik pojedla, oz jo še. Sicer ji nisem nameravala ravn milke dat danes , ampak sumim razne mame in babice, In zdaj moram vsem strogo prepovedat Glede teh suhih krghljev pa mene tud zanima, al jih sam posušiš ali so dobri tud te iz navadne živilske trgovine Tko za enkrat tolk, aja srečanje. Mi je vseeno za kateri datum. bova probali pridt