|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  463 464 [465] 466 467   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
2.4.2007 23:25:20   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

vrašanje: imate kakšen nasvet za bolečine v sklepih? mene zjutraj gležnji in zapestja tolk bolijo, da ne morem nič, komi se vlečem po stanovanju, Jašo mi pa mož prenaša na previjalno, iz previjalne, na postlo... mi kakšni vitaminčki manjkajo? Elevit jem 3x tedensko, vsak dan malemu ne sede...

kaj pa je vzrok tem bolečinam?
Brinova krema od Justa je npr. lahko za take bolečine... Kakšne kalcijeve ali magnezijeve šumeče tablete...kaj drugega mi zdaj ne pride na misel...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11601
2.4.2007 23:29:54   
@lina
Maxica, mogoče se ti bo zdelo že kičasto, ampak res lahko ponovim, kar so punce že povedale: luštni ste, mala dva sta prava cukra, ti pa prav duhovita mamica s temi komentarji!user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11602
2.4.2007 23:33:30   
Pikabu
Maxica, user posted image user posted image user posted image user posted image za taka dva cukrčka, pa za duhovito mamico. Kaj ko bi se raje tako zmenili, da je večji naš? Ta mlajšega pa lahko v Prekmurje pošljete. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11603
3.4.2007 0:56:37   
frrrr
@lina, hvala za nasvet... bom jutr mau magnezija spila... ne vem kaj bi lahk bil vzrok... to se mi dogaja zadnji mesec...

tale naša Maxica pa zna tržit svoje otroke, a ne user posted image naredi album, pol pa navalimo... celo otroke, ki niti na poti še niso, hočemo možit z njimi user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11604
3.4.2007 6:59:44   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

altati, a ti men daš kakšen kontakt za plavanje. če ti ne boš hodila si upam jaz v kopalke user posted image samo da nebi slučajno kdaj zraven prišla user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa dej moža praši če je vroče na bazenu. da ne bomo spet pike fasal. no, sej verjetno se da enkrat it probat, pa potem plačašuser posted image

kontakt 031238558 (mislim da lahko danes še začneta, samo začetno predavanje si zamudila)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11605
3.4.2007 7:00:52   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Pikabu.... user posted image .... kaj pa suha jabolka?...

A to jih že kupiš posušena? Kje pa?

vse večje trgovine..
najboljše-naravno sušene, bio, dobiš pa v bio trgovinah.

lp,
d.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11606
3.4.2007 7:06:51   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Meni to sploh ni prišlo na kraj pameti. user posted image  za RR in menjavo idej. Kaj pa te riževe oblate bi ji lahko že zdaj probala, ali počakam do 6 mesecev? Altamamati?

Riževi oblati se meni zdijo zelo v redu...Saj pravim, moj Jaša je Joško Visnik (ne je še nič drugega), če bi pa bil jedec in bi kazal željo, bi bilo pa to prvo živilo, ki bi mu ga dala v roke (pa zraven sedela in buljila, da se mi ne zadavi, sevedauser posted image ).

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11607
3.4.2007 7:10:54   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Ja, danes se je začelo. Cena je 65 EUR, temperatura vode je 32 stopinj, koliko je pa zunaj pa ne vem (jaz sem samo tisto, kar mi je mož povedaluser posted image ).

tule pa moram nekaj povprašat - a imate vi tudi plavanje preko tistega www. plavanje-dojenckov.com ?
Ker naše plavanje preko tega stane 90 EUR. Od kod taka razlika...pa verjetno gre ravno tako za 10 ur, oz. 11. uro lahko nadomeščaš kakšno manjkajočo...

Arabela, kolk je pa vaše koštalo?

Al mate Gorenjci popust, ker ste bolj tiste "uhrne" sorte?user posted image user posted image user posted image  
(ej, brez zamere, gorenjke!)

ja, preko www.plavanje-dojenckov.com.
@lina-po moje zavisi od tega, koliko morajo plačato za najem bazena.
pri nas poteka plavanje v Tarini šoli in so poceni najemodajalci, če kaj vem (sem v svetu šole). Kako je pa pri vas?

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11608
3.4.2007 7:15:13   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Eh, gosta hrana. Sem mislila, da bo pri Lanu kaj bolj šlo, pa po dveh žličkah zapečati usta in jih ne odpre. Pol se grem pa mal animacij, da mu vsake toliko časa poturim kakšno žličko, ampak to ni to. Jaz si močno želim, da bi en moj otrok z veseljem odpiral usta, ko bi žličko zagledal. Pišuka ja, vsako stvar tišči v usta, a kar je pa treba, to pa ne.user posted image   

Maxica, veš, bomo imeli kar en klub mamic, ki majo tako dobre joške, da user posted image GH sploh ni povšeči - prvi dve članici sva že altati in jaz, mislim da je tudi muki bila potencialna članica, ne vem kako jim gre sedaj...user posted image user posted image

naše hranjenje se konča po parih žličkah... vse drugo je pa takoj v ustih...zadnjič je nekaj oblizoval list papirja,ki ga je mečkal v rokah, pa je imel tako blažen izraz na obrazu, sem si mislila, če bi tako užival pri krompirju ali kašiciuser posted image user posted image

jaz sem navajena, starejši je imel dobrih 7 mesecev, ko je ugotovil da obstaja še kaj drugega kot mamino mlekouser posted image

ja, res bomo potrebovale klubuser posted image ...
moja tia je gosto hrano začela šele tam pri 9.mesecih, pri jašu pa ravno tako kaže...nisem imela časti, da bi kateri od mojih otrok z veseljem odpiral usta za žlicouser posted image ...na žalostuser posted image ...Za jošk mi pa Jaša odpre ob vsakem vremenu, vsaki uri, vsakem dnevu, vedno in povsod...naš mali Joško Visnikuser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11609
3.4.2007 7:16:25   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

vrašanje: imate kakšen nasvet za bolečine v sklepih? mene zjutraj gležnji in zapestja tolk bolijo, da ne morem nič, komi se vlečem po stanovanju, Jašo mi pa mož prenaša na previjalno, iz previjalne, na postlo... mi kakšni vitaminčki manjkajo? Elevit jem 3x tedensko, vsak dan malemu ne sede...

jaz jem Elevit dnevno....na začetku so em matrali kolenski komolčni sklepi, zdaj je pa že akkpna 2 meseca dobro (hitro trkam)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11610
3.4.2007 7:17:44   
altati
Pa dobro jutro vsem skupaj!!!!!
Itak sem prvauser posted image !!!!
Čaka nas pa prelep sončen dan!
Viv - kam gremo? Piskot-greš na kavico z nami?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11611
3.4.2007 7:47:47   
nanica
to mi delaj!!! tako polno luno si želim, še včeraj sem jamrala, danes pa takoj podpišem zanjo,
od dveh do jutra ni nič jedel, sem ga kar božat hodila, če je vse v redu,

zdaj pa je dobrovoljček v očijem naročju in komaj čaka, da mu olupim jabolček, da ga bo malo oblizoval

midva greva pa na telovadbo!!! jupiiii!!!

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11612
3.4.2007 7:57:12   
gaya

Jutro vsem skupaj

vidim da nekako blazno me pogrešale nisteuser posted image .

Včeraj sva meli pediatra. Težki sva 8170 g, veliki 67 cm. Cepljenje sva prestavili, ker sem povedala da se mi zdi mal bolehna in je rekel, da lahko čez en teden, čeprav me je sprva hotle prepričevat, da če nima vročine na dan cepljenja, da je lahko cepljena, tud če smrka in kašljauser posted image , sam da vročine nima. Pa se nisem dala in sem rekla, da ne, ker ne bodo delali poskuse na mojem otroku. Cepljena da bo, ko bo zdrava in je pol obupal.user posted image

voz imam jst Jane slalom pro in je že skoraj 3 mesece v športnem delu. Prej v skoraj ležečem položaju, če je mela še dekco zloženo tko, je bla čist ravno, zdaj že kakšen mesec v dokaj pokončnem. KEr če ji ne vzdignem, se vzdigne sama in visi tko, da se ji moram prav smejatuser posted image  Senčnik sva pa tud že kupili, ker ji je velikokrat sonček nagajal. ČE bi samo še to spremenili, da bi lahko obračal ročaj, pol bi bil voziček 111A, zdaj je pa samo 1Auser posted image

mukica ja sej, name pa čist pozabiš vedno. Saj vem da me ne maraš, ampak te bom že očaralauser posted image .

GH jst sem ji tud kupila kašico s piškoti, pa sem vidla da ne piše gor brez glutena in sem jo samo pospravila v omaro še za 2 meseca. Jst ji ne upam dati, res ne. Sploh ker je mož alergičen na belo moko. Tko da bom tud s piškotki počakala. Aja pa včeraj mi je pediater rekel, da če sem pojedla velike količine čokolade med dojenjem, da moram obvezno s čokolado počakati do 1 leta ali večuser posted image , a je to še keri rekeluser posted image , k jst sem jo res velik pojedla, oz jo še. Sicer ji nisem nameravala ravn milke dat danesuser posted image , ampak sumim razne mame in babice, In zdaj moram vsem strogo prepovedatuser posted image

Glede teh suhih krghljev pa mene tud zanima, al jih sam posušiš ali so dobri tud te iz navadne živilske trgovineuser posted image

Tko za enkrat tolk, aja srečanje.

Mi je vseeno za kateri datum. bova probali pridtuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11613
3.4.2007 8:16:46   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Glede teh suhih krghljev pa mene tud zanima, al jih sam posušiš ali so dobri tud te iz navadne živilske trgovineuser posted image

če jih sama posušiš, pa če so še domača jabolka, bo sigurno najbolje...

Mi je vseeno za kateri datum. bova probali pridtuser posted image

Midva tudi prideva vseeno kdaj. Pa pripeljeva Piskot s seboj.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 11614
3.4.2007 8:38:18   
tasha23

Ja, danes se je začelo. Cena je 65 EUR, temperatura vode je 32 stopinj, koliko je pa zunaj pa ne vem (jaz sem samo tisto, kar mi je mož povedaluser posted image ).

pri nas je tudi cena 90€ in plavamo v Žusterni, temp. vode je 31-32 stopinj, zrak pa 30 stopinj.

Se javim še kaj kasneje saj se je mali zbudil.

BTW: smo spet spali ponočiuser posted image user posted image user posted image

tule pa moram nekaj povprašat - a imate vi tudi plavanje preko tistega www. plavanje-dojenckov.com ?
Ker naše plavanje preko tega stane 90 EUR. Od kod taka razlika...pa verjetno gre ravno tako za 10 ur, oz. 11. uro lahko nadomeščaš kakšno manjkajočo...

Arabela, kolk je pa vaše koštalo?

Al mate Gorenjci popust, ker ste bolj tiste "uhrne" sorte?user posted image user posted image user posted image  
(ej, brez zamere, gorenjke!)

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11615
3.4.2007 9:11:04   
moci
dobro jutro,
danes napadam novo zvezdico. pazte se meuser posted image user posted image user posted image
zoja je tok sitna pa vse pogrize, tko da mogoče tudi nas zobki lovijo. sem ji dala krhelj jabolka, pa je ni preveč zanimal. pa korenje in je nekaj časa grizla, potem smo pa po tleh pobiral...
danes nas čaka šoping v mc domžale, ziher bo gužva, zaradi praznikov. pa še v dm morava po plenice in mal hrane, da vidim kaj imajo in v lekarno po calgel in urinske vrečke user posted image user posted image user posted image
nama zna časa zmanjkat

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 11616
3.4.2007 9:12:41   
moci

jaz pridem še potem mal nazaj...moram še mal po netu pobrskat, nabavljamo belo tehniko za novo kuhinjo...
Zdej se mi prav smešno sliši bela tehnika, ko pravzaprav sploh ni več bela...zdaj so same take inox varianteuser posted image

oooo nova kuhinja. kok bo finouser posted image user posted image user posted image user posted image
mi imamo tud inox, pa še nisem ugotovila s šem se to čisti... je skoz lisasto. s čem čistite ve?

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11617
3.4.2007 9:13:58   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

jaz danes sam vohunim, berem, pišem pa ne
upam, da mi oprostite
jutri pride šef k meni domov, da prečekirava, kar sem do danes naredila, in zaključiva
zato visim za računalnikom že cel večer,
vmes sem že dvakrat šla sinka podojit,
zdaj čakam moža, da pride domov in se veselim srečanja
joj, ta polna luna ...

nanica, jaz sem pa že hotela komentirat, da te nič ni...
a ti tudi delaš? kok ste pridne, jaz ne mislim na službo, me nič ne pogrešajo user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 11618
3.4.2007 9:21:46   
mis
dobro jutro!

No, pa se še jaz javim. Me pa čaka tolk dela da najbolš da mala cel dan spiuser posted image

Včeraj nisem imela nič časa. Sva šli ob 11h ven in prišli ob 16h, ob 18h smo pa vsi šli in prišli ob 20h, pol sem se pa možu posvetila.user posted image

Zdaj sem vas prebrala in kar se spomnim:

GH: naša kar lepo je in tako kot je rekla frrr se kar na žlico meče. V stolčku se kar dvigne in odpre usta. Za vsako žlico. Včeraj sem spet dala krompir in kolerabo in je lepo jedla. Imam pa eno vprašanje. Ali obstala kakšna alternativa tem kašicam? Saj vem da so dobre in zdrave, ampak a lahko doma sam kaj takega pripraviš? To so mlečne ane? Vem da so ok, ampak so pa kljub temu umetne.

plavanje: jutri začnemo plavatuser posted image  Komaj čakam. @lina, upam da boste zdravi in da greva skupaj. Sem pa tud jaz hotla vprašat zakaj take razlike v ceni, ampak mislim da je res razlika v najemu. Tle so le toplice in je zadeva pomoje dražja. Me pa prav zanima kako bo...

voziček: no, včeraj je bila mala v športnem delu. Prvič. In je uživala in gledala ven. Se mi pa zdi da je težje zaspala, ker je navadno spala v košari na boku, tu je pa na hrbtu in ni navajena. Sej se bo navadla. No ko je zaspala je pa spala 3 ure, mami pa kofetkala in klepetalauser posted image

kaj še...

nč, grem cune obesit, pa na net moram it pogledat za stensko uro, ker kupujeva darilo za poroko za brata, pa tabelce od frrrr še nisem uspela pogledat...

ja, še to. kako naj delam naprej. Naša je krompir, kolerabo, poskusili sva tudi korenček... a še to dajem, al kaj naj?

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11619
3.4.2007 9:22:22   
moci

IZVIRNO SPOROČILO: moci

altati, a ti men daš kakšen kontakt za plavanje. če ti ne boš hodila si upam jaz v kopalke user posted image samo da nebi slučajno kdaj zraven prišla user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa dej moža praši če je vroče na bazenu. da ne bomo spet pike fasal. no, sej verjetno se da enkrat it probat, pa potem plačašuser posted image

kontakt 031238558 (mislim da lahko danes še začneta, samo začetno predavanje si zamudila)

na, prav mi je, ko se obiram. bova počakali naslednje. bom poklicala in vprašala, kdaj bo spet. mi je ful lažje v kr, kot lj gneča, parkiranje, pa še dražje je.
samo 30 stopinj je pa malo preveč... bom vprašala dermatologa. mi v stanovanju ne smemo več kot 21 imet.
ne me vprašat, kaj bo poleti... sicer to menda mine okrog 1,5 leta, samo do tja je vseeno eno poletje user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11620
3.4.2007 9:23:21   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

midva greva pa na telovadbo!!! jupiiii!!!

pridna sta, ni kaj.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 11621
3.4.2007 9:26:02   
moci
tasha, une pumpice za noska - kje točno bi se pa to dalo dobit? pa kako naj se človk zmeni, če nima pojma o italijanščini? user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11622
3.4.2007 9:28:19   
moci
maxica, joj kok ste mi všeč user posted image user posted image user posted image
max je že tapravi frajer, sigurno so punce vanj zaljubljeneuser posted image
ko sem igrišče vidla, sem mislila, da je to v olimju, čist take izgledajo naše fotke iz izgrišča v olimju user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11623
3.4.2007 9:28:49   
moci
zdej pa grem, da mi še kaj za kasneje ostane user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11624
3.4.2007 9:29:32   
beki24
jutro

jst sem čist ven že padla, sej me ne pogrešate, aneuser posted image

evo vam slikico prilepim, da naju ne boste čist pozabile

user posted image

user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  463 464 [465] 466 467   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  463 464 [465] 466 467   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
DOGODKI za OTROKE v SEPTEMBRU 2025
Pripravili smo seznam dogodkov, kamor se lahko s svojimi otroki odpravite v mesecu septembru – od gledaliških in kino pr...

Smučanje
Michonne RR

Ali smučate?

Da (43%)

Ne (57%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!