|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  459 460 [461] 462 463   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
2.4.2007 19:14:14   
moci
toliko vam hočem napisat, pa sšloh ne utegnemuser posted image

mi smo bili cepljeni in v laboratoriju, pa ni niti zajokala user posted image user posted image user posted image in to zato, ker je taka radovednica user posted image user posted image user posted image ima že skoraj 7 kg, tako da niso več komplicirali, vseeno imamo kontolo teže. ni pa nam uspelo dat urina, ker se je po vrečki pokakala user posted image sem šla po nove, pa jih je zmanjkalo.
danes noče spat in od petih kar naprej jokauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11501
2.4.2007 19:16:13   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: altati

[
Pikabu- ne ga zaposljevat s hrano, to ni pravi način..naj bo igrača, knjiga....hrana je le hrana (tako pač razmišljam jaz). Če pa že daješ, bi jaz vseeno prej dala kruh kot piškot! Res! Ali pa riževe pahuljice (tiste riževe kroge, ki izgledajo kot stiropor in še dodatno soljeni niso). To se mi zdi sploh najbolj primerno. Najdeš jih pri dietni oz. zdravi prehrani v Mercator hipermatketih.

Ti riževi oblati so skoraj najboljši, pa seveda brez glutena... ne drobijo se, pa tudi prehitro se ne raztopijo...moja ga ravno zdaj malo papa ker ji babyriž ni dišal... dobijo se tudi v šparu, pa še ugodna cena so...
Ampak v vozeku pa ji ne upam nič dati, ker jo vedno gledam ko sokol ko kaj daje v usta... me je ful strah da bi se ji kaj zaletelo...

A polna luna je...user posted image ... zato pa mi že dva dni čudno spimo...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11502
2.4.2007 19:18:18   
Maxica
Imam nov album, za geslo poprivatkajte.
Altati, kaj misliš pa za suhe marelice, če bi jih fino skuhala (eno, no), pa dala zraven jabolka, misliš, da je še prezgodaj? Maxu vem, da je ful pomagalo pri prebavi, sam ne spomnim se, kdaj točno sva začela. Pozneje gotovo, ker sva imela take muke pri uvajanju.
Glede tistih riževih oblatov pa ne vem. Meni osebno se zdijo ful suhi, pa bi se kar bala, da bi mu kakšen prevelik kos ušel po grlu al kva?user posted image
Amazona, orbitrek lahko sama samo priporočam. Res. Jaz sem pred leti delala po pol ure na dan, pa ti postavo, ob normalnem prehranjevanju, res oblikuje super. Kolegica je delala dvakrat po pol ure na dan, pa je ful shujšala. Jaz si ga ful želim, samo nimamo prostora. Pa res si moraš čas vzet, biti vztrajen, uspeh je pa res zagotovoljen. Priporočam.user posted image
Altati, če bi šla vidva z mehurjem plavat, morda še zanj fredov obroč, pa bi vam morda šlo.user posted image
A je za srečanje zdaj kaj bolj dorečeno? 16 ali 19.4.?

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11503
2.4.2007 19:23:23   
Arabela
Marelice (suhe) našo lepo odprejo če je zaprta....
Oblate pa lepo prežveka in se hitro napojijo tako da niso tako suhi...

LEP večer vsem pa mirno noč... pri nas je navrsti kopanje...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11504
2.4.2007 19:25:19   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Imam nov album, za geslo poprivatkajte.

Prosim geslo!!!!

Altati, kaj misliš pa za suhe marelice, če bi jih fino skuhala (eno, no), pa dala zraven jabolka, misliš, da je še prezgodaj? Maxu vem, da je ful pomagalo pri prebavi, sam ne spomnim se, kdaj točno sva začela. Pozneje gotovo, ker sva imela take muke pri uvajanju.

Suhe marelice žveplajo! V kakšni bio trgovini dobiš nežveplane. Nežveplano bi jaz pokuhala in poskusila dati.

Glede tistih riževih oblatov pa ne vem. Meni osebno se zdijo ful suhi, pa bi se kar bala, da bi mu kakšen prevelik kos ušel po grlu al kva?user posted image

Maxica, če si zraven, ko mu jih daš, se ne more nič zgodit. Je pa tako, jaz mu zaenkrat še nič ne dajem. Ne jemo še GH (ker fant enostavno še noče žlice) Ko bo pa začel, oz. tam enkrat okrog 8-ih mesecev, bo pa to sigurno eno prvih živil, ki mu jih bom dala v roke.
Maxica, to sem samo predlagala Pikabu namesto plasma piškotov in kruha! Pač kaj se meni zdi bolj zdravo in primerno....

Altati, če bi šla vidva z mehurjem plavat, morda še zanj fredov obroč, pa bi vam morda šlo.user posted image
Hm, kam si ga naj pa pritrdim oz. privežem, da bo mehur držal? Kakšen predlog? Mogoče kar slikovni, da si bom lažje predstavljalauser posted image ????

Pojma nimam

Ej, Maxi, kje je naša Muki?????

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11505
2.4.2007 19:25:51   
altati
Bravo Zoja, kar tako naprej...saj tista vrečka je pa itak za posratuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11506
2.4.2007 19:26:35   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Ti riževi oblati so skoraj najboljši, pa seveda brez glutena... ne drobijo se, pa tudi prehitro se ne raztopijo...moja ga ravno zdaj malo papa ker ji babyriž ni dišal... dobijo se tudi v šparu, pa še ugodna cena so...
Ampak v vozeku pa ji ne upam nič dati, ker jo vedno gledam ko sokol ko kaj daje v usta... me je ful strah da bi se ji kaj zaletelo...

Se strinjam Arabela!!!!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 11507
2.4.2007 19:32:30   
Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Suhe marelice žveplajo! V kakšni bio trgovini dobiš nežveplane. Nežveplano bi jaz pokuhala in poskusila dati.

A zgledajo tako zelo zelo temne, skoraj črne?

Maxica, če si zraven, ko mu jih daš, se ne more nič zgodit. Je pa tako, jaz mu zaenkrat še nič ne dajem. Ne jemo še GH (ker fant enostavno še noče žlice) Ko bo pa začel, oz. tam enkrat okrog 8-ih mesecev, bo pa to sigurno eno prvih živil, ki mu jih bom dala v roke.
Maxica, to sem samo predlagala Pikabu namesto plasma piškotov in kruha! Pač kaj se meni zdi bolj zdravo in primerno....

Ja, seveda, razmišljala sem, kako se meni zdijo suhi, jaz si vedno še tanko rezinco sira dam gor. Gotovo jih pa ni za pustit same v nobenem primeru, ne ko jejo piškote, ne rezino jabolka, ne te oblate. So pa res verjetno zdaj bolj primerni za hranjenje oz. grickanje, kot piškoti, se strinjam.

Hm, kam si ga naj pa pritrdim oz. privežem, da bo mehur držal? Kakšen predlog? Mogoče kar slikovni, da si bom lažje predstavljalauser posted image ????

Pojma nimam

Ej, Maxi, kje je naša Muki?????

Komentiram še pozneje, zdaj smo nov računalnik dobili.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11508
2.4.2007 19:44:37   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Mi smo bili danes tretjič cepljeni... minilo brez težav, mala je težka 8500g (v 14dneh šla gor 400g user posted image user posted image ) in zrasli smo pol cm (66,5cm)...
uauuuuu, to je pa teža! pa bravo za cepljenje, smo pa usklajeni. a vam se je že ratal polulat?

pa bravo katarina za diplomo user posted image user posted image user posted image

altati, a plavanje je že štartalo? kok cena, a je še čas, pa kok je temp. zraka in vode? mi bi tud, samo zoja ne sme bit na vročini user posted image in v žustern je blo VROČE

ok, jaz jutri kupim rižee oblate in nežveplana jabolka, smo imeli domače pa smo jih požrli.

Bravo Zoja, kar tako naprej...saj tista vrečka je pa itak za posratuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja, sam v laboratoriju nočejo posranih user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 11509
2.4.2007 19:56:52   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

altati, a plavanje je že štartalo? kok cena, a je še čas, pa kok je temp. zraka in vode? mi bi tud, samo zoja ne sme bit na vročini user posted image in v žustern je blo VROČE

Ja, danes se je začelo. Cena je 65 EUR, temperatura vode je 32 stopinj, koliko je pa zunaj pa ne vem (jaz sem samo tisto, kar mi je mož povedaluser posted image ).

ok, jaz jutri kupim rižee oblate in nežveplana jabolka, smo imeli domače pa smo jih požrli.

Jabolk ne žveplajo, nič batuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11510
2.4.2007 19:57:06   
piskot
orbitrek ... babe, ne zapravljat, ven na zrak, pa na sonce!!!! user posted image

drugac pa - smo kupili v trgovini z rabljeno opremo stajico. smo jo pripeljali domov, pa je nekak malo smrdela po plesni. nam. macku je pa ful in se je lotila razstavljanja. no in po enem tednu je bila stajica ze kar precej naceta, zato sva prejle z mozem pogledala, ce se da tisto peno na kak nacin dol vzet in zamenjat. ko sva jo razstavila, je bila znotraj ze cisto gnila, les je kar razpadel. user posted image user posted image user posted image  Mar bi dala za novo, pa bi bil mir. zdej pa sploh ne vem a cem se kaksno kupit, al kaj nej. no rabljene vsekakor ne bom vec. tja v trgovino bom pa tud jutri klicala. mogoce zenska ni vedela, ampak tisti ki so jo prodali so pa.

a jest res nimam srece z nakupi al kajuser posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11511
2.4.2007 19:58:27   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

a jest res nimam srece z nakupi al kajuser posted image

punca, ti imaš pa res smolouser posted image  božica....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 11512
2.4.2007 20:04:53   
piskot
ja sej razmisljam, da bi najela svetovalca za nakupe al pa kaj podobnega. ce to obstaja user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11513
2.4.2007 20:06:27   
piskot
altati, po mojem pa samo prevec kompliciram. verjetno kdo drug sploh tega ne bi sel razstavljat, pa nebi vedeli, kako od znotraj zgleda. ker smrdelo je res samo ce si luknjo naredil v tisto plastiko. za voz pa tako vem da je problem sam v tem ker sem jaz zoprna.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 11514
2.4.2007 20:06:36   
altati

ja sej razmisljam, da bi najela svetovalca za nakupe al pa kaj podobnega. ce to obstaja user posted image

se javimuser posted image .....če dobro plačaš...lahko kar avtorski honoraruser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 11515
2.4.2007 20:07:16   
altati

altati, po mojem pa samo prevec kompliciram. verjetno kdo drug sploh tega ne bi sel razstavljat, pa nebi vedeli, kako od znotraj zgleda. ker smrdelo je res samo ce si luknjo naredil v tisto plastiko. za voz pa tako vem da je problem sam v tem ker sem jaz zoprna.

saj nisi zoprna, od kje ti idejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 11516
2.4.2007 20:11:37   
piskot
altati o sem sem, vprasej enkrat tistega gospoda, ki martina sprehaja user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11517
2.4.2007 20:15:36   
altati

altati o sem sem, vprasej enkrat tistega gospoda, ki martina sprehaja user posted image

Mene so naučili, da moškim ne smem nič verjetiuser posted image ...baje samo lažejo in nakladajouser posted image

< Sporočilo je popravil altati -- 2.4.2007 20:17:40 >

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 11518
2.4.2007 20:17:35   
piskot

Mene so naučili, da moškim ne smem nič verjetiuser posted image ...baje samo lažjo in nakladajouser posted image

da probam tale tvoj sistem. v glavnem, meni tega ni noben povedal. verjetno sem spricala tisto uro user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11519
2.4.2007 20:19:59   
altati

Mene so naučili, da moškim ne smem nič verjetiuser posted image ...baje samo lažjo in nakladajouser posted image

da probam tale tvoj sistem. v glavnem, meni tega ni noben povedal. verjetno sem spricala tisto uro user posted image

očitnouser posted image ...te bom vzela v šolo in naučila še podrobnostiuser posted image ...kadar kaj želijo, govorijo tisto kar želimo slišati; kadar so jezni, pa resnicouser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 11520
2.4.2007 20:49:39   
moci
aaaa zoja spi user posted image altati, piskot, da ne bo tole zasebna debata, se vama vmes vštulim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11521
2.4.2007 20:51:29   
moci
 altati, a ti men daš kakšen kontakt za plavanje. če ti ne boš hodila si upam jaz v kopalke user posted image samo da nebi slučajno kdaj zraven prišla user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa dej moža praši če je vroče na bazenu. da ne bomo spet pike fasal. no, sej verjetno se da enkrat it probat, pa potem plačašuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11522
2.4.2007 20:53:35   
moci
maxica,a  zdaj boš pa važna in se ne boš pogovarjala. no, čestitke za nov računalnik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se ne bo več zgodila katastrofa in boš odrezana od nas in me od tebe

punce, a gre ta teden katera kaj v citypark? mi smo regres dobili... no, je prišla tudi položnica za šolnino, samo nekaj bo pa vseeno ostalo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11523
2.4.2007 20:54:51   
moci
heeeej zakaj se noče nobena z mano pogovarjat?
mojega ni doma ... sem čist sama... zoja spi... mačkon je pa v spodnjem nadstropju ... izseljen user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11524
2.4.2007 20:55:46   
frrrr

Maxica, Muki- dolgujem vama globoko opravičilo...spregledala zs...hvala Mukiuser posted image ! Hvala Maxica, za opozorilouser posted image ! Sem šla še enkrat gledat......
js sm tut hotla svingat, pa nobena ni nč odgovorla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  459 460 [461] 462 463   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  459 460 [461] 462 463   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako izbrati prave popoldanske aktivnosti ...
Popoldanske dejavnosti lahko otroku prinesejo veselje, nove veščine in prijateljstva – a le, če niso preveč obremenjujoč...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

DOJENČEK
riba5

ALI IMATE V BLIŽINI DOJENČKA DOMAČE ŽIVALI

DA (37%)

NE (49%)

OBČASNO (14%)

Število vseh glasov: 217

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!