Pikabu
|
Uvav, po dolgem času mi oba otroka istočasno spita. Danes je pa res en super dan. Pod take se podpišem, naj se tako nadaljuje. Kot sem že napisala, je danes Maks spal do sedmih z enim bujenjem za čaj in dudo. Že takrat je kazalo, da bi mogoče zaspal nazaj, pa mu ni uspelo, zato sva vstala, pa je kar kmalu postal siten in sem poskusila, če bo zaspal, pa je zares. Ta čas sem Emo uredila, pa vam se javila. Ko se je zbudil, smo odšli ven. Najprej je nekaj časa gledal okoli, potem pa zaspal. Cel sprehod je bil kar priden, ko je kaj potečkal, sem mu dala čaj. Ustavili smo se v DM-ju in sem kupila plasmon piškote. Ko je spet potečkal, sem mu dala enega in je bil ves navdušen. Ko sem mu ga na koncu čisto malo vzela, je hudo protestiral. Na poti proti domu je spet zaspal. Tako je spal še nekaj časa doma, da sem lahko na hitro dala riž in korenje kuhat, kar za oba. Ko se je zbudil, je bil tak dobrovoljček, da sem ga samo gledala. Smo se še igrali toliko časa, da je bilo kuhano, potem sem pa najprej Emi pripravila, da je sama jedla, pa za Maksa. Ko je pojedel, se je smejal, vriskal, gledal za Emo, ko sem ga dala na tla, je užival, bil res dobre volje. Sploh nisem mogla verjeti, da je to res on. Čisto drug, kot sem ga bila vajena zadnje dneve. Ko sem šla Emo dati spat, je postal tudi on malo tečko (nič v primerjavi s prej) in sem si rekla, da poskusim še njega dati. Ga previjem položim v posteljico, dam dudo, grem ven in.... tišina. Stopim čez par minut nazaj: Maks spi. Zdaj sem pa malo tukaj. Za kosilo danes ne bo nič posebnega. Juha je še od včeraj, kuhat bom dala makarone, ragu je pa tako že narejen, ga moram le še odmrznit. Vas grem za nazaj prebrati in še kaj komentirati.