Maxica
|
Dobro jutro. Pestra noč je za nami. Z možem sva zvečer začela gledat Dvojno igro, pa se je meni potem tako začelo spati, da sem se pobrala kar v posteljo, mož je pa do enih gledal in potem tako ropotal (pol ure traja, preden si pripravi svoje gnezdece v postelji in se vse premika ), da se je Lan zbudil. Sem ga dala k sebi, in sva spala/jedla do ene treh, takrat sem ga preložila nazaj, čez dve uri spet jok, spet hranjenje/spanje, pa spet nazaj, pa spet in spet. Kr neki. Ja, Pikabu, jaz najbolj sanjam, če se tako večkrat prebujam ponoči. Takrat so to najbolj intenzivne in doživete, pa tudi kr neki sanje. Vsa utrujena se zbudim od tega. Moja mama sicer pravi, da so sanje polna rit spanja, ampak to pri meni ne velja. Res, tudi mene še vedno kar strese od tiste žalostne novice o ubogem . Tolažim se, da je bil res zelo prezgodaj rojen, pa vendar - taki dogodki me pa res vedno močno opomnijo, da se moram Bogu zahvalit, da imam dva zdrava in krasna sončka, ki sta mi lahko samo v veselje in ponos vedno in vedno znova. Pa kaj, če kakšno noč ne spim. Pa kaj, če sem kakšen dan res noro utrujena od vsega skupaj. Za vse to bo še čas. Važno, da uživamo, da smo skupaj, da smo zdravi. Imam pa skoz v mislih ubogo družinico, upam, da jim uspe to prebrodit. Mi smo se včeraj končno, res končno pokakali. A ne, kako te take stvari (kakec od dojenčka) lahko razveselijo in polepšajo dan? Je bil pa res gost kakec, ubogi revček se je moral res matrati tri dni skupaj. Mis, a nimata Gaya in Muki tak voziček? Ne vem, morda imam pa narobe v spominu. Vse tiste, ki ste vesele, da je konec marca, dobrodošle spet med nami v polnem paketu. Muki, zanimiv predlog, ta, o svinganju res. Ja, kako je potem z našim srečanjem? Jaz sem ful razmišljala o tem, pa če imam od lani prav v spominu, je povsod makadam po zooju. Z mojim vozičkom bo sprehajanje po njem prava znanstvena fantastika, tako da ne vem, če se ne bi jaz z mojima dvema fantkoma parkirala kar tam pri vlakcu in toboganih, pa bi tam počakala, da ve obidete vse. "jutro! a na mojo nočitev z zajtrkom pa ne odgovarjaš " Altati, verjetno imaš tudi ti na z.s. odgovor.