Pikabu
|
GH - bučke: veliko vas piše, da jim dajete bučke za jest. A to jih imate že od prej v skrinji ali jih kupujete? Sem možu rekla, naj jih prinese, pa je rekel, da niso imeli nič pametnega, jaz bi mu jih pa tudi dala, pa še za nas bi kaj naredila. GH - korenje: pri nas po enem tednu skoraj ni več sledi v blatu, ga lepo prebavi. Maxica, super, da Lan uživa v vodi. Poročaj, kako bo šlu naslednjit eden z Maxom. A imajo tam tudi za večje otroke? Pri nas imajo samo za dojenčke, z Emo pa zdaj ne moremo nikamor hoditi. Janež pa mislim, se kupi pri začiombah, prav semena se dobijo. Vem, da mož to kdaj tudi rad pije in ga za sebe kupi. AKI, pozdravite se čim. Piskot, pri nas zelo potegne po tleh, ko odpremo vrata, zato pazimo, da če je Maks na tleh, da ne hodimo ven in noter iz dnevne sobe. Sicer imamo pa dva tepiha, pa puzzle, pa blazino, včasih dam še kakšno deko. Je pa vseeno veliko na tleh, če le hoče biti, pri nas je bolj problem v tem, da on noče ležat in zato tudi na tleh noče biti, razen če sem ob njem. Evik, Clody, pogrešamo vaju.... Muki, nič se sekirat. Jaz sem tudi pisano gledala in hudo tuhtala, kakšen praznik nekaj je danes, pa o čem pišeta Gaya in altati, mi tudi ni potegnilo. Frrrrr, res ti hvala za tvojo pridnost. Beki, upam, da sta zdaj s Tinakro v redu. Pred imam jaz hudoooooo paranojo. To je to. Zdaj pa hitim naprej kuhat. Lepo nedeljo vsem.