|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  454 455 [456] 457 458   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
31.3.2007 22:32:32   
muki1
Oh, kakšna čast me doleteva, Maxica so se povabili k nam na rojstni dan user posted image . Imamo velik kavč, na katerem lahko prespite. Itak ste vajeni vsi skupaj spat, Iva bi pa menda Lana tudi vzela k sebi user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11376
31.3.2007 22:36:36   
Maxica
Še to moram napisat, pol pa res šibam spat, ker z Maxom tudi neseva butarce jutri, pa je maša pri nas že ob pol devetih.user posted image  (če me ne bo župnik nagnaluser posted image ) Gremo torej zjutraj v Ljubljano plavat, pa kakšnih dobrih pet kilometrov od doma, gledam malo skozi okno. Peljali smo se po glavni cesti, vendar tam je kakšne tri, štiri kilometre nenaseljenih, gozd, pa travniki. No in gledam, pa zagledam nekaj črnega, sem mislila, da en labradorec teče po travniku. Ja, seveda, divji prašič je bil. Groza, sploh ga nisem še videla v živo, kaj šele tako blizu. Brrrr, zgleda da bo letos vse sorte okrog nas, ker je bila taka švoh zima.
No ja, to sem še morala napisat, zdaj pa res lahko noč.user posted image
Aja, Pikabu, če tuhtaš, kaj je Emi, da hodi ponoči naokrog, pa Maksu, da se ti zbuja, naj te potolažim. Bliža se polna luna. Pri nas se Max osebnostno čisto spremeni v takem času, tako da vem, da je to to.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11377
31.3.2007 22:37:31   
Maxica
Muki, Lan k Ivi, Max k Neži, mi se gremo pa svingerje, pa bo rešena stvar.user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11378
31.3.2007 22:40:11   
@lina
Muki, mi smo lani tudi dvakrat praznovali - 1x s starimi starši, pa bratranci in sestričnami (od Jureta, seveda, ne najini)... drugič pa z najinimi prijatelji, s katerimi se družimo in  imajo več ali manj vsi otroke, in se vabimo na rojstne dneve otrok... ja, lani sem napekla v treh dneh (praznovali smo na petek in na nedeljo) 4 torte! pa noseča sem bla, se mi zdi glih tam nekje na sredini,... sem dol padala od utrujenosti....Ampak za eno rundo vse je pa čist tu mač!

Drugače je pa pri nas kar OK, malo sitnobe od časa do časa, spimo še kar, malo štrajka za jest, posledično mene joške tiščijo...vročine pa že včeraj ni imel, pokašlja sem in tja... po moje nam pomaga tale antibiotik, ali kaj?user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11379
31.3.2007 22:44:14   
moci
na zdej sem se pa na msnju zaklepetala s prijateljico, ki je na kosovem na misiji

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11380
31.3.2007 22:50:17   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: moci

na zdej sem se pa na msnju zaklepetala s prijateljico, ki je na kosovem na misiji

kaj žene ljudi na take misije, v nevarnosti?user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11381
31.3.2007 22:50:30   
moci
@lina, user posted image user posted image user posted image user posted image

muki, torta je bla ful dobra, jo je v pol ure zmanjkal, sej sem poročalauser posted image
dons sem jo nardila še 1x. dveuser posted image
a se uniči pri zamrzovanju (salmonela)?

a pol bo veliki prekmurski žur pri mukiuser posted image user posted image user posted image bravo neža

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11382
31.3.2007 22:50:50   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

IZVIRNO SPOROČILO: moci

kaj žene ljudi na take misije, v nevarnosti?user posted image

nimajo preveč izbire, veš

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11383
31.3.2007 22:52:54   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Muki, Lan k Ivi, Max k Neži, mi se gremo pa svingerje, pa bo rešena stvar.user posted image

najprej jih poročamo, zdaj bomo pa že svingal? jejhatauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11384
31.3.2007 22:54:02   
moci
muki, kot kaže bova morali sami braniti čast oktobrk... žalostno user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11385
31.3.2007 22:54:35   
moci
na, zdej sem pa sama ostala.
grem zobke umit. bo treba ajat, ane

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11386
31.3.2007 22:54:48   
@lina
a nimajo pravice odklonit? kaj pa njihove družine?

a sem samo jaz tak zapečkar?user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11387
31.3.2007 22:59:01   
moci
nimajo. njej bo šlo leto na faksu, gradi hišo, računala je, da bo šla lahko vsaj v 2. skupini, samo komanda je komanda. takšna služba...

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11388
31.3.2007 23:00:14   
moci
ej, jaz nebi šla za noben denar. sam tud v vojski nebi delala. smo različni, ane? hvalabogu, da smo.
jaz jih občudujem, res.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11389
1.4.2007 7:44:14   
Arabela
Dobro jutro!

Je pa res suša tu gor na RR.. se vidi da je vikend...
NAša miška je danes ful nemirno spala.. ves čas je vmene lezla in me 1x celo potisnila s postelje... pa jaz sem ves čas samo sanjala...

Norčice... vse najboljše za praznik....user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11390
1.4.2007 8:18:23   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

To pa res, frrrr, pridna si bila... moj sin je menda celo vodil v kategoriji najtežjih v drugem mesecu! user posted image za mojega sineka!
samo sem se spraševala, a za naprej bom morala pa sama vnašat v to tabelo, ali bodo kakšni apdejti?user posted image

mi pa vodimo, mislim da tam nekje od 2. meseca naprej, če sem prav gledala...moj sinko debelinkouser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11391
1.4.2007 8:21:08   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Kako je izpadla torta? Jaz bi jo res probala...pišuka, saj mraz menda salmonelo tudi uniči.

Čez 14 dni bo moje večje detece staro 3 leta. Tri leta šele je z nami, pa nam je vsem tako polepšala, osvetlila življenja, da je čas, ko je še nisem poznala le bežen spomin. Res je faconka, ta naša Neža user posted image .
Moram se zorganizirati za žur. Če povabimi vse ki jih moramo, pa tiste ki smo ,,dolžni nazaj povabit,, nas pride skupaj - z nami vred 37 komadov starih in mladih. To je že cela gasilska veselica. Kam naj jih dam?
Sva se že dogovarjala z možem, da bi naredila dvakrat. Enkrat stari starši in sestrične z družinami. Drugič pa moji in moževi prijatelji z otroki. Ravno preveč picajzlat se mi ne da, ampak se Neža že ful veseli. Res upam, da bo vreme, ker lani je bilo mrzlo, mi pa zunaj na klopcah iz gasilskega doma user posted image .

a je ans vseh 5 vabljenih? a nočitev z zajtrkom je vključena?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11392
1.4.2007 8:24:07   
altati
jutro, vesel praznik norice...jaz sem danes moje dragee punce in možička že vsaj ene 10x kaj nahecala, so že vsi penastiuser posted image ..jaz se jim pa ne damuser posted image !!!!
zdaj pa Jaša nesem v posteljo, ker je pri Tari v naročju zaspal. Potem pa z Viv v cerkev...brrrrr, imam tremouser posted image  (jaz, nevernicauser posted image ).

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11393
1.4.2007 8:33:31   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: altati

jutro, vesel praznik norice...jaz sem danes moje dragee punce in možička že vsaj ene 10x kaj nahecala, so že vsi penastiuser posted image ..jaz se jim pa ne damuser posted image !!!!
zdaj pa Jaša nesem v posteljo, ker je pri Tari v naročju zaspal. Potem pa z Viv v cerkev...brrrrr, imam tremouser posted image  (jaz, nevernicauser posted image ).

altati jutro, ta mašne cunje gor, frizuro zalizat, pa nedložen izraz na obraz pa boš čist fino izpadla, samo ust pa rajš ne odpirajuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11394
1.4.2007 8:35:22   
gaya
pa jutro norčice moje in seveda cvetke moje

noč je bla znosna, mama je zmagala da ni vedno dala joške ampak je duda zapalila, zbudili sva se pa 2 krat. Ure ne vem, vem pa da se je prvič dojila nekje okol 5.30user posted image .

Zdaj pa grem spakirat, pol pa svojo rit namakat v bazenuser posted image

Pa upam, da vam uspe koga fajn nahecat danes user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 11395
1.4.2007 10:08:07   
piskot
jutro.

danes je martin spal od 1h do 6h. vsaj jaz se ne spomnim, da bi se vmes kaj dojila. mi ni bilo zjutraj nic jasno. sam ena velika skoda je, ker ne vem, s cim smo si zasluzili to cast, da bi danes ponovila.

bucke mu pripravim samo olupljene, kuhane, spestane. so mu ful vsec. veliko bolj kot brokoli na primer. danes sva pa jabolko jedla. tudi menda zelo dobro. pojedu bi pa ful. sem prav vesela, ker je na zacetku kazalo, kot da ni ravno jedec.

krompir je menda dost skodljiv. zaradi skroba. ko je imel moz dieto, smo ga morali crtati s seznama. pa tudi vse ostale razhudnike (paradiznik, papriko, jajcevce in tobak). ena zgodbica je, da so indijanci to imeli samo za obrede in so vedeli, da so strupeni,  belcem so jih pa zanalasc podtaknili. no sej, ce poslusas vse te zgodbe bi potem morali nehat se dihat ane.

frrr vsaka cast ... po mojem je tvoj otrok cisto prevec priden, da imas cas se vse tole vpisovat. hvala no, me veseli, da se je ena med nami pripravljena toliko zrtvovat.

kosilo pripravljeno, danes imamo bucno juho, pire in filane paprike. zdaj pa malo na teren.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 11396
1.4.2007 10:37:00   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

IZVIRNO SPOROČILO: altati

altati jutro, ta mašne cunje gor, frizuro zalizat, pa nedložen izraz na obraz pa boš čist fino izpadla, samo ust pa rajš ne odpirajuser posted image

vrnila, preživela, z Viv sva še pred koncem ušli iz cerkveuser posted image , usta imela ves čas zaprta!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 11397
1.4.2007 10:44:52   
moci
bravo altati user posted image user posted image user posted image
no, mi tudi ne hodimo v cerkev. se raje zjutraj crkljamo v postelji.

frrrr, res ful pridna. te občudujem.

mi smo danes spali do 5h neprekinjeno in potem še do pol 8user posted image user posted image user posted image
danes bo tudi večerja po stekleničkiuser posted image

na zdej grem pa pospravljat. še od včeraj mi je ostalo za pomit po tleh. pa oprano še vedno ni vseuser posted image pojma nimam kaj bo, ko bom v službo hodila...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11398
1.4.2007 10:46:01   
moci
ej, muki, mi bi tud prišli user posted image
zdaj pa ne bo gasilska veselica, bo kar hotel treba zgradit...
aja, saj ima grad v Gradu 365 sob. kakšna je pa menda že obnovljena? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11399
1.4.2007 10:51:03   
Maxica
Dobro jutro, zaspanke. Jaz ravno jabolko kuham. Sem mislila, da bi danes spet naredila bučko z banano, ampak je revež res tolk zaprt, da bom raje probala z jabolkom. A se ve držite pravila, da se tri dni uvaja posamezna hrana ali ne?
Lu, kje se kupi samo janež? A to samo semena nabaviš al kako? Sem mu včeraj naredila bebi čaj, pa res ful sladek, ampak tudi to ne pomaga.user posted image
Altati, me veseli, da si preživela mašo.user posted image  Midva z Maxom sva tudi bila, je bila maša dolga eno uro in deset minut, pa je bil res priden, ga moram prav pohvalit, no.user posted image
Zdaj grem pa pogledat, če misli Lan še kaj jest, al kva. Tolk grdo se mi spet doji. Ma, morda mu res prepogosto tiščim dojko v usta, pa mal pocuclja, pa pol je spet eno uro mir, pa spet.user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  454 455 [456] 457 458   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  454 455 [456] 457 458   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Plavanje
CatJa

Kdaj so vaši otroci začeli plavat brez rokavčkov/obroča?

Pri 4-ih letih (51%)

Pri 5-ih letih (22%)

Pri 6-ih letih (14%)

Kasneje (13%)

Število vseh glasov: 145

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!