|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  453 454 [455] 456 457   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
31.3.2007 19:56:46   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Oh, saj res...jutri imam god user posted image .

jst tud, sam zdaj si mi ti povedala da je cvetna nedelja in sem takoj klicala mami in ji povedala da priznam da mam praznik, ker sem ko rožca user posted image , pa njej ni blo nič jasnouser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11351
31.3.2007 19:56:47   
altati

Mis, so ti tudi punce povedale, lahko je alergija user posted image  Pa čeprav je res redkokdo alergičen na krompir.
Kaj pa če je na sonce, ali pa na kakšno zdravilo?
Gaya, kakšen god? Jutri je cvetna nedelja....                    user posted image  ?????

muki1- a veš, da tudi jaz ne morem verjeti, da nisi vedela, kaj z Gayo misliva...sem mislila, da pašeš k namauser posted image user posted image ...pa očitno sem se zmotilauser posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11352
31.3.2007 19:58:11   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Altati kateri praznik- tisti od r ali buser posted image

user posted image  mal sem blond, daj bod dobra pa mi daj podnapiseuser posted image

stara mama ( je bila partizanka) mi je zjutri razlagala, kaj je bilo leta 41 na jutrišnji dan - ne me zdaj vprašat kajuser posted image user posted image

pa cvetna nedelja je....

to maš dve barvi ( pa ne smem tko grdo pisat, me lahko številka bere, pol bojo mel pa spet kej za povedatuser posted image )

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 11353
31.3.2007 19:58:13   
gaya

ja seveda vse praznujemo cvetno nedeljo, k smo take rožce oktobrskeuser posted image user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11354
31.3.2007 19:59:34   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Altati kateri praznik- tisti od r ali buser posted image

user posted image  mal sem blond, daj bod dobra pa mi daj podnapiseuser posted image

stara mama ( je bila partizanka) mi je zjutri razlagala, kaj je bilo leta 41 na jutrišnji dan - ne me zdaj vprašat kajuser posted image user posted image

pa cvetna nedelja je....

to maš dve barvi ( pa ne smem tko grdo pisat, me lahko številka bere, pol bojo mel pa spet kej za povedatuser posted image )

user posted image user posted image user posted image  hvala beki za razsvetlitev, sem spet nazaj rdečauser posted image  v glavo, da ne bo pomoteuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 11355
31.3.2007 20:12:07   
Maxica
Nisem šla na pilates. Sem zgleda enga hudirja od jabolka pojedla in me je ful začelo navijati. Pa nisem upala iti, da bi se tam raztegovala, pol bi pa začelo kaj ven iz mene iti.user posted image user posted image user posted image user posted image
Aja, to moram še napisat - moram res še tukaj pohvaliti našo Frrrr, ker se je pa res ful ful ful potrudila za nas in naredila tak super seznamuser posted image . Eno čokolado dobi od mene.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 11356
31.3.2007 20:16:09   
@lina
Maxica, a si že prodala te svoje kilce? user posted image  če si mela ful kupcev, mi zaupaj ali pa ga naslovi name, jaz mam tudi ene tri kilce za prodat, če se zmeniva za kakšno dobro ceno, dam še kakšno za povrh zastonj!user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11357
31.3.2007 20:19:49   
@lina
To pa res, frrrr, pridna si bila... moj sin je menda celo vodil v kategoriji najtežjih v drugem mesecu! user posted image za mojega sineka!
samo sem se spraševala, a za naprej bom morala pa sama vnašat v to tabelo, ali bodo kakšni apdejti?user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11358
31.3.2007 20:35:48   
nanica
frrrr, res hvala za tabelico
mi nismo težkokategorniki, smo pa večinoma nad črto povprečja

že premišljujem, kaj jo bom jutri ušpičila možu
ko sem bila še v službi, sem jo vsako leto učencem in staršem pošteno zagodla,
enkrat so vsi na dom dobili razglednico z Mont Everesta, z žigosano znamko (malo prej se je v tistih koncih potepala moja prijateljica in mi jih je poslala, jaz pa sem jim potem poslala pozdravčke),
ali pa sem jim dala obvestilo (takrat prvošolcem), da gremo na športni dan boardat (ena mama je takoj klicala, če kaj vem, kje izposojajo tako smučarsko opremo),
ali pa, da se dobimo v nedeljo v šoli na velikonočnem zajtrku, saj se poslavljamo od ene družine, ker odhajajo v Afriko, ker je očka dobil štipendijo za preučevanje vpliva beljakovinske hrane na slone ...

kaj jo bom pa vam zagodla, tudi to moram še natuhtati

po kresi se dan obesi

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11359
31.3.2007 20:44:42   
viv_
Še ena, ki ima jutri god se oglaša....

Rožica seveda user posted image user posted image

Altati, ne moreš mi narest sramote. Mi jo he že ta velika hčer prejšjo nedeljo na krstu. Itak bo pa taka gužva...

Midve sva šle pa z Mirno dopoldan v gledališče, potem sta se nam pridružila Zarja in tati. Usput smo srečali Piškota z Martinom, potem še ene par kolegov, z enimi smo šli na kofe... Po kosilu sva šle pa z Mirno v Radovljico user posted image

Jutri pa nesemo butarco, pol bomo pa še videli...

Zaronka je radala punca od fare, spi redno od 7 zvečer do ene 5 zjutri (zdej to dve noči, trkam...), potem pa malica in do 8. Pa ful rada ima GH. Zdaj sva probali paradižnikov zosek. Sam ji ni najbolj teknil, danes s krompirčkom pa ful. Jutri bom probala mal riža.

Gaya - od tvojega novega moža se mi je sanjalo user posted image user posted image user posted image  Pa ful sem se skoz neki zraven štulila, pa me ni šljivil 5% user posted image user posted image

A GREMO DRUG TEDEN KEJ NA BLED?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 11360
31.3.2007 21:02:54   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: altati

muki1- a veš, da tudi jaz ne morem verjeti, da nisi vedela, kaj z Gayo misliva...sem mislila, da pašeš k namauser posted image user posted image ...pa očitno sem se zmotilauser posted image .

Ej, pa nisem vedela da je jutri prvi, noooooooooooo.
A pa tak norc da sem, al kaj user posted image  ?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11361
31.3.2007 21:04:48   
muki1
Frrrr, sem izpraznila predal, dajte mi punce povedat, kje naj odprem predal, ker ta kuuser posted image  email je nonstop zabasan. Par dni ne grem pošte čekirat, pa je predal poln, potem pa imam mogoče 10 sporočil. Saj vem, da je odvisno od odlžine sporočila, ampak vseeno se mi zdi, da ima malo placa.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11362
31.3.2007 21:12:52   
štorkljica

Frrrr, sem izpraznila predal, dajte mi punce povedat, kje naj odprem predal, ker ta kuuser posted image  email je nonstop zabasan. Par dni ne grem pošte čekirat, pa je predal poln, potem pa imam mogoče 10 sporočil. Saj vem, da je odvisno od odlžine sporočila, ampak vseeno se mi zdi, da ima malo placa.

Odpri si predal na gmailu, če ga še nimaš...tam maš neomejeno placa. Če bi ga mela mi pošlji svoj email naslov na ZS pa te povabim in potem si sama ustvariš svoj gmail email.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11363
31.3.2007 21:41:12   
moci
kako naj pa jaz do nove zvezdice pride, če se tukaj nič ne dogajauser posted image

na unih dveh programih, ki jih naš tv kaže pa tud ni ničuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11364
31.3.2007 21:45:51   
moci
muki, na gmailu je tooook placa, da se še meni ne zabaše, pa po mojem že en let nisem brisala...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11365
31.3.2007 22:06:01   
moci
a veste kam gremo mi jutri? na kmetijski sejem user posted image user posted image user posted image user posted image
pr nas se pa res nič ne dogajauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11366
31.3.2007 22:06:42   
moci
vidim, da nisem sama, pa se vseeno noče nobena z mano pogovarjat user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11367
31.3.2007 22:09:06   
moci
jaz sem dala pa danes zoji večerni rižolino po steklenički. je pila ko žolnauser posted image
če ji po žlički dajem pa malo je, potem pa začne roke v usta tlačituser posted image
danes sta pa z atijem pozno domov prišla, pa je bila zaspana, če bi ji po žlički dajala nebi nič pojedla, samo user posted image bi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11368
31.3.2007 22:09:54   
moci
nanicaaaaa, zakaj se nočeš z mano pogovarjatuser posted image
kako si?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11369
31.3.2007 22:18:12   
muki1
No, kje zdaj letaš?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11370
31.3.2007 22:24:33   
moci
a jz?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11371
31.3.2007 22:26:11   
@lina
Uh, kolk sem vesela - moj otrok je sedaj popil antibiotik, ne da bi se zbudil... prvič da je šlo brez dretja, polivanja, otepanja... očitno je bil res čist v ta globokem spancuuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11372
31.3.2007 22:28:33   
muki1
Kako je izpadla torta? Jaz bi jo res probala...pišuka, saj mraz menda salmonelo tudi uniči.

Čez 14 dni bo moje večje detece staro 3 leta. Tri leta šele je z nami, pa nam je vsem tako polepšala, osvetlila življenja, da je čas, ko je še nisem poznala le bežen spomin. Res je faconka, ta naša Neža user posted image .
Moram se zorganizirati za žur. Če povabimi vse ki jih moramo, pa tiste ki smo ,,dolžni nazaj povabit,, nas pride skupaj - z nami vred 37 komadov starih in mladih. To je že cela gasilska veselica. Kam naj jih dam?
Sva se že dogovarjala z možem, da bi naredila dvakrat. Enkrat stari starši in sestrične z družinami. Drugič pa moji in moževi prijatelji z otroki. Ravno preveč picajzlat se mi ne da, ampak se Neža že ful veseli. Res upam, da bo vreme, ker lani je bilo mrzlo, mi pa zunaj na klopcah iz gasilskega doma user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11373
31.3.2007 22:29:47   
muki1
Ti, ti.....

@lina, kako je kaj pri vas, nisem nič brala, le to vem, da ste dobili antibiotik. Kaj boljše?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11374
31.3.2007 22:29:54   
Maxica
Dobra ideja, Muki. Sam bolj točno morš povedat, kam naj pridemo.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  453 454 [455] 456 457   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  453 454 [455] 456 457   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Koliko na leto zapravite za zobozdravniske storitve ?
gagaga

Koliko na leto zapravite za zobozdravniske storitve ?

10 € do 20 € (9%)

30 € do 50 € (7%)

50 € do 100 € (15%)

100 € do 150 € (10%)

več (18%)

nič, vse naredim na koncesijo (41%)

Število vseh glasov: 88

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!