|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  456 457 [458] 459 460   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
1.4.2007 22:05:02   
piskot
kriza. so pa kaksne stvari, za katere je res vseeno ce jih ne vemo ... grem spat. lahko noc!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11426
1.4.2007 22:29:52   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

kriza. so pa kaksne stvari, za katere je res vseeno ce jih ne vemo ... grem spat. lahko noc!
se popolnoma strinjam... sem zdej pol ure jokala... brala decembrke in jokala user posted image user posted image solze so kr tekle... se spomnem, da smo oktobra amazono in MAMICO81 kurile kaj je zdej to, da ju celo decembrke prehitevajo user posted image zdej je pa še skozi življenje tolk pohitel user posted image user posted image user posted image user posted image
grem pod tuš in spat...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 11427
1.4.2007 22:32:22   
muki1
Oj, sem se prišla malo sprostit, zdaj pa to...... ne morem verjeti, kaj morajo preživljati eni ljudje. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Jaz pa študiram ravno danes, kak sem jaz uboga, da že tri leta nimam časa zase, da že tri leta nisem v miru zvečer gledala dnevnika in podobne zadeve zaradi katerih me je zdaj sram user posted image user posted image user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11428
1.4.2007 22:42:02   
@lina
raje bi videla, da nisem zdaj šla brat decembrčkov...user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11429
1.4.2007 22:43:12   
@lina
muki, pa bi ja morala biti dobre volje danes, marec se je končal!user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11430
1.4.2007 22:46:54   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

muki, pa bi ja morala biti dobre volje danes, marec se je končal!user posted image

sorry, površno sem brala...nisem dojela takoj, da se to tvoje razmišljanje o treh letih še  nanaša na razmišljanje o malem angelčku!

Mah, sem smotana,.... grem  kar spat!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11431
1.4.2007 23:13:23   
muki1
O @lina, saj sem dobre volje, da se je končal marec user posted image .
Dajva naflikat kakšno debato.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11432
1.4.2007 23:15:48   
muki1
Frrrr, dobila sem seznam. Res si pridna. Obvladaš user posted image . Imamo pa res tinivini bejbo doma.... lahkokategornico, ampak v prvih dveh mesecih je bila še normalna user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11433
1.4.2007 23:16:35   
muki1
Za swinganje pa sva se z Maxico že zmenili na ZS ju, zdaj pa uganite, kaj user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11434
1.4.2007 23:24:36   
muki1
Frrrr tvoj dolgi mejl je za kozlat user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11435
2.4.2007 6:45:05   
altati
dobro jutro, Prva!!!!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11436
2.4.2007 7:08:03   
altati
oj, prebrala decembrčke....groznouser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11437
2.4.2007 7:18:39   
altati
Punce, tole si preberite!
Link kopiram iz teme Hojica da ali ne
in meni je res fantastično napisan:

http://med.over.net/phorum/read.php?f=46&i=12451&t=12451&v=f

se splača prebrat!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11438
2.4.2007 7:40:32   
muki1
Dobro jutro Altati user posted image .

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11439
2.4.2007 7:43:14   
tasha23
Ojla, na hitro se prej pofočkam, ker potem vas grem brat saj me ni bilo gor skoraj 2 dni. Torej za mano je že 2 neprespana noč. Gael se je odločil, da čez dan spimo max 45 minut, ponoči  pa imamo bujenje na 30 min user posted image .  Jaz pa sem koma, saj kot že veste mi že od začetka spimo celo noč.
Drugače pa smo dokaj v redu.

Kar pa je najbolj pomembno, če bo SREČANJE 16.04. LAHKO TUDI MI PRIDEMO 90% (razen če pride kaj vmes)user posted image user posted image user posted image
Ok zdaj grem kaj prebrat in  pokomentirat še kaj.

Lp

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11440
2.4.2007 7:45:00   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Dobro jutro Altati user posted image .

jutro!
a na mojo nočitev z zajtrkom pa ne odgovarjašuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11441
2.4.2007 7:47:15   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Ojla, na hitro se prej pofočkam, ker potem vas grem brat saj me ni bilo gor skoraj 2 dni. Torej za mano je že 2 neprespana noč. Gael se je odločil, da čez dan spimo max 45 minut, ponoči  pa imamo bujenje na 30 min user posted image .  Jaz pa sem koma, saj kot že veste mi že od začetka spimo celo noč.
Drugače pa smo dokaj v redu.

Kar pa je najbolj pomembno, če bo SREČANJE 16.04. LAHKO TUDI MI PRIDEMO 90% (razen če pride kaj vmes)user posted image user posted image user posted image
Ok zdaj grem kaj prebrat in  pokomentirat še kaj.

Lp

Tasha, saj bo bolje.
Mi smo to preživljali pretekli teden, zaradi zabasanega noska.
Zdaj pa zopet spimo (to je čist potiho povedano. Pa nič naprej govorituser posted image ).
Mogoče mu pa zobki nagajajouser posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 11442
2.4.2007 7:50:48   
altati
Frrrr- hvala, ampak ti imaš čist preveč časauser posted image ...Pridna siuser posted image !!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11443
2.4.2007 7:56:44   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

O @lina, saj sem dobre volje, da se je končal marec user posted image .
Dajva naflikat kakšno debato.

Me too, me too user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11444
2.4.2007 8:06:03   
Lu
Jutro!

Marec je končno za nami in zdaj bom imela več časa tudi za vas moje drage user posted image user posted image user posted image

Naša noč je minila zelo mirno. Mali se je zbudil samo ob 6.30, pojedel in zdaj še vedno spi. Jaz pa imam eno že tako polno, da komaj čakam da se zbudi in da mi jo sprazniuser posted image Se pozna ko že jeva GH, in zdaj tudi dojke niso več tako polne kot prej ko sva se samo dojila in pa prehod na GH. Kako se to hitro uravnoteži. Mislim, da je trajalo samo par dni, da sem imela prav trde dojke. Zdaj je spet ok. No edino če spi celo noč se zgodba ponoviuser posted image

Altati. Kako ste pucali nosek? Samo z fiziološko? Jaz mu namreč non stop šopam v nosek, me ima že poln kufer, kamilice kuham, eterična olja vlivam nad svečo,.... Z aspiratorjem mi je pa v ZD rekla, da naj se ga raje ne posložujem, ker lahko poškodujem sluznicouser posted image In seveda gre zdaj ta sluz, šmrku težko iz njega ven.

Muki in @lina zdaj je pa res že skoraj konec. Jaz danes še na davčno odnesem in bo.

Brala za nazaj vas bom ob priliki. Zdaj izkoristim čas, da vam kaj napišem.user posted image

Frrr kako si pa ti dobr naredila seznam. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja naš mali bo očitno maneken kaj čem.

Zdaj grem pa še en stroj perila dat prat. Mi verjamete, da me čaka še za ene 4user posted image user posted image user posted image user posted image

Potem pa ven. Upam, da ne bo dežja.

Aja še Bled. Mogoče bi pa lahko prišla. Za kdaj ste se menile?

Zdaj pa res.

papa

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 11445
2.4.2007 8:19:47   
frrrr
jutroooo... včer sm še možeku zamorila, ker nism mogla zaspat... sm skoz tuhtala, gledala Jašo... eh, res brezveze... moremo pozitivno misliti - bom odprla knjigo Življenje je tvoje in, upam, se počutila bolje (ta teden že izposojevalni rok poteče... če mi ne rata, jo ima pa tašča doma user posted image )
zdej pa Jaša že kliče, da hoče joško in potem spanje... kolk bo sedlo user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 11446
2.4.2007 8:20:33   
Arabela
Dobro jutro!

Naša mala je spet celo noč zizala, zizala, zizala...user posted image .. bolj se ji umikam, bolj v mene leze...lačna mislim da ni bila ker je zvečer zmazala kašico, če je žejna pa mi tako drugega ne preostane kot da ji dam dojko, ker za čaj bi jo morala prav zbuditi user posted image .... no upam da bo v naslednjih dneh boljše...

no kako kaže z našim dateom... 16. ali 19.4

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 11447
2.4.2007 8:26:29   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Dobro jutro, zaspanke. Jaz ravno jabolko kuham. Sem mislila, da bi danes spet naredila bučko z banano, ampak je revež res tolk zaprt, da bom raje probala z jabolkom. A se ve držite pravila, da se tri dni uvaja posamezna hrana ali ne?Jaz kašice niti nisem. Zdaj hruško pa bom.

Lu, kje se kupi samo janež? A to samo semena nabaviš al kako? Sem mu včeraj naredila bebi čaj, pa res ful sladek, ampak tudi to ne pomaga.user posted image
To je pakirano v istih stekleničkah kot začimbe.Povsod dobiš.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11448
2.4.2007 8:54:46   
Arabela
Frrr. hvala za seznamček!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image PRidna si!!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 11449
2.4.2007 8:54:46   
tasha23
Evo mene nazaj. Gael je zaspal in me prav zanima ali bo kot prej ali se bo zgodba vikenda ponovila... bomo vidli.

sicer pa poleg nespanja je tudi s hrano bolj štrajkal in sem bila kar malo v skrbeh, pa ves čas malo povišano temperaturo. Po mojo bodo zobki.
Drugače pa Frrrr hvala za tabele, res si pridnauser posted image user posted image user posted image
Joj punce pa ne mi pisat o tako hudih stvareh, že tako sem Happy, da je vse v redu z Gaelom, in še vedno jokam za prvimuser posted image user posted image user posted image , nočem  niti pomisliti,...

AKI upam, da ste že kaj boljši in boste zdravi do srečanja.

Kaj potem kdaj bo srečanje? Če bo 16.4 ni problema, 19.4 pa žal ne gre, ker imamo plavanje in je še dan po cepljenju.

Aja, hojico mi jo uporabljamo bolj kot gugalnik, saj njeno osnovno funkijo ni možno izvajati pri nas, ker je premajhno in poleg tega je kolegica bila skregana pri P ker je dajala malega v hojico in zdaj mali hodi po prstkih in ne uporablja kolen... Tako, da naša hojica (dobili smo jo) bo res služla kot gugalnik:

user posted image user posted image

pa spimo v banji:
user posted image
moja prijateljica PIKA POKA:

jaz in Trilly:

frajer:
user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 11450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  456 457 [458] 459 460   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  456 457 [458] 459 460   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako izbrati prave popoldanske aktivnosti ...
Popoldanske dejavnosti lahko otroku prinesejo veselje, nove veščine in prijateljstva – a le, če niso preveč obremenjujoč...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

učitelji oš jožeta moškriča
popi

Anketa za vse na oš Jožeta Moškriča.

Sabina Mattersdorfer (65%)

Marko Popit (7%)

Damjan Košir (9%)

Mojca Štangar (2%)

Klavdija Rudolf Voje (7%)

Barbara Jordan Fleten (9%)

Število vseh glasov: 54

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!