|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  457 458 [459] 460 461   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
2.4.2007 8:58:30   
mis
a ma kera voziček od jane slalom pro? včeraj sem ga namontirala, pa me zanima če ga ma kera že (športni del). do zdaj sem jo imela v košari. kaj pa ostale? se vam vozički čist poležejo al so dvignjeni mal? sploh ne vem kako bo to šlo... k ni navajena...

zdej grem pa brat.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11451
2.4.2007 9:24:54   
tasha23
Ojla mis, mi imamo Peg perego P3 in imam že skoraj cel mesec šprtni del, košaro sem morala nekje v 3 mesecu odmaknit, tako, da sem ga imela kmalu v vreči. Zdaj pa že lep caj imam v malo dvign jenem položaju, ker če ne imamo jok, ker ne vidimo ven user posted image . Ta vikenda pa sem ga imela (dokler je bil buden) v polsedečem položaju, saj se mali dviguje in vriska, da je smeh.

Zdaj pa še dve slikici od malega šoferja:

user posted image
še z nogo malo:
user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 11452
2.4.2007 9:26:13   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Kaj potem kdaj bo srečanje? Če bo 16.4 ni problema, 19.4 pa žal ne gre, ker imamo plavanje in je še dan po cepljenju.

Tasha-samo da te opozorim! Dan po cepljenju se ne sme it na plavanje. Vsaj nas so tako opozorili. Zato pa dajo rezervni termin (če slučajno kdaj tako pride).

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 11453
2.4.2007 9:33:03   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Kaj potem kdaj bo srečanje? Če bo 16.4 ni problema, 19.4 pa žal ne gre, ker imamo plavanje in je še dan po cepljenju.

Tasha-samo da te opozorim! Dan po cepljenju se ne sme it na plavanje. Vsaj nas so tako opozorili. Zato pa dajo rezervni termin (če slučajno kdaj tako pride).

Hvala za opozorilo, mi imamo komaj danes sestanek in nisem bila sigurna, sicer pa po vsej verjetnosti ne bi šli, ker je običajno malo bolj tečen dan po cepljenju.

Še enkrat hvala user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11454
2.4.2007 9:34:13   
tasha23
Kot ponavadi zamudim vedno gužvo - zakaj pa potem na cesti ni tako????

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 11455
2.4.2007 9:37:00   
tasha23
Oj altati, ti ki se bolj spoznaš: jaz sem včeraj dala Gaelu poskusit malo domače juhice in je bil navdušen, kaj misliš, lahko dam danes še malo? (še ponosna sem bila, saj sem jo samo podooooolgeeeem času skuhala - pa ne tisto iz vrečke user posted image )

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 11456
2.4.2007 9:40:05   
Pikabu
Lep pozdrav še iz našega konca.

Noč minila zelo mirno. Prvič sva jedla šele ob sedmih zjutraj. user posted image user posted image user posted image Sicer se je vmes enkrat zbudil, pa sem mu dala samo malo čaja, pa dudo in je zaspal nazaj. Jaz sem pa vsa smotana. Jaz ne vem, kaj mi je, ampak jaz vsako noč tako intenzivno sanjam, včasih se spomnim, večinoma ne, da sem od tega zjutraj pošteno utrujena, pa čeprav celo noč spim. Jaz ne vem, zakaj se mi mora še ponoči toliko stvari dogajat. user posted image

Me je pa včeraj zvečer novička o otročku močno pretresla, zato pa potem nisem nič pisala, enostavno nisem mogla, solze so pa lile. Pa zdaj sem brala, da sta se še z možem znašla na različnih bregovih. Res se mi smilita in samo molim lahko, da bosta znala skupaj premagat to preizkušnjo.

Uf, Maks se je zbudil. Letim. Mogoče gremo kaj ven. Je oblačno, ampak ne pada.

Se oglasim še kaj kasneje.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11457
2.4.2007 9:51:53   
tasha23
Kaj je zdaj štrajkate? Kaj res ni n obene? ali čakate, da jaz ne morem čvekat, auser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11458
2.4.2007 9:54:39   
mis
naša je pa tečka danes. pa nimam cajta čvekat. upam da je ne motijo spuščaji. včeraj sva se šle pokazat, pa so rekli naj samo opazujemo.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 11459
2.4.2007 9:55:32   
Maxica
Dobro jutro. Pestra noč je za nami. Z možem sva zvečer začela gledat Dvojno igro, pa se je meni potem tako začelo spati, da sem se pobrala kar v posteljo, mož je pa do enih gledal in potem tako ropotal (pol ure traja, preden si pripravi svoje gnezdece v postelji in se vse premikauser posted image ), da se je Lan zbudil. Sem ga dala k sebi, in sva spala/jedla do ene treh, takrat sem ga preložila nazaj, čez dve uri spet jok, spet hranjenje/spanje, pa spet nazaj, pa spet in spet. Kr neki. Ja, Pikabu, jaz najbolj sanjam, če se tako večkrat prebujam ponoči. Takrat so to najbolj intenzivne in doživete, pa tudi kr neki sanje. Vsa utrujena se zbudim od tega. Moja mama sicer pravi, da so sanje polna rit spanja, ampak to pri meni ne velja.user posted image
Res, tudi mene še vedno kar strese od tiste žalostne novice o ubogem user posted image . Tolažim se, da je bil res zelo prezgodaj rojen, pa vendar - taki dogodki me pa res vedno močno opomnijo, da se moram Bogu zahvalit, da imam dva zdrava in krasna sončka, ki sta mi lahko samo v veselje in ponos vedno in vedno znova. Pa kaj, če kakšno noč ne spim. Pa kaj, če sem kakšen dan res noro utrujena od vsega skupaj. Za vse to bo še čas. Važno, da uživamo, da smo skupaj, da smo zdravi.user posted image  Imam pa skoz v mislih ubogo družinico, upam, da jim uspe to prebrodit.user posted image
Mi smo se včeraj končno, res končno pokakali. A ne, kako te take stvari (kakec od dojenčka) lahko razveselijo in polepšajo dan?user posted image  Je bil pa res gost kakec, ubogi revček se je moral res matrati tri dni skupaj.user posted image
Mis, a nimata Gaya in Muki tak voziček? Ne vem, morda imam pa narobe v spominu.user posted image
Vse tiste, ki ste vesele, da je konec marca, dobrodošle spet med nami v polnem paketu.user posted image user posted image
Muki, zanimiv predlog, ta, o svinganju res.user posted image
Ja, kako je potem z našim srečanjem? Jaz sem ful razmišljala o tem, pa če imam od lani prav v spominu, je povsod makadam po zooju. Z mojim vozičkom bo sprehajanje po njem prava znanstvena fantastika, tako da ne vem, če se ne bi jaz z mojima dvema fantkoma parkirala kar tam pri vlakcu in toboganih, pa bi tam počakala, da ve obidete vse.user posted image
"jutro!
a na mojo nočitev z zajtrkom pa ne odgovarjašuser posted image "

Altati, verjetno imaš tudi ti na z.s. odgovor.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11460
2.4.2007 9:55:36   
tasha23
user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 11461
2.4.2007 9:56:26   
viv_
Jutrce zaspano!

Naša tamala je pa dones imela doživetja ponoči! 4x se je zbudila! Vidiš Pikabu, moram probat samo s čajem, ker mleka ni hotela. Naredila 2 požirka in zaspala nazaj. Moram pripravit čaj za ponoči. Upam, da jo luna daje...

Pri nas smo počasi "back to normal" in prav veselim se, da bom šla v miru z altati na eno kavo. Piškot, a boš kaj v mestu?

Pikabu - bravo za večerni podvig. Ko sem prvič obe dajala spat sama, sem mami klicala, da mi je prišla pomagat user posted image  Zdaj sem pa že 100% zverzirana, ker me to doleti vsaj enkrat na teden. Fajn je, da gre Zarja ob 7h spat, tako da najprej njo zrihtam, Mirna tačas gleda risanke, potem pa še Mirno, pa je. Ampak, ko Mirna zaspi pa samo še dol padem user posted image

Kar se je pa zgodilo Zasanjani pri decembrčicah user posted image user posted image user posted image user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11462
2.4.2007 9:56:37   
piskot
jutro.

noc kot obicajno, nekaj sem vmes skusala resevat situacijo s cajem. enkrat mi je celo uspelo.

pikabu cestitam za prespano noc. pa nisi edina ki se ji ne uspe naspati takrat ko dete koncno spi.

greva midva ven, dete je ze tecno.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 11463
2.4.2007 9:58:27   
tasha23
 gc vcfyQ:ĆSĆl-gl ,ć
.ž÷.č,,.iiiiiii

vas pozdravlja Gaeluser posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 11464
2.4.2007 9:58:37   
piskot
viv ja zdajle greva. poklicem ce bo tjasa tudi za kavo, ker sva zmenjeni.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 11465
2.4.2007 10:20:08   
tasha23
ok, ni nobene, zdaj grem se javim - če mi znese, kaj kasneje.

imejte se lepo in poljubček vsem oktoberčkom

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 11466
2.4.2007 10:40:55   
štorkljica
Jutro!
Joj me je kar streslo ko sem brala kaj ste pisale o decemberčicah, sploh nisem hotela iti brat ker jaz zelo težko prenašam take stvari,, sem že zdaj čisto pretresena ko sploh vem da se je eno mamici lahko kaj tako groznega zgodilo.
Res prav vsak dan posebej mora biti človek hvaležen za vse lepo kaj se mu na tem svetu zgodi, škoda da moramo biti na to opozorjeni na takšen tragičen način.

Moci cukini...cukuni...ja sta u & i preveč skupaj na tipkovniciuser posted image

Orbitrek a ga kera ma...kako je zadovoljna....ga uporablja....??? Jaz si ga nameravam zdaj aprila kupiti, moja teta ga ma že 3 leta pa je blazno zadovoljna, jaz pa nevem, kile nikamor ne grejo...trebuh mam vsak dan večji....pa sem pomislila na to! Sicer sem na srečo tak ti, da ko si kaj kupim to tudi uporabljam. Kaj svetujete, kje majo cenejše in kvalitetnejše?

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 11467
2.4.2007 10:43:01   
beki24
Jutro!

Maxica- jst mam tud P3 voziček, sej če je makedam bo šlo, samo da niso veliki kamni napoti!! Se bova potrudili obiskat vse kolegeuser posted image  Jst bom ptiče pa še neki spustila, se mi ne da v hrib rinit z vozičkomuser posted image - sej bo

Kdaj pa - a se že kej ve??????????? Pa sonček zrihtajte!!!!!!!! Jst že 2 tedna prosim za sonček, mogoče bom ravno do našega zmenka uslišanauser posted image

Krompirček- verjetno je bila kombinacija vsega- presu pa še všeč ji ni in se je potem to samo pacalo po ustihuser posted image
Zdaj je vredu, ampak, ko se prebrala o Zasanjani in njenemuser posted image , se kar stresem, če se samo spomnim, kako hitro se lahko kaj takega zgodi!
Jst sem potem tako jokala (pa vem da vpričo Tinkare nebi smela), da me je še ona tolažila in božala po obrazu medtem, ko je jedla (mleko)!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 11468
2.4.2007 10:46:24   
beki24
Mis- pomoje bo Tina še zelo zadovoljna, ko jo boš dala v športni del vozička, ker bo lahko malo okoli gledala. Moj voziček se tudi čisto ne poleže, sem ji pa zdaj, ko je budna v vozičku, morala že parkrat dvignit naslonjalo v polsedeči položaj, ker drugače se krega in sama glavo dviguje!!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 11469
2.4.2007 13:43:41   
altati

Hvala za opozorilo, mi imamo komaj danes sestanek in nisem bila sigurna, sicer pa po vsej verjetnosti ne bi šli, ker je običajno malo bolj tečen dan po cepljenju.

Še enkrat hvala user posted image

potem vam bodo pa danes itak razložili, boš videla....lepo poslušanje. pri nas je bil kar dolg sestanek. več kot urouser posted image ! Uživaj!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 11470
2.4.2007 13:45:19   
altati

Oj altati, ti ki se bolj spoznaš: jaz sem včeraj dala Gaelu poskusit malo domače juhice in je bil navdušen, kaj misliš, lahko dam danes še malo? (še ponosna sem bila, saj sem jo samo podooooolgeeeem času skuhala - pa ne tisto iz vrečke user posted image )

načeloma govedino odsvetujejo (sploh staro). prvo meso naj bi bilo belo.....če misliš, da ne bo hujšegauser posted image ...ker tudi juha naj bi bila piščanec + zelenjava.....aja, saj te nisem vprašala kakšno juho si kuhala? kar predvidevam da govejo....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 11471
2.4.2007 13:46:58   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Ne, Maxica, jaz smrdimuser posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11472
2.4.2007 13:49:58   
Maxica

Ne, Maxica, jaz smrdimuser posted image user posted image user posted image user posted image !

Ne, Altati, le poglej bolje. Mislim, da ti je prav isto napisala kot meni.user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11473
2.4.2007 14:15:11   
altati

Ne, Altati, le poglej bolje. Mislim, da ti je prav isto napisala kot meni.user posted image user posted image

Nimam! sem 3x preverila. Jaz od Muki nimam z.s.. Mogoče ga ima katera drugauser posted image , jaz smrdimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11474
2.4.2007 14:57:17   
nanica
altati, kako pa ti skuhaš-spečeš kašo s slivami? moj obožuje češplje in bi ga rada mal presenetilauser posted image

pri nas bo danes spet ohrovt s krompirjem, kaj pa pri vas?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  457 458 [459] 460 461   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  457 458 [459] 460 461   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako izbrati prave popoldanske aktivnosti ...
Popoldanske dejavnosti lahko otroku prinesejo veselje, nove veščine in prijateljstva – a le, če niso preveč obremenjujoč...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Prvi zobek
klitia

Kdaj je vaš otrok dobil prvi zobek?

pred 3 meseci (4%)

med 3 in 6 mesecem (34%)

po šestem mesecu do enega leta (62%)

po prvem letu (0%)

Število vseh glasov: 47

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!