|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  458 459 [460] 461 462   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
2.4.2007 15:03:13   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

altati, kako pa ti skuhaš-spečeš kašo s slivami? moj obožuje češplje in bi ga rada mal presenetilauser posted image

pri nas bo danes spet ohrovt s krompirjem, kaj pa pri vas?

oj, daj mi napiši na ZS, pa ti zvečer prepišem recept, ok?
ker če mi ne boš, bom pozabila....jaz sem katastrofa, kar se tega tiče, res!

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 11476
2.4.2007 15:45:50   
Pikabu
Uvav, po dolgem času mi oba otroka istočasno spita. user posted image user posted image user posted image

Danes je pa res en super dan. Pod take se podpišem, naj se tako nadaljuje.

Kot sem že napisala, je danes Maks spal do sedmih z enim bujenjem za čaj in dudo. Že takrat je kazalo, da bi mogoče zaspal nazaj, pa mu ni uspelo, zato sva vstala, pa je kar kmalu postal siten in sem poskusila, če bo zaspal, pa je zares. Ta čas sem Emo uredila, pa vam se javila. Ko se je zbudil, smo odšli ven. Najprej je nekaj časa gledal okoli, potem pa zaspal. Cel sprehod je bil kar priden, ko je kaj potečkal, sem mu dala čaj. Ustavili smo se v DM-ju in sem kupila plasmon piškote. Ko je spet potečkal, sem mu dala enega in je bil ves navdušen. Ko sem mu ga na koncu čisto malo vzela, je hudo protestiral. Na poti proti domu je spet zaspal. Tako je spal še nekaj časa doma, da sem lahko na hitro dala riž in korenje kuhat, kar za oba. Ko se je zbudil, je bil tak dobrovoljček, da sem ga samo gledala. Smo se še igrali toliko časa, da je bilo kuhano, potem sem pa najprej Emi pripravila, da je sama jedla, pa za Maksa. Ko je pojedel, se je smejal, vriskal, gledal za Emo, ko sem ga dala na tla, je užival, bil res dobre volje. Sploh nisem mogla verjeti, da je to res on. Čisto drug, kot sem ga bila vajena zadnje dneve. Ko sem šla Emo dati spat, je postal tudi on malo tečko (nič v primerjavi s prej) in sem si rekla, da poskusim še njega dati. Ga previjem položim v posteljico, dam dudo, grem ven in.... tišina. Stopim čez par minut nazaj: Maks spi. user posted image user posted image user posted image Zdaj sem pa malo tukaj. Za kosilo danes ne bo nič posebnega. Juha je še od včeraj, kuhat bom dala makarone, ragu je pa tako že narejen, ga moram le še odmrznit.

Vas grem za nazaj prebrati in še kaj komentirati.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11477
2.4.2007 16:10:55   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
Pikabu, jaz čez celo leto (no, poleti jih imamo doma) bučke kupujem v Mercatorju. Sicer kdaj res pridejo malo slabše, ampak dobim jih pa res vedno. Naj mož malo bolje pogleda.user posted image

Maxica, mu kar zaupam, da jih res ni bilo. Se on na te stvari skoraj bolje spozna kot jaz. Mogoče je naletel ravno na tak dan, ko jih res ni bilo, saj mu bom rekla, da naj spet pogleda, ko bo šel v trgovino. Pri nas je sedaj tako, da samo on hodi v trgovino, sama skočim na hitro, če nujno kaj rabim.

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

ubožice novembrke 2005... in zakaj imajo tako veselje brisat aktivne teme? kako lahko po pomoti tolk strani zbrišejo? user posted image v nosečnosti nam jih je izginilo okrog 150, novembrkam 500... joj, kaj nas še čaka proti koncu leta user posted image enih 800 strani bo šlo v maloro

A veš, da jim je šlo res 800 strani, kaj bo šele pri nas? user posted image Upam, da nam ne naredijo česa takega, sicer si pa jaz zdaj rednov se shranjujem še posebej. Nikoli ne veš....

Pikabu - res si carica! user posted image ne vem kaj je krivo - gorenjski zrak, al se preveč z altati družiš user posted image

To je pa res dobro vprašanje? user posted image user posted image user posted image user posted image Vsako po malem.... user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11478
2.4.2007 16:12:43   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Pikabu - bravo za večerni podvig. Ko sem prvič obe dajala spat sama, sem mami klicala, da mi je prišla pomagat user posted image Zdaj sem pa že 100% zverzirana, ker me to doleti vsaj enkrat na teden. Fajn je, da gre Zarja ob 7h spat, tako da najprej njo zrihtam, Mirna tačas gleda risanke, potem pa še Mirno, pa je. Ampak, ko Mirna zaspi pa samo še dol padem user posted image

Za spanje smo že čisto zverzirani, se tudi poslužujemo risank za Emo, če gre Maks prej. Vse je odvisno od tega, če je Ema popoldne spala. Če ni, je ona prva na vrsti, če je spala, gleda risanke in počakam, da Maksa sparvim spat. Kpanja obeh sama me je bilo pa strah, pa vidim, da bo tudi to šlo.

IZVIRNO SPOROČILO: viv
Vidiš Pikabu, moram probat samo s čajem, ker mleka ni hotela. Naredila 2 požirka in zaspala nazaj. Moram pripravit čaj za ponoči.

Viv, prejšnjo noč se je pri nas kar nekaj zbujal. Meni je bilo vroče, on jesti ni hotel, pa sem pomislila, da je mogoče samo žejen, pa nisem nič imela tukaj gor. Za današnjo noč sem pa pripravila in je bilo v redu. Očitno je bilo to.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11479
2.4.2007 16:13:34   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Orbitrek a ga kera ma...kako je zadovoljna....ga uporablja....??? Jaz si ga nameravam zdaj aprila kupiti, moja teta ga ma že 3 leta pa je blazno zadovoljna, jaz pa nevem, kile nikamor ne grejo...trebuh mam vsak dan večji....pa sem pomislila na to! Sicer sem na srečo tak ti, da ko si kaj kupim to tudi uporabljam. Kaj svetujete, kje majo cenejše in kvalitetnejše?

Najina zadevšna je baje podobna orbitreku, le da ima nekaj magnetno. Ne vem točno, vem, da je mož razlagal, pa sploh nisem poglabljala. Je bil pa dražji od orbitreka. Meni je super. Na kilah se mi sicer kaj bistveno ne pozna, mislim, da bi morala še pri hrani bolj paziti, so se pa mi ustavile, pomeni, da pri isti prehrani ne gredov eč gor. Vsaj nekaj. Računam pa, da bom poskušala malo bolj se v roke vzeti, pa še kaj narediti na tem. Meni je super, če veš, da ga boš uporabljala, ga priporočam. glede drugih nasvetov pa težko kaj rečem, ker sem jaz ta nakup prepustila možu in je vse on pogledal in izbral.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11480
2.4.2007 16:14:14   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Za swinganje pa sva se z Maxico že zmenili na ZS ju, zdaj pa uganite, kaj user posted image .

Jaz sem pa firbec.... user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11481
2.4.2007 16:30:43   
Pikabu
Joj, kako mi je pa tole zdaj nagajalo. Za vsako sporočilo posebej me je vrglo ven in sem se morala nazaj prijavljat. Sem bila že prav user posted image user posted image user posted image zraven.

Še to vas moram vprašati. Saj sem že napisala, da sem danes kupila plasmon piškote za Maksa. Ampak te vsebujejo gluten. A sploh obstajajo kakšni taki piškot, ki so brez glutena? Saj sploh ne vem. Načeloma bi še pazila pri gluteni, čeprav mi je P rekla, da po 6. mesecu mu lahko dajem. Zdaj smo mu ene dvakrat dali skorjo kruha, pa danes je en ta piškot in je čisto navdušen. Za sprehod sem danes videla, da bi mi zelo prav prišlo, če bi mu dajala ta piškot. Saj več kot enega tako ne bo pojedel. Pri Emi sem pa začela pri dopolnjenem 7. mesecu.

Pa še povedati vam moram, kaj ga kvačka naš Maks ponoči, oz tudi čez dan, ko se zbudi. Zelo so mu všeč tisti trakci, s katerimi je obloga privezana na posteljico. Jih odveže in potem veselo žveči. Me je skoraj fršlok zadnjič ponoči, ko sem ga dobila s tistimi trakci v ustih. Ema je te trakce začela odvezovati, ko je bila stara več kot eno leto.

Zdaj imam pa že Emo pokonci, se greva pa igrat, dokler Maks spi, da malo izkoristiva.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11482
2.4.2007 16:43:26   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Še to vas moram vprašati. Saj sem že napisala, da sem danes kupila plasmon piškote za Maksa. Ampak te vsebujejo gluten. A sploh obstajajo kakšni taki piškot, ki so brez glutena? Saj sploh ne vem. Načeloma bi še pazila pri gluteni, čeprav mi je P rekla, da po 6. mesecu mu lahko dajem. Zdaj smo mu ene dvakrat dali skorjo kruha, pa danes je en ta piškot in je čisto navdušen. Za sprehod sem danes videla, da bi mi zelo prav prišlo, če bi mu dajala ta piškot. Saj več kot enega tako ne bo pojedel. Pri Emi sem pa začela pri dopolnjenem 7. mesecu.

Pikabu, saj veš, da je to moja vroča temauser posted image ...Gluten naj ne bi bil pred 8.mesecem. Včasih, 10 let nazaj in več, se ga je dajalo po 6.mesecu. Mislim, da vaša P. malo pozablja....meni se zdi še popolnoma prezgodaj...Piškoti (bela moka, sladkor...) in podobno, so res zelo nezdrava prehrana nasplošno, za tako male pa sploh nepotrebna....je pa to moje mnenje! Vsak pa dela po svoje...pa brez zamere!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11483
2.4.2007 16:53:40   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Pikabu, saj veš, da je to moja vroča temauser posted image ...Gluten naj ne bi bil pred 8.mesecem. Včasih, 10 let nazaj in več, se ga je dajalo po 6.mesecu. Mislim, da vaša P. malo pozablja....meni se zdi še popolnoma prezgodaj...Piškoti (bela moka, sladkor...) in podobno, so res zelo nezdrava prehrana nasplošno, za tako male pa sploh nepotrebna....je pa to moje mnenje! Vsak pa dela po svoje...pa brez zamere!

jst sem jih tudi imela že v košari- ker piše od 4. meseca dalje, pa sem potem opazila, da piše, da vsebujejo gluten. Otroci so pa radi alergični na gluten ( ane Altati?!), pa sem jih nazaj pospravila na polico- bomo še počakali, ker sem tudi jaz na enem forumu brala, da naj bi se gluten dajal po 8. mesecu!!
Sej ji nič ne manjka, je še miljon drugih stvari za sprobat!!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11484
2.4.2007 17:03:03   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

jst sem jih tudi imela že v košari- ker piše od 4. meseca dalje, pa sem potem opazila, da piše, da vsebujejo gluten. Otroci so pa radi alergični na gluten ( ane Altati?!), pa sem jih nazaj pospravila na polico- bomo še počakali, ker sem tudi jaz na enem forumu brala, da naj bi se gluten dajal po 8. mesecu!!
Sej ji nič ne manjka, je še miljon drugih stvari za sprobat!!!

ja, proizvajalci pišejo marsikaj, kontrole ni pa nobeneuser posted image , mamice pa potem kupujejouser posted image . Res ne vem, a nihče nad tem ne bdi? Pšenične kašice, mesne, piškote, čokoladne kašice itd....kar vse ima napisano od 6.meseca naprej...ja, pa, jade, pred 10-15 leti pa res......
Da o tem kako izgleda celiakija (alergija na gluten) ne bi govorili....nekaj najhujšega! Otrok ima napihnjen trebušček, se ne redi, veliko bruha, zaostaja na teži in rasti .....grozno! Zakaj ne bi malo počakali, če lahko????

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 11485
2.4.2007 17:22:44   
Lu
Piše Maja za vse majhne fantke in punčke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jmrx jx g .l.xc x [[[[[[[[[[[fffffffffffffff,  tgb mkiooooooiiiil

se vidimo v ZOO

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11486
2.4.2007 17:27:32   
Arabela
Mi smo bili danes tretjič cepljeni... minilo brez težav, mala je težka 8500g (v 14dneh šla gor 400g user posted image user posted image ) in zrasli smo pol cm (66,5cm)...
Zdaj malecka lepo ajča na kavču...
Dopoldne sva šli v mesto, je tako lepo sonček sijal, pa mamica je bila na kavici, ko pa sva se domov odpravljali pa spet jok v vozeku.. sem na pomoč poklicala dedi taxi, ker so me še čevlji zažulili.. pa je bilo takoj ok, ko sem jodala iz vozeka in nato ko je videla babico in teto... kot da ne bi histerično jokala pred 10min...user posted image ampak mami je navajena...

Sanjanje ponoči... vsako noč živo sanjam in ko se zbudim moram najprej pomisliti če je kaj res al ne...

Plasmon keksi... jaz sem ji jih parkrat dala zdrobljene v kašici.. sedaj po 6mesecu najraje papa (liže) skorjo kruha, se prej zmehča kot keks... ampak Pikabu boljše kot kekseki za papat je krhelj jabolka... sem kupila domače sušene jabolke in mala najraje to cuza.. s tem pa ni nič narobe, ne Altati?.. se mi pa zdi da keksi brez glutena bi se morali dobiti v kakšni trgovini z zdravo prehrano?

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11487
2.4.2007 17:29:55   
Arabela
Mi imamo pa jutri zadnjič plavanje (joj so trije meseci minili) in ker je bila mala danes cepljena bova najverjetneje jutri šli samo po diplomo.. uau.. njena prva diploma...user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 11488
2.4.2007 17:38:28   
Pikabu
Altati, kakšna zamera neki. Saj zato pa sprašujem. Saj meni je pri Emi ista P rekla gluten po 8. mesecu, zdaj pa pravi, da so vse druge alergije pogostejše in da če v družini nimamo nobenega, ne bi smelo biti nič narobe. Saj vem, da mu nič ne manjka, gre zgolj za to, da ga s tem zelo lepo zaposlimo, npr. kruh je dobil pri kosilu, ko smo mi jedli, piškot danes v vozičku. Ah, bomo videli. Vem pa, da je celiakija res zelo huda, zato pa po drugi strani vseeno cvikam. So mi pa fini tele plasmon, ker se res tako hitro in lepo stopijo. Pri kruhu me je strah zaradi drobtinic.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 11489
2.4.2007 17:40:55   
Arabela
Pikabu.... user posted image .... kaj pa suha jabolka?...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11490
2.4.2007 17:44:00   
Arabela
user posted image ..... Končno mi spet smailiji delajo..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 11491
2.4.2007 17:52:56   
Arabela
Malo reklame za Radensko...

user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 11492
2.4.2007 18:23:35   
piskot
Dan.

Ce ne bi danes na koledarju videla, da je polna luna ... user posted image jest tecna, moz tecen. no vsaj otrok je priden.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 11493
2.4.2007 18:26:09   
altati
Maxica, Muki- dolgujem vama globoko opravičilo...spregledala zs...hvala Mukiuser posted image ! Hvala Maxica, za opozorilouser posted image ! Sem šla še enkrat gledat......

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 11494
2.4.2007 18:26:51   
altati
Piskot- biče bolje! Jutri, pojutrišnjem, enkrat že! Te jutri peljemo na kavo in tortico, pa bo bolje....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 11495
2.4.2007 18:28:50   
altati
Jaša je bil danes prvič na plavanju z mojim user posted image  in je fullll užival! Čisto navdušen je oz. sta oba. Moja malenkost žal ne morem z njim, ker se boji, da bi poleg dojenčkov nad vodo plaval še moj mehur z vodouser posted image ...Oba sta popolnoma evforična, jaz pa tudi, ker sem bila lahko doma in s Tio igrala 4 v vrsto (tamala me itak premaga v 80%)....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 11496
2.4.2007 18:31:39   
altati

Altati, kakšna zamera neki. Saj zato pa sprašujem. Saj meni je pri Emi ista P rekla gluten po 8. mesecu, zdaj pa pravi, da so vse druge alergije pogostejše in da če v družini nimamo nobenega, ne bi smelo biti nič narobe. Saj vem, da mu nič ne manjka, gre zgolj za to, da ga s tem zelo lepo zaposlimo, npr. kruh je dobil pri kosilu, ko smo mi jedli, piškot danes v vozičku. Ah, bomo videli. Vem pa, da je celiakija res zelo huda, zato pa po drugi strani vseeno cvikam. So mi pa fini tele plasmon, ker se res tako hitro in lepo stopijo. Pri kruhu me je strah zaradi drobtinic.

Pikabu- ne ga zaposljevat s hrano, to ni pravi način..naj bo igrača, knjiga....hrana je le hrana (tako pač razmišljam jaz). Če pa že daješ, bi jaz vseeno prej dala kruh kot piškot! Res! Ali pa riževe pahuljice (tiste riževe kroge, ki izgledajo kot stiropor in še dodatno soljeni niso). To se mi zdi sploh najbolj primerno. Najdeš jih pri dietni oz. zdravi prehrani v Mercator hipermatketih.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11497
2.4.2007 18:51:07   
Maxica

Maxica, Muki- dolgujem vama globoko opravičilo...spregledala zs...hvala Mukiuser posted image ! Hvala Maxica, za opozorilouser posted image ! Sem šla še enkrat gledat......

Ni za kaj. Bi pa prosila tudi Pikabu, če lih malo bolj pozorno pregleda svoj predal, ker po moje, da ima tudi ona ravno tako sporočilo, kot me.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11498
2.4.2007 18:59:31   
štorkljica

IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Orbitrek a ga kera ma...kako je zadovoljna....ga uporablja....??? Jaz si ga nameravam zdaj aprila kupiti, moja teta ga ma že 3 leta pa je blazno zadovoljna, jaz pa nevem, kile nikamor ne grejo...trebuh mam vsak dan večji....pa sem pomislila na to! Sicer sem na srečo tak ti, da ko si kaj kupim to tudi uporabljam. Kaj svetujete, kje majo cenejše in kvalitetnejše?

Najina zadevšna je baje podobna orbitreku, le da ima nekaj magnetno. Ne vem točno, vem, da je mož razlagal, pa sploh nisem poglabljala. Je bil pa dražji od orbitreka. Meni je super. Na kilah se mi sicer kaj bistveno ne pozna, mislim, da bi morala še pri hrani bolj paziti, so se pa mi ustavile, pomeni, da pri isti prehrani ne gredov eč gor. Vsaj nekaj. Računam pa, da bom poskušala malo bolj se v roke vzeti, pa še kaj narediti na tem. Meni je super, če veš, da ga boš uporabljala, ga priporočam. glede drugih nasvetov pa težko kaj rečem, ker sem jaz ta nakup prepustila možu in je vse on pogledal in izbral.

A mi napišeš vsaj model in kje ste ga kupili.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11499
2.4.2007 19:05:58   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Plasmon keksi... jaz sem ji jih parkrat dala zdrobljene v kašici.. sedaj po 6mesecu najraje papa (liže) skorjo kruha, se prej zmehča kot keks... ampak Pikabu boljše kot kekseki za papat je krhelj jabolka... sem kupila domače sušene jabolke in mala najraje to cuza.. s tem pa ni nič narobe, ne Altati?.. se mi pa zdi da keksi brez glutena bi se morali dobiti v kakšni trgovini z zdravo prehrano?

Jabolka mislim, da so popolnoma ok, pa suhe hruške (NEŽVEPLANE!!!!!) tudi, v trgovinah z zdravo prehrano pa dobite tudi kekse iz riževe moke, z rjavim sladkorjem, marsikaj se dobi, kar je bistveno bolj zdravo kot zadeve z glutenom in belim sladkorjem. Samo malo je treba povprašati, pa normalno, cene so kar precej višje. Ampak mislim, da se za naše user posted image  splača!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 11500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  458 459 [460] 461 462   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  458 459 [460] 461 462   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Hrana
binyy

Koliko denarja na mesec porabite za hrano?

od 100 do 200 (27%)

od 200 do 300 (35%)

od 300 do 400 (21%)

od 400 do 500 (12%)

od 500 do 600 (1%)

600 ali več (4%)

Število vseh glasov: 252

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!