|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  473 474 [475] 476 477   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
5.4.2007 8:02:18   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: psaša

V Baby centru imajo po novem Rdeči Fredov obroč, stane 23,79 (5.701,04 SIT).

Kakšna je razlika v ceni, če se ga kupi drugje?

vsepovsod je enaka cena.

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 11851
5.4.2007 8:04:13   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Ja, še to sem pozabila napisati, JAZ SEM DANES PRI iVI PROBALA PRI HRANJENJU NOVO FINTO. žLIČKE RAVNO NE MARA, EDINO KROMPIRČKA JE ŠE KAR JEDLA...PA SEM DANES NAMESTO NA ŽLICO DALA HRANO NA PRST...eh, derem se, oprostite.....torej, je jedla namesto z žlice s prsta. Pa je kar dosti pojedla. Če katera želi naj poizkusi user posted image .

Jaz sem Ajdo tudi tako v začetku hranila, predvsem z banano, pa je super šlo. Mljaskala je kot velika.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11852
5.4.2007 8:06:29   
altati
Mi naspani, spočiti, kava je že v ritiuser posted image !

O dietah se menite!
jaz sem takooo pridna!
Pojem vse kar vidim!
Tehtnica pa kaže (čakajte, da skočim nanjo)......57 kg. Nič več, nič manj....tud to je nekaj...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11853
5.4.2007 8:18:30   
mis
ja, ve o neki naspanosti govorite. Tina ga tako sračka. prva runda je 3-4 ure. jedla je že ob pol polnoči, potem sva se od pol dveh eno uro z dudo dajale, ob petih pa je bila do pol sedmih pri meni in papcala. pa tud če rižolino je ni nič bolje.user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11854
5.4.2007 8:27:27   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: mis

ja, ve o neki naspanosti govorite. Tina ga tako sračka. prva runda je 3-4 ure. jedla je že ob pol polnoči, potem sva se od pol dveh eno uro z dudo dajale, ob petih pa je bila do pol sedmih pri meni in papcala. pa tud če rižolino je ni nič bolje.user posted image

mis mi smo tud par dni nazaj mel kr eno sranje ponoči. Včeraj sem pa uporabla moci varianto. Zvečer je bla že tko utrujena, da žlice tud vidt ni smela. Sem ji samo v flašo nardila rižolino, mal bolj redek, hopa je pojedla, se še mal podojila in spala prvo rundo od 19 - 7. Ne morem trdit da zarad tega ker je jedla rižolino po flašiuser posted image , ampak poskusiš pa lahko, moci je tud rekla da ji pol bolje spiuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 11855
5.4.2007 8:29:22   
nanica
včeraj sem ploskala za nočno hranjenje, danes pa žvižgam
se mi zdi, da je bil celo nol priklopljen, mož je rekel, naj ga kar pri njem pustim, potem ga je pa zrinil meni pod odejo na jošk, sem prav neprespana

mogoče je bil kriv suh zrak, saj sem bila tudi jaz nenormalno žejna ponoči

med dojenjem sem prosila moža, naj odpre okno, pa mi je v spanju zabrusil, kaj če bi ga raje kar jaz odprla.user posted image
seveda se zjutraj ni nič spomnil, kaj je govoril user posted image  sva se že narežala na ta račun
mali ima pa že prvo rundo spanja, saj je vstal že pred pol sedmo

moci, kje si? a prideta kaj naokrog???

po kresi se dan obesi

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 11856
5.4.2007 8:35:55   
Arabela
Dobro jutro!

Naša mala je imela govorne vaje ob 5.3, sem jo komaj prepričala da je nazaj zaspala... Ob 7ih pa je pesika gnjavila, pa ne za ven, ampak ona bi se čohala user posted image ... tote moje punce so me čisto izmozgale vjutro... pa sem spustila pesiko ven pa se šla stuširat.. pa sem že boljše volje..

Včeraj sva šli k fotografu da naredi slikico za potni list.. pa je bila malecka najprej ful pridna, potem pa je odkrila svoje čeveljce pa ni šans da dvigne glavo... hahah.. pa nam je na koncu vseeno ratalo...

Upam da bo danes kaj več papala....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 11857
5.4.2007 8:58:54   
mis
No, pa je tudi naša zaspala...user posted image

Gaya, do zdej naša ni hotla flaše. Sem ji pa dala zdejle za probat, da vidim. In sem dala 40ml vode (čisto malo samo za pokušno) in 2 mali žlički rižolina (Milupa). In je takoj spila.user posted image  Kolk pa tvoja tega spije zvečer? Kolk daš rižolina? Čeprav mislim da bi se naša samo cartala. Kaj pa vem. Bom vidla kolk časa bo zdej spala...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 11858
5.4.2007 9:19:55   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: mis

No, pa je tudi naša zaspala...user posted image

Gaya, do zdej naša ni hotla flaše. Sem ji pa dala zdejle za probat, da vidim. In sem dala 40ml vode (čisto malo samo za pokušno) in 2 mali žlički rižolina (Milupa). In je takoj spila.user posted image  Kolk pa tvoja tega spije zvečer? Kolk daš rižolina? Čeprav mislim da bi se naša samo cartala. Kaj pa vem. Bom vidla kolk časa bo zdej spala...

midve mava že zamenjan obrok zvečer, tko da ma 130 ml vode, pa 6 žlic rižolinota (ko je na žlico), včer je mela pa mal več vode, ampak je spila  okol 100-110 ml. čez kake pol ure se je pa pol še podojila samo na eni strani in to je to. Ampak to je blo prvič včeraj. Danes bom probala spet z žlico pa da vidim. Mogoč je res že tko zmatrana zvečer, da manj poje po žlici oz prej odneha,.... poročam, k jo stestiramuser posted image

moci  še ti poročaj kako je z Zojo v tej smeriuser posted image , da jih naštudiramouser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 11859
5.4.2007 9:24:47   
Maxica
Dobro jutro, danes me čaka pol stanovanja za prečistit, pa pobarvat se moram, pa na sončka bi rada šla, pa k maši moram, pa ... pa... pa...
Morda si vzamem kaj časa tudi za vas.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 11860
5.4.2007 9:49:10   
piskot
jutro

na, se ena noc s prekinitvami na 2 uri. mami je spet mal tezka, ker ji to ni ravno odgovarjalo.

pikabu pri meni zaklepanje vrat ni samo paranoja. smo jih ze ene 3× pustili odklenjena. pa pri vseh stvareh, ki jih imas v glavi prav gotovo ni nic cudnega, ce se za 5 minut nazaj ne spomnis, kaj si naredila in cesa ne.

frrr mi kakamo vsake 3 dni. zdaj ko uvajamo hruske pa smo vceraj celo dvakrat.

mis socustvujem, tudi mi smo imeli nekaj podobnega. na koncu sem ga dala nazaj v posteljico, ker nisem vec zdrzala tistega ... jaz dudo not, on dudo ven, jaz dudo not ...

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11861
5.4.2007 9:49:38   
Pikabu
Da še vas malo pozdravim.

Čakam, da se Maks zbudi, danes ima spet zmenek user posted image , jaz sem že vse pripravila za sprehod, dala že eno telovadbo destminutno čez, zdaj bom pa tukaj malo počivala.

Pri nas spet super noč. Danes se je sicer zbudil, sem dala flašo s čajem in je spal naprej, vse do jutra. To mi delaj. user posted image user posted image user posted image

Punce, jaz mu pa dam na žlico jesti riž že okoli šestih. Takrat še ni utrujen, lepo poje, pred spanjem se pa še dojiva. Včeraj je popoldne manj spal, sva šla spat že ob pol osmih, sicer gre pa okoli osmih. Pa takrat čisto lepo je na žlico.

Maxica, kako si pridna. Jaz bi tudi rada pospravila, pa gremo zdaj raje ven, itak mi ne bo zneslo pospravljat, ker sem sama z obema, vsaj ne tako, kot bi rada. Računam na soboto, ko bo šel mož z obema k svojim staršem (potice ne bom pekla, pa mesa tudi ne sama kuhala, ne pojeva midva toliko, da bi se splačalo, nam bo mama dala in bodo šli iskat), takrat upam, da mi uspe čim več narediti. Pa okna bi rada pomila, ampak to pa ne vem, če mi bo zneslo. K maši pa tudi ne vem, če bom lahko kaj šla, pa bi šla res rada, ampak ima mož danes avdicijo pri pevskih, sama z obema pa ne bi šla, bo predolgo trajalo, ena ovira pa je, ki bi bila tudi, če bi bil mož doma, da gre Maks od pol osmih do osmih enkrat z mojo joško spat. user posted image Letos bo očitno tole malo padlo ven. Z Emo vem, da sem hodila, ampak je takrat hodila kasneje spat in ni bil problem. Ah, bomo videli, mogoče mi pa uspe kako skombinirati.

Uf, zdaj se pa nekdo oglaša v spalnici. Gremo na zmenek. Se oglasim kasneje.

Lep dan vsem. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11862
5.4.2007 9:52:47   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: piskot
pikabu pri meni zaklepanje vrat ni samo paranoja. smo jih ze ene 3× pustili odklenjena. pa pri vseh stvareh, ki jih imas v glavi prav gotovo ni nic cudnega, ce se za 5 minut nazaj ne spomnis, kaj si naredila in cesa ne.

Uf, to se mi na srečo še ni zgodilo, čeprav sem bila enkrat skoraj prepričana, da se mi je. Sem se v službi spomnila, da ne vem, če sem zaklenila. Na srečo je pa takrat možev ata še hodit pomagat urejat najino stanovanje, tako da sem njega poklicala, če gre malo prej k nam, ker ne vem, če je zaklenjeno, pa je potem povedal, da je bilo. Sem pa pozabila povedat, tudi za avto zaklepat sem ista. Moj nima centralnega zaklepanja, pa vedno grem trikrat okoli njega in preverim, pa včasih tudi nazaj, če sem res zaklenila. Možev avto pa ima na daljinsko in centralno, pa vseeno vedno preverim, če je res zaklenjen. A sem čudna, a ne?

No, zdaj pa res grem.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 11863
5.4.2007 9:57:06   
moci
se pokorno javljam,
nekaj me čas baše user posted image
včeraj smo dobro opravili, samo jaz imam 7 šivov na čelu (odstranili so mi znamenje) in me je včeraj bolelo kot user posted image . ne vem če ne še malo od stresa, ker smo zašli, pa zamudili, pa zamešali datumuser posted image
in še nič jedla od 8h zjutraj do 5h popoldne, potem sem bila pa za en drek, se mi je vrtelo pa sem šla spat mal čez 9user posted image sej sem vas prej malo brala, pisat se mi pa ni dalo. me betica boli.user posted image
zojina koža je ful lepša, je rekel, da moramo še vedno dajat fenistil, bazen ni priporočljiv (saj itak niso nikoli . klor) če pa gremo jo je treba pa na debelo mazat. ne gremo. kje mam pa dnar za tok kreme user posted image user posted image user posted image user posted image
bom zvečer bolj pridna in bom pokomentirala, zdej šibam v domžale, nama je zmanjkalo plenic, pa kašic, kreme za ritouser posted image pa še slike me čakajo v dm-u.

nanica, nisem sigurna, če nama bo zneslo. jutri pa pride pediatrinja. te pokličem, ko bova šli iz domžal in bom videla, koliko je ura?

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11864
5.4.2007 9:59:08   
moci
še eno vprašanje:
včeraj sem pozabila tam vprašat: a katera ve, če je kaj narobe, če okrog po vetru letaš s pošitim čelom?
saj verjetno ni, sem pa pomislila na to, ko me je včeraj tako glava bolela user posted image
ma ka pa jz vemuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11865
5.4.2007 10:48:41   
Maxica
Gledam katera si zdaj zasluži eno veliko čokolado z lešniki, aha, Muki, bravo. Hvala za idejo. Sem dala Lanu prej kašico iz hruške in suhe slive na prst in je pojedel celih 30ml.user posted image user posted image user posted image  Hvala, hvala, hvala. Dobiš.user posted image
Mati Altati, kaj mislite, ali je treba kašico vsak dan sproti svežo naredit? Prej sem dala eno hruško kuhat in dve suhi slivi, ki sta bili namočeni čez noč, pa je prišlo preveč kašice. Jutri menda to ne bo več dobro ali pač?user posted image
Pa še to ne vem - verjetno bi morala danes prvič samo s hruško probat, ampak jaz sem dala še suho slivo, ker je res revež tolk zaprt. Upam no, da ne bo kakšne reakcije.user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11866
5.4.2007 10:49:57   
Maxica
Moci, verjetno bi bilo res bolje, da šive paziš pred vetrom. Tako laično govorim, no.
Gaya, ti pa tudi pazi nase, kaj je zdaj to? Si si mislila nov piercing dat, tak  mal večji?user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11867
5.4.2007 12:41:42   
Maxica
Še eno vprašanje, upam, da se me bo katera usmilila in odgovorila.
Lan je danes prvič dobil hruško in suho slivo. Ali mu lahko dam za piti tudi tisto tekočino, kjer se je sadje kuhalo ali naj raje počakam na morebitno reakcijo?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11868
5.4.2007 13:22:19   
Anonimen
maxica: jz bi malo počakala....še

mene pa zanima kdaj v dnevu jim daste za jesti GH...ura recmo...pa lai je to samo enkrta ali kdaj večkrat???

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11869
5.4.2007 13:26:16   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Mati Altati, kaj mislite, ali je treba kašico vsak dan sproti svežo naredit? Prej sem dala eno hruško kuhat in dve suhi slivi, ki sta bili namočeni čez noč, pa je prišlo preveč kašice. Jutri menda to ne bo več dobro ali pač?user posted image
.user posted image

Jaz bi vsak dan svežo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11870
5.4.2007 13:26:50   
altati

Lan je danes prvič dobil hruško in suho slivo. Ali mu lahko dam za piti tudi tisto tekočino, kjer se je sadje kuhalo ali naj raje počakam na morebitno reakcijo?

ja, kar daj mu. saj če je sadje jedel, je itak vseeno če še spije, a neuser posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11871
5.4.2007 13:37:55   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: altati

ja, kar daj mu. saj če je sadje jedel, je itak vseeno če še spije, a neuser posted image user posted image

Sem mislila, da ne bo overdose.user posted image  Ok, pol mu bom dala pa še za popit, pa naj mu enkrat že odpre to ubogo ritko.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11872
5.4.2007 13:38:42   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: AKI

mene pa zanima kdaj v dnevu jim daste za jesti GH...ura recmo...pa lai je to samo enkrta ali kdaj večkrat???

Aki, jaz mu dajem sadje/zelenjavo dopoldne oz. enkrat do kosila, potem pa še rižolino zvečer.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11873
5.4.2007 13:49:36   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: AKI

Aki, jaz mu dajem sadje/zelenjavo dopoldne oz. enkrat do kosila, potem pa še rižolino zvečer.

torej mu daš pač GH 2/dan...pa zmešaš recmo rižolino z vodo??

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11874
5.4.2007 15:25:03   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Sem mislila, da ne bo overdose.user posted image  Ok, pol mu bom dala pa še za popit, pa naj mu enkrat že odpre to ubogo ritko.

ej, Maxi, samo da nas ne boš potem spraševala, kaj naj mu daš, da ga po zaprlouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  473 474 [475] 476 477   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  473 474 [475] 476 477   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Poštnina
nada56

Vas plačevanje poštnine ob dostavi paketa spravlja ob pamet?

Da, ker nimam drobiza (25%)

Da, ker je to dodatni strošek (48%)

Da, placal bi rad vse naenkrat, (16%)

Ne, to je pac dostava, ki stane (5%)

Ne, ce je nizka in upravičena (7%)

Vseeno mi je (0%)

Število vseh glasov: 44

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!