Pikabu
|
Da še vas malo pozdravim. Čakam, da se Maks zbudi, danes ima spet zmenek , jaz sem že vse pripravila za sprehod, dala že eno telovadbo destminutno čez, zdaj bom pa tukaj malo počivala. Pri nas spet super noč. Danes se je sicer zbudil, sem dala flašo s čajem in je spal naprej, vse do jutra. To mi delaj. Punce, jaz mu pa dam na žlico jesti riž že okoli šestih. Takrat še ni utrujen, lepo poje, pred spanjem se pa še dojiva. Včeraj je popoldne manj spal, sva šla spat že ob pol osmih, sicer gre pa okoli osmih. Pa takrat čisto lepo je na žlico. Maxica, kako si pridna. Jaz bi tudi rada pospravila, pa gremo zdaj raje ven, itak mi ne bo zneslo pospravljat, ker sem sama z obema, vsaj ne tako, kot bi rada. Računam na soboto, ko bo šel mož z obema k svojim staršem (potice ne bom pekla, pa mesa tudi ne sama kuhala, ne pojeva midva toliko, da bi se splačalo, nam bo mama dala in bodo šli iskat), takrat upam, da mi uspe čim več narediti. Pa okna bi rada pomila, ampak to pa ne vem, če mi bo zneslo. K maši pa tudi ne vem, če bom lahko kaj šla, pa bi šla res rada, ampak ima mož danes avdicijo pri pevskih, sama z obema pa ne bi šla, bo predolgo trajalo, ena ovira pa je, ki bi bila tudi, če bi bil mož doma, da gre Maks od pol osmih do osmih enkrat z mojo joško spat. Letos bo očitno tole malo padlo ven. Z Emo vem, da sem hodila, ampak je takrat hodila kasneje spat in ni bil problem. Ah, bomo videli, mogoče mi pa uspe kako skombinirati. Uf, zdaj se pa nekdo oglaša v spalnici. Gremo na zmenek. Se oglasim kasneje. Lep dan vsem.