|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
9.4.2007 22:23:11   
max81
evo, jest sm nazaj, sm mogla še bunde na štrik obest
upam, da niste že vse pobegnile spat

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
9.4.2007 22:23:47   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Bomo mogle počasi nabavit za punčke klobučke in za fantke kapice s šildkom user posted image

Ja, jst že pridno iščem poletno pokrivalo za Nikija user posted image user posted image Sam zaenkrat mi še ni nič padlo v oči. Pia je mela za prehod pomlad-poletje rutko, pa zdj to pri Niku ne pride nč v poštev.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
9.4.2007 22:25:44   
**Petra**
Max, da ni to izgovor in si že eno kitico zravn user posted image potegnila, a? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
9.4.2007 22:27:58   
**Petra**
Neja, vse najboljše!!!!!!!!!!!! Za dopolnjenih 5 mesecev.

Malo z zamudo, a vseeno iz srca.

Ampak kako čas leti, že kar 5 mesecev bojo naši škratki stari. Aja, a  že kaj z žlico papcate?

Neposredna povezava do sporočila: 3279
9.4.2007 22:33:13   
max81
ne ne nč nism zapančkala ob Niki, sem bla še mal pridnauser posted image , madona a pr vs tud non stop perete te cote, jest non stop perem kt da ns bi blo 10user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3280
9.4.2007 22:36:59   
max81
mater sem jezna user posted image , baby fon crkne zmeri glih takrat k ga najbolj rabiš, zdej jo morm pa na vsake tolk it mal prečekirat, da se slučajn ne bi zbudila, ker jo tud pod razno ne bom slišala, ker mi še micka klele pr ušesih ropota- pomivalcuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
9.4.2007 22:43:23   
max81
haaaaaaaaaaaaaloooooooooooooo

pa ke ste zdej koke, max že spi a ne?user posted image user posted image user posted image

mislm da ve že spiteuser posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
9.4.2007 22:44:31   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: max81
madona a pr vs tud non stop perete te cote, jest non stop perem kt da ns bi blo 10user posted image

Joj, jst o tem sploh ne bi razglabljala......... Jst košare za perilo, odkar smo 4, še nisem uspela spraznit, da bi bil vsaj enkrat čisto prazen ter vse cote oprane user posted image user posted image user posted image user posted image .
Grozno je s temi cotami, Nika čez dan včasih tud 3X al pa še večkrat preoblečem, Pia se umaže v vrtcu, potem sva umes še midva.... raje res ne bi o tem user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
9.4.2007 22:53:57   
max81
o Petra super si me potolažila, ker komi cote operem , nasledn dan pogledam v koš pa spet polno  cunjuser posted image user posted image , kt da bi se množileuser posted image , joj ko bi se saj bi imela vsaj malo več cunj za napravtuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3284
9.4.2007 23:02:22   
max81
no pa mam spet samogovore, pol grem pa jest tud počas pod tuš, pa zobke umit, pa se počas stisnt k moji miškici......ja danes bova spale skupi, ker atija niuser posted image

punce fajn pančkejte in naj bo noč kar se da mirna

nočko

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
9.4.2007 23:05:28   
**Petra**
Evo me nazaj. Kam že bežiš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
9.4.2007 23:07:32   
Zamima
Čisto sem spregledala user posted image  user posted image  NEJA vse naj naj za 5 mesecev user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

Neposredna povezava do sporočila: 3287
10.4.2007 8:24:40   
Aja1
Jutro. PRVA! user posted image user posted image user posted image

Hvala še enkrat vsem za čestitke. Zdaj moram pa zrihtat Nejo, ker letimo v Laško. Pa mojga moram zbudit...je rvečk spal samo dve urci, ker je imel nočno, ob 10h moramo bit pa v Laškem.

Izkoristite dan.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
10.4.2007 8:37:43   
Nogavica
Jutro!

Živa je pa malo nahodna. Ima poln nosek in precej kiha. Pa se mi je zdelo, da je bila dovolj oblečena user posted image . Kaj je to lahko tudi od pregretja? Pismo, če ne vem, kako jo naj zrihtam user posted image . Malo sva na soncu in je ful vroče, potem je senca in malo zahladi, tu in tam ša malo popiha... Saj je ne morem oblačit in slačit, če pa spi user posted image , topla je pa itak vedno. Kaj to pomeni, da če ima rokice ful tople, da je preveč oblečena? Za vratom je pač topla - ni prešvicana, ni hladna, ampak lepo topla. Aja, oblečeno ima naslednje: bodi brez rokavov, majčko in jopico, spodaj pa žabice in hlačke, pa v senci jo malo pokrijem čez nogice. Pa tanko kapico ima.
No, in zdaj ko je nahodna, jo naj bolj oblečem ali isto?

Uh, sem zaspana user posted image , ne vem, če ne bom šla še malo zadremat zraven pikice. samo tako srečo, kot imam, se bo ravno takrat zbudila user posted image . No, se je že...

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
10.4.2007 8:59:54   
**Petra**
Jutro!

Nogavica
, čisto po sebi glej. Če imaš ti kratke rokave, ji obleci ene dolge čez. Jst sm v stanovanju oblečena v kratkih, Nik ima eno tanko majčko z dolgimi čez, pa samo v žabicah je, če pa ma hlače gor, je pa v nogavičkah. Za ven, pa mu oblečem kakšen tanek puloverček al pa tanko jopco, bolj zgorni del trenirke.

Tudi mi se še borimo z noskom. Ga čisto normalno oblačim, čeprav smrka. Sej, če bi bil bolj, ne bi nič prej ozdravil. Samo, da je ponoči dobro, ga ne muči več tok, da ne bi mogel spat.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
10.4.2007 9:06:24   
max81
dobro jutro

noč je bila mirnauser posted image , mami se je naspala, trenutno sem pokofetkala, še preh pa ugotovila da sem brez mleka, za v kofe mislmuser posted image , sam se mi ni dal v štacuno

ati in pikica spita, saj po moje, nobenga se ne slišuser posted image

Aja dobro zrihtejte v Laškem

Neposredna povezava do sporočila: 3291
10.4.2007 9:14:43   
Aja1
Mi smo prestavili kontrolo v Laškem na 12h. Sem pre hotla mojga zbudit in ga nisem mogla...pol sem pa poklicala, če lahko pridemo kasneje in brez problema, nas bodo stlaili tam enkrat okoli 12h. Ko bi Neja imela tako trden spanec...ja, njo zmoti vsak šum user posted image

Mi še nič ne papcamo po žlički (vse skup je dobila 4x banano -jo je lizala in grizljala in 1x korenček, po katerem je imela full krče). Danes bom kupila rižolino od Milupe. Baje je dobro in s sem naj bi se začelo. Jaz ji bom probala dat jutri dopoldan kakšno žličko, potem pa počasi prestavila na večer, da bi boljše spala. Ostalalo bomo uvajali po šestem mesecu in ni prej.

Nogavica, bolj je sigurno ni treba oblečt. Upam, da nosek kmalu zrihtate.

Jaz sem kupila Neji eno lušno rutko za na glavo (tisto, ki se zaveže zadaj), pa ji ne ostane na glavi, ker glavo tako vrti v vozičku. Rutka je bila takoj na obrazu user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
10.4.2007 9:27:29   
Anonimen
Dobro jutro, dober dan!

Mi smo pa danes stari 5 mesecev! user posted image  user posted image  user posted image

Danes bomo brez user posted image , ker smo se zdaj za praznike že itak vsi prenajedli vseh mogočih dobrot. Prekmurska gibanica je uspela, smo jo zmazali v sekundi dvajset! user posted image  Recepte za grško in nutella torto sem si že tudi sprintala, bom ob priliki preizkusila pa javim, kakšen je bil odziv. Glede na to, da smo vsi več ali manj sladkosnedi pri hiši, ni neke velike bojazni, da nam zadevci ne bi teknili. Pol se pa še sprašujem, zakaj kilce nič ne kopnijo?! user posted image

Aja1, dobro uredite v Laškem! user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3293
10.4.2007 9:30:24   
krfjolca
Jaz mu žabic sploh ne oblačim več. Sem pa kupila v HMu rutko s Snoopyjem, ki se lahko na pirata zaveže. Pa eno frajersko baretko ima, samo še malo cincam ali bi  mu jo dala, zaradi vetra. Sploh nimam občutka, kdaj piha, pa kdaj bi moral imet ušeska pokrita. Gledam otroke v okolici, pa imajo vsi še tanke kapice čez ušesa, tudi včeraj, ko sem jaz skakala okrog s kratkimi rokavi ...

Danes sem pa preštelala garderobne omare. Zimske cote v škatle in na podstreho, letne pa v omare. Je takoj več prostora. Pa še od Anžeta premajhne cunjice sem popakirala v vreče in na podstreho, da bo nekoč za bratca/sestrico.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

Neposredna povezava do sporočila: 3294
10.4.2007 9:32:17   
Anonimen
Slike novembrčkov:

Zala 18.11.2006 (Zamima)

user posted image

Neja 9.11.2006 (Aja1)

user posted image

Lana 13.11.2006 (marella1)

user posted image  

Maj 18.11.2006 (malinčica)

user posted image  

Ana Anouk 10.11.2006 (MucaMaca)

user posted image

Zarja 30.10.2006 (viv)

user posted image

Konstantin 8. 11. 2006 (ircica)
 user posted image  

Ted 12.11.2006(atanja)
user posted image

Kaja 18.11.2006 (majas)

user posted image  

Špela 16.11.2006 (urška76) 

user posted image  

Živa 22.11.2006 (Nogavica)

user posted image

Zara  22. 11. 2006 (Melita73)

user posted image

Anže 12.11.2006   (Krfjolca)

user posted image  

Sem šla nazaj pobrskat, da se nam seznamček z slikicami ne izgubi. user posted image

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3295
10.4.2007 9:37:41   
Aja1
Čestitke Ani in MuciMaci! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
10.4.2007 9:40:09   
Nogavica
Vse najboljše, Ana Anouk user posted image !!!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
10.4.2007 9:47:48   
majas
Jutro!
Tudi midve sva že od 7.30 budne, potem cartanje v pojstli...in preden preberem vas čveke pa ura mine user posted image

vse naboljše Ana Anouk za 5 mesecevuser posted image

Mi smo dobro spali, a sem ugotovila da bom morala še polkna zapirat ker kaja milsi da je že ob 6.30 dan in se že na veliko smeje, potem jo pa le prepričam da še malo zadrema.

zdaj pa si grem kavico skuhat, pa ven na sonček. mi imamo spet tako lep dan da sem zjutraj prav vesela ko pogledam ven in se spmnim da mi pa ni treba v službo. Me pa stisne ko tako hitro gre čas.
no ne bom zdaj o tem-uživajte mi

Aja1 lepo opravite v Laškem. imam od tam sestrično, ki dela v zdravilišču, a je zdaj tudi na porodniškem. vidiš če bi imela avto bi se lahko pripeljala do laškega da bi šli na kavico. user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
10.4.2007 10:30:25   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
Danes bom kupila rižolino od Milupe. Baje je dobro in s sem naj bi se začelo.

Tud Nik papca to kašo, ampak je takega bljak okusa, da je kaj. Sicer poje jo, ampak meni je zelo fuj. Tud midva sva začela z mlečnimi kašami, pa banano je že papcal, pa enkrat ena dva režlja kuhanega jabolka, to pa je tudi vse.

Zdj pa veselo pančka. Sm mu vmes nohtke na rokicah porezala, drugače ne pridem poleg, če je buden. Na nogici pa jih še nisva porazala tko k bi blo treba, mi skoz zmika. Morm v kratkem akcijo narest, zdj ko je tko toplo, bo kmalu lahko tud brez nogavičk bil, pa morjo bit lepi nohtki user posted image user posted image

Nč, zdj pa šibam mal pospravt, je kr porazno tole naše stanovanje, smo učerej lenarili in nič kaj dosti postorili user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, dober zirhtajte v Laškem!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
10.4.2007 12:04:15   
MALINČICA
Vse naj naj  in čestitke Neji za včerajšnjih in Ani za današnjih 5 mesecev!!!!!! Pa koš user posted image user posted image user posted image user posted image obema!

Midva sva nazaj s sprehoda, kjer sem spet zaparavila preveč v dm-ju! Sem kupila nove dudice, pa magični lonček, pa utrjevalce dlesni... V glavnem vsega tu mač! Nisem pa našla kašice, ki se jo lahko meša z maminim mlekom, a katera ve kje se lahko kupi? Bi probala našemu lubčeku dat, samo bi rada mešala z mojim mlekom... Sicer pa še en mesec bo čisto dovolj moje mleko, tako da tud ne mislim preveč komplicirat!

Danes jemo čufte, mljask, ko imam to rada!!!!

Moj srček pa je danes bolj slabo spal, skoz se je nekaj prebujal, tako da je posledično celo noč prespal v najini postelji, pa še to se me je morla skoz dotikat z obrazom... Revček. Smo sicer včeraj imeli piknik, pa je cel popoldan prespal, ampak ga do zdaj takšno maratonsko spanje ni zmotilo pri nočnem počitku. Ja, zgleda da fant raste in potreuje vse manj spanja!Upam, da ni kaka bolezen na pohodu!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Odvajanje od plenic.
пеперутка16

Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?