|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
11.4.2007 0:00:29   
max81
čer, ja tudi jaz še vedno tahiniram  naokoli, sem ravno izpod tuša, pa noge sm si mogla pobrit, ker sm mela že tko grozne, da bi še medved zbežal, če bi me viduuser posted image .....mi2 sva same ati je v nočni, mala pa spančka spet kr u tavelki postli

jutri zjutraj greva z malo na Bled, ker sem zmenjena z bivšo sodelavko in njenim sinčkom da gremo en krog, upam, da bo lepo vreme

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
11.4.2007 8:16:48   
krfjolca
Takole midva pobirava perilo:

user posted image

Takole pa bere prvo literaturo:

user posted image

majas: program je pinnacle 10.6

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
11.4.2007 8:59:16   
max81
jutro, o danes pa krfjolca zaseda prvo mestouser posted image
Aja pa se sigurno stiska k svojmu user posted image user posted image
tudi mi2 sva že pokonci, miška je trenutno na crklanju pri atiju, počas bova še eno rundo mal pozizali, se naprvli in šli ven.....pol pa nas čaka kuhanje, pa ati ima uzni en velik  kup zemlje za zravnat, o madona to bo še veselo......pikica je bla učeru skoz neki tečka, ko pa sva stopili ven iz bajte je bla pa pridna kt čebelica, ne moreš verjet kako rada je uzunejuser posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
11.4.2007 9:44:39   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

Aja pa se sigurno stiska k svojmu user posted image user posted image  

ja, pa še res je user posted image user posted image user posted image  Ponoči je Neja tako slabo spala oz. nemirno, da sem od 2h naprej (ko je prvič pojedla) gledala v strop in poslušala, kako se premetava (v spanju). Ob 6h je jedla in se okoli 7h malo umirila, tako, da sem tudi jaz zaspala do pol devetih.  Bom mogla počasi hodit z Nejo spat, ker zvečer je še najbolj mirna če se bom želela malo bolj naspat.

Moj gre danes spet v nočno. Jih je full na dopustu in bolniški in ima 12 ur (od 17h do 5h) user posted image user posted image user posted image

Anže gre že po maminih stopinjah...se vidi da bo mami profesorica...mu je že knjigo podturila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
11.4.2007 10:10:17   
Nogavica
krfjolca, kako lep video user posted image user posted image user posted image !!!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
11.4.2007 10:33:26   
atanja
Lep pozdravček. Mi smo se med prazniki sam okrog vozil.
Danes pa mali nekaj ni vredu, že vćeri je nekj štrajku s hrano, sm ga komaj prisilila da je zvečer pojedu, pol pa je od pol osmih že zaspal k je bil tok utrujen. Ob 11h bruhal v loku in nazaj zapal In se je 2 krat zdudil za flašo, ob 7h me je ven vrgu iz pojstle, pol pa je ob pol devetih zdaj nazaj zaspal in mi kar spiuser posted image . Neki jamra sicer. vročine nima. Pa tud dobre volje je dugač. upam da ne bo kaj dobil.

Mi smo tudi vzunaj malo manj napravljeni. če ne piha mu kapice sploh ne dam, pol pa je sam v žabicah, pa bodiju, pa majčko z dolgimi rokavi ma čez-pa se mi zdi da ma preveč gor. Ampak se ne upam manj ga oblečt.

Krfjolca-Anže ej ful dober. Ej pa kako že sedi. Prov faca je!!!!!!

No jaz grem mal malega prečikirat pol pa se bom za knjige vsedla pa se bo zihr zbudil.
Pa še z navadnim toplomerjem mu bom vročino zmerla da res vidim da je nima.

Lep pozdravček

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
11.4.2007 12:23:25   
urška76
Oj!
Se sam na hitrco pofočka, pol grem pa brat za nazaj. Naš Miha je virus prenesel še na ostale družinske člane. Izvzeta je bila le špela. Na srečo.
Za zobek sem se očitno prekmalu hvalila. Očitno še ni bil čisto zunaj, zdej se je pa kar skril nazaj. Enako se mi je tud pri Mihu zgodili, samo da mi je pri njemu dohtrca rekla, tili bodo pa kmalu zunaj, čez 14 dni mi pa reče, ja teh pa še neki časa ne bo.user posted image  In pol me gleda ko da sem zrela za psihiatra, ko ji povem kaj je rekla 14 dni nazaj. user posted image  Sam mali je takrat že mel nekaj zob. Špeli se pa ta prvi skrivajo.
Naša mami je že skor dobra, očitno ima namen se držat zdravnikovih navodil. Tako, da bo šla verjetno v petek domov. Za soboto sem se že ponudila, da pridem skuhat kosilo.
Zdej grem pa brat za nazaj.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
11.4.2007 14:33:59   
majas
Ojla!
midve sva tudi že ob 9.30 bile zunaj na kavi zdaj pa sve prišibale domov, jaz hitro kuhat kosilo;kaja pa je zaspala ko top. Zanimivo- v vozičku mi zaspi za 10min potem pa se zbudi in kar gleda okoli, ji je to  bolj zanimivo. Zdaj na koncu je nekaj sitnarila zdaj pa sem jo odnesla v petlek in je vsa vesela zaspala.
Sem ji spet kupil bombažka, ono žabico za vodo user posted image kolegica pa DELO, ker je bil notri DVD, jutri zjutraj pa pirde k meni da ga pogledave user posted image kaja pa še bo malo počakala. Joj meni pa gre res včasih na otročje hihi user posted image
papa

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
11.4.2007 15:33:45   
max81
Aja super, da je Neja okuser posted image
krfjolca super video

sva nazaj iz bleda, je bilo super fino fajn, mim grede sem šla še delat osebnouser posted image  in čez en teden bomo šli lohka mal spet pokukat v avstrijo, ker za čez poletje mali škrat nima kej za oblečtuser posted image

lp

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
11.4.2007 17:11:30   
krfjolca
Jaz pa delam user posted image
Pa od Nakla do Kranja sem se vozila 45 minut user posted image  (običajno 10). Sem mislila še na kavo, pa sem izvisela ko špaget. Presneti cestarji, danes so nam zaprli glavno cesto, ker delajo krožišče. In smo zdaj čisto odrezani, ker lahko pridemo v Kranj samo še po eni cesti - ta je pa ob 3h cela norišnica, ko se vrača s šihta cela Merkurjeva poslovna stavba. Jao jao!

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
11.4.2007 17:56:39   
**Petra**
Pridna, pridna, krfjolca!! Potem Anže uživa z očijem, a?

Mi smo mal prej imeli poznoooo kosilo. Smo bli mal v šopingu in se je kar zavleklo. Je Nik danes dobil pleničke eno št. večje. Zdj smo na 4. Upam, da ne bo kakšnih luž čez.

Jst se pa s čokolado bašem user posted image user posted image user posted image Mmmmm... dobra je. Kar ne morem in ne morem nehat user posted image user posted image . Pia mal knjige čekira in poje. Fanta pa spita. Potem pa gremo še hitr Niku neki za na glavo kupit. Mal sem danes že gledala, pa mi ni blo nč kaj preveč ušeč.

Krfjolca, kaj mate vi zdaj za ven, ko je tako toplo? Tista rutka ne funkcionira? Jst sm tud razmišljala, da bi mu jo kupla, pa potem raje nisem. Drugače pa ma NIk tanko kapico Snoopy. Ampak zdj je že prevroče za kapico.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
11.4.2007 18:44:30   
krfjolca
Petra, danes je imel kratek bodi, tenke hlače in nogavičke, pa čez bombažen zgornji del tanke trenerke - z odpeto zadrgo. Pa mu je bilo malo vroče, samo ga nisem upala sleč, ker je hladno pihalo. Na glavi pa ta frajersko baretko user posted image . Tudi rutka je fina, samo manjka šilt za sonce. Sem danes kupila še klobuček in dve kapici s šiltom. Pa mu je vse preveliko user posted image . No ja, saj do julija bo buča še mal zrasla. Jaz imam pa vsaj uržh, da grem jutri spet v šoping user posted image .

Sem ga peljala v avtu , pa je bilo vroče, je takoj fleke dobil po obrazu. Sicer so takoj izginili ampak vseeno. Joj me skrbi, kako bo, ko bo 30 vročine! Pa tako rada bi šla na morje user posted image .

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
11.4.2007 18:58:55   
Aja1
Midve smo že od 16h sami doma. Sem ji zdaj namazala glavo z oljem - še vedno se borimo s temenci user posted image  Je dal dermatolog idejo, da naj jih odstranim  z zobno krtačko - danes bom probala.

Je pa danes za kosilo dobila 5 žličk mlečne bananine kašice. ji je bila kar všeč. Ampak smrklja noče čaja, noče vode,...

Krfjolca, mene je tudi strah poletja user posted image user posted image .

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
11.4.2007 19:19:47   
marella1
Hello čveke!

Se na hitro pofočkam. Glede na to, da je vreme res suuuper, ga poskušava izkoristiti max in mi enostavno ne znese napisat nič na RR, preberem vas že. Se bom poboljšala.
No še eni prazniki so mimo, pri nas pa je vse po starem. GH še nisva uvedli, čakava patronažno, ki pride 18. pa bomo vidli. Slina nam teče v potokih, zobkov pa še od nikoder. No midve sva bili danes oblečeni v bodi z dolgimi rokavi in majčko (zjutraj sva imeli še vetrovko), spoaj pa najlonke, nogavičke in trenerko ter trak čez ušesa. Ma jaz sploh isem več pametna kako jo obleči user posted image . Aja pa dva dni nazaj smo dali nogo v usta, ji je bilo ful smešno. Obračamo se še vedno ne, ja kaj čmo je bolj lene sorte.

Punce, kako imate obrnjene user posted image v vozičku in kakšen naklon imate?
Mi smo imeli do danes v skoraj ležečem položaju in v obratni smeri ´vožnje˝. No, ko spi je to OK ko pa se zbudi pa se prime za oporo in dela trebušnjake, zato sem jo danes čisto za foro obrnila v smer ˝vožnje˝ in je bil cel žul. Brcala je z nogami in fuul opazovala okolico (firbčna punca).

pa pa

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
11.4.2007 19:30:19   
Aja1
Jaz imam obrnjeno še v nasprotni smeri vožnje in dvignem jo za eno stopnjo, za krajši čas tudi za dve. Ko pa vidim, da se ji spi, pa jo dam v ležeči položaj. Sicer pa dela trebušnjake tudi, če skoraj sedi v vozičku user posted image  

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
11.4.2007 20:18:55   
krfjolca
Mi smo pa že obrnjeni v smeri vožnje. Ko sem odstranila zimsko torbo, ni in ni hotel biti v vozičku, ponavadi sem ga prinesla s sprehoda v naročju. Ko sem pa obrnila sedež in malo bolj dvignila naklon, pa spet uživamo v sprehodih. Ima pa naklon že zelo dvignjen, upam da mu ne delam kake škode, samo drugače sploh ne gre, če ga silim ležat, mi dela trebušnjake in se napenja ter tečnari. Ga pa takoj, ko zaspi, dam ležat.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
11.4.2007 20:41:28   
Zamima
Ojla, mi smo zdaj veliko več zunaj, ko je tako lepo vreme, Zala uživa na zraku user posted image , danes je spila dosti čaja po doooolgem času, tudi sploh noče pit tekočine. Mogoče jo bo zdaj bolj, ko bo bolj toplo user posted image

pa še ena slikica od moje žabice:

user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
11.4.2007 21:10:38   
majas
Čer!
Moj pa je bil danes radodaren... Sem dobila dvojne kapri hlače in kiklo za poletje user posted image sem prav vesela. Potem smo še šli v Baumax in smo kupili drsna vrata, jih rabiva za hodnik in sva jih dobila res tako poceni. Niso bogve kaka kvaliteta a za tam bodo čisto super. Potem tepih za dnevno, res velik in tudi v akciji pa predpražnik in tepih v garderobi (zdaj pa le mojo taščo ne bo zeblo ko bo se bo morala sezuti pa še čevlje si bo lahko obrisala) user posted image jo je tako motilo ker nisva tega imela.

Jutri pa se moram spravit čistit! Upam da mi bo ratalo...res! Zvečer na brzino vse pospravim potem pa se mi že mudi na internet če je rač.prost.

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Jaz imam obrnjeno še v nasprotni smeri vožnje in dvignem jo za eno stopnjo, za krajši čas tudi za dve. Ko pa vidim, da se ji spi, pa jo dam v ležeči položaj. Sicer pa dela trebušnjake tudi, če skoraj sedi v vozičku user posted image  

tudi mi smo tako v vozičku... pa tdu iatko kot je napisala krfjolca.

Kaj bomo kaj čvekale? user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
11.4.2007 21:27:59   
Aja1
Čer... Pa sem rekla, da bom šla danes z Nejo spat, da se bom vsaj približno naspala...ja, Neja že eno uro spi, jaz pa na RR user posted image

Maja, user posted image user posted image user posted image  za tvojga.

Me gremo pa jutri v Nm, se dobimo z eno sošolko iz faksa, ki je user posted image . Bom delila nasvete user posted image user posted image user posted image  Zdaj sem že izkušena user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
11.4.2007 21:39:22   
Aja1
Kje ste? Vse drugo je bolj zanimivo, kot novembrke??? user posted image

Jaz grem spat. Bom videla če se bo na noči kaj poznalo, ker je Neja dobila še 5 žličk mlečne kašice gratis za večerjo. user posted image  (za prvi dan dovoj). Ko je zmanjkalo, je bil pa taaaaak jok. Sej je tista kašica še meni dobra (sladka).user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
11.4.2007 21:41:24   
majas
Joj Aja1 to si jaz vsak ampak res vsak večer govorim pa mi nikoli ne rate, potem pa na RR kar ure letijo, ah joj...
Mi zdaj spimo eno uro dalj zjutraj ker po novem polkne zaprem in misli da je še noč user posted image   če ne pa se je že ob 7ih smejala

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
11.4.2007 21:42:50   
majas
Jaz sem tu, sem vas čakala pa niker nobene pa sem še šla malo drugam pokukat.
Saj bom tudi jaz šla pod tuš in spančkat

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
11.4.2007 21:43:39   
Aja1
Tvoja ob 7h, moja pa misli, da se mora zbudit in pogovarjat ob 2h...jaz pa umiram zraven. No, sej ponavadi zaspi nazaj, jaz pa ne user posted image  Ne morem spat, če ni čisto mir. Neja pa itak skače po posteljici v spanju (ampak vedno šele drugo rundo).

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
11.4.2007 21:44:46   
Aja1
A se še kje ubadate s temenci???

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
11.4.2007 21:48:13   
majas
Ja tudi nama so se vrnila temenca. Sem ji namazala z maslom in potem ji z glvničkom dol praskam nežno, pa gre res lepo. potem pa našamponiram glavo pa vseeno drugi dan še smrdi po maslu (bek) gre pa lepo stran. Prvič pa mi je po hladilnem mazilo res šlo vse stran. a kaj ko ma kaja tako dolge laseke pa se vse skup zlepi, tako da j z maslom lažje ker je bolj masten.

Pa saj bo Neja spet začela lepo pančkat, boš vidla ...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Odvajanje od plenic.
пеперутка16

Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?