|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
10.4.2007 13:51:32   
**Petra**
Malinčica, vsaka kaša, ki že ne vsebuja adaptiranega mleka (pripravlja se z vodo), lahko pripraviš s svojim mlekom. Npr. Lino (riževa kašica), Bebi (mislim, da ma tudi riževo, pa bananino), Milupa - Reisflocken (modro pakiranje - rumeno vsebuje mleko),... Tiste kaše pridejo v poštev, ki se pripravljajo z mlekom.

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
10.4.2007 13:54:47   
**Petra**
Čestitke Ana Anouk za dopolnjenih 5 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
10.4.2007 14:09:32   
Nogavica
Midve sva nazaj s prvega sprehoda. Je prespala celi dve uri in pol, potem pa tako lakota, da mi je skoraj zizo zraven pojedla user posted image . Potem pa se pokakala kot velika - imam zdaj Sparky pleničke in ni čisto nič ven pokukalo user posted image . Pri takem zalogaju je pri prejšnjih vseh, kar sem jih probala, nekje ven prišlo.

Tiste, ki dajete kašice - dajete vse take, ki se mešajo z mlekom? Pa dajete svoje mleko ali adaptirano? Ne vem, če bi si zdaj črpalko samo zato nabavljala user posted image .

MALINČICA, jaz tudi obožujem čufte. Si mi zdaj ful lušte naredila.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 3303
10.4.2007 14:45:34   
MALINČICA
Hvala, Petra! Samo so punce tukaj na RR.ji rekle, da se kašice mešane z maminim mlekom sprimejo v grudice,zato sem mislila, da obstaja kaka takšna, ki je prav za materino mleko, pa zgleda niuser posted image , bomo pa s temi probala, ki si jih napisala.

Jooj, sem ravno dva stroja perila zložila, pa me spet čakata dve, madonca, kdaj pa toliko cunj umažemo? Sploh ne sfolgam dohajat, pa sprano perilo kar na en gugalnik odložim in me čaka, da mi bo za zložit(likam že zdavnaj ne več), pa bom morala odstranit ta gugalnik, da bom prisiljena takoj zložit...al pa ga bom drugam nalagalauser posted image

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
10.4.2007 17:26:41   
Aja1
Evo nas iz Laškega. Neja bila pohvaljena...mami malo manj, ker jo je preveč oblekla user posted image . Pa je imela samo bodi brez rokavov, puloverček, hlače in nogavičke. Jaz sem bila v kr. rokavih in Neja bi lahko bila tudi - je bila kar vroča. Ok, smo nabavili 6 bodijev v Šparu s kr. rokavi (3 kombinirane z roza in 3 z modro). Pa kupili smo ji fliperja (stolček za kopanje). Danes ga bomo testirali. Upam, da ji bo všeč.

Zdaj pa greva še malo ven.

Neposredna povezava do sporočila: 3305
10.4.2007 17:28:05   
Aja1
Malinčica, jaz sem ji ravno danes kupila milupa banana, ki se meša z vodo. Jaz si pumpala ne bom za te kašice.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
10.4.2007 19:01:44   
Nogavica
Aja1, super, da je Neja o.k. user posted image . Praviš, da bi lahko bila tudi ona danes v kratkih rokavih? Torej sem Živo spet preveč oblekla user posted image , je imela dolge rokave in odprto jopico. Ampak je itak v senci večino časa, ker smo nabavili dežnik/senčnik za voziček. Pa pod hlačami je spet imela žabice - če pa se bojim, da ji bo hladno, ko se sonce skrije in zapiha. Ne vem...

Tudi jaz si ne bom črpala mleka samo za kašice.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
10.4.2007 20:00:10   
Aja1
Mi smo se zdaj prvi kopali v stolčku. Sprva je bila šokirana, ker v kadi vedno napol leži, zdaj je pa sedela. Ji je šlo kar malo na jok, potem je začela pa uživat, ampak še ne full. Se bo počasimalo navadila. Sva natočila premalo vode. Na stolčku je narisana poščica, do kje naj bi bila voda, ampak tisto je malo user posted image  Ravno toliko da je imela ritko v vodi. Bom potem, če bom imela čas, dala še fotko.

Krfjolca (zate vem, da imaš tak stolček), koliko vode daš ti?

Moj gre pa zdaj spet na šiht.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
10.4.2007 20:23:52   
krfjolca
Aja1, super, da ste v redu. Ja, zanimivo glede kratkih rokav. Moj je bil danes v bodiju s kr. rokavi, pa čez tanko majčko in kavbojke, pa je bilo že preveč - je pa res, da so hlače podložene. Čas, da jih črtam. Takoj je bil pikast. Sicer ima zdaj trenutno zelo lepo kožico (trkam), me pa zelo skrbi prihajajoča vročina. Povej mi, a ima Neja zdaj kožo čisto brez pikic, a se ji še kaj pojavi? Kaj pa suho kožo, ima kaj po telesu? Anže jo ima, kljub temu, da ga mažem po kopanju z Bepantolom.

Vode za stolček jaz nalijem več - skoraj do ramen, samo je pa res, da potem zleze čisto naprej, če je vode manj, lahko zaradi težnosti sedi lepše. Oglej si, kako izgleda naše kopanje (je bolj proti koncu videa): http://www.youtube.com/watch?v=Sx574ggaYks

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
10.4.2007 21:03:16   
Aja1
iiiii krfjolca, kako lep video user posted image user posted image user posted image . Kako si to naredila? Aha, torej bom naslednjič dala tudi jaz več vode, ker to je bilo res premalo.
Sicer pa se Neji pojavijo kakšne pikice, ko ji je vroče. Npr. danes je bilo tam v čakalnici kar precej toplo in je takoj dobila nekaj pikic po rokah. Dermatolog je rekel, da če se to pojavi, ji je vroče in jo je treba shladiti (na ta mesta dajati obkladke mrzle vode). Ko smo prišli domov že ni imela nobene pikice več. Sicer ima pa tudi suho kožo. Mi smo dobili še eno kremo baker-cink, ki naj bi tudi ohranjala vlažnot kože. Rekel je, da naj mažemo z vsemi (ne naenkrat, ampak enkrat z eno, drugič z drugo,..). Sonce je prepovedano za naše otročke. Pravi, da se starši ne zavedamo, koliko škode naredimo otroku, če ga izpostavljamo soncu user posted image . Morje letos za nas skoraj odpade. Skoz v senci, kopanje samo takrat, ko ne bo vroče (do 10h zjutraj in po 17h naprej). Obvezno po dopolnjenem 6. mesecu starosti zaščitno kremo za sonce - za ven (čeprav ga bo user posted image  oz. ne bo močno). Res je treba te naše user posted image  full pazit. Sploh ne vem, kako se bomo pri nas doma zmenili...jaz namreč obožujem sonce user posted image  Pa naj bodo isto oblečeni kot mi...če je nam vroče, je tudi user posted image . Torej, ob takem vremenu, kot je bilo danes v kratke rokave (če ne piha).

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
10.4.2007 21:12:02   
Aja1
Slika današnjega kopanja:

user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
10.4.2007 21:20:06   
krfjolca
A šele po 6. mesecu lahko s sončno kremo mažeš? Kaj pa zdaj, ko je tudi močno sonce? Jaz sem drugače kupila od Mustele kremo za obraz za dojenčke, pa sem ga namazala malo po ličkih včeraj, a ga ne bi smela?

Video je zmontiral dragi. Ima več volje za te stvari pedenat user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
10.4.2007 21:21:56   
MALINČICA
krfjolcauser posted image user posted image  za video! Me je kar spomnil, da moram malega škrata večkrat snemat!
Vidim, da vaši dojenčki že kar uživajo v teh stolčkih, pa bom tudi jaz šla v nabavo ponj!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
10.4.2007 21:25:51   
Aja1
Krfjolca, rekel je, da šele po šestem mesecu user posted image .

Malinčica ta stolček je v Arielu do 14.4. znižan na 22 eurov (kar drag, ampak vse damo za naše malčke), sicer je pa okoli 30.

Neposredna povezava do sporočila: 3314
10.4.2007 21:43:10   
krfjolca
Jaz sem ga (stolček) kupila za 10 EU, je pa rabljen. Malo poglej med oglasi.

Na forumu MON na pediatriji piše, da je odsvetovan višji faktor kreme od 20-25. Da so višji faktorji še bolj škodljivi in povzročajo alergije. No fino. Spet nekaj novega vem. Dobr, da sem dala 13 Evrov za mini tubico Mustele s faktorjem 50 user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
10.4.2007 21:48:59   
Aja1
Meni je pa dermatolog rekel, da naj kupim Eucerin 40. Bo že vedel, kaj je za kožo dobro.

Sem pa tudi jaz iskala stolček na internetu (rabljen), ampak bi ga morala v Lj iskat (imam 55 km do Lj), če bi mi ga poslala pa po pošti, bi pa tud prišlo tam nekje 20 eurov.

< Sporočilo je popravil Aja1 -- 10.4.2007 21:53:00 >

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
10.4.2007 22:11:59   
**Petra**
Naš Nik pa je bil danes oblečen v bodi s kratkimi rokavi. Pa za kratek čas sem mu tudi nogavičke slekla. Tok je brcal z nogicami, verjetn mu je tud pasalo, ker je blo danes zelo vroče. Joj, kok je smešen s kratkimi rokavi.

Krfjolca, zelo lep video. Najbolj je bil Anže posrečen, ko si je flašo v usta rinu - bravo, bravo user posted image .

Aja, hvala bogu, da ste se rešili pikic in da veš kaj je vzrok nastajanja. Jst tud nism vedla, da pred 6. meseci ni dobro mazat s kremo za sončenje user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
10.4.2007 22:17:49   
krfjolca
Petra, veš de user posted image . Se je že naučil, kako je treba. Veš kolk mi je fino, mu v roke čaj porinem, pa sam pije, jaz pa vsaj posodo pomijem vmes. Luxuz! Zdaj čajček vedno pije sam. No, mleko pa papca vedno v naročju, pri tem bomo pa kar ostali. Če je že za dojenje prikrajšan, naj vsaj flaško žuli pri meni.

Neposredna povezava do sporočila: 3318
10.4.2007 22:20:15   
**Petra**
Kok pa spije čaja na dan?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
10.4.2007 23:02:41   
majas
Čer!
Kako lep video krfjolca!!!! To pa res moram mojemu rečt da tudi kaj zrihtal. Kateri progrma imata za urejanje videa (moj sprašuje) user posted image

Joj jaz nisme več nič na RR ko pa je zunaj tak lep sonček, moramo izkoristiti dokler je tako lepo.

Jaz pa sem dobila tako vredu ponodbo za službo, a bi morala začeti že čez en mesec. Takrat bo kaja ne bo imela niti 6M, pa komaj bo začela GH jesti... pa še eno uro vožnje je, tako da sem prav žalostna. Ampak vseeno sem ob svoji lepotički, še preveč bom vso življenje delala, še prehitro bo zrastla da bi šla že tako hitro v službo.

MALINČICA saj je ena od punc dala recept kako pripraviti rižolino z materinim mlekom?
Uh sem ga dolgo iskala pa sem ti ga našla Recept s pediatrične klinike:
V 100 ml vrele vode zamešamo 5 meric Rižolina. Mešamo 2-3 minute, da nastane gosta, bela sluz. Po kuhanju sluz ohladimo v postavimo v hladilnik, kjer lahko stoji do 24 ur.
Ob urah hranjenja pa v 100 ml toplega materinega mleka odamo 1 merico Rižolina.
Dudica mora biti primernne velikosti glede na gostoto mleka.

op.: Merica je mišljena tista, ki pride zraven adaptiranega mleka.

ampak meni se ni dalo stiskati sem kar kupila Hippovega, ki se zmeša z vodo. Sem ji ga pa dala parkrat samo po žlički.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

Neposredna povezava do sporočila: 3320
10.4.2007 23:03:47   
majas
tako vse ste pobegnile spat, tudi jaz šibnem, lahko noč

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
10.4.2007 23:09:29   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Joj jaz nisem več nič na RR ko pa je zunaj tak lep sonček, moramo izkoristiti dokler je tako lepo.

user posted image  se pozna ne? Vse nas ven vleče, midve sva bili danes 2x v mestu pa še na aerobiko sem čisto pozabila it user posted image user posted image .

Verjetno si ta mesec ne bom podaljšala in bom raje kar veliko zunaj s tamalo, bom pa šla, kak dan če mi bo, moram razmislit. Res mi je škoda, ker zdaj bo vedno dlje svetlo in toplo...

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
10.4.2007 23:31:23   
Zamima
aja pa preden res izključim računalnik še to: Strije (sploh tiste na zadnj plati) se svetlijo user posted image  user posted image  user posted image  in sem ful zadovoljna user posted image  user posted image  user posted image .
Upam, da bojo do poletja že čisto nevidne user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
10.4.2007 23:32:00   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

user posted image  se pozna ne? Vse nas ven vleče, midve sva bili danes 2x v mestu pa še na aerobiko sem čisto pozabila it user posted image user posted image .

Verjetno si ta mesec ne bom podaljšala in bom raje kar veliko zunaj s tamalo, bom pa šla, kak dan če mi bo, moram razmislit. Res mi je škoda, ker zdaj bo vedno dlje svetlo in toplo...

se popolnoma strinjam ja user posted image ko bo pa dež pa pobegneš še na aerobiko.  sve biloe do 19.30 zunaj , zdaj pa spančka ko top. Mi je zdaj spet bolj pridna pri spanju ko je tolko na svežem zraku. moram spet kak dan priti v mesto ne?

tako zdaj pa res šibam spat, vidim max81 da si še tudi ti budna

LAHKO NOČ***

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
10.4.2007 23:33:54   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

aja pa preden res izključim računalnik še to: Strije (sploh tiste na zadnj plati) se svetlijo user posted image  user posted image  user posted image  in sem ful zadovoljna user posted image  user posted image  user posted image .
Upam, da bojo do poletja že čisto nevidne user posted image

SUPER!!! SEM VESELA ZA TE...no pa le nisi več tako obupana nad temi tvojim strijicami

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Odvajanje od plenic.
пеперутка16

Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?