|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
11.4.2007 21:52:31   
Aja1
Ja, upam da res, ker že skoraj pol leta nisem dobro spala.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
11.4.2007 21:52:59   
krfjolca
Mi smo včeraj bolje spali, pomojem zato, ker je bilo okno odprto. Samo enkrat se je zbudil. Bom videla kako bo danes. No, bo dragi videl, ker mene ne bo. Porkamadona pa ta šiht! Pa ravno mene mora urednica vlačit v nočno shemo, ko da ne ve, da mam froca! Pa pri treh otrocih bi lahko vedela, kako dragoceno je nočno spanje user posted image
Pa sploh videla nisem, da sem pisana še za ponoči. Prejle, ko sem šla, mi pa reče, no, saj si videla, da si ponoči tud ... Jaz pa sam AAAAAAAAA? user posted image
Tako da sem prišla domov samo mulca spat dat, zdaj pa buljim v luft, ker moram ob polnoči nazaj user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
11.4.2007 21:54:07   
Aja1
Zdaj grem pa res spat. Tukaj nekaj jamram, da slabo spim...pa bi zdaj lahko že uro in pol drnjohala user posted image

Lahko noč vsem.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
11.4.2007 21:57:24   
Aja1
Joj, krfjolca, se mi kar smiliš.user posted image  Pa si to prek študenta? Ja, itak, da te porabijo za takrat, ko noben noče, a ne?! Ampak res bi lahko urednica imela malo posluha zate in se ti vsaj malo prilagodila user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
11.4.2007 21:59:38   
majas
Ojoj boga ta...pa zakaj sploh delaš? Ja saj vem denar. Sploh ne potrebujem razlage.
Eni pač nimajo srca!

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
11.4.2007 22:03:44   
majas
Aja1 lahko noč...daj greve spat user posted image jaz bi tudi rada ugasnila pa mi ne rata.. ne vseeno grem..se še moram umit  ... potem pa  user posted image

user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
11.4.2007 22:04:07   
Zamima
tako, zala je skopana zdaj pa čeblja s tistimi plišeki ki ji visijo dol z ležalnika prav posrečena je, kot bi se res pogovarjalauser posted image   sploh ji je všeč medvedek user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
11.4.2007 22:06:02   
max81
čer
kako ste?

na srečo se nam s temenci ni treba ubadat, ker jih na našo srečo nimamo, tko da ti Aja ne znam dati nasveta, slišala pa sem, da je fino če namažeš s kakšno fino mastno kremo ali maslom, pa kapco na glavo in pustiš čez noč, nasledn dan pa fino razčešeš in umiješ glavico.....upam, da vam rata

naša še spi, sam jo bo treba počas zbudit in nahrant, pol pa naprej  ajat
danes sem ji dala par žličk hippove riževa kašice, pa je kr jedlauser posted image , upam da bo tako tudi ostalo

in bo debata al neuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
11.4.2007 22:06:05   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Tako da sem prišla domov samo mulca spat dat, zdaj pa buljim v luft, ker moram ob polnoči nazaj user posted image

PROSIM LEPOOOO?????!!!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Še dobro, da ni 1. april, ker ti ne bi verjela.
Je bila kaka možnost, da odkloniš tole ??? user posted image user posted image user posted image
Pa kaj jim ni jasno, no?!

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
11.4.2007 22:07:37   
max81
krfjoca boga se mi smilišuser posted image user posted image user posted image , si sploh ne morem predstavljat da bi mogla it na šihtuser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
11.4.2007 22:33:59   
Nogavica
user posted image user posted image user posted image  kako sem zdaj jezna!

Sem šla že pred eno uro na RR in sem nameravala malo počvekat, potem pa sem se spomnila, da bi vam tudi jaz pripela kak video posnetek naše žabe. Pa sem se registrirala na YouTube, poiskala posnetek in čakala, da ga naloži... in čakala... in čakala... Nakar napiše "Cannot find server". O.k., gremo znova - čakam spet celo večnost in napiše isto user posted image . Ne vem, ali imava prepočasno povezavo ali kaj user posted image . Krfjolca, tebi je šlo takoj? Bom poskusila še jutri, če spet ne bo šlo, pa se naj gredo solit. Jaz sem se pa že tako veselila, da bom razposlala video celi mailing listi user posted image .

No, zdaj sem pa med čakanjem postala ful zaspana, da se mi sploh ne da kaj veliko pisat.

Smo v Lidlu danes kupili plenice, da vidim, če so za kaj - so pa res poceni. Na videz niso tako slabe, ampak najbolj se bodo izkazale zjutraj, ko jih bo mala napolnila. Če bodo o.k., greva jutri še po kak paket, če bodo še v akciji, no saj tudi sicer niso drage.

Jutri gre tašča nazaj v LJ. Ji bodo spet vzeli kostni mozeg, da vidijo, kaj so naredili s prvo kemoterapijo, potem pa se bodo odločili, kako naprej.

urška76,  user posted image  za mamo!

Zamima, kako je Zala sladka!

Jutri bo spet sonček in toplo user posted image user posted image user posted image !

Lahko noč vsem

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
11.4.2007 23:58:29   
krfjolca
JAZ BOM POPIZDILA!
Ponavadi tale nočna niti ni huda, saj pridem in novice ponamem za celo noč (itak se nabirajo samo do polnoči, pa je vseeno, če se berejo stare novice, taka je pač praksa)
In ko nalašč ravno danes crkne računalnik v montirnici. Prekleta jajca!!!! Ko da me j* v živ mozak nekdo zgoraj! Tako bom tukaj namesto do 1h, do 4h!!!!
Ma meni gre na jok, no! user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
12.4.2007 2:08:01   
krfjolca
Still here ...

user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
12.4.2007 2:14:57   
krfjolca
A nisem revčeeeeeeeek, nooooooooooo

user posted image

Grem na en čik ...

user posted image

< Sporočilo je popravil krfjolca -- 12.4.2007 2:15:34 >

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
12.4.2007 6:39:28   
**Petra**
user posted image user posted image user posted image Danes pa jst prva, hihi! user posted image user posted image user posted image

Uf, krfjolca, tole pa je res eno mučenje user posted image user posted image user posted image user posted image Ko prideš dam, pa hitr spat, da se boš vsaj malo naspala. Pri nas je bila sirena 5.30, potem pa bi se on kar pogovarjal in smejal, pa sem ga kr nazaj odnesla v posteljico. Pa je potem le omagal od samogovorov in smeha user posted image . Še malo pa bo treba Pio pokonc vržt, bo treba v "službo".

DAnes pa bomo pri nas kuhali ČUFTE user posted image . Tud men so zadišal, k ste tok na veliko pisale o čuftih user posted image user posted image . Mljask, komi čakam, da pridem nazaj, da grem kuhat.

Zdj si pa šibam glavo umit, se mi učeri zvečer ni dalo.....

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
12.4.2007 8:24:25   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

user posted image user posted image user posted image Danes pa jst prva, hihi! user posted image user posted image user posted image

Ne pa nisi. Mislim, da se šteje, da sem bila jaz user posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
12.4.2007 8:25:55   
krfjolca
Pismo mate mulce fajn natrenirane, da se zbudijo in smejejo in pogovarjajo ...
Moj se vedno zbudi z jokom, pa še pol je 10 minut tečen, dokler ne pride k sebi.
No ja, se je pač vrgel po meni ...

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
12.4.2007 9:04:54   
atanja
Krfjolca-upam da si se naspala.
Mi mamo temenčka. Jih ne morem dat dol pa če ga z nevem čim mažem. Zdaj k je postrižen je siicer boljš k prej pa se nikakor niso dale niti mal razčesat.

Danes je kar lapo spančal sam me zjutri ni pusti spat. Sm šla včeri ob 9h spat k mi je po glavi bobnalo. Pa nisem hotla tablete vzet. In je zjutraj kar vredi.

Komaj čakam da se mal ogreje da greva ven. Si bom kar zapiske vzel ain jih bo vzunaj študirala.

lep dan

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
12.4.2007 9:06:58   
max81
jutro

krfjolca a ne bi šla ti slučajn mal spatuser posted image

Aja kje si?

spali smo od23-6, pol sm ji pa dudo hitr podtaknila v usta pa je potegnla do 7h, pol pa seveda priklop na zizo, naša se pa vedno zbudi z nasmeškom na ustih, jokala je pa pomoje samo tisti teden ko smo prišli iz porodnišnice domov, ja res je fino ko te nekdo pričaka za dobro jitro z nasmeškom na ustnicah, joj kolk je to lepouser posted image , sedaj pa vriska atiju na ušesa in se pogovarja sama s seboj, ati je pa iz nočneuser posted image , joj kolk sem jest žleht, a ne?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
12.4.2007 9:29:57   
majas
Jutro!
Mi smo spali od 19.30-5ih potem ziza in spanje do 8.30. Tudi moja se zjutraj zbudi z nasmehom in je res najboljše volje zjutraj... tako se ti nasmiha ko te zagleda, sploh če se zbudi ob tebi...

Zdaj pa šibneve najprej na kavo, potem pa v roke sesalec in... upam da bo kaja pridna, če ne pa jo bom komu podtaknila naj gre maloo na sprehod z njo.

Ja max81 kako si žleht user posted image a vseeno mora biti posrečeno ko to gledaš.

Krfjolca ti pa res malo v pojstlo,

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
12.4.2007 9:36:28   
Nogavica
Ojej, uboga krfjolca. Upam, da zdaj spiš.

Živa se je danes zbudila ob 4h, prešerno razpoložena, kot da je ura 7h, jaz pa sem skoraj umrla, ko sem pogledala na uro. Žaba zdaj seveda že drugič počiva, jaz pa več ne morem spat, čeprav sem čisto adijo.

Jaz si grem tudi glavo umit, ker si teh anten na vrhu glave več ne morem ukrotit samo z mokrimi rokami user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
12.4.2007 9:40:49   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

Ne pa nisi. Mislim, da se šteje, da sem bila jaz user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image maš pa prov, ja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
12.4.2007 9:48:20   
**Petra**
MOj mali zobko pa spančka. Jst pa sem lih kar pozajtrkovala, zdj pa hitr še enga kapučinčka spit, potem pa v akcijo.... kuhat kosilo user posted image

Pa tudi kaj bi blo treba pospravit.... pa tak lep sonček zunaj... danes bova šla peš po Pio v vrtec. Joj, včasih mam tak slabo vest, ker sem doma, Pia pa gre v vrtec.... ne vem, no, taki čudni občutki me dajejo....

Neposredna povezava do sporočila: 3373
12.4.2007 10:02:08   
krfjolca
Nič ne spim, mwadč ne pusti user posted image
Zdajle šibneva v Kranj, da mal kofeina dobim v žilo.

Neposredna povezava do sporočila: 3374
12.4.2007 10:37:40   
max81
ja majas mal pa moram bit žleht,sem mogla ta zgorn štuk pospravt, če ne bi se lohka zadušl od prahuuser posted image , user posted image zdej pa na brzino še odspodej pol pa ne vem al naj grem raj en krog al nj grem med piskreuser posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...

Odvajanje od plenic.
пеперутка16

Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?