|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
13.4.2007 15:44:39   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA

Obresti od trr ne rabiš pisat v davčno napoved. Niti kaka varčevanja in to ni treba vnašat.

Hvala malinčica user posted image  sem komaj zdaj prebrala user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
13.4.2007 16:55:00   
max81
ojla, sem vas dopoldan samo prebrala, pol sva pa spet šibali ven joj kolk je super vreme.....doma štimamo okolico pred hišo pa sem zjutri plevel vn čupala, no in sem skasirala en velik žul

malinčica a si kupla riževo kašico od hippa,jaz se jo kupla pred parimi dnevi danes pa študiram , zakaj je mala  vsa pikasta po obrazu, do zdej sploh nikoli ni bilauser posted image , tudi če sem jaz kej takega pojedla, je bila tamala čist ok.

no tko če bo zvečer kej več časa  se oglasim, sedaj se pa zopet počasi odpravljamo od doma, gremo na obisk k mojemu bratu

lp

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
13.4.2007 16:57:47   
MALINČICA
Od milupe, če sem prav napisla, je prodajalka rekla, da je za začetek ta kao najboljša.
Če katera iz  MB bi imela to kašico, ji podarim, še neodprto-za Zamimo in Majas vem da sta iz Mb. Lahko pa tud pošljem po pošti...

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
13.4.2007 17:16:35   
krfjolca
Malinčica, zakaj pa ne bi bila v redu ta kašica? Saj vsebuje adaptirano mleko, ta so pa vsa na osnovi kravjega user posted image . Če nima alergije na KML, lahko komot to kašico je.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

Neposredna povezava do sporočila: 3404
13.4.2007 18:48:38   
majas
Oj!
Ja vseeno poskusi z kašico? Kaj pa če ne bo nič? Pa lahko tudi potem odprto prineseš, ker bi bil že čas da se kaj srečamo, pa si bome potem z Zamimo razdelile user posted image

Glede dohodnine-kaj pa jaz, mi piše na obrazcih da sem prejela regres 122.100 sit lani a ga nisem nikoli videla user posted image sem že klicala na davčno pa so rekli naj samo izpiske priložim pa spodaj v opombe napišem pa bodo že oni šli nad njim. Hja ni se še končalo z to prejšno službo, grr.

Moj je bil danes doma in smo bili cel dan zunaj. Tako da sem prav utrujena, še kuhati mi ni bilo treba, smo šli na pice...mmm user posted image pa po slike kaj smo se slikali pa niso uspele, jim je film crknil, pa smo postopek ponovili, so nam dali popust pa smo zadovoljni (pa še lepše so uspele)

Se tipkamo kaj zvečer, papa

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
13.4.2007 19:08:10   
MALINČICA
Jaz ne smem piti KM, ker potem mali dobi pikice, tako da najbrž ima alergijo na KM, ampak je pediatrinja rekla da bo najbrž po enem letu izzvenela. Tako da ne bom te kašice probala, pa jo še zmeraj ponujam, če katera želi!

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
13.4.2007 19:09:45   
Aja1
Naša je pa takooo sitna danes. Je zelo malo spala - to je razlog. Upam, da bo noč vsaj približno ok....pa še sami bova. Moj bo šel ob osmih na šiht.

Malinčica, a je Maj alergičen na KML???

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
13.4.2007 19:10:52   
Aja1
Aha, si že napisala.

Pa se izogibaš vsem izdelkom, ki vsebujejo KML?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
13.4.2007 19:26:43   
MALINČICA
Pa tako tako, recimo prav mlečnih izdelkov se ful izogibam, npr, če je na pici sir, jo lahko jem ali pa mlečno čokolado, ali pa palačinke, pa pire.... Jogurtov, sladoleda, mleka... tega pa ne jem. Dobi kar pikice po obrazu. Tak da je alergije, čeprav mi je pa pediatrinja rekla, da večina dojenčkov ob dojenju ne prenaša KM, potem pa ga lahko, ko sami jejo po enem letu. Sem pa takrat res ful pila jogurtov-vsaj dva velika egota na dan, pa mleko z v čokolešnik, pa kakav, pa mleko kar ako... Mislim res preveč. Je pa kao mleko ful dobro za mamice, ki dojijo. Eni pač pravijo da ne, tako da mnenja nikoli niso enaka...user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
13.4.2007 20:16:01   
krfjolca
Ah tako, če je alergija, potem res ne. Lahko pa poskusiš z riževim mlekom, v katerega vmešaš kašico, ki se z mlekom pripravlja. Verjetno mu bo boljše kot z adaptiranim, ki ga ni navajen - sploh bi morala potem kupit Pregomin ali Allernovo, ker se v materinem mleku ne meša tako dobro. Tadva sta pa bljak. Ima pa mislim tudi Milupa SOM sojino mleko prav za dojenčke, alergične na KML. Našemu je bil od tistih kašic za z mlekom mešat dober rižko z okusom sliv od Bebi.

Neposredna povezava do sporočila: 3410
13.4.2007 20:53:18   
Aja1
Naša pa obožuje bananino ml. kašico (no, saj kake druge itak še ni probala user posted image ). Poje jo pol deci (ona bi še). Je to ok? Sicer jo potem še podojim. Noče pa čaja, niti vode user posted image  A je nujno, da pijejo, če imajo zvečer dodatek ml. kašico user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
13.4.2007 20:57:06   
MALINČICA
Hvala krfjolca, vidim, da si podkovana s temi hranami za dojenčke, ha? Te je Anže namučil...user posted image

Aja1-poskusi ji dat prekuhano vodo po žlički, jaz mu tudi tako dam, ker drugače noče pit nič, pa še topla mora bit za Maja, nekaj takega kot moje mleko, ker če mu dam hladno, me tako čudno gleda, da mi kar nerodno postaneuser posted image  No, na tak način pa le spije par žličk vode, kar je zanj po moje dovolj.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
13.4.2007 21:02:20   
Aja1
Tudi po žlički noče user posted image  
Pljuva ven tako, kot da ji strup zlivam v usta.

Neposredna povezava do sporočila: 3413
13.4.2007 21:17:03   
Aja1
Nikjer nobene?

No, grem pa spat. Zadnje noči res spimo katastroalno. Treba ioristt prvo rundo Nejinega spanca, ker od prvega bujenja naprej mami ne spi nič več...samo malo drema.

Lahko in mirno noč želim vsem vam...in sebi tudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
13.4.2007 21:54:41   
Nogavica
No, jaz sem tudi zdaj ostala sama. Dragi je šel v službo, Živa pa spi. Tudi mi smo zadnji dve noči bolj slabo spali. Včeraj smo se zbudili ob 4h, danes pa ob 5.15h, samo sem jo danes pustila v posteljici skoraj do 6h, ker je bila dobro razpoložena in je imela spet težke debate z igračkami na vrtiljaku, jaz pa sem bila ful zaspana in sem še malo dremala. No, potem sva pa vstali, ko se je ati vrnil iz službe. On nima nekih problemov s spanjem, tako da ga ni motilo, ko se je mala pogovarjala z njim, ko se je najedla user posted image .

Danes smo bili zunaj 3 ure. Smo šli še v BC in sem ji kupila tisto rutico na trak okoli glave, da se ji bo bučka malo luftala. Jaz ne vem, kako je pri teh naših dojenčkih glede pokrival - eni pravijo, da jih morajo imeti, drugi da ne. No, midva sva se odločila, da bo pač imela, vsaj nekaj čez ušesa - tudi v vozičku. Dragi je namreč kot otrok imel vnetje ušes in to baje nenormalno boli, tako da zdaj on vztraja pri zakritih ušesih. Čeprav je po mojem bolj nevarno, da pod trakom ali kapo zašvica in potem malo veter pihne gor, ampak on je zaenkrat neomajen pri odločitvi user posted image .

Jaz bom menda tudi počasi začela z uvajanjem GH - se mi zdi, da ne bom zdržala do dopolnjenega 6. meseca user posted image .

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 13.4.2007 21:55:06 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
13.4.2007 22:08:41   
Anonimen
Dober večer!

A jo boste kam mahnili za prvomajske praznike? user posted image

Jaz zdaj poskušam Ano navaditi, da bi hodila malo prej spat, dva dni hodi okrog 20.30 spat, no potem pa se okrog 3. ure zjutraj zbudi in napapca in spet nazaj spat.

Baje bo po tem vročinskem navalu spet sneg! user posted image  Se mi zdi zelo neverjetno, po drugi strani pa spet ne! user posted image

Lahko in čim bolj mirno nočko! user posted image

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3416
13.4.2007 22:14:26   
Nogavica
Jooooj, kaj sem vam že 100x hotela napisat, ker se ful zgražam user posted image  - nekaj "cvetk" prijateljičine sosede, ki je rodila februarja:

- mali že od vsega začetka daje med, češ da se potem tako lepo umiri, pa še fajn se pokaka
- ker se ji ne ljubi popravljat dude, jo založi s pleničko, preko pa še položi neko plišasto igračko, da ji ja ne bi uspelo dude izpljunit (tudi že od začetka)
- malčica pri treh mesecih spije po 200ml mleka naenkrat (kravjega, ne adaptiranega), vanj pa še raztopi kak albert keks
- prvi obrok GH pri dveh mesecih: surovo jabolko in banana skupaj v enem obroku
- njeni sprehodi z user posted image : po 2 uri sedenja v najbližjem kafiču (vsak dan); če mala slučajno zajoka, ji v trenutku uturi flašo s čajem in ji jo dobesedno tišči v usta in se ne pusti motiti pri svoji kavici, tudi če mala joka zato, ker je mogoče lačna, pokakana, ji je prevroče, ali pa bi se mogoče samo malo pocartala
- ko ima user posted image  napade joka, jo prepusti tašči, ker ona nima živcev za to

Jaz ne razumem, zakaj se taki ljudje sploh odločijo imeti otroka user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
13.4.2007 22:17:06   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca
Baje bo po tem vročinskem navalu spet sneg! user posted image  Se mi zdi zelo neverjetno, po drugi strani pa spet ne! user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  
Upam, da se je šalil tisti, ki je to napovedal, čeprav je tudi lani bilo že maja ful toplo, v začetku junija pa smo bili na enem pikniku v puhovkah.

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 13.4.2007 22:18:07 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
14.4.2007 9:17:03   
Aja1
Prva! user posted image user posted image user posted image

Spite??? user posted image

Mi smo spet bolj slabo spali...no, Neja je bila večino noči kar pri meni (moj je delal), da je vsaj spala, jaz sem pa bolj dremala zraven, ker me je bilo strah, da bi jo v spanju potlačila.

Nogavica, sem brez besed. Jaz se moji še zdaj ne upam dati česa drugega kot banano in mlečno kašico. Ostalo pride na vrsto po dopolnjenih 6-ih mesecih.

Zdaj pa moj spi, Neja se igra, mami pa na RR user posted image . Potem jo pa zrihtam in greva malo ven, popoldan pa k tašči na kosilo.

Sneg bo???? Jaz sem že vsa zimska oblačila pospravila. user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
14.4.2007 9:29:56   
Nogavica
Jutro!

Tudi moj user posted image  spi, Živa rogovili v svoji posteljici, jaz pa na RR user posted image .

danaja1, vidim, da si tu - javi se kaj user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
14.4.2007 9:36:26   
Aja1
Punce, a je katera kupila dežniček za na voziček? Mojo full moti sonček. Bo treba še senčnik kupit.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
14.4.2007 9:46:02   
marella1
Se samo na hitro javim. Lano imam v naročju in samo čakam, da se bo naveličala.

Nogavica kar si napisala za sosedo je prav NO COMMENT. Tudi jaz ne vem, zakaj imajo takšni ljudje sploh otroke. user posted image

Še nekaj slikic moje ljubezni:

user posted image

user posted image

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
14.4.2007 10:36:48   
Nogavica
Aja1, mi smo kupili pred enim tednom dežniček user posted image , ker se je Živa ful pritoževala, ko ji je sonce svetilo. Sicer nas tu in tam malo jezi veter, drugače je pa super.
Kupili smo ga v BC, takega sivo-črnega, ker je najbolj pasal k vozičku, pa prodajalka je rekla, da je boljše, če so čimbolj temni, ker manj svetlobe skozi spustijo. Stal je pa 27 eur.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
14.4.2007 12:43:23   
Aja1
Midve sva bili zdaj zunaj. Zjutraj še ni bilo tako vroče in sem ji onlekla kar kavbojke in dolg bodi, pa sva prišli nazaj čist vroči. Sem ji kar kavbojke odpela med nogami, da se je malo zrak menjal... Je treba takoj v kratke rokave...še hlače bi ji najraje kratke oblekla, ampak še ne upam.
Ampak pa služijo na naših user posted image ...27 eurov za en dežniček user posted image  Sej niso normalni. tako navijejo cene, ker itak vejo, da bomo kupili, če bomo rabili.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
14.4.2007 13:12:05   
krfjolca
Nogavica, no comment. Saj po eni strani je fino manj komplicirat pri otročkih, ampak to je pa tu mač! Sem kar jezna ratala user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...

Odvajanje od plenic.
пеперутка16

Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?