Nogavica
|
No, jaz sem tudi zdaj ostala sama. Dragi je šel v službo, Živa pa spi. Tudi mi smo zadnji dve noči bolj slabo spali. Včeraj smo se zbudili ob 4h, danes pa ob 5.15h, samo sem jo danes pustila v posteljici skoraj do 6h, ker je bila dobro razpoložena in je imela spet težke debate z igračkami na vrtiljaku, jaz pa sem bila ful zaspana in sem še malo dremala. No, potem sva pa vstali, ko se je ati vrnil iz službe. On nima nekih problemov s spanjem, tako da ga ni motilo, ko se je mala pogovarjala z njim, ko se je najedla . Danes smo bili zunaj 3 ure. Smo šli še v BC in sem ji kupila tisto rutico na trak okoli glave, da se ji bo bučka malo luftala. Jaz ne vem, kako je pri teh naših dojenčkih glede pokrival - eni pravijo, da jih morajo imeti, drugi da ne. No, midva sva se odločila, da bo pač imela, vsaj nekaj čez ušesa - tudi v vozičku. Dragi je namreč kot otrok imel vnetje ušes in to baje nenormalno boli, tako da zdaj on vztraja pri zakritih ušesih. Čeprav je po mojem bolj nevarno, da pod trakom ali kapo zašvica in potem malo veter pihne gor, ampak on je zaenkrat neomajen pri odločitvi . Jaz bom menda tudi počasi začela z uvajanjem GH - se mi zdi, da ne bom zdržala do dopolnjenega 6. meseca .
< Sporočilo je popravil Nogavica -- 13.4.2007 21:55:06 >