|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
12.4.2007 11:46:13   
MALINČICA
Dober dan! Midsva sva nazaj s prvega sprehod danes, z drugim ne vem kako bo, ker se je en obisk napovedal, pa moramo notri bit, brezveze!
Sem pa za Malinčka spet zapravljala, sem mu kupila tisti aspiratorček za nos za 40€, pa do zdaj še nismo imeli zadelanega noskauser posted image
Mi je skoraj žal da sem ga kupila, ko ga najbrž ne bomo uporabljali, mogoče pa potem, ko bo enkrat v vrtcu, pa bojo virozice tukaj! Sicer pa je tako paniko naredil, ko sem se mu samo približala s tem, ko tako boli, da je začel ful jokat, revček, tkao da mislim, da bodo še borbe, če ga bomo morali uporabljat.
Tako sem lena zadnje čase, da vas še samo berem. Mali pa je nekaj siten, pa slini se v potokih ampak dlesni niso nič nabrekle, tako da mislim da niso zobki. Bomo vidli kaj bo...

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
12.4.2007 13:03:54   
**Petra**
Jst sm še kar v šoku.... sem šla Nika previt, ker se je pokakal, mu odlepim trakce, ko pa zagledam kakec..... bil je temno, temno, temno zelene barve.... user posted image user posted image user posted image user posted image takega ni mel še nikoli. Kar zmrazilo me je, prov grozno je blo to videt.

Včeraj sm mu dala za probat Hippovo sadno kašico iz banan in breskev - NIKOLI VEČ!!!!!!!!!! Tud punkal je kar dosti.... verjetn mu že ni odgovarjala.... samo kakec mi pa še zdaj ne gre iz glave.... user posted image

Zdj pa spet spi, jst pa še čufte v loncu "mučim", upam, da bojo kmalu, da pojem eno kroglico, krompirčka pa bom skuhala za ob 15h, ko prideta oči in Pia iz službeuser posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
12.4.2007 13:11:00   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

Joj, včasih mam tak slabo vest, ker sem doma, Pia pa gre v vrtec.... ne vem, no, taki čudni občutki me dajejo....

Nč met slabe vesti, ker je ta večja v vrtcu. Sej se ima verjetno čist dobr. Jest bi pa znorela, če bi morala met oba doma. Ima Miha toliko energije, da je ne pokori, ko smo sami trije doma. Pa oil je treba ure hranjenja in spanja, pa sprehoda uravnavat. Je kar fino, da ga zjutraj dostavim v vrtec, popoldne ga grem iskat in imamo potem dovolj časa za skupne aktivnosti. Mali se pa v vrtcu medtem nanori in naigra, pa kaj novega se nauči. Je prav super da imamo vrtec.

Midve pa danes nisva šli na plavanje, ker mi je nekaj kašljala včeraj in danes, pa nočem reskirat. Sva pa ta sonček izkoristili za dolg sprehod, zdej pa čakam, da se princeska zbudi, za kosilo, potem pa spet ven. user posted image  za sonček.
Krfjolca tebe pa res matrajo. Upam, da si se vsaj malo naspala.
Punce pa nehite že o čuftih sanjat k mi sline cedite. Jest ta teden nič ne kuham, gre dragi na kosilo v službi, potem ko pride domov pa šibamo na obisk k mami.
Nogavica, držim pesti za tvojo taščo. Upam, da druga kemoterapija ne bo potrebna.

Čveke a ste za kako srečanje zdej k je tako lepo vreme? Mogoče bi katera tud bolj od daleč prišla v LJ? Bi ena tortica v Čolnarni pa sprehod po tivoliju prav pasal. Grem kar na srečanja temo odpret.

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
12.4.2007 13:26:13   
urška76
Evo tema na srečanjih za sprehod po Tivoliju.

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1465388 

Upam, da nas pride čim več.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
12.4.2007 18:16:30   
Nogavica
Midve pa sva zdaj imeli krstni sprehod v kenguruju - je zdržala celo uro user posted image user posted image user posted image . Sem najprej mislila iti samo malo na dvorišče, potem pa sva šli še malo po ulici. Se je menda utrudila, ker ni ležala, zato zdaj spet počiva v postelji z user posted image , ki bo imel zdaj 3 nočne, tako da se zvečer mogoče še javim po 22h, če ne bom prej dol padla.

Pa še fotka:
user posted image

Sem ful srečna, da sem si dan pred porodom kupila nov telefonček, ki dela lepe fotke user posted image  - ne rabim na sprehode s sabo nosit fotoaparata user posted image .

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 12.4.2007 18:18:50 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
12.4.2007 18:17:08   
majas
Midve sve bile danes zunaj kar v kratkih rokavih! Pa je bilo toplo, le lumpa mala se mi skos sezuva, tako brca da ji zokenčki in copatki skoz ven letijo potem pa jih pobiram po cesti.
Moj spi, mala pa se zraven njega igra...ji je mogoče smrčanje všeč da je tako tiho user posted image

Jaz sem tudi imela danes generalno, pa slikat za osebno smo se šli, potem pa še nas je slikala na skupno slikico, vsi trije. Smo kajo komaj prepričala da je gledala v fotoaparat, je bilo vse drugo bolj zanimivo.

Joj zunaj pa je že pravo poloetno vreme, mene je prav strah poletja-če bo kaka pretirana vročina.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
12.4.2007 18:18:38   
majas
Nogavica-ji bo postalo všeč in potem adijo voziček in uboga mami user posted image na sliki pa je vidno da uživa, lepotička mala

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
12.4.2007 18:23:24   
Nogavica
majas, jaz pa je ne upam dat samo v kratke rokave, če pa tu nonstop malo veter piha, pa me je strah, da je ne bi prehladila.
Ja, v kengurujčku ji je kar pasalo, sem bila prav presenečena. Mislim, da z vozičkom ne bo problemov, ker naša gospodična preveč rada spi user posted image . Upam vsaj...

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
12.4.2007 18:28:18   
majas
Sem jo imela v krathih rokavih zunaj v vozičku na sončku tako da ji ni pihalo. upam da ne bo kaki poln nosek.  pa mislim da ne ker je bila res topla.

Mariborčanke kdaj pa se bomo me zmenile za srečanje?

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
12.4.2007 19:04:17   
**Petra**
Punce, a ste vidle, kakšno debato imajo o cepljenju (ZA, PROTI)???

http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=835430

Res zanimivo...

Drugače pa je bil Nik tudi danes v kratkih rokavih. Jst sm polna ko balon.... polna čuftkov.... mmmm.... 3X sm jih danes jedla, zdj pa tud o hrani ne smem več razmišljat, mi gre kar gor.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
12.4.2007 19:59:59   
Aja1
Mi smo bili danes tudi skoraj cel dan zunaj - tudi v kratkih rokavih user posted image  Sem ji pa dala ob 14h pol deci mlečne kašice in je naslednjič jedla šele po 4 urah in 45 minutah user posted image . Ponavadi je na 3 ure (ali 2,5). Zdaj ji bom pa spet dala malo kašice in da vidimo, kako bo ponoči. Skrbi me le to, ker noče čaja, noče vode... user posted image

No, tole vam pa Neja sporoča...bi tako rada kaj napisala, da mi kar roke vleče stran od tipkovnice user posted image

u hj ,m]v u juml,,pjpklm.okvf xcccccccccccccccccccccccccccccccc        ćklh ss dsa       mhbgč lngg6ttvbu6

Pa čestitke Anžetu za 5 mesecev!

Neposredna povezava do sporočila: 3386
12.4.2007 20:02:35   
krfjolca
Petra, mislim, da se je brezveze sekirat zaradi barve blata, ko uvajaš gosto hrano. Zelena barva ni razlog, da ukineš živilo, ki mu sicer odgovarja. Če ga banana ni zaprla, jo kar daj sem pa tja, ker ima veliko oristnih snovi v sebi. Tudi punkanje ni nič groznega, če ga ob tem ne zvija. Počakaj par dni, pa potem spet v majhnih količinah. Je pa mnogo mamic reklo, da je po bananah kakec grozen za videt.

Prebava pri Anžetu se je zadnje čase ful uredila. Ima sicer orenk klobaso, včasih kar precej trdo, vendar pa odvaja dvakrat dnevno in brez težav, zato sem čisto zadovoljna. Barva je pa še vedno svetlo do temno zelena, vendar je pri nas krivec za to mleko - dajem Bebo in po njej je kakec pač tak (po Novalacu je bil pa čisto lepe rumene barve, vendar ga je zaprl, kar ni bilo v redu). Mu pa ful pomaga pri prebavi jabolčna čežana. Soka mu pa ne dajem, ker ga nočem navaditi nanj. Raje mu dajem čaj.

Zdaj pa samo še počakam 20 minut, da sušilec posuši perilo, potem pa šibnem med rjuhe user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

Neposredna povezava do sporočila: 3387
12.4.2007 20:03:49   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Pa čestitke Anžetu za 5 mesecev!

O madonca, sej res user posted image
Sem tako zaspana, da sem čisto pozabila, kateri datum je user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
12.4.2007 20:47:44   
Aja1
Neja omagala in spi. Bomo videli, do kdaj bo prva runda.
Sem pa zdaj jezna kot user posted image  na mojga, ker se je vsedel na Nejin ležalnik (je bil kao nastavljen user posted image ). Je nekaj počilo....bo treba pogledat, če je kaj zlomil...uhhh, sem jezna user posted image

A ko jejo te kašic (mlečne) morajo vsak dan kakat??? Moja danes ni user posted image  Pa koliko čaja naj bi spili??

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
12.4.2007 22:52:44   
Zamima
glede kratkih rokavov - še sama jih letos še nisem oblekla, tako, da ji tamali še tudi nekaj časa ne bom, je le na miru v vozičku, meni normalno, da je kar vroče, ko potiskam voziček in hodim, ona pa je le na miru, sploh če spi.

Danes sem spet malo zapravljalauser posted image za žabico pa za sebe seveda user posted image . Je bil otroški dodatek nakazan, ga je bilo treba toplega porabit user posted image . No, nekaj od njega, ne celega. user posted image

Zdaj pa se sekiram glede Davčne napovedi (jaz jo nameravam oddat vseeno, da ne bojo potem kaj strašili okol s kakimi kaznimi )user posted image user posted image , sploh ne vem kam naj vpišem obresti iz varčevalne in TRR, ko sem dobila izpisek stanja za leto 2006 iz banke piše neka čudna št. čez 5000 pa take št. sploh ni na tistih polah za davčno napoved user posted image

groza, zdaj pa šibam

Lahko noč user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
13.4.2007 7:47:24   
krfjolca
Zamima, enako, 5300 manjka user posted image

Imate pa očitno v Mb hladneje, ker meni je bilo v kratkih rokavih vroče, Anžetu pa tudi. Je pa res, da v vozu še zdaleč ni pri miru (razen ko zaspi)

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
13.4.2007 7:56:17   
Aja1
Jutro!

Sem mislila, da bo kašica pomagala da bomo boljše spali...ja,  seveda user posted image  Edina razlika od prejšnjih dni je bila ta, da sem jo zvečer morala najmanj 5x vzeti iz posteljice in da je ob 4h zjutraj kakala user posted image ...Upam, da s tem spanjem nismo spet na začetku user posted image user posted image user posted image

Meni je bilo tudi vroče v kratkih rokavih, Neji pa tudi. Sem jo imela nekaj časa v zelo tanki jopici in je imela na pregibih že rdeče. Potem sem jo pa slekla in je bilo ok.

Včeraj sem pozabila...čestitke tudi Niku, danes pa praznuje Lana - čestitke!

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
13.4.2007 9:07:37   
**Petra**
Jutro oz. dan user posted image

Nik ima po sami banani blato kot da bi jedel špinačo. Kakec je tako lepo pisan user posted image user posted image . Po kupljeni kaši od banan in breskev, pa je mel tako čudno temno zeleno, pa tud ne vem kok je ni hotu jest, mu verjetn ni bil okus dobr user posted image

Zdaj pa sva se lih napapcala. Je pojedel porcijo mlečne kaše, zdj pa v posteljo, zizo in spančkat. Mami pa pospravljat. Potem pa moram it kupit rože za na balkon. A ve že imate rože na balkonu.... kjer koli jih že dajete?

Danes bomo pa meli za kosilo ocvrte malancane, kaj bi pa zravn, pa še ne vem user posted image Kakšen predlog?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
13.4.2007 9:23:38   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Kaj boš pa nardila ?user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
13.4.2007 9:40:53   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Počakala, da ti pogruntaš, pol bom pa ponovila za tabo user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
13.4.2007 9:44:11   
Zamima

He he jaz sem mislila že med opombe vpisat user posted image
s tem, da imam to samo od varčevalne od TRR pa sploh nimam izpiska za obresti user posted image
Bom verjetno šla danes na banko vprašaqt pa ti sporočim, ker grem mimo ko grem domov

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
13.4.2007 9:49:07   
Aja1
Od TRR tudi jaz nimam izpiska za obresti. user posted image user posted image user posted image  Varčevalne pa itak nimam user posted image  lani vem, da smo dobili domov izpisek (mogoče zato, ker sem imela vezano vlogo, letos pa ne, ker ni bilo kej za vezat user posted image )

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
13.4.2007 10:01:12   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Od TRR tudi jaz nimam izpiska za obresti. user posted image user posted image user posted image  

Jst tud neuser posted image VErjetn je to za varčevanja user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
13.4.2007 13:32:06   
MALINČICA
Obresti od trr ne rabiš pisat v davčno napoved. Niti kaka varčevanja in to ni treba vnašat.

Jaz pa sem danes Maju kupila prvo škatlico mlečnega riža, ki se zmeša z vodo in ker vsebuje KM, sem klicala pediatrinjo, pa je rekla, da naj raje počakam še s tem, ker je možna reakcija. Madona sem jezna na sebe, bi lahko prej pogledala...
Pa je rekla, naj mu probam dat naribano jabolko in seveda se nisem mogla upret, pa mu dam prvo žličko-mali je skoraj bruhal, ampak pojedel je, zato sem mu dala še ene dve žličke(tiste ful male otroške) pa je vse pojedel, čeprav se je zmrdoval, pljunil pa ni ven-mogoče ne zna ven pljunituser posted image
No, zdaj bomo čakali na reakcijo, upam da ne bodo krči...

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

Neposredna povezava do sporočila: 3399
13.4.2007 15:42:59   
Zamima

No, meni je na banki rekla, da imam tako premali dohodek iz obresti, da bi to navajala - imam nekje 5.000 bivših sit user posted image  skozi vso leto, tako, da bom to kar spustila ven - kaj pa čem.
čeprav za TRR še vedno ne vem user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...

Odvajanje od plenic.
пеперутка16

Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?