urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra** Joj, včasih mam tak slabo vest, ker sem doma, Pia pa gre v vrtec.... ne vem, no, taki čudni občutki me dajejo.... Nč met slabe vesti, ker je ta večja v vrtcu. Sej se ima verjetno čist dobr. Jest bi pa znorela, če bi morala met oba doma. Ima Miha toliko energije, da je ne pokori, ko smo sami trije doma. Pa oil je treba ure hranjenja in spanja, pa sprehoda uravnavat. Je kar fino, da ga zjutraj dostavim v vrtec, popoldne ga grem iskat in imamo potem dovolj časa za skupne aktivnosti. Mali se pa v vrtcu medtem nanori in naigra, pa kaj novega se nauči. Je prav super da imamo vrtec. Midve pa danes nisva šli na plavanje, ker mi je nekaj kašljala včeraj in danes, pa nočem reskirat. Sva pa ta sonček izkoristili za dolg sprehod, zdej pa čakam, da se princeska zbudi, za kosilo, potem pa spet ven. za sonček. Krfjolca tebe pa res matrajo. Upam, da si se vsaj malo naspala. Punce pa nehite že o čuftih sanjat k mi sline cedite. Jest ta teden nič ne kuham, gre dragi na kosilo v službi, potem ko pride domov pa šibamo na obisk k mami. Nogavica, držim pesti za tvojo taščo. Upam, da druga kemoterapija ne bo potrebna. Čveke a ste za kako srečanje zdej k je tako lepo vreme? Mogoče bi katera tud bolj od daleč prišla v LJ? Bi ena tortica v Čolnarni pa sprehod po tivoliju prav pasal. Grem kar na srečanja temo odpret.
|