Nogavica
|
kako sem zdaj jezna! Sem šla že pred eno uro na RR in sem nameravala malo počvekat, potem pa sem se spomnila, da bi vam tudi jaz pripela kak video posnetek naše žabe. Pa sem se registrirala na YouTube, poiskala posnetek in čakala, da ga naloži... in čakala... in čakala... Nakar napiše "Cannot find server". O.k., gremo znova - čakam spet celo večnost in napiše isto . Ne vem, ali imava prepočasno povezavo ali kaj . Krfjolca, tebi je šlo takoj? Bom poskusila še jutri, če spet ne bo šlo, pa se naj gredo solit. Jaz sem se pa že tako veselila, da bom razposlala video celi mailing listi . No, zdaj sem pa med čakanjem postala ful zaspana, da se mi sploh ne da kaj veliko pisat. Smo v Lidlu danes kupili plenice, da vidim, če so za kaj - so pa res poceni. Na videz niso tako slabe, ampak najbolj se bodo izkazale zjutraj, ko jih bo mala napolnila. Če bodo o.k., greva jutri še po kak paket, če bodo še v akciji, no saj tudi sicer niso drage. Jutri gre tašča nazaj v LJ. Ji bodo spet vzeli kostni mozeg, da vidijo, kaj so naredili s prvo kemoterapijo, potem pa se bodo odločili, kako naprej. urška76, za mamo! Zamima, kako je Zala sladka! Jutri bo spet sonček in toplo ! Lahko noč vsem