Pikabu
|
Samo, da vas pozdravim. Imam kosilo kuhano, perilo obešeno, kuhinjo pospravljeno. Zdaj grem vse pripravit za sprehod, potem se bo Maks verjetno že zbudil in gremo. Spet bo en lep dan, meni je že kar malo vroče. IZVIRNO SPOROČILO: Lu Pikabu a ti pa kar rolarje in še malega zraven. Dobra si. Jaz se še sama lovim z rolerji, kaj šele da bi malega imela spredaj. Svaka čast Lu, meni je lažje, jaz si pa brez ne upam. Aja, Maks je v vozičku in vozek mi je v oporo. Brez vozička pa ne vem, kako bi mi šlo. Imam ščitnike tudi kupljene, ker ko bova oba z možem imela rolerje, bo kriza, eden bo moral biti brez vozka. IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Pikabujček naš dragi, kaj te teži? Maxica, ko bo čas, se ti na ZS oglasim. Muki, pomojem tudi ni panike in si sama lepo dogovorila. Vaša punca bo ena lepa manekenka. Arabela, za darilo mislim, da so ti že vse svetovale. Pri nas so Maksu nosili oblačila, ampka je drugače, ker je bila prej punca. Ema je pa dobila kocke, pobarvanke, tudi samo kakšno sladkarijo, od bližnjih tudi kaj za oblečt, sama ima pa trenutno najraje kaj za ustvarjanje. Omenjam altati. Kje pa je danes? Pa ne da se že ona kaj odvaja? Zdaj pa grem. Lep dan vsem.