Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
grozna sem, se bom učila, samo, če spet adsl crkne
imamo na računalniku izpit, 20 minut traja, potrebno je določati vrstne rede, vstavljati manjkajoče besede, povezovati stolpce,... in pol programčič preveri kolk si znal 
sem vpisala vaše podatke... bravo za mere - še vedno vodite
Saj pretiravam ne v hrani, zvečer tudi ne jem, samo občutek je tak čuden.
, kdaj kako ne vem ampak mali frajar se je odločil, da se usede in se igra z igračkami okoli ročaja na vozeku
Z Emo sva že noge namakali, Emi je bilo še malo mrzlo, meni je bilo pa super, prav pasalo je. Toplo pa tako,... Maks je bil v kratkih rokavih, Ema tudi v kratkih hlačah, midva oba že poletno oblečena, prav super. Upam, da ne bo poletje slabo, ker je zdaj takole lepo. Zdaj pa ne vem, če bomo še kaj šli takole dol na izlet, ker je bila zvečer že zelo gužva za nazaj. Zdaj je pa v planu Ljubelj, Jezersko, pa Planina pod Golico (narcise).
). Bila v Okaidiju - kupila mu ful lepe kapice s šiltom in majčke.
), v čestitko pa bom dala dinarčke.... pa naj se odločijo kje bodo kaj kupili....
, zdaj pa Neža žaluje. Se mi zdi, da se je kar malo odločila, da nadomestne ne bo marala, vsaj tak občutek sem dobila, ker mi doma govori, da je prišla nova učiteljica k njej in jo je ona stran spodila, pa moram se igrati z njo vrtec in sem jaz njena prejšnja vzgojiteljica
evo ga
A moram posebej omeniti, da ga čakamo s kosilom?