frrrr
|
evo, altati omenjam te sem vpisala vaše podatke... bravo za mere - še vedno vodite štorkljica, jp pogrešale smo te, si samo mau kulala, pa nč pisala mis + Tina - čestitke za pol svečke! pa čestitke tudi za včerajšnjo obletnico poroke! kako je bilo pa na bratovi poroki? @lina, da neuš užaljena @lina, a ti sebi rečeš alina al afnalina? moci, bejž se učit kk sm pametna, ko mi ne voda v grlo teče... čakam, da mi začne beki, upam da si dobila izpraven avto in te ni preveč po denarnici udarilo. gaya, kako sta včeraj z malo Greto Garbo uštimale? je joškica palila kasneje? muki, sej ta teža je res tko tko... js sm mela pr enem letu 8 kil, zdej jih pa prodajam... moj mož se je pa rodil s skoraj 5imi kilogrami in se zdej lahk za metlo skrije Arabela, sm gruntala, da se mogoče res ne splača malega od joške odvajat... kr nej na njej zaspi, če mu paše... kot punce pišejo, se otroci naenkrat sami odstavijo... torej brez veze otroka matrat... hvala, da si mi dala mislit mi smo pa danes 3 žličke banane snedli in v plenici so bile na kvadratnem centimetru vsaj 3 nitke... če mi ne bi prejšnjič povedale, da je od banane, bi me po moje kr kap drgač pa s tamaučkom uživava.... danes nama še ni ratalo prit vn, ker sva spala 2x uro in pol ponavadi 2 - 3 ure v celem dnevu naklanfa skup... no, js sm od tega dobro uro brala knjigo... zdej se mau igrava, še previla se bova, pa mau poskušala uporabljat magični lonček... pol bo pa kmau ura 16 in ugodno za sprehod... lep dan!
|