**Petra**
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška76 Midva imava sicer vsak svoj račun, vendar sva pooblaščena in če vem, da je na mojem suša mirno plačujem s kartico njegovega računa. Sej tud položnice nekaj z mojega plačava in nekaj z njegovega. Tudi pri nas je tako Drugače pa sm jst čist kikava - še dobr, da se tuki tipka in ne govori, ker bi vam drugače bolj malo povedala . Tudi mi3 smo bili danes na sprehodu, kar dolgo nas ni bilo doma. Je pa tudi oči prišel danes domov . Glede pomoči pri malihdveh..... brez komentarja. Za vse je mami , dobr no, Pio še stušira in glavo umije, tukaj pa se tudi konča Če je plenička polna s trdimi odpadki odpade previjanje , če je polnjena s tekočino, še nekako . Ampak se mi ne da več prepirat glede tega, ko me pač ne bo, se bo mogel znajti na drug način . No, ko je treba it spat, takrat ni problema, lahko gre z obema naenkrat , pa naj bo podnevi ali pa zvečer. Nč šibam v posteljo, me grlo oreng boli, k da mam knedl v grlu, pa ko kašlam, prov tisto oreng potegne v grlu, da mi gre kr na jok. Upam, da hitr mine.
|