|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
18.4.2007 12:21:57   
*tajda*
Zoya 27 čestitke user posted image user posted image user posted image ker si izbrala Dubaj,tudi midva sva del poročnega potovanja preživela tam-ustavil sva se nazaj grede.In ti močno priporočam da ne preživiš ves čas v hotelu,ker je toooliiiiiikoooo stvari za videt da dol padeš.Dubaj je res zanimiv in ti bo žal če ne bosta šla mal naokrog.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
   RE: Septembrke
18.4.2007 12:29:43   
lemavrica
[
Lemavrica, vidva sta že vse uredila za 5.5.? Midva morava jutri urediti še zadnje stvari, potem pa še samo malo....user posted image
[/quote]

Ja še prstane danes izbereva pol pa sva. Že komaj čakam. Kar naporne so mi tele priprave, predvsem psihično, pa sploh ne bo velika poroka.
Poročno potovanje bova pa midva prestavla za nekaj časa. Mi noseči ne paše okoli hodit, pa tud finančno se nama žal ne izide. Pri meni je trenutno tako da je user posted image  res prvi in šele pol sva midva in najine želje.

Ti pa želim da kar najbolj uživaš na potovanju in se imaš res ful lepo. Pa kake slikice prilepi ko prideta nazaj.

Slike iz poroke pa seveda sledijo, takoj ko bo mogoče.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu Zoya27)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
   RE: Septembrke
18.4.2007 12:56:02   
Anonimen
user posted image  za poroke. Midva sva se poročila novembra, 1 mesec pred zanositvijo. Pa sem vesela da je bilo tako, da sem lahko v miru zažurala in tudi kaj popilauser posted image . Pa še nihče ne more rečt, da sva se poročila zaradiuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  Samo hec.
Sva pa nameravala sedaj 1 maja na Kubo za 14 dni, pa raje ne greva, sva prestavila na drugi leto, ko bomo šli vsi trije. Sicer pa tak vsako leto greva po 2x v tople kraje, tako da eno leto brez ni nič posebnega za se odpovedat. No, pa tudi denar gre sedaj res ves v opremo za user posted image .

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2453
   RE: Septembrke
18.4.2007 13:44:15   
*tajda*
user posted image srček midva sva se pa poročila decembra in sva tud še počakala,tko da sem zanosila konc decembra.ja tud meni je smešno to da se nekateri ne upajo kam daleč z dojenčki.Seveda če je vse vredu in ne v nevarne dežele.Sem vidla kako znajo nekateri letalski prevozniki in hoteli poskrbet za nosečnice in male dojenčke tako da ni panike in takrat sem tudi jaz rekla da če bodo finance dopuščale grem tudi jaz z malim otrokom kam daleč.Verjetno bova midva šla letos kar na sosednjo hrvaško zaradi najinega sončka ki prihaja na svet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
   RE: Septembrke
18.4.2007 14:11:17   
andreja32
uuuuuuuuuuu kje je že to-porokauser posted image .Midva bova maja poročena že 14 letuser posted image .Jezus kako cajt beži.Punce čimbolj mirne živčke pri pripravi , ....ja pa seveda računamo na slikiceuser posted image

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
   RE: Septembrke
18.4.2007 15:41:08   
sandra85
js sm pa malo user posted image ...sem imela vceraj pregled in je sel moj zraven z tem nameno, da bo zraven, ko mi bo UZ delal...PA MI GA NI HOTU NAREDIT,ces da je se tko malo, da se ne bo nic vidlo in me je narocu na morfologijo 8.5.  ufauser posted image
no, danes pa sva koooncno sla v koper(v baby center)in sva izbrala vozicek PEG-PEREGO, imajo ta model v vec barvah in tudi v roza, tko da ce bo user posted image bomo vrjetno vzeli roza vozicek, ce bouser posted image pa modrega.cena pa je 643 eur
user posted image

se nastavi tudi v lego za novorojencka...zraven je se kosek...meni je tko lep!!!pa mi2 ki sva visoka, je dobro, kr se da nastavit visino rocajev...


< Sporočilo je popravil sandra85 -- 18.4.2007 15:44:01 >


_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
   RE: Septembrke
18.4.2007 15:42:07   
Pikica pokica
Midva bova pa kmalu imela 1. obletnico - 10.6. lansko leto sva se poročila.
Nekaj slikic sem shranila tudi v album user posted image .

PA PA

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
   RE: Septembrke
18.4.2007 16:13:50   
CUKRČEK
Ojlauser posted image

Sem danes bila spet na rednem pregledu. Srčka lepo bijeta in maladva sta lepo ležala eden nad drugim, počez,  z glavicama skupajuser posted image SIcer sem bila pa hitro frej, ker imam itak v ponedeljek morfologijo. Komaj čakam. Drugače je pa vse OK....voda, kri, ni mi treba nikakršnih dodatkov jemat (naprimer železove tablete...). Tudi glede kil ni rekla ničesar.

Sem pa šla danes si kupit nosečniške hlače. Sicer bi še lahko nosila svoje kavbojke, ampak vseeno sem si jih privoščila. MAter, kako služijo na cunjah za nosečniceuser posted image
Meni se vse skupaj zdi zelo zelo drago. Za te tri mesece ali malo več pa res ne nameravam dat celega premoženja za cunje, ki jih kasneje ne bom več potrebovala. Vsaj mislim da neuser posted image Mogoče si kdaj v prihodnosti omisliva še 4.otroka, ampak vseeno.


Kako lepo vas je poslušati, ko govorite o porokah. Letos avgusta bo že 5 let odkar sva midva poročena. Sva se kar hitro poročila (glede na današnje navade)....pri mojih 23-ih. Samo mi ni pa nič žal....se mi ne zdi prekmalu.
U glavnem, lepo načrtovanje poroke želim vsem, ki imate to v načrtu.

lpuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 18.4.2007 16:17:36 >


_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
   RE: Septembrke
18.4.2007 17:24:57   
nana 27
Same poroke user posted image  Pikica Pokica, vidva sta prava manekena user posted image Andreja, 14 let...bravo bravoMidva bova pa letos imela 3. obletnico poroke. Je bila taka mini in v najožjem krogu in bi se še enkrat tako odločila. Tudi jaz vsem želim lepo načrtovanje poroke! Sandra, koliko pa sta plačala za voziček?  

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
   RE: Septembrke
18.4.2007 18:41:25   
Anonimen
Ojla punce!

A se temu vozičku reče Pramette mislim sicer, da ne....?
Takega sem gledala tudi jaz. Bom pa šla sigurno malo po Italiji pogledat. Glede na to da je italijanska stvarca imam občutek, da bi znala tam manj $$ koštat.

Pliko Pramette za informacijo v eni izmed celjskih otroških trgovin stane 320€.
http://soncek.si/si/vozicki/peg-perego/pramette-g1556.shtml
Barve so pa .... groza.

Malo se navdušujem nad temle, ampak mi nekako trikolesniki niso blizu..... http://soncek.si/si/speedy-dreami-set-vozicek-speedy-sx-kosara-dreami-oboje-po-izbiri-i7523.shtml


Je katera ogledovala po pikapolonici za vozički Jane? Bojda so super....malce dražji (ne pretirano) ampak praktični in lahki 6,5kg,....?

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2460
   RE: Septembrke
18.4.2007 18:56:20   
sandra85
nana 27 nisva ga se kupla, ker ne veva se spol...ampak sva se oba za tega zagrela, tko da bova tega kupla, takoj ko spol zveva...stane pa 154.000 bivsih sit

_____________________________

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
   RE: Septembrke
18.4.2007 19:53:41   
Anonimen
Jaz grem ta vikend domov na štajerko, mi je mami obljubila da greva v H&M in da mi bo kupla ene hlače, zaenkrat so mi še 3 moje prav. Kaj več kot to ne nameravam kupovat, mogoče še največ ene, ker je do user posted image  samo še dobre 4 mesece in ne mislim zapravljat brezveze. Kupila sem si tudi eno nosečniško trenerko in bom dala šivilji še ene take zašiti.
Majice imam tri, mama mi je baje kupila še dve, pa še kakšno tuniko in je. Za doma pa moževo majco in smo na konju. Rajš kaj za user posted image  kupim kot pa nosečniške cote, ker so ful ful precenjene.
Pa še videla bom kaj je mami kupila in to vse privlekla domovuser posted image .

Na dopust pa letos ne greva, sva itak doma na morju, ga vsak dan gledam, terasa pa je tudi velika za se malo posončat..... Drugo leto pa bo druga zgodba, ker bomo takrat vzeli vsi trije pot pod noge in odleteli daleč stranuser posted image .

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2462
   RE: Septembrke
18.4.2007 20:27:44   
guppy
Ojla, souser posted image , res vas je lepo poslušat o porokah in potovanjih, mmmm!! Nama bo letos 4. obletnica poroke, sem se tudi precej hitro poročila, z 22. leti. Pikica pokica, res sta manekena!!

Cukrček, jeeeejjj, kok lepo!!! Lepo se imej na morfologiji naslednji teden pa pošlji poljubčke tvojima user posted image user posted image  od mojih dveh user posted image !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
   RE: Septembrke
18.4.2007 22:17:37   
dorotea
Joj, Pikica pokica, kako lepo oblekco si mela na poroki...meni je bla tud ena taka všeč, pol sem pa na eni drugi pristala, ki pa tud ni bla slaba...midva bova pa na moj PDP imela obletnico(23.9). Pa vam še jaz eno slikco prilimam.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
   RE: Septembrke
18.4.2007 23:07:29   
dorotea
Ma jaz ne znam s tem albumom, pa še slikce so prevelike, pa se ne naložijo...bom probala drugič...zdaj grem spat.


(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
   RE: Septembrke
19.4.2007 8:07:23   
buškica
Kako lepo je spet malo govoriti o porokah. Ti prikliče spomine na svojo. Midva bova imela na 10.9. malo pred PDP 2. obletnico poroke.

Drugače pa počivam, kajti že dva dni čutim sicer rahle bolečine občasno na levi strani,, občasno na desni strani. Mislim, da ni nič narobe, v ponedeljek pa imam pregled. Kaj pravite, naj počakam do ponedeljka ali naj se jutri narišem pri svojem G. Bolečine so kot bi me nekdo špikal na določenem mestu.

LP

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
   RE: Septembrke
19.4.2007 8:39:17   
Pikica pokica
Nefretiti - midva sva gledala Jane vozičke in so mi res všeč. So tudi zelo kvalitetni, res pa je cena malo višja. Ta voziček, ki ga je pripela Sandra, pa ni Pramette, saj če bi bil, bi ga sama kupila. Tako pa imajo modele Pramette le v 4 barvah - te, ki si jih pripela. Pri tem je težava, ker je nujno potrebno imeti košaro posebej, saj drugače ni možno otroka voziti v obe smeri ( oz. je položaj športnega dela le v smeri vožnje in otroka ne moreš gledati ). Pramette pa je model, ki se brez posebne košare zloži iz globokega v športnega. AMPAK BARVE...  user posted image .. Rdeči je še  ok, ampak ga je kupila kolegicauser posted image .

Cukrček, kako ti zavidam, da si lahko videla bebiki. Tudi sama čakam 24.4., ko imam morfologijo.

Buškica, če te samo rahlo boli in špika, potem verjetno ni kaj hujšega in se ti le razteza maternica. Mene tudi že par dni boli, včeraj me je tudi v križu tako zagrabilo, da sem komaj stala. Ampak danes je boljeuser posted image .


Drugače pa komaj čakam danes teden, ko gremo malo na dopust - v Pulo, da se malo naužijemo morskega zraka user posted image . PROSIM ZA LEPO VREME!!
user posted image

PA PA

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
   RE: Septembrke
19.4.2007 8:59:19   
Anonimen
Pikica pokica zelo lepe fotke iz poroke!!

Jaz še vedno čakam na moje izvide - 24. dan - znorela bom. Čez približno 1 uro se peljem domov pogledat, če je poštar kaj prinesel. Pošta mi hodi kot, da sem doma bogu za hrbtom ne pa v centru Maribora.
Javim, če bo kaj novega.

(odgovor članu Pikica pokica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2468
   RE: Septembrke
19.4.2007 9:37:41   
Pikica pokica
Joj Duskamb..
Te čisto zastopim, kako se počutiš, ko čakaš na to pošto. Ampak si lahko pomirjena, kolikor si pač lahko, da je vse ok, saj bi te drugače že zdavnaj poklicali. Očitno pač pri vas v MB dlje časa traja, da pošljejo izvide.

PA SPOROČI, KO JIH DOBIŠ user posted image .


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
   RE: Septembrke
19.4.2007 9:47:27   
CUKRČEK
Jutrouser posted image

Mene pa zanima, če imate tudi ve že kaj izcedkov iz prsi?? Sem opazila, da jih imam....predvsem ponoči. Očitno se moje joške že pripravljajo na povečan promet na mojih mlekarnahuser posted image


_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
   RE: Septembrke
19.4.2007 10:23:50   
Anonimen
user posted image Tudi jaz sem opazila da je vrh bradavičke malo vlažen, predvsem ko se mažem z mlekom, ker imam velike in ji moram vsak dan 2x namazat, da nebi spokale.

Midva sva tudi že izbrala voziček in sicer Peg Perego GT3, kupi pa ga brat mojuser posted image .

user posted image

Sem videla ta teden enega rdečega v Kopru in skoraj zlezla noteruser posted image . le kaj si je tista mami mislilauser posted image

Ful nama je všeč bil na prvi pogled in da je tak velik in širok, pa velike "feltne"user posted image . Stane pa 111.000 bivših sit. Dopkupit je še treba lupinico in košek-tašča kupiuser posted image .

Srček

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 2471
   RE: Septembrke
19.4.2007 10:34:44   
taja83
ojla punce!

vam moram spet mal novga povedat. včeraj sem imela pregled in sem mislila, da mi bo UZ naredu, zato je šel moj user posted image z mano noter. ampak žal nisem dočakala tega, smo sam srčka poslušal. no vsaj neki, da sem malo pomirjena da bije. zredila se še nisem veliko +2 kg, ko sem šla ven mi je zdravnik reku, pa uživajte do naslednjič, pol pa še sestra, tko da sm bla ful vesela, takih besed, saj se v bistvu zelo dobro počutim in upam da bo šlo tko naprej. 21. 5 me je pa naroču na naslednji pregled oz. morfologijo, ker to dela sam. že komaj čakam in sem že sedaj malce nestrpna saj upam da bo vse uredu  user posted image .
pred dvema dnevoma sem si zamenjala zimsko garderobo s poletno, pa sem ugotovila, da mam boljše majice vse tko kratke in majhne da nobena ne bo prišla prav. no vsaj za doma mam neki širokih. sej boljše majice si bom pa kakšno od mami sposodila  user posted image , eno sem si že prisvojila, ko ma čisto novo in jo ne nosi ker se ji zdi predolga, meni bo pa letos čist fajn prav prišla. sem v reviji nosečnica zdaj brala: Drage nosečke, letošnja moda vam je zelo naklonjena saj boste veliko oblačil lahko dobile tudi v "navadnih" trgovinah. in seveda sem jaz to takoj izkoristila. tle pri nas imamo ene dve trgovini, kjer je ful pocen, pač italijanska roba, ampak stvari so ful vredi. sm si včeraj kupla dve tuniki eno z dolgimi in eno s kratkimi rokavi, mi je fajn to k so letos moderne, saj imam doma sam kratke majčke, ki pa letos ne pridejo ravno v poštev. sej glih do konca res ne bodo, ampak za neki časa pa le. drugač si pa itak ne nameravam ne vem kva kupvat, že zato, ker ne hodim v službo in sem itak skor skoz doma.
včeraj sva šla z  user posted image , po ploščice za hodnik, zdej se morva pa še odločit kakšne bova mela v kopalnica, kar bo seveda zelo težko. letos nama sicer še ne bo uspelo se vseliti, ker bo čez kakšen mesec prišla na vrsto najina pikica in bo stanovanje malce počakalo, pa še avto morva kupit, tko da naju čaka zelo pestro poletje. sam morm pa povedat, da vsakič ko pogledam mojega nečaka, ki je star 8 mesecev že komaj čakam, da bom tudi jaz imela svojega  user posted image . čeprav vem, da bo veliko dela, ampak se že tako veselim. moram rečt, da takrat ko smo še vse bruhale in se slabo počutile je ena enkrat rekla, kje je tisto nosečniško žarenje, in mislem da sem jaz sedaj v njem, saj sem tko srečna in kr naprej gledam mojega bušija in ga božam. sej pride dan ko sem nekaj časa čist depresivna in mi gre vse na živce sam drugač pa prav uživam v nosečnosti in že celo razmišljam, da bi imela kar tri otroke, čeprav še enega nisem spravla na svet. ampak sej to bomo pol vidl kaj bo.
nč sej zdej morm pa nehat, drugač me boste že  user posted image   gledale.

Vsem skupaj želim en lep dan, bodite srečne poskusite pozabiti na skrbi in se razveselite ob misli, da v vas oz. nas raste novo bitje, še posebno tiste, ki smo prvič noseče in je za nas to res poseben trenutek, seveda tudi tiste, ki ste že bile.  user posted image  

user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
   RE: Septembrke
19.4.2007 10:40:28   
Anonimen
KONČNO!!!
 
Vse je O.K. In dobimo fantka!!!user posted image
 
Mislim, da bo naš Jure zelo vesel, ker bo lahko z nekom igral nogomet (čez nekaj let), Žana bo pa glavna punca.
Ful sem vesela, zdaj pa v šoping - pa še včeraj je bila plača.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taja83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2473
   RE: Septembrke
19.4.2007 10:41:21   
Anonimen
Še jaz sem prilimala par poročnih slikic v album, če vas zanima. Sicer midva nisva manekena, sva pa po svoje simpatična in okroglauser posted image .

Sedaj boste razumele zakaj se mi še nič kaj ne pozna nosečniški trebušček in zgledam kot da sem preveč pizz pojedlauser posted image .

Jutri, ko grem domov k staršem pa moram še trebušček slikat za v album, ker midva nimava digitalca....

(odgovor članu taja83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2474
   RE: Septembrke
19.4.2007 10:44:55   
Anonimen
Duskambuser posted image . pa saj smo ti rekle da je vse OKuser posted image . Sedaj pa veselo v šoping in tudi zase si kaj privošči, ker si tudi ti zaslužiš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?