|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
23.4.2007 11:39:33   
Zamima
pozabila še napisat, da se je Zala tudi začela prijemat za stopala user posted image  zdaj to počne že slab mesec user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
23.4.2007 11:44:20   
MALINČICA
Zamima si napisala, zaradi tebe sem se pol spomnila, da naš Maj tega še ne počne in pol je res kar sam začel se prijemat. Če pa ima gor nogavičke, pa si jih kar dol vleče!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
23.4.2007 11:47:56   
Zamima
user posted image  ja poznam to naša si vse sezuje user posted image , sem se že nekak navadla, še dobro, da je vedno bolj toplo user posted image .

Sem pa včeraj brala na MAMI o enem fantku ki je zdaj v bolnici (Aja1, veš o kom govorim), pa me je bilo vso noč tako strah, da sem se menda vsake toliko zbudila pa Zalo preverjala user posted image .

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
23.4.2007 12:14:30   
Anonimen
Sem pozabla napisat, da smo v soboto kupili v Ikei tisti poceni stolček in je super! Za tak denar se mi pa sploh dopade! user posted image

Ana že prav rada tu in tam v njem sedi. user posted image  Pa včeraj sva prvikrat pojedle par žličk Hippove mlečne kašice. user posted image  Z pravim uvajanjem GH pa bova začele, ko se vrnemo iz Holandije.

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 4004
23.4.2007 14:12:40   
Anonimen
Maj je včeraj začel govoriti mama-sicer je to brez pomena, ampak prva besedica pa je in ko zajoka, pravi mama mama maaaama, tako žalostno, da se mi srce trga

Naš tudi govori mama, ampak se mi zdi, da sedaj bolj razume kaj to pomeni...se vedno k meni obrne in me gleda ko govori mama....

Za stopala se prijema, jih nese v usta, sezuva nogavičke.....je pravi škrat in ne da pet minut mira...še v spanju se včasih kaj zmeni sam s seboj...

MucaMaca user posted image  za začetek GH...nekje se mora začeti...pa lepo letovanje v Holandiji...

Midva sva že nazaj s sprehoda, zdaj pa škrat spi...ZOBEK je na pohodu (vsaj vidi se luknjica v dlesni, upam, da je to to in če je, da bo do nedelje, da bo imel za krst že en zobek).

Pa vse naj naj mesečkom in vsem, ki praznujejo danes...

LP

Neposredna povezava do sporočila: 4005
23.4.2007 15:29:45   
Nogavica
Pri nas je tudi zdaj bila patronažna. Je rekla, da je Živa ful lepa in da sploh ni debela - MALINČICA, ne sekiraj se. Če je moja rekla za Živo, da ni debela, potem dvomim, da Maj je user posted image .
Lahko začnemo počasi uvajat GH - tako zares.

Dobra novica - sem ji malo govorila o prijateljičino sosedi (o kateri sem zadnjič pisala), ki dela take oslarije s svojim user posted image  in je ugotovila, da sta sosedi in bo poskušala ukrepat user posted image user posted image user posted image

Se še javim kasneje.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
23.4.2007 17:00:13   
Nogavica
Pozabila sem napisat, da se je tudi Živa pred par dnevi začela prijemat za nogice user posted image . Sicer jih še ne vtika v usta, zokenčke si pa že vlači dol user posted image . Pa s hrbta na trebušček se je zdaj začela pogosto obračat. Pred časom ji je enkrat uspelo, pa potem več ni poskušala, zadnje dni pa se kar naprej obrača. Tudi sedi zdaj že po par sekund, brez da je kam naslonjena, če jo midva dvigneva, sama še ne zna.

Se mi zdi, da se zdaj ful hitro vse dogaja, sploh ne sledim več, ker je vsak dan kaj novega. Jaz bi rada, da bi še bila nekaj časa moj mali nebogljeni dojenček, njej pa se tako mudi. Saj se malo hecam, ampak vseeno mi je malo hudo, ko čas tako hitro beži.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
23.4.2007 17:25:42   
Anonimen
Tako! Današnji plan čiščenja uspel...jutri pa naprej...škrat in ati na dolgem potepu...jaz pa hitro še revijo preletim, potem pa bosta že doma...

Punce, kolikokrat letno čistite okna v stanovanju? Jaz jih 4x letno, če pa pride kakšen user posted image  vmes (npr. dež), pa tudi večkrat.

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4008
23.4.2007 18:01:06   
MALINČICA
Ja jih včasih še dvakrat letno ne. Če pa se mi zdi, da bolj kot jih čistim in glancam, več je lis na steklu, okna pa so tud bela in se vsak mušji drekec vidi gor, pa prah...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
23.4.2007 18:21:46   
krfjolca
Nogavica, super za sosedo. Ker to, kar si napisala, je bilo res adijo! Mislim, pa saj po eni strani je res , da preveč upoštevamo zdravnike in tiste njihove tabele in potem kompliciramo in nas skrbi za vsak mozoljček, ampak da pa čisto po svoje nekaj tupiš, ker je pač ena stara vešča rekla, da je to dobro, mislim, halo?!!! user posted image

Zamima, ne se sekirat zaradi RRjevk, nekatere so malo preveč agresivne. Očitno jih razvajeni otroci tako razdražijo, da morajo mal po forumih jezo raztrosit user posted image

Jaz sem pa opečena po ramah user posted image . Smo se babe v Tivoliju na sonce spravile, pa ga je bilo za mojo kožo mal preveč ... Mulca ščitim pred žarki na 100 načinov, nase pa pozabim user posted image ... Aua, peče user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

Neposredna povezava do sporočila: 4010
23.4.2007 18:37:50   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Zamima, ne se sekirat zaradi RRjevk, nekatere so malo preveč agresivne. Očitno jih razvajeni otroci tako razdražijo, da morajo mal po forumih jezo raztrosit user posted image

Ja, sem tudi jaz na to pomislila, ali pa razvajeni partnerji user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
23.4.2007 18:42:39   
MALINČICA
Kaj veš, mogoče so ti pa fauš tega, kar ti piše v podpisu!!! Sej sem ti jaz tud malo, priznamuser posted image

Upam da bosta uživali z Zali!

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
23.4.2007 19:21:35   
Zamima
malinčica na to pa nisem niti pomislila user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4013
23.4.2007 20:33:47   
atanja
HElow!
JA Krfjolca jaz sem tud po rokah opečena pa po nosu. Sonček je že kar močen. Sm pa ful vesela da mi je ratalo pridit sm prav uživala.
Jaz sem se šla še pol potepat po mestu in sva mela prav lep dan in ker mulo spal ni skoraj nič vam povem da je bil prej spet dretje. Se bo mogu navadit tud zaspančkat kje drugje.

Mi smo pa posadili Tedov drevo. Ga je včeraj dobil za darilo zakrst da se bo spominjal na ta dan. In naj ga bi posadila že včeri botra pa nekako ni uspel. in je danes user posted image  ga posadil. sem prav vesela k to pomen da le ni tok proti bil.

Zdajle počakam da mali zaspi-pluva v pojtstelci. Potem pa greva z mojim se ven vsedit in malo uživat.

Evo se slišmo.
Mirno nočko

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
23.4.2007 20:35:22   
atanja
joj tipkamo ne slišmo.user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
23.4.2007 20:56:15   
Nogavica
Pozabila sem, da ste imele danes srečanje user posted image . Ne pozabite pripopat kake fotke!
Naša žaba ima že čisto rdeče očke, pa še kar noče zaspat user posted image .

Pri čiščenju oken sem jaz tudi bolj med lenimi - enih 2x letno je čisto dovolj user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
23.4.2007 20:58:04   
Aja1
A saj res, srečanje ste imele danes. Koliko vas je pa bilo? Imate tudi kakšno tako lušno fotko, kot Mariborčanke?

Zamima, ja vem o kom govoriš. Me kar srce boli, ko vidim (berem) kako je bošček v bolnici user posted image

Naši se je danes začel pa uček solziti. Zdaj pa ne vem od česa user posted image  In to samo zunaj user posted image  Mogoče sonce? Veter? Vnet uček?

Evo, sem mislila, da je zaspala (v rokah je spala), zdaj pa slišim, da se že pogovarja...torej...uspavanje št. 2.

Malinčica...mogoče sem spregledala. Koliko je Maj velik in koliko težak?

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
23.4.2007 21:02:08   
Aja1
Ker se je Neja ravno zbudila, sem jo dala še v vrečo (prvič) in zdaj mi poskuša zaspati v naročju.

Pomivanje oken - 2x letno...letos jih še nisem user posted image ...jih bom kmalu - upam.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
23.4.2007 21:03:29   
Anonimen
Škrata sem skopala, oblekla v pižamo in spalno vrečo, mu dala jest in nato ga je zmanjkalo. Ati gleda tv, jaz se vam pa še oglasim, potem grem pa spat, ker bo najbrž dolga noč. Bogi škrat se mi smili s tisto luknjico v dlesni, zgleda ful grdo in boleče...upam, da bo zobek kmal zuni.

Lepo spite, pa se beremo zjutraj...

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4019
23.4.2007 21:05:08   
marella1
Ja na srečanju je bilo res prav luštno, jaz pa sem nazaj grede fasala žulj in me malo boli.

No slikice pa sledijo

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
23.4.2007 21:07:10   
majas
Čer!
Evo mene, ste me kaj pogrešale user posted image sem se spet cel dan potepala. Potem imel adoma za pospravit,  pogledala BB, zdaj prebrala vse za nazaj . . .

Ah Zamima ne sekiraj se, ene so res, da ne govorim. Jaz nisem taka čveka in pokukam amlo kdajše kam drugam, če me kaj zanima, tako da niti nevem kaj se tije "zgodilo"...
Nogavica super da bo ukrepala, sem prav vesela user posted image

Tudi kaja že na veliko glea nogice in jih že daje v usta potem pa si palec cuza, je tako smešna, sem jo danes že slikala.

No tudi jaz pričakujem slikice in kako ste se imele? Smo pač malo firbčne.

Kaj pa se je zgodio z fantkom? Ah saj bolje da sploh nevem!

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
23.4.2007 21:08:20   
majas
Jaz imam jutri namen okna čistit, ah joj

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
23.4.2007 21:14:08   
Anonimen
Sem se zdajle nasmejala do solz...user posted image  Je ena imela o meni predstavo, da sem blond (asociacija na Barbiko...) user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 4023
23.4.2007 21:16:25   
krfjolca
Naš škrat se pa na kolena postavlja user posted image  user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
23.4.2007 21:18:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Naš škrat se pa na kolena postavlja user posted image  user posted image

user posted image user posted image našmu je pa to samo enkrat uspel...se rajši obrača...

LP

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

IMENA
kostekova

KATERE IME TI JE VSEC

ANDREA (17%)

SANDRA (20%)

SNEZANA (3%)

PETRA (26%)

KATIC A (6%)

KRISTINA (27%)

Število vseh glasov: 219

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!