MALINČICA
|
Evo, sem prej prebrala post od majas, pa sem si milsila, da moram nekaj napisat, pa so se punce kar vsule, tako da se ne zdi samo nmeni tako čudno, da ti take govori. Vem da je lahko s polno ritjo srat, ampak to je pa tu mač! A bi se ti tako obnašala do njega, če bi bila situacija obratna in bi bil on brez službe? Ne bi! Grozno, se mi zdi kar en egoist! Jaz bi bila tako žalostna, če bi mi to rekel, pa sem tudi bila dolgo časa brez službe, pa je samo on prinesel domov denar, pa mi niti enkrat ni rekel kaj glede tega, nikoli ga nisem rabila prosit ali spravševat za denar. Po moje se počuti odrinjenega zaradi otročka ampak to ni opravičilo za tako obnašanje, res ne! Sej pa mu valda ni v zadovoljstvo, da si žalostna. Moj partner še zdaleč ni popoln ampak vsak dan vidim, da se res trudi, da sem srečna jaz in njegova otroka. Pa mi doma ne pomaga dosti, pa je včasih siten, pa bi rad skoz mel glavno besedo, ampak na koncu dneva pa vem da me ljubi in mu največ pomenim. Ma sem se rezpisala, ampak to ni dobro, daj se mu ne pusti tako, no! Postavi se za sebe. Glede tega, da nočeš, da bi Kaja odraščala brez očeta pa... Mislim, da je boljše tako, da (govorim o najhujši možnosti)mislim, da je bolje, da ga vidi tu in tam, pa živi z mamico, ki je srečna, zadovoljna, ne pa da živi v ružini, ki je mamica žalostna in nezadovoljna. Oprosti, če sem te s tem postom užalila, to ni bil moj namen! Pogovorita se, če se ne gre pogovorit, pa mu napiši pismo, naj ve kaj čutiš in misliš! Držim pesti, da se pogovorita!