|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
27.4.2007 21:50:55   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Ah danes pa ni nobene čveke tako da se bom tudi jaz šla  user posted imageuser posted image   in  user posted image

user posted image

NEEEEEEEEEEEEEEEEE! Jst tuki user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
27.4.2007 21:51:31   
Aja1
Neja je zaspančkala. Jaz grem pa tudi, ker ne vem, kako dolgo bo spala. Upam, da čimdlje.

A je možno, da ji je nagajal rižolino? Danes sem ji dala malo bolj gostega, kot preteke dni. user posted image  Sicer ga je pojedla manj.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
27.4.2007 21:52:10   
**Petra**
Čist možno, da je blo pretežko za trebuščkauser posted image user posted image user posted image , pa potem ni mogla zaspat.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
27.4.2007 21:52:35   
Aja1
Pa še to povem. Danes je jedla v stolčku user posted image  Bom jutri sliko nalimala. Mala se je prav dobro počutila.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
27.4.2007 21:53:41   
max81
čer

pikica ajčka, mami pa hitr pošpegat na RR, ati je šel pa po kebab.......jao men trebuh res ne bo še dolg zginuuser posted image , ampak kaj ko sem tko lačna in sem pozabla dat kruh pečt......ok dobr, sam še donesuser posted image
danes je moj pomerkal pikico popoldan, jaz sem pa stuširala našo mrcino, ker je bil že tako umazan, da sploh ni bil več črnuser posted image

jee drug tedn gremo pa v Avstrijo u šopinguser posted image user posted image  ati

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
27.4.2007 21:54:33   
Aja1
Ne vem, koliko je veliko user posted image  Ponavadi je pojedla 60 ml mleka z malo kašice, danes sem ji pa isto naredila, le bolj gosto, pa ni pojedla vsega...recimo, da je ostalo cca 20ml. Po tej kašici, jo pa še podojim.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
27.4.2007 21:54:34   
krfjolca
Ej, majas, pa kaj je s tvojim dedcem? user posted image
Že nekajkrat sem te brala, pa sem si mislila, ej, če mi moj samo enkrat kaj podobnega zine, mu zamerim do amena!

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
27.4.2007 21:59:11   
max81
krfjolca škoda da nisi povedala da greste na Bled, bi se še mi2 prpelale, pa še tko sm študirala kam bi se dale

majas tale tvojuser posted image  , nimam besed.....

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
27.4.2007 21:59:18   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Ja, sam danes pa je blo res adijo!user posted image user posted image user posted image   JOj, te čist razumem, da si se tko počutla in si iskala tolažbo v Kaji.

Probita se mal pogovorit, ker to "moje, tvoje" je čist adijo, res! Jst bi mojga nekam poslala, da mi tako z avtom prbije....

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
27.4.2007 21:59:58   
Aja1
Majas, pogovori se z njim, ker to, kar ti je rekel... user posted image . No,sej ima vsak kdaj slab dan...mogoče tega ni resno mislil, ampak vseeno. Probajta se pogovorit.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
27.4.2007 22:00:05   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Že nekajkrat sem te brala, pa sem si mislila, ej, če mi moj samo enkrat kaj podobnega zine, mu zamerim do amena!

nevem   user posted image   prav ne morem več... res...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
27.4.2007 22:02:22   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Majas, pogovori se z njim, ker to, kar ti je rekel... user posted image . No,sej ima vsak kdaj slab dan...mogoče tega ni resno mislil, ampak vseeno. Probajta se pogovorit.

je je ker mi to ni prvič rekel. Tako si želim da bi imela že službo in bi si lahko svoj avto kupila! Tako pa ta starševski dodatek kaj imam pa gre 123...komaj pride pa ga več ni.
Včasih dobim občute da ne bova ostala skupaj potem pa se spomnim na kajo, nčem da odrašča brez očeta.
Saj ni vedno tako hudo...a vseeno

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
27.4.2007 22:05:09   
Aja1
Joj, Maja, sploh ne vem kaj naj rečem (napišem). No, če je to resno mislil in ni prvič rekel, potem se res pogovorita in ga vprašaj, zakaj ti to dela, pa povej mu, da ste zdaj družina in da ni več moje-tvoje, ampak je vse od obeh (tako bi moralo biti). Bom držala pesti, da se bo dobro končalo.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
27.4.2007 22:08:23   
**Petra**
Ja, saj vem, kako je s tem starševskim, da gre še prej ko pride. To, da boš zdaj nervozna in samo mislila na to, da boš po končani porodniški našla službo, ne bo dobro vplivalo ne nate, ne na Kajo.

Probita se res odkrito pogovorit, ker s tem, da ti bo take metal ven, ne bosta prav daleč prišla. Joj, kar hudo mi jeuser posted image user posted image user posted image Upam, da bo vse dobrouser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
27.4.2007 22:08:28   
max81
majas, boga se mi kar smiliš, evo user posted image samo zate in za kajo in probajta se pogovorit

barby, zdej ko si pa končala z čiščenjem pa lohka prideš še k menuser posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
27.4.2007 22:11:50   
Aja1
Punce, jaz odhajam spat. Pridno čvekajte še naprej.

Lahko noč.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
27.4.2007 22:14:12   
**Petra**
Nočko, Aja, upam, da bo Neja dobro spala, ti pa tudi

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
27.4.2007 22:14:15   
majas
Ja vem...tolikokrat sem mu že rekla da naj malo razmisli-da je zdaj očka in se lahko kaj tudi otroku posveti...pa še vedno nič (no saj o tem smo se že pisale) ...

Pa naj se začne obnašati kot odrasel človek ne pa kot en otrok...in naj pusti ta računalnik ker cel dan ne dela nič kot v ta ekran zoli in igrice igra, ampak res ceeel dan..tako da kar jokam..
Ko pa mu kaj rečem znorim zaradi tega računalnika pa reče-si vedela da preden sva prišla skupaj da je računalnik na prvem mestu in bo tako tudi ostalo!!
Pa sem mislila da bo zdaj kaj drugače...

saj včasih mu je žal pa se mi potem prilizuje,,,a kaj ko tega ne pozabiš.

Joj ne bom vam več nakladala in vam težila o tem...  user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
27.4.2007 22:15:31   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: max81

majas, boga se mi kar smiliš, evo user posted image samo zate in za kajo in probajta se pogovorit

Hvala... ah kaj bi brez vas, vsaj nekomu se lahko potožim...

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
27.4.2007 22:16:00   
Anonimen
Babe, jaz se poslavljam od vas, ker grem spat...je moj user posted image  predolg visel na pCju in nisem prišla zraven...

LP

Neposredna povezava do sporočila: 4420
27.4.2007 22:16:18   
**Petra**
Maja, saj ne gre za to, da bi težila, včasih, če se nekomu izpoveš, pomaga.

A igrice igrauser posted image user posted image Jst sm pa mislna, da službeno kaj dela oz. za službouser posted image user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
27.4.2007 22:19:50   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Pa naj se začne obnašati kot odrasel človek ne pa kot en otrok...in naj pusti ta računalnik ker cel dan ne dela nič kot v ta ekran zoli in igrice igra, ampak res ceeel dan..tako da kar jokam..
Ko pa mu kaj rečem znorim zaradi tega računalnika pa reče-si vedela da preden sva prišla skupaj da je računalnik na prvem mestu in bo tako tudi ostalo!!
Pa sem mislila da bo zdaj kaj drugače...

Maja, če ni skrivnost. Koliko je pa tvoj star, ker tako obnašanje je podobno le pubertetniku ne pa očetu z družino user posted image user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
27.4.2007 22:20:05   
MALINČICA
Evo, sem prej prebrala post od majas, pa sem si milsila, da moram nekaj napisat, pa so se punce kar vsule, tako da se ne zdi samo nmeni tako čudno, da ti take govori.
Vem da je lahko s polno ritjo srat, ampak to je pa tu mač! A bi se ti tako obnašala do njega, če bi bila situacija obratna in bi bil on brez službe? Ne bi!
Grozno, se mi zdi kar en egoist!
Jaz bi bila tako žalostna, če bi mi to rekel, pa sem tudi bila dolgo časa brez službe, pa je samo on prinesel domov denar, pa mi niti enkrat ni rekel kaj glede tega, nikoli ga nisem rabila prosit ali spravševat za denar.

Po moje se počuti odrinjenega zaradi otročka ampak to ni opravičilo za tako obnašanje, res ne! Sej pa mu valda ni v zadovoljstvo, da si žalostna.

Moj partner še zdaleč ni popoln ampak vsak dan vidim, da se res trudi, da sem srečna jaz in njegova otroka. Pa mi doma ne pomaga dosti, pa je včasih siten, pa bi rad skoz mel glavno besedo, ampak na koncu dneva pa vem da me ljubi in mu največ pomenim.

Ma sem se rezpisala, ampak to ni dobro, daj se mu ne pusti tako, no! Postavi se za sebe.
Glede tega, da nočeš, da bi Kaja odraščala brez očeta pa... Mislim, da je boljše tako, da (govorim o najhujši možnosti)mislim, da je bolje, da ga vidi tu in tam, pa živi z mamico, ki je srečna, zadovoljna, ne pa da živi v ružini, ki je mamica žalostna in nezadovoljna.
Oprosti, če sem te s tem postom užalila, to ni bil moj namen!

Pogovorita se, če se ne gre pogovorit, pa mu napiši pismo, naj ve kaj čutiš in misliš!
Držim pesti, da se pogovorita!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
27.4.2007 22:21:06   
**Petra**
Aja, si mi z ust vzela za starostuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
27.4.2007 22:21:32   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

Maja, saj ne gre za to, da bi težila, včasih, če se nekomu izpoveš, pomaga.

A igrice igrauser posted image user posted image Jst sm pa mislna, da službeno kaj dela oz. za službouser posted image user posted image

Ja res je, prav lažje se počutiš.

Ja igrice ja user posted image ah

Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Na kakšen način ženske masturbirate?
2XXL

Z uporabo prstov (72%)

Z drgnjenjem klitorisa ob blazino, rob postelje (9%)

S pripomočki (8%)

Drugo (12%)

Število vseh glasov: 382

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!