frrrr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Uf, na to temo žuriranja v mladih letih bi tudi jaz imela kaj napisati. Ni da ni bilo. Ok, dobro, ravno mamil pa res ne. Pijača pa to, pa seveda. Mladost je norost, hvala Bogu. Sem mnenja, da enkrat se človek mora znoreti v življenju. In če se ne v mladosti, se pa letom neprimerno obnaša pozneje, ko so tu tudi že otroci, družina itd. Zato mi je bolj všeč, da smo to kolikor toliko čez dali v mladosti. se popolnoma strinjam! Frrr, za to noč predlagam čelado. Za Jaša. Se hecam, verjamem, da ni bil prijeten dogodek. zdej ne spi več pri nama... moram med dojenjem ostati budna, da ga dam nazaj v posteljico pri Maxu niste kdaj kaj podobnega doživeli? včeraj možu v vrtcu rekli, da ni to nič in da se to ponavadi po večkrat zgodi midva bova raje mau bolj pozorna, nama je bila to šola - na srečo, ne preveč draga Glede GH se pa čim bolj sprosti. Jaz sem že pri Maxu komplicirala sto na uro, se držala vseh navodil od spredaj in zadaj. On pa ne jedel. Sva res prestala celo kalvarijo z uvajanjem. Tam nekje po dobrem letu je pa počasi končno začel jesti, tako da ga je bilo užitek gledati. Sam v tolažbo. Kakšne pol leta bo še tako. sej zato me pa skrbi, ker bi naj septembra šla delat in bo mali doma lačen možu bradavice nategoval eh, sej brezveze se neki sekirat, sej bo... pridno odpira usta in zraven govori AM, NJAM... pa prej sm en Frutek pojedla, da bom imela merico zdaj itaq preizkušava okuse... bo že...
|