Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
...se mi lušči posteljica

lepo do konca, ko se rodi.
ni bilo tako zoprno to z WC.
.
). Očitno mi je usojeno TANDEMSKO dojenje.
, verjetno so se kaj spraševala z vogalom, pa bodo že počakali. Sva se z mojim
odločila, da poveva po nuhalni, ker nikoli ne veš kaj pride. Upam, da bom zdržala.
čeprav je še vedno bolj tabu kot ne. je pa imela to tudi moja mama in njen oče, zdaj smo pa ugotovili, da ima tudi bratranec - samo ne tako hudo. jaz v pozni nosečnosti tudi čez dan nisem mogla sedeti pri miru, o kakem spanju sem pa lahko le sanjala. po porodu se je pa počasi umirilo. do zdaj se mi je javilo vsake kvatre. z nosečnostjo pa spet po starem.
. Kar sem si prej želela me je zdaj spravilo v strah. Počutim se odlično in imam energije kot vedno, samo strah je prisoten kaj bo pokazal izvid. Zdaj je že tri tedne in izvida še ni. Tedni pa tečejo, zdaj sem po mojih izračunih v 7t. Bris sem pred tremi leti imela b.p. Nisam ravno mlada, čeprav mi res ni videti mojih let. Skrbi me za mojo pikico, kaj če bo morala stran od mene, kaj če bo z menoj hudo. Saj vem,. da brez veze tuhtam, pač moram počakati na izvide ampak ne morem iz teh čustvenih mrež četudi razum trezno deluje. Saj sem že nekaj o tem potožila na tem portalu, vsaka lepa beseda, ki jo preberem me potolaži in vsaka izkušnja, ki jo je kakšna mamica že preživela mi pomaga. Hvala kjer ste mebrale in se opravičujem, če sem preveč črnogleda. Lep pozdrav vsem!