Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Me veseli, da je vse ok. Pa še zate lana38

za srečo!
Včeraj me je obšla slabost,pa danes zjutraj mi je med spanjem postalo slabo,tako da sem se zbudila!
je po eni strani vesel,
ker pravi,da je to dober znak, da
! Večjih težav nisem imela!
.
.
. Lepo mi bodite.
.
. Po mojih izračunih sem tam nekje v 6.tednu.Prvi pregled imam 17.5,in že komaj čakam, da bom videla kaj na UZ.
prašiček prinaša srečo in Kodrana, Lana38, Loncica in Skaana želim vam veliko, veliko sreče. Stran rjavi izcedki! Počivajte dekleta in poskusite se smejati, dosti pijte, kakšno bazično limonado si naredite (brez sladkorja) in rade se imejte.
. še najbolje mi je, ko ležim. Kadar se vstanem sem komaj pokonci. Tudi zdaj komaj čakam, da se nazaj vležem, samo malo sem vas morala pozdraviti in vam povedati, kako sem.
Bruhala še nisem. Kako pa je kaj z umivanjem zob pri vas? Jaz se kar davim ob tem. Grozno. Pa lačna sem tudi kar naprej in če ne grem jest, mi postane slabo od lakote.