Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

mal me spominja na tistih 14 dni ,ki sem jih mogla čakati od transferju pa do testa! vznemirjena, ne živčna, pa ko upaš da bo ratalo in se pogovarjaš z svojima
in vse sem jemala z dobro voljo!
za tvojo pikico. Vse bo v redu, ker mora biti. In ker je ta otrok tako zelo zaželjen
Nuhalno imam pa na svetovni dan sonca, 28. pri Strahovi. Mi je sicer zelo daleč, a se splača, tudi pri Ateni sem bila pri njej.
sem v devetem tednu,po velikosti ploda pa zaostaja 4 dni,kar se ujema glede na dvig BT pri ovulaciji,tako,da je zaenkrat vse vredu in upam,da tako tudi ostane.
... samo čisto majčkeno.. in me zelo skrbi. ne vem mogoče sem se preveč napenjala!? g. imam v petek (čez 1. teden). če grem prej itak mi ne more nič naredit, dabroston mi je že itak dala in predpisala počitek. danes sm res čisto na tleh in slabe volje. držte pesti tudi zame punce.., jaz sem vsak dan z vami v mislih, da bo z vašimi